Leest U nog ‘De Krant’?… WIJ hebben Gezond Verstand!

Goed nieuws op een druilerige herfstdag

Nu de 1 miljoen exemplaren gedrukt zijn van het eerste nummer van het misschien wel enige echt journalistieke medium van Nederland in een zee propaganda, Gezond Verstand, is het zaak dat ze in de distributie komen. Iedere lezer van Interessante Tijden kan in zijn eigen regio ‘iets doen’, wanneer deze al stond te popelen. Ga Gezond Verstand bezorgen!

Bel met een distributiepunt in je regio, de nummers vind je via ‘Onsnetwerk.nu‘. Ook wanneer je wilt helpen om De Andere Krant te verspreiden van hoofdredacteur Sander Compagner. Langweer, daar zit het nu wel snor.

Naast mijn eigen co-productie met hoofdredacteur Karel van Wolferen, ‘Voor God Spelen in Davos’, en het artikel ‘de agenda tegen de middenklasse’ door Tom Zwitser over het ruïneren van het MKB met ‘corona’ als excuus, is ook het artikel van Karel Beckman ‘Dit is Nederland niet’ aan te bevelen.

Beckman beschrijft hoe Nederland de soevereiniteit over het eigen gezondheidsbeleid uitleverde aan een globalistische instantie, de WHO. Een door Bill Gates gecontroleerde (lees: gefinancierde) club, die aan geen enkele burger enige verantwoording aflegt.

Het weer vandaag is Nederland weer ten voeten uit…

Dat is helemaal correct. In 2005, twee jaar na de gecreëerde hype rond de SARS-epidemie gaven landen opnieuw meer soevereiniteit over gezondheidsbeleid af aan die WHO, inzake epidemieën. Die WHO eiste steeds meer de rol op van mondiaal controlecentrum, coördinator bij de uitbraak van een virus.

Met het World Economic Forum en de Bill en Melinda Gates Foundation, richten ze in Duitsland en andere landen ook een vaccinatiecoalitie op in 2017, de Coalition for Epidemic Preparedness Innovations (CEPI), vanuit het monomane, onwetenschappelijke idee dat alleen vaccins je gezondheid helpen:

De CEPI, in World at Risk rapport van de WHO, september 2019

Zo zie je dus hoe 1 globalistenclub met 1 monomaan gezondheidsidee (alleen vaccins die wij verkopen zijn goed), gecontroleerd door enkele financiers een mondiale impact kan hebben, die uniek is sinds 1945. Is de ketting van commando 1 maal opgetuigd, dan gaat de order van enkelen door, van een WHO-bureau tot op gemeenteniveau.

Geef Bill Gates geen kans

En zo kan dus eigenlijk 1 man, de eugeneticus en software-miljardair Bill Gates een bijzonder buitensporige invloed uitoefenen op het wereldgebeuren. Voor de macht en het geld. Uw Gezondheid zal ze worst zijn.

Ook onze corrupte overheid onder de ontzielende leiding van de pathologische leugenaar Mark Rutte, die geeft geen bal om U en uw kinderen. Alles is voor het geld en de macht, de wens tot ‘controle over’ anderen die ze verkopen als ‘zorg voor’.

Ja zo slecht, intens gemeen kunnen mensen zijn, helaas. En dat is niet uitzonderlijk in de wereldgeschiedenis…Hooguit kan iemand die intens slecht en gemeen is nu eenvoudiger op mondiaal niveau invloed uitoefenen dankzij de techniek die ze ter beschikking staat.

Terwijl er nooit van een ‘pandemie’ sprake was in de bedreigingscategorie waar de WHO haar wilde plaatsen. Sterker nog, ‘Corona’ is eigenlijk al voorbij. De ‘tweede golf’ is- zoals vaste lezers al snappen- een artefact van de toename in PCR-tests, niet een weerspiegeling van een toename in zieken…

Wie geen 80 plusser is met meervoudige andere aandoeningen heeft een verwaarloosbare kans op ziekte. Zoals ik schreef, raken jaarlijks 57 duizend Nederlanders ernstig gewond door ‘sport’, dus dat ze bij de Eerste Hulp belanden op de operatietafel. Je hebt als normaal gezond mens, dus veel meer kans op ernstige verwonding door te sporten dan door Covid.

Over ‘risicoperceptie’ gesproken. En de meest ongezonde plekken op aarde, dat zijn ziekenhuizen. Daar huizen de meest bizarre resistente bacterien. Het is zaak zo veel mogelijk buiten de klauwen te blijven van het Medisch Industrieel Complex.

Bijvoorbeeld door gezond te eten, veel buiten in de zon/natuur te zijn en normaal dagelijks te bewegen. Een overheid die je frisse lucht afneemt (muilkorfplicht) en die je in huis opsluit, die wil dus niet dat je gezond bent. Die maakt je ziek.

Zo redeneer je dan logisch. De oude media, van Volkskrant tot Algemeen Dagblad, en van de NPO tot RTL papegaaien enkel de verkooppraatjes van onze leugenachtige corrupte overheid. Dus zijn ze als journalistiek medium niet meer serieus te nemen.

Dus: lees U nog De Krant???? ….. 🙂 Wij hebben Gezond Verstand! Zeg vandaag nog ‘de krant’ op en abonneer je, voor de prijs van 1 tank benzine.

13 Replies to “Leest U nog ‘De Krant’?… WIJ hebben Gezond Verstand!”

   1. Van de krantenbezorging ben je niet, dat blijkt ook wel uit de niet-werkende link na je “Bel met een distributiepunt in je regio, de nummers vind je via”.

    Gisteren zou toch huis-en-huis bezorgd worden?
    Heb niets gezien.
    Maar goed, daar ben jij niet van.

 1. Leuk zo met dat uiltje in het logo van Gezond Verstand. Kan zowaar weer geinterpreteerd worden als een vrijmetselaarsymbool. Tegenwoordig kan je nergens meer zeker van zijn.

 2. Stichting Gezond Verstand, is dat nou zo’n NGO?
  “onafhankelijk”, “zonder winstoogmerk”

  En weinig transparant; wie is nou die “rijke stinkerd” (jouw woorden) erachter?

  1. Geen flauw idee wie het is Gerard. Je had ook een vraag naar de inhoud van het blad kunnen stellen (mijn deel en dat van Karel vW), had je dat al ingezien? En wat zou dat over je interesse gezegd hebben?

 3. Na ca. 40 jaar heb ik mijn abo op het Nederlands Dagblad beëindigd. Heb er wel een jaar tegenaan gehangen voor ik definitieve beslissing had genomen.

  Die beslissing betrof de inhoudelijke kant : vrijwel geheel MSM en ook de hoofdartikelen gingen mij steeds meer tegenstaan. Heb vrijwel direkt een abo genomen op Gezond Verstand.
  Prima artikelen van auteur die ik deel kende van internet

  Over ziekenhuizen gesproken, het zijn naast de ongezondste plekken op aarde ook de gevaarlijkste plekken op aarde :
  ze hebben een mortuarium…….en die ben ik bij de HEMA nog nooit tegengekomen.

 4. Kort technisch detail: link ‘onsnetwerk.nu’ verwijst door naar ‘onsnetwerk.eu’ en doet het daarom niet.

  En de link ‘onsnetwerk.nu’ kan ik niet openen in Mozilla. Geldt ook voor ‘deanderekrant.nl’. Kan jij natuurlijk niets aan veranderen Rypke (goed, behalve de doorverwijzing op je eigen site), maar weet niet of dit algemeen is of aan mijn eigen browserinstellingen ligt (wat ik met mijn beperkte kennis van dit soort zaken nog niet kon verifiëren). Heb eea ook doorgegeven via info@gezondverstand.eu. Op de sites zelf (wel te openen met andere browser) kon ik tot nu toe niets vinden om dit soort dingen door te geven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *