‘God’s dienaresse’ (Christenunie) verbiedt kerkdiensten…

Via dwang en leugens een vals ‘wij’-gevoel kweken, samen met De Totalitaire Staat

Australië is al gevallen, iedereen leeft daar nu in een dictatuur onder huisarrest. Een zwangere vrouw werd daar al opgepakt omdat ze op Facebook een post schreef die protest aantekende. Engeland volgde, zodat daar niet meer dan zes mensen samen mogen komen. Nederland staat nu ook op de wensenlijst van de werelddictatuur en hun 2030 Agenda.

Zo is er dus een situatie gecreëerd die uniek is in de Westerse geschiedenis. Je mag geen christelijke erediensten meer houden van de vergoddelijkte Staat, als het aan de CDA/Christenunie-regering ligt met hun Spoedwet. Meer dan met ‘de platheid van de wetenschap’ dien je deze tijd daarom in theologisch perspectief te belichten. 

Uw kind wordt door marxistisch onderwijs vergiftigd (SDG Doel 4)
De Telegraaf (Mediahuis Thomas Leysen, die nemen ook de NDC Mediagroep over) meldt – zonder ruggespraak of kritische toetsing- hoe men in Duitsland al de zelfde truc uithaalt als onze leugenachtige corrupte overheid: dat ze een toename in tests opvoeren als toename van ziekte.

Een propaganda-oefening om de bevolking bang en dom te houden, zodat ze instemmen met de meest extreme vrijheidsbeperking in de Westerse geschiedenis en de afschaffing van het parlement.

Je ziet dus dat er van een internationale beweging sprake is, waarin de ‘Spoedwet’ van Nederland een vorm van ‘meedoen met de rest’ is.Zo komen we in de unieke situatie, dat een kabinet met CDA en Christenunie in de regering kerkdiensten verbiedt en via een Spoedwet het parlement opheft.

Het zijn dus Interessante Tijden. Zie tegelijk ook, hoe het bedrijfsleven en de boeren via alle hoeken en gaten de 2030 Agenda opgedrongen krijgen met de SDG-Doelen. Daarover maakten we deze week het SDG-doel 4-filmpje: Kwaliteitsonderwijs, dat in werkelijkheid betekent: levenslange indoctrinatie voor een ‘groene’ dictatuur.

Wat een interessante tijden zijn het, als een Christenunie-regering een verbod uitvaardigt op de christelijke eredienst. Wat zegt dat dan over hun ‘Christen’-zijn? Zijn zij geen werktuig van de satan?

Zadeldak uit 12de eeuw.

Weer naar de kerk
Afgelopen zondag was ik voor het eerst in jaren in een kerk, een traditionele christelijk-gereformeerde kerk. Dit dankzij een kijker van Blue Tiger Studio, een boer die me bij zijn gezin uitnodigde in de Friese Wouden. Steeds vaker word je door mensen aangesproken, die onze filmpjes en uitleg over de SDG-doelen en de 2030 Agenda kijken.

De nog jonge boer had een prachtige vrouwelijke vrouw met lieve kinderen, en ’s avonds werd ik bij de schoonfamilie uitgenodigd voor het avondeten. Een intacte familie, normaal gezin met normale traditionele mensen waarmee je een geestverwantschap deelt. Een mentale verbondenheid, die steeds zeldzamer werd dankzij de sloopkogel van het Liberalisme.

Al die mensen die zichzelf aanbidden, pleasen, populair doen.

In hun kerk geloven mensen nog echt zonder voorbehoud in Het Woord. De prediking (Efeziers, brief van Paulus) was traditioneel en sterk, geen postmodern gezwatel over je individuele gevoeltjes en particuliere opvattinkjes, opgetast uit de marxistisch-liberalistische media.

Goddeloos geloof zonder enige begeestering, bang om tegen de borst te stuiten

Of allerlei laf en populair gedoe dat niemand tegen de borst mag stuiten, uit angst dat de kerk nog verder zal leeglopen. Bij PKN-kerken wapperen die goddeloze vlaggen van ‘hou vol houd moed’ zonder enige Bijbelse verwijzing. Pleasers die leeglopen omdat hun geloof dood is.

In deze zeldzame kerk werkte nog echt het Woord als tweesnijdend zwaard. Kunnen wenen over mensen die het pad van Christus verlaten. Tegen de verdrukking in, hebben ze ook het zingen van Psalmen gehandhaafd.

De predikant riep ook de regering op om niet alleen op de ‘platheid van de wetenschap’ af te gaan. Amen! Mijn overtuiging is gesterkt, dat je zonder traditioneel gefundeerd geloof geen werkelijke weerstand biedt tegen de goddeloze en totalitaire staat die zich ontvouwt, die ons tot slaven maakt van de Mammon (bankiers).

Wetenschap als godsdienst
Voor goddelozen is wetenschap zo ongeveer een eigen godsdienst, iets dat de enige zekerheid zou bieden. Dat is het ‘Sciëntisme’ waarover ik al schreef voor Elsevier Weekblad. Alsof dat gene wat academici in staafgrafiekjes en tabelletjes weergeven het enige is dat hulp biedt bij alle levensvragen.

Al snel verzandt je in detaildiscussie waar de olifant in de kamer (moraliteit) ondergesneeuwd raakt. De regering hoeft met haar instituten enkel weer een nieuw ‘feit’ te creëren, ‘nieuw onderzoek’, ‘meer besmettingen’, ‘beter mondkapje’ en alsnog word je hun moeras in getrokken, hun totalitaire machtswens.

Zoals onze cursus Bullshitdetectie leert, is dat technische debat (niveau 1) slechts 1 van de vier niveaus waarop je besluiten baseert. Het is belangrijk om daar goed je zaakjes op orde te hebben. En al even belangrijk: je eigen standpunten corrigeren als bewijs de andere kant op wijst.

Iets wat de regering tot nu pertinent weigert. Ze liegen nu de bevolking voor, door positief getesten op de zelfde voet te presenteren als mensen die  maart-mei ziek werden. Omdat ze de internationale wereldregering-agenda dienen van Bill Gates en het World Economic Forum.

Zie daarover mijn uitleg van ‘The Great Reset’, nu meer dan 120 duizend maal bekeken. Het is eenvoudig om mondiaal de lakens uit te delen, wanneer al die laffe ruggengraatloze Westerse politici, liberalen en wat feministen/marxisten, zo bang voor hun baantjes, naar de zelfde internationale instanties luisteren, afhankelijk zijn van de zelfde bankiers.

Zie ook hoe eenvoudig Mark Rutte ons land verkoopt aan bankiers, ons onderpand maakt van slechte leningen via Eurobonds. Mark Rutte is een landverrader en hij verdient het daarom opgehangen te worden.

Je hebt daarnaast niveau 2 (economisch, hoeveel goed doe je per euro), niveau 4 (Politieke, hoe organiseer je het, verdeel je de knikkers) en vooral het belangrijkste niveau 3: hoe wil je in het leven staan, wat is je diepste verlangen voor deze wereld en je dierbaren?

Dat is hier natuurlijk de centrale vraag.

Voor het eerst sinds 1125 geen Paasviering in de Bonifatiuskerk van Oldeberkoop

Niveau 3 is wat telt: hoe willen wij leven?
In alle goddeloze media, ook bij de ‘goede’ als Cafe Weltschmerz zie je die aanbidding van ‘de’ wetenschap terug. Alsof dat het enige is dat zekerheid biedt. Terwijl we hier natuurlijk bij uitstek een spiritueel en theologisch thema bij de kop hebben: hoe ga je om met risico’s, en aan wie vertrouw je de zeggenschap over alle facetten van je leven toe:

Aan God, of aan een vergoddelijkte Staat? Kan De Staat ons een risicovrij leven brengen, de Hemel op Aarde? Of ontaardt dat in de Hel, zoals bij alle marxistische moordregimes van Stalin tot Pol Pot…

Wat voor conclusie mag je trekken, wanneer de regering- volgens het Reformatorisch aantoonbaar tegen je liegt? En wanneer op het voorgestelde dictatoriale slopersbeleid dat het gehele MKB kapot maakt, het meten met twee maten, door een regering van godslasteraars (Christenunie) en goddelozen (

In wat voor Interessante Tijden leven we met Apocalyptisch randje, wanneer een CDA/Christenunie-regering voor het eerst in de christelijke geschiedenis de eredienst verbiedt? Zijn zij dan geen werktuig van satan geworden?

Wat als je niet meer ‘mag kopen of verkopen’ zonder het teken van Bill Gates. Of je dat nu metaforisch ziet of ‘letterlijk’ neemt doet er niet toe: zie de metafysische beweging die Het Woord van de Bijbel in letters weet te vangen.

Krijgen we net als onder de christenvervolgingen door Diocletianus weer schuilkerken, waar we stiekem nog Psalmen mogen voordragen en zingen?

Coronasociallsme bij de Protestants Kommunistische Kerk Nederland (PKN)

Vrouwen niet in rollade-verpakking
Hier zat de kerk ook nog vol met alle leeftijden van jong tot oud. Omdat ze het christelijk geloof nog serieus wensen te nemen, en daarvoor willen getuigen. De vrouwen dragen er vrouwelijke kleding, zien er ook frisser uit. Dat viel me op Urk ook al op.

Je krijgt er automatisch meer achting voor, dan voor seculiere bimbo’s die als rollade verpakt je mannelijke belevingsruimte binnendringen. In de moderne maatschappij voel je je daardoor wel eens als Obelix die in zijn kindstijd al in de ketel met toverdrank was gevallen.

Tegen de verdrukking door het CDA en de Christenunie in, handhaven ze daar nog de complete eredienst, dus met het zingen van Psalmen. In de meeste omringende PKN-kerken zijn diensten geheel afgeblazen, of sterk ingeperkt.

In Langweer hebben we helaas ook zo’n PKN-kerk met een marxistische ‘dominee’, Aart Veldhuizen. Een ‘pleaser’.Daar spreekt God’s geest niet meer, maar er hangt de stank van de geest van de liberalistische/marxistische massamedia, en de geur van de dood.

Dus geen wonder dat die vergrijzen of gewoon maar dicht blijven. Er was toch al geen levend geloof meer.

De Staat als god’s plaatsvervanger
Zo hebben deze Interessante Tijden mijn christelijk geloof versterkt. We zien wat er gebeurt, wanneer een volk massaal van God afvalt, het verticale elimineert en enkel nog in horizontale politieke relaties kan denken. Men blijft dan wat hangen in het verdedigen van oppervlakkige afgeleiden van waarden, roept iets over ‘vrije meningsuiting’: de verwarring van middelen met Doelen.

Of men hecht overdreven waarde aan ‘het recht’, ‘regels’, alsof dat het zelfde is als moraliteit. De nazi’s hadden ook rechters.

Dan treedt de vergoddelijkte Staat als plaatsvervanger op, en zo ontstaat dan een goddeloze dictatuur. Een totalitair Links regime, dat net als in de Sovjettijd onder Lenin en Stalin de christelijke eredienst verbiedt.

Corona Lisa

De vrouw van Lenin wilde ook de Bijbel verbieden. Misschien dat D66 wegens ‘kwetsend taalgebruik’ ook naar een Bijbel-verbod streeft. We zagen al wel, dat de PKN de Bijbel liet ‘vergroenen’ en herschrijven naar de communistische SDG-doelen.

Het Westen is gevallen, terwijl onder de door de liberalistische Nato-gezinde massamedia Poetin verketteren.

In zijn Rusland gaan dagelijks nieuwe kerken open, ook het Russische leger kreeg een eigen kapel. Hier wordt de orthodoxe eredienst weer opgedragen nadat dit 70 jaar lang verboden was onder een atheïstische dictatuur.

Bij ons verbiedt een regering met Christendemocratisch Appel (CDA) en Christenunie de christelijke eredienst, en zij willen het parlement afschaffen. En de partij die zij met hun gelijkgeschakelde media verketteren, de FVD van Thierry Baudet is nu de enige die hen in deze waanzin wil stoppen.

Zoals zij ook hun aanbidding van de Klimaat-Baal onderuit halen. Zij zullen de Spoedwet in de Eerste Kamer blokkeren, zo beloven ze. Of ze dat lukt? Wij kunnen nu slechts nog wenen over het communisten-gespuis van de Christenunie dat het pad van Christus verliet, zichzelf lovende en prijzende.

4 Replies to “‘God’s dienaresse’ (Christenunie) verbiedt kerkdiensten…”

 1. Mooie aflevering weer bij BTS. Zou het trouwens niet leuk zijn om volgend jaar voor Ongehoord Nederland ism Marijn Poels deze SDG’s uit te werken in een documentairereeks?

 2. Beste Rypke Ik ben vorig jaar uit de PKN kerk gestapt (ik heb mij laten uitschrijven). Ik nam de laatste jaren de volgende zaken waar:
  1) de Kerk lijkt meer op een zondagse samenscholing van D66 en Groen Links.
  2) in de Kerk waar ik ben opgegroeid keek vroeger rijk om naar arm, jong om naar oud, hoogopgeleid naar laag opgeleid en vice versa. Echter dit is de laatste 10 jaar vrijwel volledig verdwenen. De Hoogopgeleide jonge en rijkere kerkganger ziet alleen zichzelf en kijkt niet meer om naar anderen.
  3) Afwijkende standpunten worden niet meer geduld. Ik was samen met mijn zoon leiding bij een kerk jeugdclub op vrijdagavond en men was van mening (kerkenraad) dat wij te veel spelletjes deden en te weinig aandacht aan geloofszaken besteden (met kinderen van 7 tot 12 jaar dit net de hele week in school hadden moeten stilzitten).
  4) op de Preekstoel hoorde ik dezelfde klimaat en vluchtelingen propaganda als die ik op de MSM hoor.

  Dit alles was voor mij genoeg reden om me te laten uitschrijven. Ik voel me nog wel christen. Ik ben wat andere kerken gaan bezoek, gelukkig wordt niet in elke kerk dezelfde MSM boodschap gebracht, maar in veel toch wel.

  De Corona hoax heeft me bevestigd in het feit dat mijn keuze goed is geweest. Waar is de kerk nu? Heeft men zo weinig vertrouwen en geloof dat men zich door de staat laat dwingen geen kerkdiensten te houden of slechts met 100 personen en zonder te zingen. Hoe diep zit je geloof dan? Ik denk dat het volledig meegaan in het regeringsbeleid door de PKN kerken een versnelde leegloop gaan veroorzaken. De mensen verliezen het vertrouwen in het instituut kerk.

  Mvg
  Cor Heuvel

  1. dat bedrijf kerk en bedrijf staat gescheiden zouden zijn is natuurlijk pure fictie, het zijn twee handen op één buik, hou ze arm en hou ze dom/onwetend, laat ze geloven in nepautoriteiten en vooral die nepautoriteiten dienen…

 3. Beste mensen.
  Het is nu juli 2022.Ik las het zonet.Inderdaad is de PKN ,,met neo Communistisch/fascistische trekjes”
  Ik ben ca een kleine 2 jaren niet meer in de Ned.Herv.mogen/kunnen komen omdat ik de muilkorf/slavenmasker
  weigerde te dragen,ondanks een schrijven van mijn dokter,dat ik dat vieze ding niet mocht dragen,ivm verminderde longfunctie.Ik kreeg te horen,dat ze de strenge regels RIVM/PKN trouw naleefden.
  Ook dat niet alleen ik mis daar de Geest van God.Ik woon in Rotterdam,daar is geen kerk,zoals in dit artikel beschreven staat.De meeste preken zijn humanistisch overgoten met een Chr.sausje.
  Ik wilde indertijd die brief van mijn dokter laten lezen>de ouderling zei>daar heb ik nix mee te maken,zonder mondkapje NIET welkom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *