Leger voor mensenrechten-schending en staatsgreep?

Meisje met fantastisch kontje. Dan moet de krijgsmacht ook even kijken…

Binnenhof-watcher Huig Plug zag alweer een 1-sterrengeneraal binnenlopen bij de vrijdagse ministerraad. Wanneer onze prognoses kloppen zal de Militaire Junta van het Rutte-regime het leger gaan inzetten om de mensenrechten te schenden, steden en dorpen vergrendelen, en een 24/7-ophokplicht afdwingen, als vorm van staatsgreep door het globalisme van het Rutte/Kaag-regime.

De krijgsmacht zwicht voor de klimazi’s en vaccinazi’s.

Sjoemelen met verkiezingen, Wim Kuijken on the job
Dat zullen ze dan na de ‘verkiezingen’ doen, als ze die door laten gaan. In dat geval was de inzet van het leger tegen de boeren bij het RIVM dus een soort repetitie.

Zoals ik voorspel: ze maken Sigrid Kaag tot premier. Of het wordt opnieuw Marx Rutte, en daartoe zullen ze mogelijk net als in Amerika ook frauderen met de stemmen: de mail-in-ballots (postpakken met ‘Kaag’-stemmen). Immers: wat is Nederland anders dan een vazalstaat van het Amerikaans Militair Industrieel Complex? De zelfde diepe staat, die ook Joe Biden verkoos met zijn oorlogsplannetjes.

Niet voor niets willen ze de Kieswet al aanpassen. Nu heb je 19 kiesdistricten, en dat willen ze terugbrengen naar 1. De zelfde Wim Kuijken die de Nederlandse Bank als commissaris voorzit (met Feike Sijbesma er in als Bankraad), en die ook toeziet op de onteigening van burgers/boeren via het Kadaster, die maakten ze januari voorzitter van de Kiesraad.  

Die moet ‘de transitie naar Kiesautoriteit’ mogelijk maken. Een autoriteit – van wederom volstrekt onbekende bestuursrechtelijke status- die drempels ophoogt voor politieke deelname. Zoals Ollongren tegelijk al de politieke partijen wil bestrijden die nu via de nieuwe media succesvol zijn. (regels rond ‘politieke advertenties’ aanscherpen)

Transitie naar dictatuur via aanpassing Kieswet

Woede bevolking keren naar dissidenten
Na de ophokplicht maakt het Rutte-regime de bevolking zo boos en bang, dat zij hun woede en angst dan zullen richten op de mensen die niet aan dit medisch massa-experiment wensen mee te doen.

Omdat zij hun gezond verstand bewaarden, door de leugens/bangmakerij prikken en wijzen op hun Mensenrechten. Maar je kunt met wat handige spindoctoring dus de volkswoede tegen ‘de dissidenten’ doen keren, zo zal het Rutte-regime zeker proberen.

Toen ik normaal zonder plofkap in de supermarkt liep, beet een hysterische vrouw mij toe ‘dankzij jouw moet mijn winkel dicht’. Mensen krijgen een ver gevorderd Stockholmsyndroom (affectie voor de gijzelaar/overheid) en de (frustratie over de) misdaden die deze leugenachtige overheid hen aandoet, die projecteren ze dan op de mensen die zich niet conformeren.

Niemand van de politieke partijen komt op voor de mensenrechten, FvD (2 zetels) uitgezonderd

Actiegroepen doen wat Tweede Kamer nalaat
Niet voor niets deed het politiek gestuurde hoger gerechtshof gisteren al een uitspraak tegen Jeroen Pols en Willem Engel (Viruswaarheid). Hoewel ook de Eerste Kamer buiten de grondwet om handelde, door zonder het verplichte quorum die noodwet-verlenging af te dwingen.

Men doet maar gewoon. Viruswaarheid doet nu wat Kamerleden nalaten. Alleen het FvD is met haar slechts twee Kamerleden consequent tegen alle mensenrechtenschendingen, die de militaire Junta van het Rutte-regime bedrijft op basis van 2 klinkklare leugens

 • Er zou een pandemie zijn met klasse A-virus (sterfte >3%). In werkelijkheid was er een en stevige griep met een nieuwe virusvariant, zoals die jaarlijks ontstaan. Vermoedens rijzen echter dat dit Wuhan-virus een ‘gedesigned’ virus was met ‘gain of function’ (hogere menselijke besmettingsgraad)
 • PCR-tests zouden ‘besmettingen’ tonen. Dit is een klinkklare leugen, de tests kunnen RNA/DNA detecteren in kleine samples. Besmetting kan alleen door een arts worden geconstateerd, en dan valt diagnose binnen het scala van ‘normale’ griepverschijnselen.

Bovendien is er geen bewijs voor Hugo de Jonge zijn claim dat alleen vaccinatie zou beschermen, wat ook onzinnig zou zijn bij snel muterend virussen. Tenzij je verplicht dat je ieder jaar op je bevolking een nieuw medisch experiment herhaalt, voor de miljardenwinsten van Farma-multinationals.

Sterker nog, de Zwitserse regering heeft Astra Zeneca de wacht aangezegd, voor ze meer bewijs overhandigen voor de effectiviteit. Al moet je hier ook niet naïef zijn. Het Zwitserse Roche en Novartis kunnen ook bedongen hebben, dat ze de concurrentie uitschakelen.

Wie heeft zo iemand gekozen, aan wie legt zij verantwoording af?

Media-oppositie criminaliseren
Wie ook bij de Ministerraad aanwezig was, dat is Hester Somsen. De opvolger van Pieter Jaap Aalbersberg op het propaganda-orgaan van De Staat (NCTV) dat alle kritiek en oppositie moet framen tot ‘radicalisme’ en ‘extremisme’. Oftewel: Somsen moet een aanleiding maken en vuile lucht laten hangen rond de ‘ultraconservatieve’ uitgeverij de Blauwe Tijger en ieder die het waagt de leugens van Rutte/De Jonge te duiden voor wat ze zijn:

Klinkklare leugens van Neurenberg-tribunaal achtige proporties.

In een Failed State waarin een regering de Grondwet en mensenrechten zou eenvoudig opzij werpt voor de belangen van Farmaceutische Multinationals, en waarin de rechterlijke macht politiek is gestuurd, dan kun je verwachten dat ze Artikel 7 van de Grondwet (vrijheid van drukpers) met voeten zullen treden via ‘flankerend beleid/noodtoestand/veiligheid/gezondheid/klimaatnoodtoestand.’

Waar een kwade wil is, daar is een kwade weg. Wie nu nog twijfelt dat deze leugenachtige en corrupte overheid een macht ten kwade is: hoeveel van je mensenrechten wil je verliezen, hoeveel moet er met je kinderen gesold, hoe lang moet je opgesloten zitten voor je het wilt zien?

RIVM bewaakt door het leger

Staatsgreep door globalisme
Er is geen morele noch legitieme reden om deze leugenachtige corrupte overheid nog 1 seconde serieus te nemen. Noch is er 1 morele of legitieme reden waarom je deze leugenachtige corrupte overheid zou gehoorzamen.

Waarom zou je naar een mensenrechten-schendende overheid luisteren die zelf de Grondwet met voeten treedt, die consequent met twee maten meet? Met een regime dat zo opzichtig liegt, is ook geen ‘dialoog’ mogelijk.

Advertentie Ministerie van Oorlog: Bananenmonarchie NL strijdt tegen de eigen bevolking, staatsgreep globalisme

In de afwezigheid van iedere morele legitimiteit ligt ook hun achilleshiel. Machtsmisbruik is een wankele basis van regeren.

Op een bajonet kun je niet zitten, en de coronaporno raakt ooit uitgewerkt. Zie ‘Make Holland Great Again‘ voor de Operatie Grote Schoonmaak die nodig is om Nederland weer van de Nederlanders te maken, en om dit maffiose regime op te ruimen, dat al het goede van onze voorouders ge-erfd door het toilet spoelt.

Bestel het betere alternatief, Epoque 11 zodat je echt begrijpt waarom het Rutte-regime zo handelt

Het verschil tussen consumenten van massamedia met hun sterke ‘mening’ over zaken waar ze niets van weten, huldigen we hier 1 principe: ik hoop dat ik ONgelijk heb. Ja was dat maar zo….En zo concluderen wij deze week: Nederland is een Failed State, misschien wel 1 van de meest corrupte en totalitaire landen van de EU.

Maar met sarcastische humor zal die constatering je humeur vandaag niet bederven, als ook nog het zonnetje mag doorbreken.

4 Replies to “Leger voor mensenrechten-schending en staatsgreep?”

 1. Groen op straat?

  In Nederland ging de invoering van de avondklok gepaard met rellen in een groot aantal gemeenten, uitgevoerd door een bont gezelschap van criticasters van de maatregelen in de coronacrisis, verveelde jongeren, complotdenkers, voetbalhooligans en rechtsextremisten. Was dit wellicht een manifestatie van de ‘radicale onderstroom’ waarover de NCTV sprak in het Dreigingsbeeld Terrorisme Nederland? De burgemeester van Eindhoven sprak zelfs de vrees uit dat we naar een burgeroorlog op weg waren.

  Verder lezen:
  https://www.militairespectator.nl/thema/editoriaal/groen-op-straat

  1. Zo grappig dat uit de volledige opsommingen overal de schuld aan word gegeven waar links een hekel aan heeft.

   En uiteraard de goedgelovigheid in de staats media.

   De veel al rellen waar u het zo zeer overheeft waren voor opgezetten scenario’s die door de vakkundige clown afdeling de Morrios werd uitgevoerd.

   Overal doken de bewijs filmpjes namelijk op dat ( als voorbeeld rotterdam ) de winkel ruiten etc werden ingegooid vakkundig werd gedaan door deze afdeling.

   Om vervolgens in het volle camara beeld naar dichtstbijzijnde politie busje te rennen wat om de hoek geparkeerd stond.

   Zo jammer dat de linkse blinde vlek zo ernstig geïndoctrineerd is bij alle zwakzinnige die dit alles maar blijven ontkennen.

 2. even ter opfrissing van het geheugen:
  https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/defensiepersoneel/dienstplicht
  dienstplicht is er sinds vorig jaar ook voor vrouwen, dus aan personeel in de toekomst geen gebrek.
  de timing van de overheid (dienstplicht voor vrouwen invoeren) was perfect gepland zo vlak voor de corona crisis.
  toeval? toeval bestaat niet in de politiek heb ik ooit eens ergens gelezen.
  stel je het volgende eens voor:
  je staat straks bij een militaire controlepost omdat je je dorp/stad uit moet en kijkt in de loop van het geweer van je eigen zoon/dochter….
  erger dan dat kan het niet worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *