…en voer mijn rechtsgeding (Psalm 43)

Mijn hoger beroep bij de Raad van State

De Psalm van deze dag, donderdag vanuit De Abdij van Langweer is nummer 43, en die is geknipt voor de mensen van Viruswaarheid, wiens banktegoeden door deze leugenachtige corrupte overheid zijn gestolen (bevroren), zodat zij geen rechtsgeding meer kunnen voeren.

Raad van State

Voor hen, en allen die in deze Failed State tegen alle verdrukking in voor rechtvaardigheid strijden, daarvoor zijn de openingsregels van Psalm 43:

Doe mij recht, o God, en voer mijn rechtsgeding, tegen een volk zonder godsvrucht, doe mij ontkomen aan de man van bedrog en onrecht

Alleen via mediacensuur, geweld, intimidatie en andere criminele praktijken kan deze leugenachtige corrupte overheid nog ‘winnen’, dus door moreel te verliezen. Zo voerde het Openbaar Ministerie gisteren mediacampagne met het persbericht dat de vrijheidsdemo´s de politie al 5 miljoen euro zouden hebben gekost.

Nou nou, in een tijd waarin de belasting- miljarden als dubbeltjes in het rond vliegen, zoals voor het Nationaal Graaifonds van Feike Sijbesma. Opdat staatsgokbedrijf Holland Casino vooral geen nadeel ondervindt terwijl Rutte de Horecaholocaust doordrukt.

De coronamaatregelen van het Rutte-regime en CO2-politiek kosten meer dan duizend miljard euro en ons hele MKB. Over proportionaliteit en schade gesproken.

Wie zo´n persbericht verstuurt, heeft dus louter leugenachtige en manipulatieve intenties, die is dus de ´man-vrouw van bedrog en onrecht´.

Plu’s als humoristisch wapen tegen het waterkanon van de Gestapo

Alsof wij vreedzame koffiedrinkers hebben gevraagd om de intimidatie door een overmacht aan overbewapende borderlinecowboys, die door Femke Halsema uit het hele land worden opgetrommeld.

´De man van bedrog en onrecht´ Gerrit van der Burg
Wij rekenen dat bevriezen van banktegoeden, zonder dat je een daadwerkelijke criminele intentie of daad hebt verricht, Gerrit van der Burg van het college van procureurs-generaal van het Openbaar Ministerie persoonlijk aan. Dit is hun beleid, dat je de oppositie van dit terreurregime de ´sociale positie verstoort´, met zijn team `ondermijning´, ze in kwaad daglicht zet via je media, bij voorbaat verdacht maken.

Gerrit van der Burg is de verantwoordelijke goddeloze voor beleid, waar je via onrechtmatige en ongrondwettelijke terreurprakijken, via medialastercampagnes met het NCTV samen probeert de levens te verwoesten van mensen die niet in de voorgeschreven Leugen willen leven maar in Liefde en Waarheid.

Gerrit van der Burg is dus die ´man van bedrog en onrecht´, die als een aap met machinegeweer op een post is gezet waar hij wild om zich heen maaiend de dienaar van het kwaad en goddeloosheid kan zijn. Richt uw gebed vandaag dus op Gerrit van der Burg, dat hij van zijn bezetenheid verlost mag worden.

Hij moet als man van protestantse achtergrond de Bijbel kennen, laat hem er dan ook wat mee doen, en dan bedoel ik dus niet als uitvoerder van Openbaring 13:17.

Weidum bij zonsopkomst

Godsdienst is Onzin met hoofdletter, zo wil ik de lezer vandaag verder meegeven. Wat ik daarmee bedoel, komen we in een andere aflevering op terug. Geniet van de prachtige voorjaarsdag vandaag en leef!

Dus voor alle mensen die door het aanschouwen van het kwaad monomaan zijn geworden, als konijn starend in de koplamp van de auto, met niets anders meer bezig dan een beetje op het internet roepen ´wordt wakker´´ geven we de slotregels mee;

Wat buigt gij u neder, o mijn ziel en zijt gij onrustig in mij

Hoop op God, want ik zal hem nog loven, mijn Verlosser en mijn God.

Jij zelf kunt het niet. Dus doe niet zo stom, door te menen dat de wereld zonder jouw zal vergaan. Hou dus vooral je goede zin, lach, maak grapjes.

4 Replies to “…en voer mijn rechtsgeding (Psalm 43)”

 1. Gerrit weet hoe het werkt, het eeuwenoude systeem van controle en macht uitoefenen. Zet je “tegenstanders” in een kwaad daglicht, demoniseer ze en alle ethische en morele obstakels verdwijnen als sneeuw voor de zon. Werkt gegarandeerd, dat heeft de geschiedenis wel bewezen, alleen de massa… die snapt het (nog) niet. Of dat ooit gaat gebeuren, denk het niet.

 2. Er is maar 1 ongeschreven Waarheid en die kennen we allemaal.
  Men noemt het ook wel het “geweten”.Daar moet je niet mee onderhandelen want je kent het antwoordt al.Het is de keuze tussen goed en kwaad.
  De Kracht van het goede wordt worldwide al steeds groter en gaat het winnen hen die bloed aan hun handen hebben.
  Heb vertrouwen. En ga de natuur in.En kijk en voel.En geniet.En strooi liefde om je heen in je ontmoetingen met de ander.

 3. Rechtvaardigheid is een kernwaarde van onze rechtsstaat, aldus eene Gerrit.
  Met een kop zoo fijn gristelijk, als gemaalen poppestront.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *