‘Het grootste corruptieschandaal aller tijden’…

Corona Lisa

Karina Reiss en Sucharit Bhakdi schreven als gepromoveerd medici het Duitse boek ‘Corona, Fehlalarm?’ Die in miljoenenoplage verschenen bestseller is nu in Nederlandse vertaling te bestellen bij Blue Tiger Media. Kort gezegd richten de maatregelen door overheden meer gezondheidsschade aan dan de Covid-griep zelf.

Die epidemie- geen pandemie- was al in maart over haar hoogtepunt, dus voor de lockdown. Deze corona-variant (een SARS-virus) is niet ernstiger dan een gemiddelde seizoensgriep.

Duitse advocaten onder leiding van rechtsgeleerde Reiner Fuelmilch bereiden nu een rechtszaak voor bij een Californische rechtbank tegen de hoofdaanstichters van wat wel het ‘grootste corruptieschandaal aller tijden’ is genoemd. De rol van de massamedia hier is op zijn best beschamend, wij kunnen ‘de journalistiek’ slechts nog belachelijk maken en parodiëren.

Bescherm de risicogroep, heropen het normale leven
Op de achterflap staat de kern van de zaak als quote uit de Washington Times al geschreven:

Dit zijn de feiten: Covid-19 is een echte ziekte, waarvan enkelen ziek worden, die fataal kan zijn voor met name ouderen- maar die niets doet voor de overgrote meerderheid. En meer is het niet.

Dus, als je obesitas hebt, diabetes, kanker, hartproblemen, je bent 75+, wees dan verstandig en bescherm jezelf goed.

Het is die categorie waarin de sterfte plaatsvindt, zoals bij iedere griep. Tegelijk melden medici ons al, dat een eventueel vaccin meer slachtoffers kan maken dan er gered zouden worden. Je zou per 250 duizend gevaccineerden 1 leven redden. Maar bijwerkingen van dit DNA-veranderende vaccin-type kunnen mogelijk (er is te weinig openbare informatie) zo heftig zijn dat er mogelijk meer mensen aan het vaccin zelf zullen overlijden.

Wanneer je daadwerkelijk de door de Vereniging Voor Dieven (VVD) aanbevolen vaccinatieplicht krijgt, als voorwaarde tot deelname aan het publieke leven. Wie jonger dan 65 is, kan met het eigen immuunsysteem de ziekte wel de baas. We lijken eerder met een morele ziekte op ongekende schaal te maken te hebben, een pandemie van corruptie in Westerse instituties en politiek.

We zien hoe politici in alle landen, Duitsland, Nederland, de VS het zelfde op commando zeggen: zonder vaccin geen terugkeer naar normaal.

Laat het vraagteken maar weg, of het alarm moet gaan over de enormiteit van corruptie

Maatregelen vele malen schadelijker dan griep zelf
Daarnaast stelde ook het RIVM al: mondkapjes werken niet. Wat ons brengt bij de volgende vraag: waarom hoeven bezoekers van covid-geïnfecteerden in ziekenhuizen geen WERKEND kapje te dragen? En mogen ze met onwerkzame mondlapjes naar binnen? Zodat zij juist een verspreider vormen?

De maatregelen die regeringen nemen, richten veel meer (gezondheids)schade aan dan deze griep-variant die nooit een pandemie was (hoge infectiegraad) maar epidemie bleef. Een natuurverschijnsel, zoals er dankzij de hoge mutatiegraad van virussen als het coronavirus jaarlijks nieuwe verschijnen.

De ontmaskering van deze grootste ondermijning van de rechtstaat sinds de Tweede Wereld Oorlog kan nu met hulp van onze Duitse buren tot stand komen. Terwijl onze massamedia de aandacht afleiden, door hun klassenvijand de FvD kapot te maken, richten wij ons dus op de zaken waar het werkelijk om draait in deze Interessante Tijden.

Van mij hoef je niets te ‘geloven’. Noch hoef je Karina Reiss en Sucharit Bhakdi te ‘geloven’, hoewel zij op medisch gebied de juiste academische credentials hebben. In tegenstelling tot de journalisten van massamedia die de ene golf onzin op de andere doen volgen. En dat op gezag van de politici die ook niet enige medische credentials hebben.

Het gaat hier niet om ‘wie’, het zegt, maar WAT zij aandragen aan bewijs. Er is geen enkel bewijs dat deze coronavariant de ernst van een normale seizoensgriep overtrof. Bovendien was die epidemie in Duitsland (en dus ook bij ons) al over zijn hoogtepunt voor de lockdown werd uitgeroepen.

De essentie in twee plaatjes

De essentie van het bedrog in twee plaatjes
In slechts enkele plaatjes op bladzijde 42 en 43 kun je de essentie weergeven. We citeren ‘1) De epidemie had tussen begin en midden maart haar hoogtepunt bereikt, ruim voor de lockdown op 23 maart. 2) De lockdown had geen effect: de cijfers daalden niet verder na de invoering er van:

Wat je verder ziet, is dat politici met hun instituten alles deden om het ‘crisisgevoel’ zo lang mogelijk op te rekken. Dat deden ze door het aantal PCR-testen drastisch op te voeren. Zo is ook de huidige ‘tweede golf’ veroorzaakt. Iedereen met ook maar 1 uurtje les in basale statistiek ziet de fout.

Hoe meer mensen je test, hoe meer positief getesten je vindt. Wat politici en hun media vervolgens doen is die toename van positief getesten melden als ‘meer besmettingen’. Dit is pure misleiding.

Wat je moet laten zien, is het aantal positief getesten per 100.000 testen. Plots zie je dan geen exponentieel omhoog lopende curve, waarop de ‘Flattening the Curve’-campagne via de Lockdowns was gebaseerd.  Daarnaast is een positieve test met een Polymerase Chain Reaction (PCR) alles behalve een betrouwbare maat voor infectie. En dan dus in de zin van ‘je wordt ziek.

Daarom moet je iemand twee weken later opbellen, en vragen of deze ziekteverschijnselen heeft.

Zowel in Duitsland als in Nederland en andere landen bleven extra IC-bedden leeg. Inmiddels blijkt wel dat het aantal doden in 2020 via oversterfte door bv griep in beide landen niet hoger is dan gemiddeld in afgelopen jaren.

Leest U nog ‘De Krant’? Wij hebben Gezond Verstand

Op papier verder
Omdat de Corona-leugen eigenlijk zo simpel is te ontmaskeren, zie je dat de grote mediabedrijven nu massaal beginnen met de-platformeren van het geïnformeerde tegengeluid. Tegelijk zie je dat overheden alles doen om het geinformeerde tegengeluid te beschadigen. Dat is te begrijpen. Bij ontmaskering op grote schaal, valt het gehele politieke globalistische complex omver.

Ook de meest succesvolle Blue Tiger-video over huisarts Rob Elens (met zijn pleit voor levensreddend geneesmiddel Hydroxychloroquine) is zojuist door YT verwijderd. Kijk daarom ook voortaan liever op Blue Tube, het eigen streaming-platform van Blue Tiger.

Dan nog zie je hoe men vanuit deze leugenachtige en terroristische overheid de druk op tegenstanders opvoert. Dat gebeurt via de gisteren al besproken kweek van ‘distantiedrang’. Assocatievrees. Je laat Pieter Jaap Aalbersberg met zijn NCTV de  Blue Tiger Studio associeren met ‘terrorisme’ dankzij een boekenactie voor Farmers Defense Force, en de lafbekjes en opportunisten durven al niet meer bij je in de buurt te komen.

Soft Coronaporno bij Shell ‘de helden van de revolutie’

Dan nog, kun je voorlopig niet het verschijnen van de feitelijke waarheid op papier tegengaan. Hoewel men alles wil doen om ons kapot te maken. Anders wilde Pieter van Rest (OM-officier) ook niet met alle (staats)geweld mijn DNA afnemen. Zodat hij nu een aanhoudingsbevel uitvaardigde.

Maar we laten ons niet ontmoedigen. En we verliezen de humor niet.

Al gaat de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt haar wel. Ondanks alle pogingen om de nieuwe papieren verzetskrant Gezond Verstand in diskrediet te brengen, loopt het initiatief als een sneltrein. Het aantal abonnees gaat al over de 10 duizend en nabestellingen uit winkels van afleveringen lopen in de tienduizenden. Oftewel, Gezond Verstand loopt beter dan de meeste kranten.

Hun abonneetal daalt slechts door natuurlijk verloop en opzeggingen.

Wij waren er bij, historische gebeurtenis in Berlijn

Het verzet komt los
In Gezond Verstand van 26 november lees je over de rechtszaak die een groep Duitse advocaten onder leiding van dr. Reiner Fuelmilch voorbereidt.

Ze willen Tedros van de WHO als aanstichter dagen, en de Duitse variant op Van Dissel (RIVM), de alarmzaaier Christian Drosten van het Duitse RIVM, het Rudolf Koch Institut (RKI), dat ook in Corona Fehlalarm besproken wordt. En nog een andere gangmaker in de Duitse media van de fake-pandemie, Lothar Wieler.

We citeren:

Wat op het spel staat is een veroordeling tot schadeloosstelling en liefst ook tot gevangenisstraf. Er zijn drie kernvragen die Fuellmilch en de zijnen aan de Californische rechters willen voorleggen:

 • Is er sprake van een PRC-testpandemie? (dus dat niet de infectiegraad bepalend is, maar het drastisch opvoeren van het aantal tests)
 • Wat is het (medische) nut van de maatregelen
 • Is het waar dat er bij de Duitse overheid, meer dan bij andere overheden intensief is gelobbyd door de gangmakers van deze vermeende pandemie?

Geef Bill Gates geen kans

Geloof niet in ‘jezelf’ maar in waarheid
Bij journalisten is domheid en volgzaamheid de verklarende factor voor hun groteske beroepsmatige falen. Een samenzwering van domheid en narcisme. Daarom zullen ze ook nooit hun fouten gaan toegeven. Liever gaan de oude media bij De Staat op schoot zitten en haar oppositie belasteren, dan dat zij U eens de waarheid zouden brengen.

Immers, anders zouden zij net als hun politici door de mand vallen als wat zij zijn: (onweersproken spreekbuis van) leugenaars en volksverraders. Want bij politici moet wel degelijk van een kwaadaardige insteek sprake zijn. Ze volgen allen het zelfde script, of je nu Merkel hoort, Macron, Rutte of Joe Biden (Build Back Boring)…

Inmiddels zet de Duitse politie al grote waterkanonnen in tegen protesterende Duitse burgers die hun vrijheid terug willen. Het verraad van onze eigen politici zal te grotesk zijn om voor te stellen voor de meeste mensen. Dat ze hen liever zullen blijven geloven.

Marx Rutte krijgt orders van Gates….

De ‘Methode van waanzin’
Karina Reiss en Sucharit Bhakdi citeren welke angst-scenario’s doelbewust vanuit het Ministerie van Binnenlandse Zaken in een strategiedocument werden genoemd. Dit was het strategiedocument van een halverwege maart geformeerde coronavirustaakgroep.

Drie voorbeelden hoe je oerangsten in de algemene bevolking kan aanwakkeren:

 • Mensen zouden bang moeten worden door gedetailleerd te beschrijven hoe COVID-19 patiënten sterven alsof ze ‘langzaam verdrinken’
 • Mensen zou verteld moeten worden dat kinderen een gevaarlijke bron van infectie kunnen zijn
 • Waarschuwingen over alarmerende latere gevolgen van SARS-COV-2 moesten worden verspreid.

Soft Corona Porno

De vrijheidsberovende maatregelen waren vanaf het begin het doel, zoals hier reeds vanaf het begin in maart gesteld.

Zie ook hoe de media China ophemelden als voorbeeld, terwijl ze het liberale Zweden belasterden. Zodat zelfs familieleden in maart vol vuur China als voorbeeld voor ons aanhaalden, gewoon papegaaiend wat hun televisie ze had verteld. Dan komt letterlijk het Lock Step-scenario (2010) van de Rockefeller Foundation uit.

In Zweden, Finland en vele andere landen zonder lockdowns is geen grotere oversterfte (boven gemiddeld) per miljoen inwoners dan Lockdown-landen als België en Spanje. Andermaal: alle bewijs wijst 1 richting uit. Mark Rutte en Hugo de Jonge zijn volksverraders en leugenaars, die volgens internationaal script handelen (WHO/Gates enz) voor internationale miljardenbelangen (Medisch Industrieel Complex).

Zij verdienen hun gerechtvaardigde straf.

8 Replies to “‘Het grootste corruptieschandaal aller tijden’…”

 1. Ik vind het wat lastig om die hele Corona situatie te duiden.

  Eerst eens de ernst van de ziekte.
  Bij die eerste golf kreeg ik het beeld dat dit in alle opzichten lijkt op een zware griep met uitzondering van de grote belasting op de IC, die was toen nog zwaarder dan bij de stevige griep van 2018. Dat was toen 350 IC bedden op het hoogtepunt, tegen 1250 begin dit jaar en vandaag zo’n 550. Op de site van stichting-NICE is ook te zien dat de grootste groep 70 tot 74 jarigen is, gevolgd door 65 tot 69, daarna 60 tot 65, daarna 55 tot 60. Dat zijn zeker geen hoogbejaarden. Qua IC belasting is dit wel een stuk zwaarder dan de influenza van 2018.
  Ik let nu even op de IC cijfers omdat de belasting voor de zorg het belangrijkste argument is voor de maatregelen. Ook is het opname beleid voor mensen met luchtwegklachten niet veranderd tussen nu en 2018. Dus dat zijn cijfers die nog enigszins te vergelijken zijn.
  Het aantal besmette mensen is natuurlijk niet goed te vergelijken. Infuenza 2018 moet worden geschat uit waarnemingen van mensen met zware klachten door NIVEL pijlstations terwijl er nu overal teststraten zijn waar iedereen met een snotneus heen moet. Dat is hetzelfde als een boomring temperatuur proxi aan een satelliet metingen reeks koppelen zoals ze in de klimaatwetenschap graag doen. Dat werd dus climategate.

  Dan het effect van de maatregelen.
  Ik ben ook geneigd te denken dat die maatregelen van maart weinig tot niets uithaalden. De lijn met opnames was al dalende toen de maatregelen ingevoerd werden en het effect nog niet in de cijfers te zien was. Heel zomer hebben we nergens last van gehad. Wel lag steeds 2 a 3 dozijn mensen op de IC met COVID-19 maar da’s natuurlijk heel weinig. Al is dat bij infuenza gewoon 0. Aan de maatregelen hield men zich maar matig.
  Maar toen werd het herfst en stak COVID-19 in alle heftigheid de kop op, dat had ik zeker niet verwacht! Nu gelden er draconische maatregelen en zien we de belasting op de IC maar mondjes maat afnemen. Daarin zie ik zelf 2 dingen:
  1. Dat COVID-19 is hardnekkig.
  2. Dit is dus niet door technocraten te ‘managen’. Draconische maatregelen plus het stop zetten van de economie & het sociale leven doen bijzonder weinig vergeleken met een natuurlijke weersverandering.

  Dan de agenda’s
  In de berichtgeving en maatregelen kunnen natuurlijk allerhande agenda’s meeliften en gekke dingen zitten. Volgens mij is het RIVM niet erg te spreken over de mondkapjesplicht. Nuttig wanneer je het zelf heb maar dan moest je al binnen blijven, da’s veel effectiever. Jezelf ermee beschermen werkt niet maar toch wordt het verplicht. Totaal irrationeel.
  Dan moet er nog een balans tussen gezondheidsschade en economische schade worden gevonden. Dat is bij uitstek een politieke afweging en ook dat kan gebruikt worden om allerlei agenda’s te pushen die niet zo veel met het eigenlijke onderwerp te maken hebben.

  Al met al zou ik zeggen dat Corona geen vals alarm is maar er zullen zeker allerlei agenda’s misbruik van maken. Reken maar dat, wanneer COVID-19 echt over is, het nog een decennium misbruikt wordt om allerhande plannetjes en subsidietjes te regelen. Nationaal en internationaal.

  1. Ik heb het gezien, dit ligt in de lijn met wat Willem Engel zegt. De griep van 2018 was zwaar en toen waren er 140.000 sterfgevallen tegen 180.000 nu. Dan lijkt COVID-19 180.000/140.000 = 1,28 keer zo dodelijk dan een zware griep.
   Nu ligt het aantal sterfgevallen van de griep in Nederland tussen de 1.500 en 10.000 daar zit dus een flinke marge in. Maar COVID-19 is in deze toch zin echt vergelijkbaar met influenza.

   Maar over het aantal IC opnamen, daar wordt niets over gezegd en daar zien we nu een compleet andere situatie dan bij influenza. Dat maakt COVID 19 echt anders. En volle ICs is ook echt een probleem, operaties aan kanker e.d. worden niet gestopt door een lockdown maar door volle ICs en dat komt toch echt door COVID-19. Dus in die zin is het wel erger dan influenza.

   Dan is de vraag of een lockdown zin heeft. Volgens dit filmpje niet en dat is ook op basis van overtuigende argumenten. Tot en met Augustus was ik daar ook van overtuigd. Maar toen liep eind september de IC in hoog tempo vol en dat zie je normaal totaal niet. Laat staan door hetzelfde virus dat 6 maanden eerst huis hield. Mijn hypothese is dat de veranderende weersomstandigheden hier debit aan zijn en dat een lockdown maar zeer mondjesmaat effect heeft. Dit is immers erg besmettelijk en zo’n ziekte laat zich niet managen door onze technocraten. Of die hypothese klopt is te testen door over een maand de lockdown compleet op te heffen en dan te kijken of de ICs weer vollopen. Ik verwacht niet dat dit experiment uitgevoerd wordt.

   Al met concludeer ik tot zo ver dat COVID19 qua dodelijkheid vergelijkbaar is met een hele flinke griep. De hoeveel ernstig zieken die naar het ziekenhuis moeten ligt een stuk hoger dan normaal en dat is echt een probleem. Het weer is bepalend voor de verspreiding.

  1. @ A Verhee. Door in kleine stapjes te denken, iedere dag 1%. Ken je nog mensen die met de Postcode Loterij meespelen. Toon hen hoe die uitsluitend foute clubs sponsoren die onze vrijheden uit naam van bv ‘klimaat’ laten afpakken.
   En steun de eigen media. Er is veel talent, maar dat ligt nu verspreid.

  2. Het retraktie verzoek van dr. Pieter Borger c.s. gaat heel belangrijk worden omdat het de RT PCR test volledig onderuithaalt op wetenschappelijke gronden en het ook de hoofdbedenker van dit totale testwangedrocht en god in Duitsland Christian Drosten (geen dr. trouwens want niet gepromoveerd; enkel dierenarts zoals Appie Osterhaus) volledig van zijn sokkel pleurt.. (in Duitse wenschappelijke kringen/Duitsland is het nog geen nieuws maar dit zal snel veranderen heb ik begrepen van een Duitse onderzoeksjournalist die zich in deze zaak gaat mensen)

 2. Virussen worden door lichaamscellen zelf gemaakt en vallen NIET de/alle cellen aan zoals we steeds in de MSM en bij virologen lezen:
  Viruses help consume and eliminate substances into small particles that can then be expelled via mucous membranes, out through the skin, or through the intestinal tract. Cells produce viruses when their tissues are so toxic that phagocytes, parasites, bacteria, and fungi cannot help cleanse, repair and regenerate their tissues and fluids. Science states, incorrectly without proof, that viruses originate outside the body, then ‘hijack’ the RNA or DNA of the cell, and then replicate whilst attacking cells indiscriminately. If this were true, viruses would replicate endlessly, eventually attacking all healthy cells, but they do not. We know that antibodies, a type of white blood cell, regulates the virus. There exists no video evidence of viruses hijacking cells, except for 3D renders, and animations based on theory. (Jeff Green aka Jeff G. zie YT videos en zijn boek wat te bestellen is via hemzelf)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *