OM aan de deur met ‘bevel tot DNA-onderzoek’

De Totalitaire Staat aan de deur met ‘bevel’ om mijn lichamelijke integriteit en dus mensenrechten te schenden

Nederland is een totalitaire tirannie zo blijkt, Noord Korea aan de Noordzee, wanneer er gewoon iemand bij je aan de deur komt met een ‘bevel van het Openbaar Ministerie tot DNA-onderzoek’. Uit naam van ‘privacy’ zou ik zijn foto niet mogen nemen, terwijl deze overheid niet terugdeinst mijn privesfeer met geweld te schenden, en bovendien mijn lichamelijke integriteit met voeten wenst te treden.

Ik heb mijn advocaat Gerard Spong op de hoogte gesteld. De mogelijkheid bestaat dat dit met mijn hoger beroep te maken heeft. Maar dan moeten ze niet zo onbeschoft aan de deur komen, plompverloren zonder enige aankondiging.

Totaal geen manieren daar, de onbeschofte overheid, die agressieve geweldplegers voor de Ultimate Beneficiary Owners (UBO’s, miljardairs van grootbedrijf en banken) van dit bananenkoninkrijk.

Moet ik als afschrikkend voorbeeld dienen voor ieder, die op geïnformeerde wijze dit leugenachtige corrupte regime van repliek dient?

Staatsterroristen, het is in Duitsland al even dramatisch met de bescherming van vrijheid gesteld

De Nederlandse overheid kun je onderhand als een criminele organisatie zien. Gezien de virusgekte is dit nog maar het begin van het begin. Wat mij overkomt, het wacht ook U, wanneer u Grote Broer niet gehoorzaamt en weigert braaf uw muilkorf te dragen.

Ondertekend door het absoluut koningshuis, de opper-UBO en uber-globalist

We zijn als veroordeeld gedachtenmisdadiger (in hoger beroep), waarschijnlijk slachtoffer van de ‘Wet DNA-onderzoek veroordeelden’. Die wet werd ingevoerd na het bedrog rond 9/11 over niet bestaande ‘terroristen’, die gewapend met plastic mesjes een vliegtuig zouden hebben gekaapt.

Omdat ik schreef dat Bouwe de Boer van de Gemeente Leeuwarden corrupt is (dat is hij, het is een publiek lobbyist voor privaat gewin van globalisten rond VNO-NCW Noord in CO2-jasje), en dat gelardeerd met gepeperd proza, moet ik dus verplicht als verdachte terrorist toestaan dat de overheid mij vernedert en de integriteit van mijn lichaam schendt.

Terwijl ze pedofielen laten lopen, en mensen die bijvoorbeeld politici daadwerkelijk met de dood bedreigen. Maar dat zijn dan multiculti-uitzonderingsgroepen die bij D66’ers (‘Het Recht’) een speciaal plekje in hun globalistenhart hebben.

Dus dan staan hier binnenkort weer van die staatsterroristen met pistolen op de stoep. Want de Nederlandse overheid kent haar prioriteiten. Die van de pedofielen, miljardairs en bankiers. Het klinkt wat dik aangezet, maar dat is het niet wanneer je dieper kijkt naar hoe de overheid werkelijk functioneert.

Helaas. Je zou liever kunnen berichten dat de Nederlandse overheid functioneerde naar behoren.

Een voordeel nu: Jenny Douwes hoeft na 1,5 jaar bezwaar maken haar DNA ook niet af te staan.

9 Replies to “OM aan de deur met ‘bevel tot DNA-onderzoek’”

 1. Knap kl**ten.
  Helaas ze worden steeds brutaler, zolang er geen georganiseerd verzet ontstaat, (Dus niet alleen maar praten of schrijven maar daadwerkelijke georganiseerde burgerlijke ongehoorzaamheid) geef hebben huidige verzetshelden weinig kans op een eerlijk proces. En ik zeg het met pijn in het hart, maar ook ik kan daar weinig aan doen.
  Ik heb eventueel nog wel wat ideetjes, maar voorlopig krijg ik daarmee geen poot aan de grond.

 2. Mens slaapt gij nog ! Wat zijn ze bang he? laten ze zich weer in de kast kijken. Valt niet op hoor ? Hoop maar dat die agenten verder gezamenlijk door 1 deur gaan komen , voor de kluitjes ( CENTEN ). Anders staat hun net als ons een heerlijke vredige tijd te wachtten . GOOI je ambt pak af en dien niet de rijken ,maar het volk, please anders redden wij het niet !!!

 3. Dit soort behandeling staat je dus te wachten als je corruptie bij de overheid opspoort en publiceert.
  En niet alleen in Nederland, ook in Duitsland. De Duitse publicist dr. Udo Ulfkotte (‘Gekochte Journalisten’ – uitgeverij De Blauwe Tijger) publiceerde over corruptie in de media en heeft daarvoor meerdere keren de ‘ridderslag’ voor journalisten gekregen: huiszoekingen vanwege de verdenking van schending van geheimen. Die krijg je niet wanneer je liegt. Die krijg je wanneer je schrijft over zaken die de burgers niet mogen weten.
  En Julian Assange heeft op een andere manier ons geïnfomeerd over zaken die we niet mogen weten. Zie hoe hij behandeld is.

  Het lijkt me dat je in goed gezelschap verkeert Rypke!

 4. Boa (constrictors} ze zijn een publiek gevaar!

  Momenteel landelijk ingezet om de “corona operatie” druk bij te zetten tegen de eigen bevolking.

  Als je dus kijkt naar deze mensen die onlangs openlijk staan te protesteren in de voortuin van het huis van Oranje,
  namelijk de Dam, voor wie dit nog niet wist.

  Voor bewapening, ze voelen zich niet meer veilig (ondanks de massaal ingezette bodycam).

  Neem deze mensen eens goed in ogenschouw.

  Dit is toch echt de onderste 1% van de bevolking, afgewezen bij de politie(k) academie,
  dan maar als burgerwacht tegen de bevolking jezelf prostitueren.

  Dit zijn dus echte randdebielen!

  Wanneer deze idioten bewapend worden is het hek echt van de Dam.

  1. Julian assange, Je bent wel heel erg dom als dat kul verhaal wilt aannemen. Dan begrijp er erg weing van hoe de wereld daadwerkelijk in elkaar steekt.

 5. Wat vreselijk doe daar niet aan mee, waar willem ze die DNA voor hebben?
  Ik volg je al wat langer (Sinds de afleveringen bij Blue Tiger).
  En ben daarbij een grote fan van je.
  Lastig viel het mij te vwrtwrwn dat u de indruk krijgt dat multiculturele achtergronden het nou veel makkelijker hebben en niet of nauwelijks met politie of justitie in aanraking komen.
  Mevrouw Adrie van der Plas kon vertellen dat de gevangenen met een Marokkaanse /Turkse en of Islamitische achtwrachtergrond in de gevangenissen zwaar gemarteld werden en het leven van die gevangenen ( soms ook onterecht vastzittende)werd ondragelijk gemaakt.
  Dus het is maar hoe je het bekijkt.
  Een buschauffeur ( allochtoon)heeft zijn mening gegeven op FB en YouTube over mondmaskers en de PCR test , bij hem zijn ze binnengevallen, hij is meegenomen en moet verplicht DNS afstaan.
  Zie hieronder de link

  https://youtu.be/ixroklMylKg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *