Zo dolgraag wil het Rutte-regime mijn DNA :-)

Waarom werd ik met zes politie-auto’s op de A4 (vlakbij het wegrestaurant) klemgereden, werd mijn autoruit ingeslagen door de politie, werd ik met pepperspray in de ogen besproeid, uit de auto gesleurd, met mijn rechter jukbeen op het asfalt gekwakt, knie in de rug, handboeien om, en met 160-180km per uur afgevoerd naar het politiebureau in Leiden, terwijl naast mij een extra agent zat die mij mondkapte en vervolgens de hele rit in de schouder duwde, zogenaamd om mij onder controle te houden?

mijn Fryslan-boxershort gescheurd en bebloed door arrestatie Gestapo

It Beste DNA fan ‘d Ierde
Omdat officier van ‘justitie’ Pieter van Rest, tevens ‘oudste’ bij de Destiny Church in Groningen- afname van mijn DNA had bevolen. Dus dan mogen ze je dan overal van straat plukken. Want daar is die ‘Wet DNA afname’ uit- ik meen het jaar 2004 – ook voor bedoeld. Nadat 1 van hun rechters van hun Ministerie van Veiligheid je aan een strafbaar ‘feit’ heeft geholpen claimen ze toegang tot je lichaam.

Dus zo dolgraag wil het Rutte-regime mijn DNA. Ze hadden via een rechterlijk bevel mijn aanhouding bevolen om dat te bemachtigen, en vervolgens ben je dan overal in Nederland vogelvrij.

Je nummerbord en gegevens staan dan in ieder systeem van de nationale Gestapo.

Fries DNA, er zit 17,4% viking in

En wanneer je dan langs een van de vele wegcamera’s rijdt, geeft die dat door aan de dichtstbijzijnde politie-auto die dan de wilde achtervolging met zijn collegae mag inzetten.

De boodschap die de bazen van ‘de politie’ willen meegeven luidt: Jij bent van ons…  Maar mijn ziel is van Jezus Christus, en die hebben jullie ook nu andermaal niet gekregen.

Haha. We zijn hier verder niet van suiker, en met gevoel voor zwarte humor kun je ook hier- van deze B- film de grap wel van inzien. Op naar arrestatie 3, driemaal is scheepsrecht. Al ben ik bang dat ze dan gaan schieten met hun pistolen.

Vindt Trudy geweldig, het strand…

Een middagje Kattukker strand
Ik kwam net van een voorjaars-namiddagje strand in Kattuk met vrienden. Mijn hondje, de terrier Trudy is gek op het strand, hun Labrador Loes ook en dus konden ze mooi samen spelen.

Een uur later – zo rond 8:30 (nee het was geen aanhouding wegens Sperzeit) lig je dus in de handboeien op het asfalt van de A4 gegooid, met pepperspray in je ogen, omringd door 6 politie-auto’s en zeker 12 agenten van de Gestapo van Politiestaat NL.

Ik vergeef de agenten die als wilde agressieve dieren (in uitstraling) mij toeriepen, als was je in een natuurserie van Discovery Channel beland, waar een groep Komodovaranen triomferen over hun prooi.

Het probleem van de (morele) verrotting van de politiecultuur en glijdende schaal van geweld komt van boven, uit de leiding.

Je wilt misschien wel niet weten waar Mark Rutte aan denkt…

De vis rot vanaf de kop
Als die leiding (moreel) niet het goede voorbeeld geeft. Wanneer je als pathologische leugenaar 10 jaar premier kan zijn, wanneer het Ministerie van Veiligheid kindermisbruikers in eigen hoogste gelederen beschermt…enzovoort.

Hoe kun je dan van het grondpersoneel enige moraliteit verwachten… Die mensen hebben herders nodig, integere leiding. Geen ‘managers’ die ze ‘targets’ voor bekeuringen opleggen, dat daarvan je korpsbudget afhankelijk wordt gemaakt.

Want zo kweek je die mentaliteit, waarvan ik slachtoffer werd en voor mij vele andere.

Zo werd ik bij wijze van journalistieke praktijkoefening letterlijk bevestigd in de getuigenissen van de 53 agenten, die anoniem getuigden bij de Buitenparlementaire Onderzoekscommissie (BPOC). Agenten die gewetensbezwaar hebben bij de mishandeling van burgers, en de buitenproportionele vrijheidsberoving rond ‘corona’, die worden het team uitgewerkt.

Ook op het bureau in Leiden kon je meteen het verschil in agenten zien (uitstraling), mensen waarmee je werkelijk contact kunt maken, en mensen als holle spiegels die als een soort robots functioneren.

Wederspannigheid
Het Rutte-regime wil mij nu ‘wederspannigheid’ ten laste leggen, artikel 180, verzet bij aanhouding. Daartoe werd ik gisteren nog verhoord door hoofdagent van het bureau Den Haag, Omar Fasi.

Men meende een verkramping van mijn spieren te hebben gevoeld, bij het uit de auto sleuren van deze met stomheid en verbazing geslagen wetenschapsjournalist. Een burger die zich afvroeg, en hen herhaaldelijk vroeg: ‘waarom word ik nu opgepakt?’ Het kon ook niet zijn voor te hard rijden.

Ze vroegen ook wat ik ‘uit het middenconsole’ zou hebben gepakt.

Dachten ze dat ik naar een wapen greep? Ik greep naar mijn mobiele telefoon om te kunnen vastleggen hoe agressief ze zouden zijn. Ik voorvoelde een afranseling, zoals ik vorig jaar ook in eigen huis op gewelddadige wijze werd gearresteerd.

De bezetter

Dus zodra je niet als een willoos lijk bijna vloeibaar uit je auto glijdt, dan is dat ‘wederspanningheid’?

Wanneer een horde boze borderlinecowboys met pistolen je met zes auto’s omsingelt, dan is er maar 1 plek waarin je nog enig gevoel van veiligheid hebt. En dat is je auto. Maar de politie zoekt dus een aanleiding mij weer aan een ‘strafbaar feit’ te helpen.

Door zelf een feit te creëren dat hun buitensporige optreden zou rechtvaardigen naar een journalist, die vorig jaar werd opgepakt omdat hij over een corrupte ambtenaar schreef: Bouwe de Boer, de ‘energiecommissaris’, woonachtig aan de Kanadeeskestrjitte in Akkrum.

Die zwendelaar met gemeenschapsgeld voor zijn klimaatlobbyclub (Fryslan Fossielfrij = VNO-NCW Noord) is uiteindelijk de aanstichter van dit gedoe, en de mensen die van zijn windmolen- en CO2-zwendel profiteren. Ja Bouwe, je zult daar zo lang ik leef niet mee weg komen.

Ook al staat de rechterlijke macht ( = D66) achter je.

‘We zijn er om je te helpen’/mishandelen

‘We zijn er om je te helpen’
De idioterie dat zij je met pepperspray bespuiten, je autoraam inslaan, je op de grond rukken, terwijl ze ‘rustig rustig rustig!!!’ snauwen. En toen ik op de grond lag, met mijn gezicht op het asfalt stelde een agente naast mij ‘wij zijn er om je te helpen’…

Humor… 🙂

Dat de politie rollenspellen instudeert voor arrestaties is bekend, maar oefen dan wat beter. De genen die het eerste geweld plegen (autoruit inslaan, pepperspraY), zijn weer de anderen dan die je op de grond sleuren uit je auto.

Ik stelde liggend op het asfalt dat ik hun gevoel voor sarcastische humor wel kon waarderen.’ Ik heb ze verder dolgedraaide psychopaten genoemd en gevraagd wat voor drugs ze gebruikt hadden.

Ik heb ze ook Gestapo en nazi genoemd, niet als belediging maar als constatering.

In de auto geduwd wil je graag bijkomen, maar dan krijg je zo’n houdjemondkapje op. Dat mocht later van de neus af.

Naast mij in de auto kwam een ander lid van de Gestapo zitten, die mij de hele tijd tegen de schouder duwde, wat zogenaamd nodig zou zijn om mij in bedwang te houden. Andermaal, ze hebben hun profiel voor je geconstrueerd van de ‘wederspannige.’

Terwijl ik vele malen rustiger was dan die opgefokte standjes, met name dat jonge gastje met zijn achterover ge-gelde haar, pepperspray en tatouages.

Mijn hondje Trudy wel goed behandeld
Zij projecteerden hun eigen opgefokte toestand dus op mij, om mij zo te kunnen criminaliseren. Mijn gemoedstoestand was vooral die van verbazing. De enige echte zorg die ik had, was mijn christenhond Trudy. Dat ze die in een asiel zouden doen, of dat die in paniek op de weg zou worden gedood.

Hier heeft de politie van het bureau Leiden loffelijk gehandeld. Ze zouden haar in een buitenkennel houden, maar twee jonge agenten van de avonddienst met een normale menselijke uitstraling hebben haar bij vrienden in Kattuk gebracht.

Een van hen, de grootste leek wel echte Fries, rossig en beer van een vent.

Dus ik wil ‘de politie’ niet over 1 kam scheren. Er zitten rotte appels bij, maar er werken ook normale agenten. Echter, de rotte appels bepalen de cultuur, en de goeden worden het team uitgewerkt wanneer zij daarover een klacht zouden indienen of getuigen.

Precies zoals 4 agent-klokkenluiders bij Blue Tiger Studio al getuigden.

Gistermiddag om 1230 ben ik vrijgelaten uit de cel in Leiden. Vervolgens kwamen twee vrienden me ophalen. We hebben in Kaag (…) vervolgens de van de A4 versleepte auto opgehaald. Die slepers hadden de ingeslagen ruit met plastic afgesealed en zo reden we door naar de garage in Noord Holland.

Humor!

Vervolgens zijn we naar Groningen doorgereden om voor U nog deze opname te maken samen met Binnenhof-watcher Huig Plug, met zijn enorme (namen)kennis van het doofpotministerie van Veiligheid. Daarvoor werkte hij 30 jaar lang in het gevangenisziekenhuis van Scheveningen.

Die opname kunt U nu zien.

We gaan lekker door met het aan de kaak stellen van corruptie bij de overheid

Doneer en bestel de Epoque 11
Wie mijn werk nog niet kent als wetenschapsjournalist, die heeft nu de kans om daarvan een prachtig overzicht te krijgen. Bestel de Epoque nr 11 bij Uitgeverij de Blauwe Tijger, de vrucht van mijn jarenlange onderzoek naar de subsidiezwendel rond windmolens, CO2-zwendel, en uit welk internationaal politiek programma dat afkomstig is: de 2030 Agenda.

Maar ook over de opbouw van de huidige politiestaat met miljarden sensoren en miljoen camera’s. (SDG 10 en 11 uit de 2030 Agenda)

Mijn volgers wil ik graag vragen om een duit in het donatiezakje, zodat ik de reparatie van de autoruit kan betalen. Daarnaast is mijn advocaat Gerard Spong zeer kostbaar. Ieder gesproken en geschreven woord brengt hij in rekening.

Maar je kunt zo meehelpen met geschiedenis schrijven. Lees ook over de eerdere arrestatie vorig jaar (30 januari 2020), ‘Kneppelfreed, verslag van een boeiende dag’. Daaruit kwam ook deze tweede boeiende dag voort. Het zal niet de laatste maal zijn dat men mij met staatsterreur op de knieeen wil dwingen. Maar als Fries stellen we ‘leaver dea as slaef’.

HIER BESTELLEN, de laatste 30 (uit 200) gesigneerde exemplaren

 • Doneer voor ‘autoruit Rypke’ of ‘advocaat Rypke’ via Stichting MW&B. IBAN NL04INGB 0005526038 ovv Rypke
 • Bestel de Epoque 11 over de 17 SDG Doelen van de 2030 Agenda, het politiek programma van Rutte-Kaag ontmaskerd voor komende jaren. Dan snap je waarom de Gestapo nu journalisten oppakt (SDG 11, de Slimme Politiestaat)

Voor de goede agenten die ik ook mocht spreken op het bureau in Leiden, ik wens jullie sterkte en wijsheid. Dit is dus waarom ik man, paard en adres noem. En niet zomaar ‘de politie’ of ‘de overheid’ beschuldig van zaken, zoals de ambtenarij dat het liefste zou zien.

Plug & Zeilmaker in Blue Tiger Studio na ‘arrestatie-gesprek’…

Ik wil niet dat de goeden op het gedrag van de kwaden worden aangesproken.

10 Replies to “Zo dolgraag wil het Rutte-regime mijn DNA :-)”

 1. En als de huisadressen van de etterbakken openbaar worden gemaakt is leiden in last. Want: zielige familie!
  En wat Rutte en zijn de Jongetje betreft: vroeger losten ze dat op met pek en veren.
  Knap dat jij dit volhoudt, Rypke. Ik ga je zeker steunen.

 2. Om zich in te dekken noemen dit soort figuren iedereen die tegen de legalisering van pedofilie en kinderporno is “extreem rechts geteisem” of kwalificaties van die strekking. Nederland heeft met deze groepering een knots van een probleem in huis. Normaal gesproken zal deze groepering moeten worden ontmanteld en geruimd. Een controversieel advocaat van het Advocatenkantoor Spong, zit namens P’66 in de Tweede Kamer, ene Sydney S. De poorten zijn wijd opengezet. Het nieuwe, door een nepkoning ingezegende Kamerlid heeft zijn visitekaartje direct aan iedereen uitgedeeld:

  https://herstelderepubliek.wordpress.com/2021/04/15/nederland-pedoparadijs-in-de-problemen/#more-73611

  Ik zou snel een andere advocaat nemen Rypke, als ik jou was.

 3. Weer een duidelijk voorbeeld dat laat zien dat ‘ men ‘ de eigen burgers beschouwt als objecten/ instrumenten in een groot geheel voor het ( eigen) grote geheel. Super grensoverschrijdend en 0 respect voor de persoonlijke autonomie.

  Het doet me ook denken aan de omdraaiing die vaak plaatsvindt binnen persoonlijke conflicten , waarbij sprake is van Psychopathie. De omgeving/ hulpverleners/ rechtbank herkennen dan vaak niet de destructieve/mishandelende/traumatiserende patronen en veroordelen dan alleen de ( terechte) reactie van de persoon die wil opkomen voor zichzelf en de destructieve situatie aan het licht wil brengen.

 4. Jammer dat dat budget voor die 6 politiewagens en 12 agenten niet besteed is aan een professionele groupie die gespecialiseerd is in DNA afname op natuurlijke wijze. Daar had je al meerdere malen op gehint. Misschien dat dit weblog toch niet zo goed gelezen wordt door justitie. Dat is ook wel weer een geruststelling.

  En de eerste auto was niet als politiewagen herkenbaar, ik weet niet wat ik zou denken als er een normaal golfje voor me rijdt met ‘Stop Politie’. En zat die agent die gewoon een spijkerbroek aan had daar ook in? Je zou zo kunnen kunnen denken dat je overvallen wordt. In dit geval reden er dan later nog wel als politie herkenbare auto’s bij maar wat als die er nu niet waren?

  Dat verhaal over spierspanning is ook een mooie, dat lijkt me in deze eerder een bewijs van niet beschonken zijn i.p.v. …………… ja wat eigenlijk?

  Maar is wel het verstandig het adres (nou ja de straat) van de Friese ‘energie commissaris’ te noemen? Dat al die ronduit belachelijke maatregelen niet door ‘een systeem’ worden genomen maar door aanwijsbare mensen die ook een andere keuze kunnen maken ben ik met je eens. Maar wat heeft het voor nut om een woonadres toe te voegen? Op zijn best is het niet ter zake doend feit, op zijn slechts gaat er een gek langs.
  Ik begrijp dat het soms wel van belang kan zijn. Bij klimaatkardinaal Ed Nijpels en zijn enorme boerderij met G-label bijvoorbeeld.

 5. Zie, de dagen komen, luidt het woord des Heren, dat ik aan David een rechtvaardige Spruit zal verwekken,die zal als Koning regeren en verstandig handelen, die zal recht en gerechtigheid doen in het land , en dit is zijn naam , waarmede men hem zal noemen: de Here onze gerechtigheid ( Jeremia 23 ) Wij staan aan de vooravond van de vervulling van deze hoopgevende belofte. Dat is de gezegende hoop van hen die hun vertrouwen op God hebben gesteld en die met verwachting blijven uitzien naar Zijn komst.

 6. Er is geen ontkomen aan.
  De hervorming van het geweldsapparaat naar meer geweld voor onderdrukking
  van steeds minder vrijheid gaat gewoon door.

  De Mentale Zuivering van het Politie Dier en de Kudde waarin zij leven
  naar meer gelijkstemmigheid voor de inzet van extreem gelegaliseerd
  geweld is in volle gang. Uniformiteit van gedachten is hier de sleutel.

  “Men (people) are rarely aware of the real reasons which motivate their actions.”
  ― Edward L. Bernays, Propaganda

  De geschiedenis bewijst ons keer op keer dat wanneer puntje bij paaltje komt,
  “de Politie” niets meer of minder is dan een Knuppel.
  Zij dient slechts 1 doel, het onderdrukken met geweld van een vreedzame bevolking
  die haar stem laat horen wanneer zij het met besluiten van de heersende klasse
  niet eens is.

  Deze specifiek geselecteerde diersoort op een IQ van minder dan 40, geen geweten
  en een totale afwezigheid van enige moraliteit is tot de meest extreme uitingen van geweld
  in staat voor de Staat, door de eed van trouw gezworen aan de Koning.
  Wij zijn 1, zo roepen zij in groepsformiteit, als legitimatie voor het instrument van onderdrukking.
  Waakzaam en Dienstbaar voor de Koning en zijn Kabinet, tegen de bevolking.
  Schaamte is een mentale toestand hun onbekend.

  Het gaat dus over “Hoe is het in Godsnaam mogelijk dat de Politie
  zo schaamteloos te werk gaat en hoe kijk je dan in de spiegel en
  hoe vindt je rechtvaardiging voor je abnormale gedrag”.

  Dan maar een andere classificatie van persoonlijkheidsstoornissen
  als voorwaarde voor het deelnemen aan deze “specifieke diersoort”
  ten einde zich met veel genot te laten misbruiken door Koning en Kabinet.

  Volgens Theodore Millon:
  Antisocial: People with antisocial personality disorder depict a long pattern of disregard for other people’s rights. They often cross the line and violate these rights.
  Sadistic: Gain satisfaction through dominating, intimidating and humiliating others. They are opinionated and close-minded. Enjoy performing brutal acts on others. Find pleasure in abusing others.

  De creatie van Totalitair Europa (Agenda 2030, Great Reset), door een ongekozen groep en met Nederlands Bestuur in opdracht van het Koningshuis als hoofdsponsor met geroofd belastinggeld gaat vol gas verder. Onder de vlag van de United Nations en de WHO. Want zoals Rutte vermeldde “zolang de WHO zegt dat de “plandemie” niet over is gaan wij door”. Dus maak je borst maar nat de komende 10 jaar.

  Zuivering van het geweldsapparaat naar een sadistische samenstelling voor onderdrukking van de autonome denkers in verzet is hiervoor blijkbaar noodzakelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *