Premier Sigrid Reset Kaag & verkiezingsfraude

Sigrid Kaag zat ook in WHO-commissie samen met Brundtland. Zij wordt tot nieuwe premier gemaakt na Rutte

In de Faust van Goethe over een door de duivel verleidde geleerde, prijst Mephistoles (satan) het komende programma van (vice)premier Sigrid Reset Kaag al aan; Zie Greut Reset (2030 Agendam 17 SDG’s) van satanist Klaus Schwab. (World Economic Forum): ‘alles wat ontstaat (leeft RZ), is waard dat het te gronde gaat’.  

D66 voerde al in 1970 campagne voor het Neo-Malthusianisme (sterilisatie mensen) waarmee zowel de CO2-zwendel (SDG 13) is verwant als de gender-ideologie (Rutgers = Neomalthusiaanse bond, SDG 5), die je kinderen nu op school krijgen gedicteerd. 

Hoeveel kans is er dus dat Kaag via verkiezingsfraude won?

Rattus rattus. Wees geen labratje die blind op (dopamine)mediaprikkels afgaat.

Leer weer denken volgens ‘inductie’ EN ‘deductie’
Zoals uitgelegd is Interessante Tijden afgeleid van een vervloeking, ‘dat je in interessante tijden mag leven’. Nu in ons vierjarig bestaan maakten we 1575 (beeld)verhalen, los van de voorgeschreven werkelijkheid.

Die door de massamedia opgelepelde realiteit is heel gemakkelijk, je leunt achterover, ze gieten het bij je binnen. En je weet het dan heeeel zeker want je hebt toch zelf ‘de beelden’ eindeloos via herhaling (conditionering) op televisie gezien. De Abdij-benadering vraagt je inspanning.

Je moet je theorie van de wereld ook op orde hebben, jezelf kennen, anders kun je feiten niet duiden. Net als bij het plaatsen van puzzelstukjes (feitjes) in een puzzel. In de filosofie heet het ‘inductie‘ als je van feitjes naar theorie redeneert. Maar het omgekeerde is net zo belangrijk: deductie.

Je moet wel weten dat die puzzel een kerstboom wordt of toren, voor je ongeveer weet waar stukjes missen. Dat is deductie. Met een goede theorie, kun je dan vanzelf ook steeds betere voorspellingen doen. (dus voorzien welke ‘feiten’ zullen volgen)

Je maakt de puzzel steeds makkelijker af.

Anderhalve Meter = onbeperkte staatswillekeur

Ontmenselijking van de mens ( = The Great Reset)
We zitten nu in de Apocalypse (Openbaring), een totalitaire politiestaat met excessieve staatsterreur, en nee: het normale leven komt nooit weer terug als het aan Sigrid Reset Kaag/World Economic Forum ligt.

Bereid je dus voor op toenemende en gewetenloze staatsagressie en terreur. Zie ook dit filmpje van Zembla over excessief politiegeweld, en waarom we dat tuig van de ‘politie’ en hun Oberscharfuhrer (OM) voortaan Gestapo noemen:

Van een door en door Nederlandse medemens, die blijvend verminkt is omdat dat Gestapotuig een bijterige politiehond bij hem door het autoraam gooit, die zich in zijn keel vastbijt.

DAT is de ‘democratische rechtstaat’ waar Ortskommandant Sybrand von Haersma Buma zo de mond vol van heeft. Als masochisten op weerloze vrijheidsbetogers in meppen, en iemand een opgefokte politiehond naar de keel werpen. Doorgesnoven hooligans, dat is de moderne ‘Politie’, de Gestapo.

Het is geen toeval dat ze zo met ons, mensen omgaan. Want zo ga je met mensen om, wanneer je in de Great Reset- ideologie van globalisten gelooft. Dan zijn we geen mensen meer, maar CO2-uitstotende planeetverpestende en racistisch-seksistische besmettingshaarden.

De duivel pleit hier al voor The Great Reset

Gij Zijt teveel = Great Reset/CO2-agenda
Iedereen maken ze tot te muilkorven Untermensch met houdjemondkapje, naar de denkwijze van Mephistoles (satan)in de Faust:

Ik ben de geest die steeds ontkent
En dat met recht: want alles wat ontstaat,
Is waard dat het te gronde gaat, (GREAT RESET! RZ)
’t Waar beter dus, dat niets ontstonde

Oftewel: Gij zijt teveel, doe je beklap op gij planeetverpestende besmettingshaard!

D66 = satanisme. Kindermoord (abortus-verheerlijking), bejaardenmoord, CO2-zwendel, boerenmoord (uithongering was altijd machts-instrument communisten), concentratiekampen (quarantaine) zelfaanbidding, moreel relativisme, anti-kind, wereldregering en de verheerlijking van seksuele devianten. (pedo’s enz)

Hoeveel aanwijzingen (inductie) wil je nog om te zien: D66 = satanisme. Het heeft een wipstaart, graaft holen in de duinen, plant zich razendsnel voort, knaagt wortels, heeft lange oren…

ra ra wat is dat… (deductie). Het begint met een K en eindigt met ‘n’.

Ici c’est ne sais pas un Lapin

Nu had ik de ‘Alleen samen met corona krijgen we U onder controle’-campagne NIET voorzien bij oprichten van Interessante Tijden 4 jaar terug.

Maar wel voorzien, was de invoering van een mondiaal aangestuurde dictatuur uit naam van de CO2-zwendel. George Orwell in de Polder (zie Epoque 5) Dat ze de leugen- want dat is het ook- van de tot ‘corona’ omgedoopte jaarlijkse griep (want ‘influenza’ zou plots verdwenen zijn) zouden gebruiken…

…dat hadden we niet kunnen bedenken. Maar bij begin daarvan zag je direct het patroon: zelfde agenda, zelfde denkwijze (regering door ‘deskundigen’/domein-experts), zelfde geldstromen, zelfde misantropie verkocht als filantropie.

Ook al hier voorzien: vanwege het nieuw Curriculum (zie ook Epoque 11, SDG Doel 5) zouden kinderen op school leren dat je geen man of vrouw meer bent, ze krijgen ‘gender-onderwijs’.  En hup, wat meldt De Telegraaf nu ook.

SDG 5, zie Epoque 11 en SDG3 (nieuwe curriculum)

Wij Westerlingen moeten zo onvruchtbaar mogelijk worden, dat is ook Bill Gates zijn hoofd-drijfveer (zie bv zijn TED-talk).

De Rutgers-stichting komt voort uit de Neo-Malthusiaanse Bond. Thomas Malthus is DE ideoloog van de Anti-Populatie-agenda, waar D66 in 1970 al campagne voor voerde, en waarmee de klimaatagenda (denk aan Ecologische Voetafdruk) direct mee verwant is:

Abortus en Euthanasie-partij 666 was altijd al de partij van abortus en Malthusianisme, collecti

Verkiezingsfraude in Nederland
De volgende mogelijkheid waar we U nu mee vertrouwd willen maken is: Verkiezingsfraude in Nederland, is dat mogelijk?

Vanwege Sigrid Reset Kaag haar rol voor het Global Preparedness Monitoring Board van de WHO(dat in september 2019 al een corona-‘pandemie’ voorbereidde) en voor het World Economic Forum, voorspelden we een half jaar terug al: ze maken Sigrid Reset Kaag tot premier.

De vraag was alleen: hoe?

Immers, hoe kan de partij van Kajsa Ollongren die het referendum afschafte, met Rob Jetten/Tjeerd de Groot die de trekkeroptocht van tienduizenden boeren losmaakte met massale steun van de gehele bevolking (vanwege aankondiging halvering veestapel, SDG Doel 15), zonder enige serieuze campagne te voeren…

… plots van een gepeilde 9 zetels in januari, springen naar 27 zetels. (En uiteindelijk 24 ‘the day after’)

Waarna de dansende Kaag-foto de wereld overgaat, en dan spreken ze over ‘Het Kaag-effect’. Het Deense Politiken stelde bij een cartoon van Rutte op de fiets met sturen voor- en achter de vraag ‘dus een premier die 10 duizend burgers van belastingfraude beschuldigde en demissionair ging kan overtuigend herkozen worden’.

Als dat democratie is, wat is dan dictatuur?

They Dare call it democracy
Het Kaag-effect lijkt verrassend veel op het Joe Biden-effect. Daar moeten de Amerikanen geloven dat die dementerende kwast die nauwelijks zijn grot uit kwam bij campagnes, de meest populaire president ooit was (81 miljoen stemmen), meer dan de charismatische Obama.

Biden noemde in 1 van zijn vele dementerende acties Kamala Harris alvast president.

We danken die logische vraag aan de media-wijze Jensen, maar hij doet wat iedereen met nog enig verstand zou moeten doen.

HIER BESTELLEN

Niet als een geconditioneerde labrat afgaan op de dagelijks gevoerde mediaprikkels. Maar: Zelf onderzoek doen. En dan: De logische vraag stellen. Vervolgens kon Jensen al voorspellen: Sigrid Reset Kaag maken ze premier.

Deductie dus. Let maar op: Sigrid Reset Kaag wordt premier gemaakt van Failed State NL.

Dus: in plaats van via herhaling en conditionering als een labratje nu je te laten volgieten door NPO (Ollongren, Joustra, D66), RTL (Bertelsmann), ANP (John de Mol), ‘De Kranten’ (Belgisch miljardair Van Thillo) Telegraaf/NRC/Leeuwarder Courant (Thomas Leysen, Trilateral Commission en DSM).

Doe onderzoek, denk na, en deduceer.

De CEO van het bureau, dat Kaag tot overwinnaar uitriep en Rutte

Dus Nederlanders willen het land vol windmolens, van gas los en dictatuur?
Stel jezelf de vraag: De zelfde Nederlanders, die het FvD overtuigend via de provinciale staten als overwinnaar lanceerden, vooral vanwege hun ‘kap met die klimaatonzin’-standpunt en immigratie.

Zijn die Nederlanders nu werkelijk zo stupide, om een demissionaire premier verpletterend te herkiezen die de massa-immigratie met een stad zo groot als Leiden per jaar aanwakkerde, die de horecaholocaust uitvoert?

Sigrid Reset Kaag

Willen Nederlanders werkelijk een demissionair premier verpletterend herkiezen, die ze met een Avondklok opsloot, terwijl ze een Randstedelijke marge-partij (D66) plots lanceren die voor mediacensuur is, ‘van gas los’ opdringt (koste 40 duizend euro per woning), die de boerenstand wil kapot maken terwijl boeren juist populair zijn (zie massale bijval boerenprotesten)…

Waarna vervolgens de minister die het referendum afschafte (Polder Pot, Ollongren), en die mediacensuur aankondigt (‘de knoflook en de staak tegen bv Blue Tiger Studio en Interessante Tijden als ‘Graaf Dracula), Kasja Ollongren als formateur kan optreden van het nieuwe kabinet.

En dat noemen ze dan ‘democratie’… Ollongren als formateur, zie vooral ook de redevoering van Martijn Bosma (PVV) over Orwellongren…

Het bureau dat ook de vaccinatiecampagnes doet voor het World Economic Forum

World Economic Forum peilt
En dan de volgende vraag: wie riep de overwinning uit?

Dat werd ’s avonds om 9 uur gedaan op basis van een EXITPOLL en de media. Niet na telling van al die stemmen. Dus de gecontroleerde media, en een pollbureau, IPSOS bepaalden de ‘Dansende Kaag’. Op basis van een (niet te controleren) peiling onder 50 duizend mensen, werden dus de verkiezingen als ‘voor Rutte en het Kaag effect’ gewonnen gegeven.

Terwijl er nog miljoenen stemmen geteld zouden moeten worden.

Dat bureau dat de polls uitvoert, IPSOS, Huig Plug maakte daar voor Blue Tiger Studio al een filmpje over. Ze zijn in handen van Bain Capital, een private equity-firma waar never-Trumper Mitt Romney partner bij is. Die cashten ook op een grote medische firma.

Zeer nuttig leesvoer over Bain Capital, tegelijk investeerder in medische industrie

En IPSOS is verbonden aan…

Het World Economic Forum… Hun CEO Ben Page is een fellow van het World Economic Forum die voor multinationals marktonderzoek uitvoert.

Voor de club van Sigrid Reset Kaag, die The Great Reset oplegt, daarvoor voert IPSOS steeds campagne-onderzoek uit, waarmee ze de vaccinatiecampagne agressief pluggen.

Wie had opgelet tijdens de Spindoctoring-week op Interessante Tijden, die weet al dat ‘nieuw onderzoek zegt’ de oudste spindoctoring-truc is die PR-godfather Edward Bernays uit de kast trok.

Wie ziet vervolgens toe op het ordentelijk verlopen van de verkiezingen? De Kiesraad van Oranje-lakei Wim Kuijken (PvdA, voorzitter bankraden De Nederlandse Bank met oa Feike ‘coronagezant’ Sijbesma’). Terwijl nu dus de eigenaar van de meeste ‘kwaliteitskranten’ en de Telegraaf, Thomas Leysen nu tot bestuurder bij DSM is gelanceerd.

En wie maakt de ‘Stemwijzer’, die door meer dan 7 miljoen mensen is gebruikt? Dat is het door het Ministerie van (formateur) Kajsa Ollongren aangestuurde Pro Demos, het Huis voor D66 en Politiestaat met Ed Klimaatwet/Great Reset Nijpels als toezichthouder…

De rechtspraak is ook totaal rot, we zijn officieel maffiacratie, zie VJIV.

Vrouwe Justitia in Verval.
Wat (vice)premier Sigrid Reset Kaag komende jaren gaat doen, je kunt alle details van het Kaag-Rutte-kabinet al lezen in de Epoque 11.

Nee, dat is niet te voorkomen, maar zoals Jensen ook al terecht opmerkte: als je een remmende vrachtwagen al lang van te voren ziet aankomen, dan bots je er niet in paniek tegenop.

Je kunt er dan rustig op anticiperen, in plaats van dat je als geconditioneerde labrat bij iedere mediaprikkel weer reageert ‘hee, dit is nieuw’.

Dus we recapituleren, na de vragen te stellen. Nog een punt van informatie, dat onze theorie ‘verkiezingsfraude is zeker mogelijk in dit corrupte bananenland’ kracht bij zet. Er is geen enkele reden om de rechtspraak in dit corrupte bananenland nog te vertrouwen, zo kun je ook lezen op Vrouwe Justitia in Verval. (VJIV)

Die beschrijven letterlijk ook mijn ervaringen met het OM/De Rechterlijke macht (daarin zit geen verschil) en aan de advocatuur heb je niks. Die zijn immers loyaal aan de rechtbank waarvoor ze werken, en ze zweren trouw aan Koning Bilderberg.

Sigrid Reset Kaag

Dus met deze inkijk in de belangen achter ‘de macht’ en wat de media je serveren: schat nu eens de kans dat Sigrid Reset Kaag haar winst dankt aan gesjoemel bij de verkiezingen… Is dat 0 procent, 10, 50, 80 of meer procent?

De eerste verkiezingen waarbij (net als bij Joe Biden) met 2,4 miljoen briefstemmen gestemd kon worden.

En bedenk:

 • Dat de FvD (hier in Friesland wint Van Haga verpletterend) misschien eigenlijk wel de zetels had, die ze (de Kiesraad van Oranje-lakei Wim Kuijken) nu bij Kaag er bij telden. Zou dat kunnen?

Nu kan dus de minister van Waarheid die het referendum afschafte, Polder Pot (Ollongren) formateur zijn, alsof wij eigenlijk voor Orwellongren kozen… Dus de Nederlanders ‘kozen’ voor een minister als formateur die mediacensuur invoert en die hun inspraak afschaft.

En dat moet je zo maar klakkeloos geloven?

De Abdij van Langweer

Maar het onafhankelijke en betrouwbare onderzoek dat deze vraag zou kunnen bevestigen/ontkrachten zal nooit komen. En dus wordt het nooit een ‘feit’.

Snap je nu waarom je dus ‘de feiten’ met kritische zin moet bejegenen. ‘De’ Feiten zijn neo-marxistische constructies, zoals statistieken ook leugens zijn. Want wat laat je weg, en wat zet je op de voorgrond?

Beter kun je weer helder leren nadenken, de Abdij-methode gebruiken. Je een tijdje afzonderen, veel de natuur in, geen massamedia meer of tv-prikkels, studeren, veel mensen in het echt ontmoeten, onderzoeken. Dan krijg je een gezondere theorie van de wereld (denkkader).

En van daaruit kun je vervolgens makkelijker ‘feiten’ aan zien komen. Die missende puzzelstukjes, waarvan je de kleur en vorm al voorzag.

11 Replies to “Premier Sigrid Reset Kaag & verkiezingsfraude”

 1. Benieuwd of deze verkiezingsfraudezaak in Wolvega onderdeel van een landelijk patroon van fraude t.g.v. Kaag . Mij viel op dat TB eventuele fraude meteen nogal ging downplayen. Waarom? Ze hadden er toch groot op ingezet zoals ook in de Vrijheidskaravaan meerdere keren werd gezegd door TB. Het aantal zetels voor D66 dat in 3 maanden tijd bijna verdrievoudigde zonder een verkiezingscampagne..

  1. Trouwens in 2 maanden tijd van 9 naar 24.
   En de lage peiling van FVD was natuurlijk ook wel onheilspellend en een schaduw vooruitwerpend naar (mogelijke) grootschalige fraude met FVD stemmen naar de lijst D66.
   Daarom moet de FVD m.i. de gegevens van alle stembureaus gaan opvragen om te kijken of onregelmatigheden zoals door Van Mourik in Wolvega aangetroffen landelijk zijn voorgevallen.

   1. Lochem 19-03-2021 07:O4:44 SHA256

    1983 A30E D160 DD59 0746 6240 3FBC F3FF DB54 7949 4FDF 74FF F168 4650

    4322 95FA

    Lochem, kieskring Arnhem heeft de stemmen op 19 maart om iets na zeven uur ’s ochtends geteld. Wie zaten daar de hele nacht?

    Stuur dit door en zoek getuigen, dit lijkt mij heel vreemd.

    WIE ONDERZOEKT FRAUDE

 2. D66 in Rotterdam? D66 in Emmen? 50 % stemmers in Vlaardingen?
  Mag ik moordenaars benaderen met gepast geweld? JA JA JA JA!

  1. Ja erg vreemd. Maar het lijkt mij dat FVD gecontroleerde oppositie is die dit niet gaat aankaarten. Wij zijn lekker gemaakt met na 17 maart geen maatregelen meer en nu gaan zij over tot de orde van de dag..

  2. Trouwens in Duitsland en Oostenrijk gaan stemmen op om de leiders om te leggen. Ik las vele reacties in die richting bij een RT video over de recente verlenging van de lockdown door Merkel.

   1. De leiders van de leiders moet je omleggen. Dat is tenminste een kort eindig proces. De top down moordenaars zoals Bill Gates en Klaus Schwab gaan een langere weg. Voor de goede balans is het bottom up uitmoorden minder bloedig, maar niet zo super leuk als we naar de franse revolutie kijken.
    Mijn stem: bottom up handelen naar den Haag, daarna Brussel en WEF en de Clintonkliek!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *