Youtube wil Sigrid Kaag (666) als premier

Hun kandidaat-premier

Met de grootste kans op verkiezingsfraude in de parlementaire geschiedenis in aantocht (2,4 miljoen briefstemmen), maakt Youtube alvast reclame voor hun (World Economic Forum) premierkandidaat, die ook al zitting had in hun Plandemie-bureau van de WHO (september 2019), het Global Preparedness Monitoring Board: Sigrid Kaag (666), de 2030 Agenda minister als opvolger van Abortus-eugeneticus Liliane Ploumen.

Advertentie 1: Dit moet je verplicht zien, terwijl de oppositie van het kanaal is gegooid

Nieuw ‘leiderschap’. Druk je op een andere video dan maken ze reclame voor Mark Rutte. “Waarom stemmen mensen op Mark Rutte’. Dat is een hele goede vraag: wanneer je niets met waarheidsvinding hebt, maar je hebt een Groot Geloof, met name geloof in je eigen onfeilbare goedheid als Goed Mens die in de goedheid van mensen gelooft.

Omdat je gewend was altijd je zin door te drijven, en dat gelijk krijgen met ‘gelijk hebben’ verwart.

Advertentie 2: Ja daar begrijp je nu werkelijk niets van, tenzij het hele gelovige mensen zijn

Tegelijk hebben ze alle kanalen geblokkeerd van enige oppositie tegen het globalisme-fascisme, naast Blue Tiger Studio moest ook Sven Hulleman (Een Oorlog Reeds Verloren) er al aan geloven en Robert Jensen.

Enige uitzondering tot nu lijkt Flavio Pasquino, de kundige mediaman, die alles doet om de rust en netheid zelve te zijn. Waarvoor niets dan bewondering.

Maar die kreeg ook al een ingreep omdat hij content zou leveren zonder aan te geven dat dit voor 18+ was. Terwijl hij dat al wel deed. Gewoon even een speldenprikje dus: we houden je in de gaten. Zoals hij ook de Gestapo al aan de deur kreeg.

Dus zodra je nu zijn kanaal opent, dan krijg je een advertentie voor Sigrid Kaag.

Persbericht Blue Tiger Studio

Dus, op papier hebben we artikel 9 (Vrijheid van gedachte) en Artikel 10 (vrijheid van meningsuiting) van het Europees Verdrag voor de Rechten van de Mens (EVRM).

In de praktijk kan de overheid je dus censureren door je bereik af te knijpen, terwijl je de massa maar 1 visie op een zaak voorschotelt. Die van het Kartel/De Partij.

666’ers zijn satanisten, en dat zeg ik niet als ‘boeh’-geroep maar als constatering. Als het holen graaft in de duinen, het knaagt wortels, het heeft een wipstaart, lange oren en het plant zich razendsnel voort. Ra ra, wat is dat voor dier?

Een ko…. Dat dier hoeft zichzelf nog niet zo te noemen, om het wel te zijn.

En zo herken je satanisten ook. Zelfaanbidding, materialisme en moreel relativisme zijn de onheilige drie-eenheid van het satanisme van Anton Levi, die in 1966 The Age of Satan uitriep in San Francisco. En ze zijn voor wereldregering (federalisme) En meestal buitengewoon arrogant, onsympathiek.

Dus verwarren ze hoogmoed en harteloosheid, regels en valse concreetheid met beschaving. Dat ze hevig verontwaardigd gaan doen over ‘de toooon waarop je het zegt ooh de toooon’.  Pure hoogmoed en gebrek aan iedere vorm van zelfrelativering, ingekleed als fatsoen.

Zo zijn die doorgesnoven corpsballen van D66 met rechtenstudietje (De Rechterlijke Macht). Hete aardappel in de keel.

Sigrid Kaag zat ook in WHO-commissie samen met Brundtland. Zij wordt tot nieuwe premier gemaakt na Rutte

Wanneer je niet enig hart of liefde (meer) hebt, bent bezeten van machtshonger, dan is er bij alle kwade wil vanzelf een kwade weg. Bij Sigrid Kaag zie je ook hoe de hoogmoed van het gezicht straalt. Hoogmoed/narcisme is overigens geen teken van zelfverzekerdheid, in tegendeel.

Polder Pot,  Minister van Waarheid

Een sterke vrouw is op zijn best een wat sneue vent. Waarom moet je immers je gezicht opschilderen. Dat doet een man alleen wanneer die zich als clown verkleedt. Woordkunst!

Door verdere druk op Youtube, wil het Rutte/Kaag-regime ook de FVD verder afknijpen. Ze scherpen regels over ‘politieke advertenties’ via sociale media verder aan. Dat zal betekenen, dat juist de partijen die het nu via die kanalen goed doen, die daar de vrijheid hebben de eigen boodschap te brengen (zonder hinderlijk in de rede gevallen te worden door zo’n vooringenomen karteljournalist), verder aan restricties worden onderworpen.

5 Replies to “Youtube wil Sigrid Kaag (666) als premier”

  1. Kaag als premier, ik moet er niet aan denken. Ik realiseer me opeens dat toen Biden werd gekozen als president er
    hier een soortgelijke situatie gaat ontstaan. Een splijtzwam van ongekende proportie tussen gutmenschen en zeg maar de “gewone” mensen. Komt ( voorlopig ) niet meer goed.

  2. Ik meen dat de kieswet zo is gewijzigd dat zelfs als D666 nog maar een restpartijtje is, s’Konings formateur Kaag toch als MP te voorschijn kan toveren……

    1. Mathilda bedankt voor de tip, Jan Storms is een Topper met een goede interviewer en een hoopvolle boodschap op het eind. A must see..!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *