Persbureau Reuters roeptoeter Great Reset

Het persbureau waaruit alle kranten overschrijven

Het zeilmaatje van Jacob de Rothschild (aandeelhouder The Economist), dat is de Canadese zakenman Thomson. Die is eigenaar van persbureau Reuters. Niet geheel toevallig plugt de zakelijke tak van Reuters januari de Great Reset en het verkiezingsthema van hun marionet Joe Biden (Build Back Better) op een zaken-evemenent met Christine Lagarde (ECB-voorzitter) als hoofdspreker.

Die bankster profileert zich als de bankier de contant geld wil afschaffen.

Met de psychologische operatie Covid 19 is dat doel al deels bereikt. Mensen kregen de associatie aangeleerd dat contant geld gelijk staat aan ‘gezondheidsrisico’. Het evenement voor en door globalisten heeft de pretentie de hele mensheid opnieuw uit te vinden.

Rethink, Rebuild and Revover Humankind. Kortom de agenda van het Transhumanisme, waar ik in komende Epoque over schrijf.

De gastenlijst

In weerwil van wat de globalistische pers in eigendom van miljardairs bericht, is de race om het Witte Huis alles behalve gelopen. Gezien de aantoonbare fraude bij de verkiezingen, en het juridisch team dat Trump inzet om dat onweerlegbaar aan te tonen, is er zelfs een redelijke kans dat Trump alsnog president kan blijven. Zie bijvoorbeeld de bespreking van conservatief commentator Stephen Turley.

Dan zal ook het vertrouwen in de globalistische pers en hun persbureaus verder zinken, de persbureaus die dus de ‘nieuwsagenda’ dicteren. Het vertrouwen in de media is al even ver gedaald als in de advocatuur. De wakkere groep blijft dagelijks groeien.

Krijgen ze Trump alsnog weg, dan wacht de Westerse wereld niets minder dan een ramp voor de menselijkheid. Aan ons de taak U daarvoor wakker te maken, door te blijven aantonen hoe de hazen lopen.

Prachtige Armeense christendames

Zo kwamen we in Den Haag ook deze prachtige Armeense dames tegen, christenen, die opnieuw bestookt worden door Azeri’s (Moslims). Maar hoor je daar iets over? De Europese Commissie nam enkel iets halfhartigs in de mond als ‘de strijdende partijen moeten staken’.

Maar waar twee vechten is er 1 begonnen. En die strijd heeft sinds de genocide van de Young Turks op de Armeense christenen een pijnlijke en ideologisch gemotiveerde historie. Van die Armeense diaspora waren deze dames de nazaten, woonachtig in Nederland.

Wie bepaalt kortom wat ‘het nieuws’ is… Voor een veel te groot aandeel dus ‘de persbureaus’ als ANP (John de Mol), AP en Reuters (Thomson).

4 Replies to “Persbureau Reuters roeptoeter Great Reset”

  1. A first wave of game changing speakers?

    Banks and Big Oil?

    After a century of American Geopolitics and War?

    Run for the hills…!

    Asset stripping and Poverty awaits you people of Eurasia.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *