Bryan Roy bij Blue Tiger: ‘Media roeptoeter establishment’

Prachtig om een voetbalheld uit de jeugd nu bij Blue Tiger Studio te zien, Bryan Roy. Hij was trainer bij Ajax met Dennis Bergkamp toen de raad van commissarissen Johan Cruijf probeerde weg te werken. Roy kreeg uit de eerste hand de werking mee van media, omdat hij loyaal was aan Cruijf: als ‘roeptoeters van het establishment’. 

Een andere mooie uitspraak van Roy, is dat je net als op de middelbare school gewoon je huiswerk moet blijven doen. Dus ook als volwassene, maar dan nu dus in relatie tot hoe de wereld georganiseerd is. Dat is helemaal waar, je hebt de plicht je in te spannen, zodat je de ruimte tussen je oren herovert op wat er via propaganda aan gif in was gegoten.

Je hebt zo’n ervaring nodig als Roy bij Ajax, om vervolgens je eigen pad te trekken in informatieland. Dat is wat Bryan Roy ook deed, nu als ondernemer die ook met Russen zaken doet. Westerlingen krijgen door hun media nu over Poetin een vijandbeeld opgedrongen. Waarop is dat gebaseerd?

De Nederlandse Journalistiek, vijand van het volk
Je kunt over ‘de journalistiek’ als wapen van het establishment, ook ‘Gekochte Journalisten’ lezen van Udo Ulfkotte. In dat licht is het ook mooi om een andere uitzending van Blue Tiger te kijken. Peter Grootswagens belde het RIVM en nam dat gesprek op, met de vraag hoe schadelijk corona nu zou zijn.

Het RIVM gaf hem toe dat Corona zoals de regering dat presenteert (als ‘killervirus’ waarvoor hele maatschappij lam ligt) bedrog is, althans: het is niet erger dan de gemiddelde griep.

Dat opgenomen gesprek werd eenmaal op Facebook geplaatst direct 2 miljoen maal gezien. De RIVM-medewerker gaf bijvoorbeeld toe, dat iemand die positief is getest, en die vervolgens bijvoorbeeld aan een auto-ongeluk overlijdt, als ‘coronadode’ de boeken ingaat. Men blaast dus intentioneel de zaak op. Voor mijn lezers is dat geen verrassing.

Waar het om draait, is dat ook het RIVM weet dat wat de massamedia met onze leugenachtige en corrupte regering verkopen onwaar is.

Het RIVM-hoofdgebouw met konijntjes

Meteen werd Grootswagens door de media van het establishment aangevallen, en RIVM ontkende dat het gesprek plaatsvond. Om te bewijzen dat hij het RIVM gebeld had, nam hij het gesprek op waarin hij de klantenservice van het telefoon-provider belt. Met het verzoek om bewijs dat hij op die datum en dat uur RIVM gebeld had.

Peter filmde het hele gesprek met het ‘RIVM’ op zijn mobiele telefoon, plaatste het op facebook en binnen een dag werd het 2 miljoen keer bekeken. Daarna volgde een totale hetze van de media zoals De Volkskrant, die het massaal als fakenews afserveerden.

Het RIVM ontkende dat het gesprek had plaatsgevonden, en Peter vond het eerst ook niet terug in zijn gespreksgeschiedenis. Pas eind oktober kreeg hij na veel duwen en trekken het bewijs op zijn factuur dat hij met het RIVM had gebeld. Maar De Volkskrant rectificeerde haar onzin niet. Ondertussen ging de aanval op Peter verder: zo werd zijn baas gebeld over zijn werknemer.

Dat laatste zie je steeds meer. Dat mensen je economisch proberen te verwoesten omwille van je persoonlijke overtuigingen. Wanneer die niet stroken met wat het (vaak onbewust) Bolsjewistische establishment wil.

Mont Saint Michel

Nieuwste Epoque met Peaky Blue Tigers
Tom en Ik namen gisteren alweer de zestiende aflevering op van de 2030 Agenda-reeks, het zestiende SDG-doel dat onder de vlag van ‘recht en sterke instituties’ een totalitaire staat vestigt. Namelijk via juridisch actievoeren (public interest litigation), zodat ieder aspect van het dagelijks leven gepolitiseerd wordt. We ondervinden dit nu al aan den lijve.

Sinds de NOS door Pieter Jaap Aalbersberg werd getipt, dat hij Blue Tiger Studio in de NCTV opnam, en de mediastorm losbrak om Tom zijn werk te criminaliseren, komen steeds meer onfrisse zaken los. Praktijken die perfect in een totalitaire staat passen waarin ook bedrijven het zakendoen politiseren.

De videoreeks leidt er nu toe dat ook de komende Epoque is gewijd aan The Great Reset. Mijn artikel in de Epoque gaat over de religieuze aspecten van het Bolsjewisme, het apocalyptische geloof zoals beschreven door politiek filosoof John Gray. En de overeenkomsten met het moderne Transhumanisme van Big Tech-goeroes als Ray Kurzweil.

Tot slot van deze mediacolumn kun je ook deze video kijken. Schrijver Rod Dreher (auteur van ‘The Benedict Option’) laat zich interviewen over zijn nieuwe boek ‘Live not by Lies’.

Hij deed interviews met christelijke dissidenten die onder het communisme leefden. Hoe die in een totalitair regime, dat hun geloof vijandig gezind was konden ‘rebelleren’. Door juist gewoon activiteiten te ontplooien die NIET politiek waren. Van een ondergrondse kerkdienst, tot een eenvoudige picknick met geestverwanten aan toe.

Apolitiek zijn is rebellie, omdat het bolsjewistische totalitarisme alles in het leven politiek maakt. Totalitarisme kweekt wantrouwen tussen mensen onderling (angst door ander aangegeven te worden, net als nu bij het coronabedrog), isoleert iedereen tot gehoorzame massa. Juist dan is iets simpels als samen met een groep geestverwanten voetbal kijken, muziek luisteren al een vorm van stille rebellie.

Een andere vorm van zachte rebellie: Gun de NPO en al die vijanden van het volk van RTL Nieuws tot de Volkskrant geen kijkcijfers meer. Zeg de krant op, steun deze bedriegers niet langer. De journalistiek maakt Nederland ziek. Steun je eigen media! Ga de natuur in, eet gezellig met vrienden, sport! Als het maar niet politiek is.

De Abdij van Langweer

Bidt voor Mark Rutte
Als conservatieven en christenen zullen we in een goddeloze en bolsjewistische D66-maatschappij steeds meer op een eilandje leven: als belaagde paria’s die hun overtuigingen al niet meer in het openbaar mogen uitspreken. Want dan noemen ze je – naast de geijkte scheldwoorden- al ‘terrorist’. Dat is het eufemisme voor de Staat als (af)god, die bang is voor zelf nadenkende burgers.

Met een zelfbewuste actieve bevolking die zichzelf verplicht tot zelfredzaamheid en goede studie, dan heb je immers die opdringerige staat niet nodig. Voor dat valse gevoel van ‘veiligheid’. Je kunt met een sterk afgeslankte overheid toe, wanneer iedereen gewoon basale menselijke waarden eerbiedigt.

Maar zie dat isoleren van ‘de rest’ ook als kans. Dat is wat Dreher al de ‘Benedict Option’ noemt in zijn boek met Mont Saint Michel op de voorkant, en wij hier ‘De Abdij’. Je dient je ook te trainen, om je woede niet de boventoon te laten voeren. Opdat je niet net zo rancuneus wordt als mensen van D66 of erger, de goddelozen met hun verharde harten. Je moet immers een licht zijn, geen zwart gat.

Abstinentie van media, je wordt er geestelijk gezonder van, een zekere afsluiting van al de gekte. De bolsjewistische media voeden je lagere regionen, je rancune. Je komt dan terecht in een mentale tunnel. Tegelijk vind je juist door afscheid van die media ook weer geestverwanten, met wie je vrij van gedachten kunt wisselen.

En dat vrije uitwisselen is precies het eerste dat sneuvelt in een totalitaire maatschappij. Daarin maken ze het natuurlijk sociaal cement stuk, dat iedereen elkaar wantrouwt. Niet voor niets gooit de bolsjewiek Rutte de Horeca dicht, waar je met mensen kunt converseren. Immers, wie had ooit gedacht dat er virussen zouden opduiken die klok kunnen kijken. Dat ze na 8 uur ’s avonds extra actief worden…

Dus in plaats van dat ik Mark Rutte en Hugo de Jonge verwens, dien ik voor hen te bidden, dat zij van de Boze gered mogen worden.

Kaarsje branden met Trudy

In de eigen kapel van De Abdij brandt nu de kaars van de heilige Sint Michael, beschermheilige van de Friezen. De zelfde strijdende heilige die ook naamgever is aan Mont Saint Michel. Het mooie van het christendom is dat iedereen van geel en zwart tot pimpelpaars en van Amerikaan tot Rus en Hindoestaan je ‘broeder’ kan zijn.

Ik kan me nog een bezoek herinneren aan een Bijlmerkerk met enkel Surinamers.

Ik kom aan de deur als Fries om utens, en ze zeggen ‘welkom Broeder’, met open armen om te ontvangen. De pastor bij mijn bekering was ook een Antilliaan. Terwijl het Bolsjewisme identiteitsgroepen maakt, waar ze de scheidslijn trekken tussen ‘goed’ en ‘kwaad.’

Dus dat je goede en foute groepen hebt, op basis van etniciteit. Het symbool van die ideologie is niet voor niets een gebalde vuist (zie ook het PvdA-logo). Verdeel en heers.

De beste rebellie tegen politisering is dat je het zondaarsgebed opzegt en christen wordt. Christus aannemen als de vleesgeworden liefde van God. Dan vervliegt de haat en rancune even, en je kunt weer met open handen in het leven staan om te ontvangen. Iedere dag opnieuw.

One Reply to “Bryan Roy bij Blue Tiger: ‘Media roeptoeter establishment’”

  1. Dag Rypke,

    Dank voor je mooie en interessante site. Ik ben getipt door mijn zwager om er eens een kijkje te nemen en ik waardeer je presentatie in de Blue Tiger Studio. Je vanuit Christelijke optiek positieve levensbeschouwing is inspirerend.

    Kan je verder eens kijken naar de nieuwsbrief-functionaliteit? Het lijkt er namelijk op dat ik mij niet lid kan maken, aangezien ik geen bevestigingsmail krijg.

    Hartelijke groet,

    Pieter de Jong, zelf half-Fries (vader kwam uit Hantum en ook genetisch verwant aan Schotten, Engelsen en Scandinaviërs 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *