Gestapo weer aan de deur met twee agenten

De bezetter

De Gestapo stond hier net met twee agenten op de stoep in Langweer. Omdat ik iets schrijf dat dit terreurregime niet bevalt. Ik deed niet open, belde medestanders, ze reden weg. De Gestapo zal weer terug komen. Wie heeft voor deze Friese Jood nog een onderduik-adres?

De Politie

Nee, helaas, dit is geen grapje. Wanneer mijn getuigen bij hun volgende bezoek gaan filmen en ze de deur intrappen zal ik ze in het Duits toespreken. De taal van de bezetter. Met de Gestapo praten heeft geen enkele zin.

Het is een vorm van machtsvertoon, want als je jezelf zou verdedigen behouden zij zich het recht voor je leven te ruineren. Zoals ze ook al bij Flavio Pasquino aan de deur stonden, omdat hij iemand in zijn show had gehad met een andere opvatting dan D66.

Doorgesnoven Hooligans (Politie) slaan in op een weerloze man, waarin hun hond de tanden zet

Dit is onderdeel van officieel beleid dat ze ‘de sociale positie verstoren’ noemen bij het RIEC met hun team ondermijning. Ik heb nog nooit iemand verkracht, beroofd of vermoord, noch heb ik de ambitie dat te doen. Maar sinds het SYRI-systeem (Systeem Risico Indicatie) om ‘lastige’ personen bij voorbaat verdacht aan te merken en preventief te hinderen is dit staand beleid.

Iedereen die niet in de pas loopt van Mark Rutler krijgt de Gestapo op bezoek. Bij de vroegere ‘dienders’ met mavo-werk en denkniveau- zoals die aan de deur kwamen- kun je enkel vaderlijk reageren. Het zijn net kinderen, die van hogerhand nooit het goede morele voorbeeld hebben gekregen.

De Moderne Politie

De vis rot vanaf de kop.

Mensen met een gelimiteerd abstractie-vermogen hebben het goede morele voorbeeld nodig, een Herder. En dat heeft de moderne politie geleid door ‘managers’ nooit gekregen. Wel het tegendeel (graaiende korpschefs, een rechtbank-president die 180 duizend euro jaarsalaris bij elkaar harkt). Wanneer ‘de sterke arm’ zelf door een dievenbende geleid wordt, kun je van hun personeel niet veel beters verwachten.

Dus naar de Heiland aan het kruis kunnen we met Pasen stellen: Vergeef hen Heer, zij weten niet wat zij doen. Mijn oproep aan de lezers is dat ze voor de politie bidden.

 

5 Replies to “Gestapo weer aan de deur met twee agenten”

 1. En terecht!
  Vrijheid van meningsuiting een gevaar voor de D’66 democratie & rechtstaat.
  En dan ook nog een Kaag op haar kut trappen en een Eerste Minister op zijn pik.
  Onaanvaardbaar!
  Op transport met dat Friesche zwijn.

 2. Geachte heer Zylmaker, beste Rypke,

  “Vechten tegen ‘de bierkaai’, is als ‘na-trappen’ in blessuretijd…”

  Kom met GOD….kom met reede…..; beide zijn soms ‘niet samen te vatten..’

  Wat wil ik toch GRAAG een óriginele’ Fries zijn…..ik be-wonder je…!!

  Dank!….. voor al je inzet, talent en de door-zettings- vermogen…!!!

  Allogtoom..xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *