NVWA-inspecteurs fraudeerden met bewijs tegen boer

We houden van koeien, mooie onthaaste dieren

Vanuit mijn onderduikadres berichten we vandaag over hoe een boer, Jelle Kraak, 5 jaar lang tegen de NVWA (inspectiedienst LNV) moest procederen. De boer was van dierverwaarlozing beschuldigd, en al zijn vee was door de NVWA (in 2009 AID)) in beslag genomen. Voor die valse beschuldiging door de NVWA hadden de inspecteurs met bewijsmateriaal geknoeid.

Waarheden als koeien, wie hecht daar nog aan?

Om de dieren in de boer zijn stal magerder te doen lijken op de filmpjes die de NVWA-inspecteurs hadden gemaakt, gebruikten ze software voor beeldversmalling. Zo druk je de veestapel plat en je rek de koeienlichamen iets uit. Dit kwam dankzij een oplettende veearts in de Hoger Beroep-zitting in 2014 boven water.

Uiteraard neemt de NVWA zulke knoeiers altijd in bescherming. Ook zullen frauderende ambtenaren nooit worden ontslagen. Want als ze op straat staan, zullen ze voor het eerst in hun leven zelfstandig geld moeten verdienen in de echte mensenwereld. En dan zouden ze eens uit de school kunnen klappen over de wantoestanden in de eigen NVWA-gelederen.

Water in een koe ‘verdwijnt’ niet, ze plassen het ook weer uit, zweten en verdampen, het komt weer terug in de natuur

Zoals Geesje Rotgers voor V-Focus schreef in 2012, bleef de NVWA vasthouden  aan de lezing dat van dierverwaarlozing sprake was. Zij zouden enkel op een procedurefout zijn aangesproken. Zo reageerden zij, nadat het College van beroep voor het bedrijfsleven had gesteld dat de ruiming voorbarig was.

Zo werd de wat excentrieke boer nog tot 2 jaar extra procederen veroordeeld. Tot de hoger beroepszitting in 2014 aan het licht bracht hoe de inspectiedienst fraudeerde met beeldmateriaal.

De boer werd door de NVWA op de rand van faillissement gebracht. Hij moest de kosten voor inbeslagname betalen van 110 duizend euro betalen aan het Ministerie van ELI (nu weer LNV) waaronder de NVWA (toen AID) viel. Ook moest de boer zijn bankkrediet aan de bank terugbetalen, toen de NVWA-inspecteurs een strafbaar feit hadden gecreëerd.

Koeien

Ook als je na jaren procederen je zaak wint, hebben de ambtenaren toch mooi al die jaren van je levensgeluk kunnen zuigen. Je krijgt incassobureaus en deurwaarders op bezoek, beslagleggingen, raakt leveranciers kwijt. Omdat de ambtenaren een ‘strafbaar feit’ tegen je maakten, als vorm van neo-marxistische constructie; het ‘kunstmatige feit’.

Ze hebben onder je huid gezeten, en daar was het ze dan om te doen. En ze hebben kunnen genieten van het machtsgevoel dat het misbruik van het geweldsmonopolie van de staat ze gaf.

Zij kunnen vervolgens nooit worden afgerekend op de schade die zij aan levens aanrichten. Omdat ambtenaren sinds het Pikmeerarrest (1996, ‘organisatie’ aansprakelijk, persoon ambtenaar niet) boven de wet staan. Bij de NVWA werkten in 2012 ongeveer 2200 mensen die hun frustraties en minderwaardigheidscomplexen (‘ambtenaren’) op het productieve deel van de maatschappij mogen botvieren.

Wie denkt dat het geweldsmonopolie bij de Nederlandse overheid in goede handen is, heeft wel een uiterst optimistisch mensbeeld dus. Alle condities voor machtsmisbruik zijn aanwezig,wanneer mensen nooit op hun wanpraktijken afgerekend kunnen worden, beschermd door een betonnen CAO. En wanneer ze leven van ‘gratis geld’, dat met geweld geroofd wordt bij de productieve sector.

Westhoek-koeien

Ook werken bij de (semi) overheid en door haar gesubsidieerde ngo’s (niet gekozen organisaties die ‘de wereld verbeteren’) vooral mensen, die nooit iets in de reële economie hebben gepresteerd, of die daartoe in staat zouden zijn. Het brandhout van de samenleving zeg maar. Ik werkte 1 maand als freelancer bij het Ministerie van Algemene Zaken, en kan bevestigen dat alle clichés over het fenomeen ‘overheid’ zeker niet overdreven zijn.

De mix van incompetentie, indolentie en bij sommigen dus pure kwade intentie.

Het is daarom dus zaak, om het Pikmeerarrest (ambtenaar nooit aansprakelijk maar ”organisatie”) opnieuw tegen het licht te houden, en om de persoonlijke aansprakelijkheid van ambtenaren hoog op de politieke agenda te zetten. Daarnaast zou je ook het aantal ministeries wel tot 4 kunnen inkorten en wel honderdduizenden ambtenaren op straat kunnen zetten.

Koetje boeh!

We verwedden 1000 euro dat de economie dan jubelend omhoog zou veren, en de algehele levensvreugde in Nederland met vele punten zou stijgen. Tevens zou je ook alle semi-overheid en ngo’s tegen het licht van drastische bezuiniging kunnen houden. Alle subsidies aan ‘groene’ ngo’s, windmolens enz kunnen per direct gestopt en je hebt zo miljarden publieke euro’s uitgespaard.

Met het Grote Rypke Reddingsplan voor Nederland, zijn we zo weer door de crisis.

18 Replies to “NVWA-inspecteurs fraudeerden met bewijs tegen boer”

  1. alle nepnieuws van de NOS heeft een marketing doel en staat nooit en te nimmer op zich…

   hoe staatsgeorganiseerde misdaad via politie met anderen – die als cover dienen – “samenwerken” zagen we nog in de jaren 90 toen er nog zoiets was als een parlementaire enquete IRT affaire met Maarten van Traa, die wat later plots “verongelukte”…

   zelfde jaren 90 trouwens toen je op de belgische tv nog de getuigenissen van slachtoffers van die rondmoordende pedonetwerken kon horen rondom dutroux

   sindsdien is de hele zooi vanzelf geprivatiseerd en is er een 100% anti-publieke hoer-na-list-en-omroep voor in de plaats gekomen

   overigens dat dieren, zoals koeien, allemaal gechipt, geoormerkt en gevaccineerd moesten worden (of soms geruimd) was natuurlijk een opmaat naar waar we (als mensenvee) nu zijn, er waren ooit boeren die weigerden hun vee te oormerken en die ondervonden toen al de staatsterreur, weinigen die deze boeren toen steunden

   1. Dat is een goed punt van je, Ko. Fake News van de mainstreammedia en hun ngo’s, heeft als doel om de rechterlijke macht en het OM te beïnvloeden, meer nog dan ‘de politiek’….

    1. Media en OM lijkt me meer een samenwerkingsverband (Vuiligheid en Corruptie) dan dat de een de ander beïnvloedt, maar goed… In elk geval is de rol van media groot en vooroplopend. Ik pleeg het “slavernij apparaat” eenvoudig altijd zo weer te geven: Geld, Geweld en Gedachtenmanagement.
     Maarre, tijdje terug vroeg je naar de Biologische Wetten die Hamer ontsloot, waarna ik je 3 links stuurde ter info, maar die reactie werd niet gemodereerd. Heb je daar nu al naar gekeken? Dat besmettingen met “germs” niet bestaan wetenschappelijk. Zo moeilijk is het niet te vatten als je een beetje thuis bent in Gods Natuur.
     Omdat het Gedachtenmanagement zo’n grote rol speelt in de wereld van vandaag hierbij een NL vertaling die ik laatst zag van “Die Gedanken Sind Frei”.
     https://www.youtube.com/watch?v=gn4-L4AiY1g

     1. ha die Ko, ik vraag me af of een stugge fries zoals Rypke zich laat dwingen om antwoord te geven. De stoere Viking in hem laat dat niet toe!(goed bedoeld grapje Rypke).
      Het werk van Hamer wordt volgens mij ondersteund door Bruce Lipton met zijn “Biology of belief”, te zien en luisteren op youtube.

      groeten van een stugge west-fries

    2. Rechtelijke macht beïnvloeden?
     Ik denk dat dat het puur om macht gaat. Even via de rechter regelgeving afdwingen al dan niet via NGO’s. De politiek kan hun handen dan in onschuld wassen, want de rechter heeft gesproken.

     Verder zie ik op dit moment dat de politiek, maar ook de rechterlijke macht door de MSM beschuldigd worden van corrupt gedrag. Dit in samenwerking met een deel van de gecontroleerde alternatieve media (Lange Frans, Sven Hulleman, Bilderberger Karel van Wolferen, Willem Engel etc.)

     Door ze nu al vast zwart te maken accepteert de bevolking straks gemakkelijker dat dit corrupte zooitje wordt afgezet om daarvoor in de plaats technocratische bureaucraten te installeren. Vanzelfsprekend goedgekeurd door de NWO stannisten van Rothschild en Co.

     1. Tja ‘laatste batavier’, dus je hebt in helemaal niemand enig vertrouwen? Heb je ooit Karel van Wolferen zelf ontmoet of gesproken?

 1. Hoe meer ik waarneemt hoe groter mijn frustratie . Een grote groep mensen is niet geïnteresseerd of bang voor represailles.
  En dat laatste heeft nu denk ik helaas de overhand.
  Maar alle beetjes helpen.Stickers plakken, de andere krant verspreiden, websites die er toe doen doorgeven.
  En je kleinkinderen knuffelen en meenemen, de natuur in.
  Groet van de bruggenbouwer.
  Mathilda(strijdster).

 2. Of eenzelfde Hoekstra uit de buurt van Meppel gaf de dieren aan een familielid
  4 slechte beesten en er 20 bij in beslag voor onkosten onder het mom verwaarloosd

 3. Klopt inmiddels al 4 jaar onder terreur van de nvwa en het houdt nooit op ,iedere keer vinden ze wel weer iets, nooit is het goed en termen als je staat op onze zwarte lijst en we gaan door tot je stopt zijn ons niet vreemd.

  Arrogant gedrag en staan inderdaad boven de wet en dierenarts staat boven de reguliere dierenarts die het bedrijf veel beter kent en de dieren. Rechters nemen klakkeloos de foto’s en rapporten over als zijnde de enige echte waarheid.

  Inspecteurs die foto’s maken ’s nachts op een ophaalplek en dan wonden die door het verplaatsen van het dode beest zijn ontstaan melden als dierverwaarlozing en zo kan ik ook nog wel een boekje opendoen over deze zeer mensonvriendelijke personen

  1. Ha, je zegt dus dat de NPO Fake News is en dat daar geen echte journalisten werken: dan zijn we het geheel eens. De NPO checkt haar bronnen nooit op waarheidsgehalte, enkel op ‘autoriteit van de afzender’…

   Maar als je zegt: waar is een document van die zaak te vinden waar de uitspraak staat, dat had je in dit bericht moeten vermelden: dan zou je daadwerkelijk geinteresseerd zijn in de zaak en iets toevoegen. Want dan zijn we het eens.

   Nu wil je alleen een luchtje verspreiden, alsof jij als persoon er toe doet. Terwijl, wie ben JIJ nou, behalve een voor de gelegenheid aangemaakt troll-adres Janneke hotmail…

   Krijg je betaald om te trollen?

 4. NVWA terreur in Waarde, Zeeland tegen scharrelvarkensboer:
  https://www.omroepzeeland.nl/nieuws/122559/Varkensboer-in-Waarde-woedend-150-varkens-moeten-worden-afgemaakt
  Ach ja de staatsterreur is gigantisch, na jarenlange praktijken van “ruimingen” gebaseerd op virus-volksverlakkerij tav besmettingen en allerhande ander bedrog.
  Je zal als boer maar te maken krijgen met die georganiseerde misdaad van de staat.
  — overigens schrijf ik dit niet uit eigenbelang, want ik ben vegetariër 😉

 5. “RypkeZeilmakerAdm says:
  21 september 2020 at 11:17

  Tja ‘laatste batavier’, dus je hebt in helemaal niemand enig vertrouwen? Heb je ooit Karel van Wolferen zelf ontmoet of gesproken?”

  Nee nooit gesproken of ontmoet.
  Helaas is Karel veel te schimmig en bagatelliserend over zijn over zijn verleden bij Bilderberg. De journalisten zitten daar onder de Chatham house rules. Daarmee zijn ze monddood gemaakt. Dat moet geen journalist willen. Ik denk niet dat jij daar mee zou instemmen als recht geaarde Fries. Ik heb Karel daar nog nooit enige kritische kanttekeningen over horen maken. Kennelijk is dat voor hem bon ton.

  Ik vertrouw de meeste mensen.
  Maar op het moment dat ze geen kritiek meer kunnen verdragen of als ze veel aandacht krijgen in de MSM, dan gaan bij mij de alarmbellen af en vraag ik me altijd af of het geen controlled opposition is. Vergelijk bijvoorbeeld een hoe jij behandeld wordt ten opzichte van onder andere Lange Frans, Sven Hulleman Willem Engel.

  Bovendien weet jij ook door wie Café Weltschmerz onder andere gefinancierd wordt. https://www.interessantetijden.nl/?s=Cafe+Weltschmerz. En daar lopen echt nog wel goede gasten rond, maar wie betaald bepaald uiteindelijk.

  Maar ik vertrouw jou nog wel hoor ook als je Karel vertrouwd. Mijn steun heb je.

 6. Geloof de NVWA niet zomaar. Is zelfs handig alles op te nemen.
  Veel wat er word gezegd word later verdraaid en/of ontkent.
  Dat brengt mij nu is een positie dat ik mijn recht moet halen via procederen. En denk je dat iemand het wat kan schelen? Nee, niemand….
  Door de boetebeschikking kan ik mijn eigen eenmanszaak nu sluiten waardoor er geen inkomen hier meer uit komen. Terwijl de NVWA inspecteur gedekt word door zijn teamleider. Waarom? weet niet……
  Ik heb geen andere keuze om door te gaan naar de rechter als de financiën het toestaan.
  Sorry, maar ik moest het even kwijt toen ik dit artikel las.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *