Leugens, verdomde leugens, ‘de feiten’…

Een Certificate Of Vaccination (COV) -kaart, lag 2018 al vast.

Karel van Wolferen stuurde een artikel van Global Research dat onderstreept wat wij al maanden geleden brachten, en wat iedereen waaronder Jensen al bracht omdat dit open en bloot staat in de Roadmap van de Europese Commissie van 2018: dat iedereen een COV-ID zou krijgen, oftewel een Certificate of Vaccination Identification. Vaccinatiepaspoort. Met de goede theorie van de wereld, is er eigenlijk nooit iets ‘nieuws’. Op Event 2.01, volgde Health 2.02 (april 2020) en vervolgens in november stap 2.03: het bespreekbaar maken van verplicht spuiten.

Oktober 2019, Event 201: Corona-oefening van Bill & Melinda Gates, Event 201 Foundation en World Economic Forum in ….. WUHAN (China)

Stond dus drie jaar, 1 2 3 jaren geleden al vast. Wie weet dat Nederland sinds ’45 een vazalstaatje van het Anglo-Amerikaanse globalisten-complex is, net als de EU met haar Eurodollar leest eigenlijk nooit iets ‘nieuws’. Je vult slechts details in bij de grote puzzel.

The Health 202. Immuniteitcertificaten (COV), ze maken er al reclame voor in april 2020

Niets verborgen aan wat ons wacht
Na Event 201 in oktober 2019 (oefenen voor de plandemie die ‘uitbrak’ in januari-maart) kwam The Health 202 in april 2020 dat voor de COV-ID reclame maakte. Ontkende Rutte dat nog in september 2020 en waren we allemaal gekkiecomplottiewappie, nu geven ze het wel openlijk toe.

En in november 2020 volgde bij het epicentrum van Bill Gates zijn ‘pandemie’, het Johns Hopkins de aanzet van stap 203: het bespreekbaar maken van de verplichte spuit, dus het afschaffen van artikel 3 van de Verklaring van de Rechten van de Mens.

Stap 2.03

Alles ligt mooi op schema. Of we nu World Economic Forum als premier krijgen (Sigrid Reset Kaag) of DSM/Feike Sijbesma (Edith Schippers).

Leave Noone Behind, ook Koning Willem Alexander nam die term al in de mond

Zoals ook James Corbett van The Corbett Report onderstreept, wanneer hij de editie van maart 2020 voorleest van Foreign Affairs waarin ‘Josef Biden’ aangeeft wat hij als president zal doen.

U leest het goed, maart tweeduizend en twintig wist (de ghostwriter van) Biden al dat hij het zou worden. Twintig, niet eenentwintig.

Oorlog met Rusland en China stoken, ‘climate change’ en ‘health security’ (WHO 2005 al na eerste pseudo-pandemie) en de uitrol van 5G zijn de speerpunten waar het Amerikaans Militair Industrieel Complex van de Council on Foreign Relations zich op toelegt.

Zo stelt (de ghostwriter van) Biden al in maart 2020.

Dus dat doet Nederland als vazalstaat dan ook linksom of rechtsom. Alle complotten die ze bekokstoven, het ligt gewoon open en bloot vooraf te lezen in hun eigen rapporten en tijdschriften. Je hoeft die bronnen enkel maar te raadplegen, in plaats van je te laten afleiden door ‘het nieuws’.

Het Amerikaans Militair Industrieel Complex regeert vazalstaatje NL. De nazi’s hadden ook een arend als symbool

Dan heb je de theorie van de wereld te pakken volgens welke ze gaan handelen. Net als nadat Samuel Huntington in de jaren ’90 ‘The Clash of Civilisations’ schreef in Foreign Affairs, dat nota bene open en bloot als boek uitkwam. Een boek dat hier vrolijk in de kast staat:

 • we gaan oorlog voeren in het Midden Oosten, zo schreef Huntington. (‘grenzen van Islam met bloed gekleurd’)

Premier Sigrid Reset Kaag,

En verrek, joh….

En dus kun je jezelf de energie van boeh-geroep besparen richting eendags-politici.

Koop gewoon de Epoque 11 over de 2030 Agenda en de 17 SDG-doelen, en je kunt jezelf goed voorbereiden op de wijze waarop ze Nederland als globalistische satellietstaat in het gareel houden met hun banken, ngo’s, ambtenarij en multinationals.

Ook als het Sigrid Reset Kaag niet wordt als premier, of Edith Schippers van Feike’s DSM. Hoe het ook zij: wat voor regering hier ook te zitten komt, ik verwerp de legitimiteit daarvan, net als de 220 deelnemers aan mijn FB-poll:

220 deelnemers stellen allen ‘A’

Jezelf foppen met ‘de feiten’
Heb ik even een ‘feit’ gecreëerd. Wie mij vervolgens verwijt ‘ja maar dat is niet representatief’…( je vindt mijn sociale autoriteit niet hoog genoeg)

… die wil ik graag verwijzen naar het Fake News dat het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) via Nu.nl(Sanoma) verspreidde op 29 maart: alsof zou het vertrouwen in de rechtstaat zijn toegenomen, precies getimed nadat Rutte’s rechter Tan-De Sonneville zijn Avondklok uit de brand hielp.

Nadat een nog onafhankelijke rechter die nazi-maatregel (Sperzeit, september 1944) als ‘onrechtmatig’ richting prullie had verwezen.

Lies, Damn Lies, Centraal Bureau voor de Statistiek, zo postte fysicus Cees le Pair me nog. Ze peilden een onbekende peer-group, en het onmeetbare of definieerbare ‘vertrouwen’ was daaronder met 0,1 procent gestegen. 🙂

Jezelf met ‘de feiten’ voor de gek houden…Die neomarxistische constructies.

ID aldus Bill Gates
COV + ID = COVID

Daarom heb je dus veel meer aan een goede theorie van de wereld, de plaat op de puzzeldoos.

Dan dat je met losse puzzelstukjes dagelijks in de weer gaat, ‘de feiten’, losse poppetjes, of zelfs ‘politici’. Iedere dag zie je dan weer ‘het nieuws’, terwijl er met een goede theorie van de wereld niets nieuws is onder de zon.

Al sinds 2005 ligt het voornemen in globalisen-burelen rond het Amerikaans Militair Industrieel Complex klaar om je een reisverbod op te leggen zonder ‘de prik’. Het was slechts wachten en masseren voor het goede moment tot de COV-ID zou worden opgelegd.

Harde Coronaporno inclusief opbscene foto’s aan beademingsapparaat als ‘close-up Cum Shot’

In de Tweede Kamer mogen ze dan debatteren over de kleur van de 5G-masten, of het er 1 miljoen of 1,1 miljoen worden. En of het hele land of 97 of 98 procent bezaaid zal raken onder windmolens/zonnefarms.

Net als met dat geOH over ‘terrorisme’.

Slechts 1 vloekende en tierende filmmaker in 20 jaar door een Islamitische uitkeringtrekker, en dat zou mij paranoia moeten geven voor mijn Turkse (moslim) baardkapper? Rot toch op. Met integere moslims deel ik meer waarden dan met een stel verknipte ‘liberalen’…

Als orthodoxe boslim die dagelijks zijn gedachten in het bos verzet.

Orthodoxe Boslim (Woud-Fries) in het bos…

De enige echte terreur komt van de overheid zelf. Maar zelfs wanneer mensen die ‘het nieuws’ tot wereldbeeld maakten mondmaskers dragen, thuis opgesloten zitten, wanneer hun kinderen onder hun ouderlijk gezag vandaan worden gerukt..

…dan nog zullen die nieuwsconsumenten dat niet zien, totdat de overheid het ze zelf in de oren schreeuwt: ‘wij zijn de terreur.’ Een oplossing uit deze malaise hebben we U vandaag al geboden. Hecht minder waarde aan het horizontale, politieke, standpunten, en meer aan het verticale.

Iedere dag beginnen met een RUST-punt. Want zonder rust als anker is er geen beschaving. Wist U dat Beelzebub, de ‘Heer der Vliegen’ (Lord of the Flies, William Golding) of ‘Heer van Onrust’ is…

Delivering Death since 1948

De Verenigde Satan. Wat voor geflipte lieden daar ook zitten, in dienst van de Mammon.

6 Replies to “Leugens, verdomde leugens, ‘de feiten’…”

 1. Inderdaad alles ligt open en bloot op het internet…

  Hide in plane sight… noemen ze dat, maar vraag jezelf eens af…

  Als Bill Gates “The Goalkeeper” wordt genoemd,

  wie zijn dan de andere spelers van dit team?

  en wie is hun Coach?

  en wie is(zijn) de eigenaar(s) van dit team?

 2. zeer goed rypke, je slaat niet alleen de spijker op zn kop , maar over het hele gebeuren heb je ze te pakken, de nagemaakte politici, ze zijn te stom om het werkelijk te begrijpen waar ze mee bezig zijn, veel waardering voor wat je doet hoor, onze steun heb je voor 100 procent en ik durf rustig te beweren van steeds meer weldenkende nederlanders ,je verhaal in de epoque was ook zeer goed ga door zo

 3. Toch heb ik het idee dat de Nederlandse bevolking onderschat wordt.
  De tijd zal het leren!
  Maar…..Motorclubs? Brandweermannen?Penoze?Goede politieagenten?
  Zij hebben toch ook gezinnen?
  Voor mijn kids vecht ik me in ieder geval dood!!
  Dan doe ik mijn naam eer aan.

  Dus…kom op Mannen ,Sterke Kerels??? Jongens?
  Wij sterke vrouwen doen al veel. Aan ons ligt het niet!
  Of zijn jullie toch zwakke Klojoos die hun nek niet durfen uit te steken??

  Daar hoor jij niet bij hoor Rypke. Jij steekt je nek al genoeg uit!! Voor ons!!

  Zo, ik heb het er weer even uitgegooid.

 4. Ok, dan maar geen vakantie meer in het buitenland. Frau Merkel Sie konnen ihr Ausweis im Asch stecken!

  Zit er over te denken om binnenkort politiek asiel aan te gaan vragen in Zwitserland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *