Rutte-regime terroriseert Uitgeverij de Blauwe Tijger

Persbericht Blue Tiger Studio

Het Rutte-regime blokkeert deze week met Youtube samen uitzendingen van Blue Tiger Studio tot na de verkiezingen. Robert Jensen kan tot in mei niet meer op zijn YT-kanaal uitzenden. (maar kijk gewoon op z’n site)

Kijk voortaan dus gewoon op Blue Tube.studio. Zoals naar de uitzending over hoe het belangrijkste thema van de verkiezingen wordt verzwegen: Grondwetswijzigingen. De Epoque 11 vliegt ondertussen al de deur uit, dus wees er snel bij om nog een gesigneerd exemplaar te krijgen.

Artikel 10.1

Staatsterreur
De censuur-campagne van de Rutte-dictatuur overtreedt zowel artikel 9 van het EVRM als artikel 10 EVRM (Europees Verdrag voor de Rechten van de Mens). Je kunt niet zeggen ‘ja dat is een privaat bedrijf’, want dan zou de CEO van KPN ook je telefoon mogen afsluiten als de inhoud van gesprekken niet met zijn politieke overtuiging strookt.

Dit is de officiële strategie van het Ministerie van Veiligheid en het team Ondermijning, hun RIEC. Je ziet nu ook hoe zeer ‘sociale’ media politiek kleur bekennen.

Met hun NCTV en “Unit Sociale Stabiliteit’ (die Jensen ook noemde) gaan ze buiten het strafrecht om mensen terroriseren die ze lastig vinden. Het RIEC noemt dat ‘de sociale positie verstoren’. Staatsterreur dus zoals bij ieder totalitair regime past.

De verantwoordelijke procureur generaal voor dit onrechtmatig beleid bij het Openbaar Ministerie heet Gerrit van der Burg.

Time geeft toe dat een samenzwering de herverkizing van Trump voorkwam

Via de creatie van een kwade reuk rond dissidenten, proberen ze deze economisch te vernietigen. Dus dat handelsrelaties uit bangigheid het contact opzeggen. Of zoals bij Uitgeverij de Blauwe Tijger: dat de ING Bank plots zijn rekening bevroor.

En dat het bedrijf via welke de betalingen voor boeken liepen plots eenzijdig het contract opzegde. En dat ze zijn vrouw met haar bedrijf plots terroriseren, alsof zij met een ‘extreem rechtse’ engerd is getrouwd en dus uit haar bedrijf gewipt mag worden.

Deze leugenachtige en corrupte terreur-overheid gaat tot het allerlaagste door, omdat zij geen morele autoriteit heeft. Je hebt niet enig strafbaar feit gepleegd, maar zo proberen ze ‘lastige’ mensen te gronde te richten.

Steun Tom dus van De Blauwe Tijger tegen deze laaghartige staatsterreur.

Bestel het betere alternatief, zodat je het partijprogramma van het Kabinet Kaag/Rutte begrijpt

Wat gaat premier Kaag/Rutte4 doen? 2030 Agenda!
Met mogelijk verkiezingsfraude op de loer door het toevoegen van 2,4 miljoen briefstemmen, proberen ze dan Sigrid Kaag tot premier te laten verkiezen.

Zoals ze ook Biden in het Witte Huis kregen. Zelfs Time-magazine geeft in het artikel ‘The Secret History of the Shadow Campaign that saved the 2020 Election’ toe dat er door diverse partijen werd samengespannen om Trump weg te krijgen.

Dat verkopen ze dan als ‘het beschermen van de democratie’. Het is immers HUN democratie, je moet ‘kiezen’ wat ZIJ willen. Meer Globalisme.

Time geeft toe dat ze Big Tech als politiek wapen gebruiken

Alle meer patriottische dissidenten buiten de spindoctoring moeten dus de mond gesnoerd, zo geven ze letterlijk toe. En dat zelfde gebeurt nu in VS-vazalstaat Noord Korea aan de Noordzee.

Want als mensen de realiteit leren zien, dan valt het Rutte-regime als kaartenhuis in elkaar.

Time geeft de samenzwering tegen Trump’s herverkiezing toe

Welk programma gaat het Rutte/Kaag-regime na 15 maart uitvoeren? De 2030 Agenda/BuildBackBetter/Great Reset/Grote transitie, waarover ondergetekende de hele Epoque 11 vol schreef. De 17 Sustainable Development Goals van het globalisme-fascisme.

Sigrid Kaag zat ook in WHO-commissie samen met Brundtland. Zij wordt tot nieuwe premier gemaakt na Rutte

Bestel hem nu, en wees ook 1 gelukkige die een gesigneerd exemplaar bemachtigt. Daarvan zijn er maar 200 en de eerste 100 zijn al weg, van deze unieke uitgave op Europese bodem. Voor het Openbaar Ministerie (Pieter van Rest) en Defensie dat ook al met rode oortjes meeleest op Interessante Tijden, heb ik maar 1 geestelijke boodschap:

 • Ik bid voor jullie goddelozen dat jullie van je boze geest/demonische bezetenheid mogen worden vrijgezet in Jezus Christus Naam, Amen.

Jullie materialisme en beperkte voorstellingsvermogen over de geestelijke realiteit kan nooit de maat zijn voor de maatschappij. Sterker nog, die goddeloosheid vermoordt nu alle liefde en menselijkheid. Maar De Liefde overwint, en dan bedoel ik niet George Orwell’s Ministerie van Liefde (terreur en marteling)

7 Replies to “Rutte-regime terroriseert Uitgeverij de Blauwe Tijger”

 1. Dit zijn geen mensen meer met hun dubbele agenda,s nazi,s en landverraders daar zijn Neurenberg wetten voortgemaakt het hele Rutte kabinet kan erheen kaalplukken nimmer enige functie meer en vastzetten samen met Gestapo politie Nederland Bijltjesdag komt men vermoord de mensen gewoon oplichters als AB bla bla en die andere witte jassen opsluiten levenslang.

 2. Het masker (oh, ironie) van het terreurtuig van Laban, valt af en zij laten hun waare gezicht zien.
  De eerste liberale eerste minister sinds J.R. Thorbecke voert de dictatuur in, waarlijk opmerkelijk.

  Viert Uw vrijheid in gevangenschap.
  w.g. Mark Rutte

 3. Voor mensen die technische problemen hebben om op http://www.bluetube.studio te komen. Als je een ‘s’ achter de http invult komt je er wel na de onnodige waarschuwing te negeren. Dus https://www.bluetube.studio.
  Het helpt als de techneuten bij de site een certificaat installeren.

  Dat is mogelijk een volgende stap dat je browser alleen nog maar werkt met ‘gevalideerde’ sites waarbij de overheid voor poortwachter gaat spelen. Een nieuwe fase in het kat en muis spel waarbij je of onion achtige browsers moet gebruiken of er een alternatief gedecentraliseerde variant komt. Een 21e eeuwse variant van de radio op zolder verstoppen dus.

 4. Het grote
  gevaar is omkoping en infiltratie in politieke
  partijen. Types als Sigrid Kaag,
  Rutte, Grapperhaus, Ollongren, Wopke Hoekstra
  dansen naar het pijpen op de holle doodsbeenderen
  van het voortgezette nazisme van de bilderberg-schwab-wef-groep.
  De muziek is een lelijke dodenmarsch van tonaal gestoorden met
  een grondige verachting voor mens, maatschappij, cultuur en natuur.
  Hun grote genoegen bestaat uit het opbranden van de hele aarde in
  een mislukkend verlangen naar een warmte die vreemd is aan ijskoude
  zielloze misantropen.

  Maar terug naar omkoping, nepotisme, belangenverstrengeling en landverraad.
  De hoofdschuldigen en collaborateurs in deze WO III kunnen op genoemde gronden
  nu al voor jaren achter de tralies, maar dat gebeurd nog niet. Hoe langer dit gerekt
  wordt hoe groter de kans op eigenrechting wordt. De moord op de gebroeders de
  Wit is daar een voorbeeld van; nu kan het de andere kant opgaan met een koning en
  koningin die de nieuwe speldjes dragen van een mondiaal nazisme, zo openlijk thans
  verkondigd door Klaus Schwab in zijn arrogante eigenwaan als vooraanstaand
  StinkStankmannetje.

  onno op 4e man lijst mos is urgenda-infiltrant
  [onno@kalina Russia]$

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *