Muilkorfmentaliteit

Zonde van zo’n mooi meisje, zo’n kopvod. Dat zou zelfs in een Islamdictatuur niet hoeven

We lopen bij de Groninger slager binnen voor droge worst, een setje van 3 voor 6 euro 99. De verkoopster loopt vanuit het met badkamertegels beklede slagerij-gedeelte naar de counter in de winkel, ze draagt een muilkorf. Het is alsof je niet een winkel binnenloopt, maar de operatiekamer van een Intensive Care-afdeling.

Ik vraag als regelmatig klant: ‘huh, wat is er met je gebeurd?’ Ze antwoordt ‘alvast even oefenen voor de mondkapjesplicht’.

Ik antwoord: ‘Maar je laat je toch niet zo ontmenselijken, terwijl je wel weet dat die muilkorfplicht in medische zin nergens op slaat.’…Ze knikt meteen al instemmend. ‘Terwijl je zo naar mij als klant wel een negatief signaal afgeeft, dat je niet als mens met mij op een normale manier in gesprek wilt, zoals mensen dat al eeuwen gewend zijn. Dat je luistert naar een overheid die aantoonbaar tegen je liegt.’

Uit het badkamertegelgedeelte in de poortopening leunt de slager zelf het winkelgedeelte binnen, zeggende: ‘Weet U dat ik het heeelemaal met U eens ben’.

‘Nou, als U dat bent, waarom doet U er dan aan mee’, vraag ik nog. Dus ik vraag de verkoopster: ‘U doet mij een plezier als U die muilkorf gewoon afzet, zodat we gewoon normaal als mensen met elkaar kunnen praten.’

Bijzonder exemplaar

Met graagte haalt ze haar Medisch Centrum West-gezichtsmasker af, waarna ze me lachend en opgelucht bedient.

4 Replies to “Muilkorfmentaliteit”

 1. Dappere muilkorfgijzelaars maar als er straks zo’n BOA of andere woutachtie door de raam kijkt komt er een wappervinger plus bijbehorende bekeuring van 390 piek voor onze heldin en de dappere slager mag 3900 piek aftikken en de tent sluiten. Maar ze mogen dan wel bij mij want ik heb nog een compleet achterhuis voor dit soort gevallen…

 2. Jaap van Dissel antwoordt op een vraag van Haga: “En het tweede wat u noemt … en dat is ook wel een belangrijk iets … is dat we ons natuurlijk realiseren dat een positieve pcr test betekent dat je genetisch materiaal aantoont maar niet per definitie dat je een levend virus aantoont en dus ook niet per definitie dat je een levend virus aantoont waar iemand ziek van wordt.”

  https://www.bitchute.com/video/JafHQtMY8OpV/

 3. ik ben met stomheid geslagen, Mijn kinderen van 4 en 6 moesten vandaag een mondkapje op school versieren..
  binnen kort maar een vragen naar de reden hiervan. Ze zitten op een schooltje van 60 leerlingen, hoezo besmettingsgevaar.
  Een leerkracht in de bovenbouw stuurt kinderen naar huis die misschien verkouden zijn. Mijn buurmeisje durft niet te kuchen in de klas bij haar.

 4. In Engeland wil de regering 10 miljoen mensen per dag gaan testen (operatie Moonshot). Dokter Andrew Kaufman legt uit dat men een digitaal medisch paspoort wil introduceren. In dit paspoort worden o.a. testgegevens bijgehouden en zal het paspoort gebruikt worden om toegang te geven tot afspraken voor medische hulp, om naar oudere familie te kunnen, voetbal, reizen en werk. Kaufman legt ook uit hoe vals positieve uitslagen geinflateerd worden en wat de economische impact is omdat het plan is om ook gezonde mensen te testen. Kaufman legt ook uit dat de PCR test niet een virus kan aantonen maar rna materiaal en dat daarmee een totaal verkeerd beeld van ‘de pandemie’ onstaat.

  https://www.bitchute.com/video/Jv06mzwEnHl0/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *