Steun uw toetsenbord-crimineel, 28 april in Joure

De Gestapo op bezoek = ‘belediging’

Zojuist belde de agent Chris B. van het Bureau Assen met de bezorgde vraag of ik komende woensdag 28 april om 11 uur wel aanwezig ben, voor verhoor als verdachte in Joure (Geert Knolweg 69). Voor een nieuwe lijst juridische pesterijen, mij ten laste gelegd. Uiteraard leest het Rutte-regime vol spanning mee met wat Interessante Tijden voor onvertogen woord met U deelt. Gisteren schreef ik dat ik niet met hun justitieshow zal meewerken. Dat zal de aanleiding zijn geweest voor dit telefoontje.

Het alternatieve circuit van Friesland is ook wakker

Kamervragen over mijn gewelddadige aanhouding
We zijn verheugd te horen, dat FvD-Kamerlid Van Houwelingen niet alleen Kamervragen heeft gesteld over de NCTV-laster richting Uitgeverij de Blauwe Tijger (zodat de ING zijn bankrekening opzegde, en tegoeden bevroor). Maar ook hebben ze Kamervragen gesteld over de gewelddadige aanhouding afgelopen week, zie Kamerbrief 2021Z06389
:

Vragen van het lid Van Houwelingen (FvD) aan de minister van Justitie en Veiligheid over vermelding van ‘Uitgeverij de Blauwe Tijger’ in het ‘Dreigingsbeeld Terrorisme Nederland 53’ van de NCTV en de mogelijke schending van de grondwettelijke vrijheid van drukpers naar aanleiding van de gewelddadige aanhouding van onderzoeksjournalist Rypke Zeilmaker van dezelfde uitgeverij op 14 april 2021 in Warmond

Dank FvD, dat er eindelijk iemand voor ons opkomt. Ik kom met handwonden, gekneusde/gebroken ribben en ogen rood van de pepperspray nog maar net thuis. En dan ligt de volgende reeks juridische pesterij tegen uw gedachtenmisdadiger in de brievenbus. Drie maal belediging en een aanklacht ‘groepsbelediging’, die er later is bij gezocht door de officier van justitie zelf.

Daarvoor moet ik dan 28 april om 11 uur als ‘verdachte’ gehoord worden op het politiebureau te Joure.

Zo hebben we dankzij het telefoontje van Chris B. alvast wat meer details omtrent de maatschappij-ontwrichtende gedachtenmisdrijven die met mijn toetsenbord zijn bedreven. Ik heb de agent H. T. met dienstnummer FRL 03688 beledigd (dat is de ‘verdenking’), die ons als ‘wappies’ bejegende op het Zaailand, en toeblafte dat wij de anderhalve-meter moesten houden, en waarmee geen normaal gesprek mogelijk was.

Plug & Zeilmaker in Blue Tiger Studio

Nazi-vergelijkingen, mag dat ook als je niet van het Rutte-kartel bent?
Diverse getuigen willen hier bevestigen dat dit zo was. Bij het bericht van 15 maart had ik ook zijn foto afgebeeld. De volgende maandagmiddag belde de chef van dienst van de Politie Leeuwarden, Rodney D. om een uur of 15:00 op 15 maart.

Die vroeg of ik een frontaal afgebeelde foto wilde verwijderen van de agent, omdat dhr Tromp zo gekwetst was en ik anders ‘smaad en laster’ zou bedrijven. Het lullige van dat gesprek was, dat Dhr D. aanvankelijk alleen belde alsof hij een verzoek deed. Maar vervolgens kwam de aap uit de mouw.

Zijn collega bereidde een aangifte voor ‘smaad en laster’ voor…Dat was 15 maart.

Dhr T. zou door diverse naasten in zijn omgeving zijn aangesproken op het bericht, en ik moest mij maar voorstellen dat hij ook kinderen heeft. Mij werd dus een gebrek aan empathie verweten. Want ja, hoe zou jij het vinden als je kinderen zo over je lazen. Je kunt ook stellen zei ik: ‘je kinderen kunnen zich kapot schamen, als je vader maatregelen handhaaft tegen de menselijkheid, maatregelen die het winkelbedrijf en horeca kapot maken’…

Volgens Dhr D. was het onmogelijk dat dhr T. zich had gedragen zoals ik had omschreven. Oftewel, hij betichte mij er dus van te liegen. Maar ik heb meerdere getuigen die het gedrag van dhr T. kunnen bevestigen.

Bovendien hield dhr T. zich ook niet aan de anderhalvemeter toen hij met stadswachten overlegde, en dit heb ik vastgelegd op camera:

Anderhalvemeter?

‘Die hadden ook de Joden op de trein gezet’
Die foto waarin hij frontaal met portret er op stond verwijderde ik, we zijn de beroerdste niet.

Na een maand geen brief te ontvangen meende ik dat ik dus aan hun verzoek had voldaan. Maar blijkbaar heeft dhr Tromp met twee beledigde stadswachten de kans gezien, toch gram te kunnen halen voor gekwetste ego’s, waakzaam en dienstbaar als ze altijd zijn 🙂

Want twee stadswachten hebben nu op basis van een bericht op 22 maart nu aangifte voor belediging gedaan, de heren A. Schurer en T. Hoekstra. Het handhaven van nazi-maatregelen als Sperzeit en het criminaliseren van vreedzame samenkomst van burgers heb ik historisch correct in nazi-context gepresenteerd.

Zouden zij ook de joden op de trein hebben gezet als dat ‘de regels’ waren? Mij dunkt wel. Het meeste kwaad geschiedt door gedachtenloze orderopvolgers, bang voor het baantje. Toch?

Deed ook aangifte van ‘belediging’…

OM Officier Van der Heijden graast Interessante Tijden af  om gram te halen
Andermaal nog steeds erg klein bier, drie gekwetste ego’s, 1 agent en twee stadswachten.

Om uw toetsenbord-crimineel dan toch een ‘strafbaar feit’ door de neus te boren, moest de aanklacht verzwaard. En hier komt nu de volgende aanklacht, afgeleid van een reeds 16 maanden oude zondagspreek over Psalm 35 ‘vervolgen zonder oorzaak’ over de vele vormen van genocide door het uitverkoren volk in het Oude Testament. (Denk aan Jozua,, ‘roei uit al wat ademt’… maar ook David die stadsbewoners met zagen bewerkt).

Waarschijnlijk is dhr T. met z’n stadswachten langs de officier van Justitie gegaan. Die moet ook hebben ingezien, dat ‘je beledigd voelen’ wel heel klein bier is. Dus heeft die officier van Justitie, R. Van der Heijden (geen Pieter van Rest!) net zo lang op Interessante Tijden gezocht naar een artikel waar hij mij in juridische zin mee kan pesten…

OM-Officier Van der Heiden moet echt flink gezocht hebben, en dat voor 200 euro belastinggeld per uur.

…tot de OM-Officier een schot voor open doel vond, van al bijna anderhalf jaar oud. Een scherp geschreven artikel over het uitverkoren volk in het Oude Testament, genocide door hen bedreven, of je dan kunt stellen ‘wij worden zonder oorzaak vervolgd’. Dus nog van voor mijn eerste arrestatie, die 30 januari 2020 plaatsvond.

Eureka!’, dacht OM-officier Van der Heijden: daar in kun je ‘Groepsbelediging’ lezen, als je van kwade wil bent. En iemand een lucht van jodenhaat meegeven werkt altijd! Ook als dat nergens op slaat, maar ja, wie geeft er om waarheid en integriteit bij de overheid van tegenwoordig?

Je kunt heel mooi wat woorden uit context trekken, en die in criminaliserende zin uitleggen. Terwijl bij mijn artikelen CONTEXT juist alles is.

Van der Heiden moet de krantenkoppen al voor zich zien als hij de veroordeling fixt ‘anti-semitische complotdenkende klimaatontkenner’! Persberichten naar de staatsmedia, even conform de RIEC-gedachte de ‘sociale positie van het subject verstoren’

Hoera! De Officier van Justitie mag mij wel beledigen, en met zijn propaganda-afdeling mij negatief afschilderen. Dat is dan ‘justitie’. Met dit niveau mensen heb je bij de overheid te maken, het brandhout van de samenleving. Kleine kinderen.

Wappie, een belediging die het Rutte-regime maakt tegen oppositie

Barbertje/Wappie moet hangen
Nu wil die OM-Officier mijn artikel over Psalm 35 en het gezichtspunt dat je vervolgens kunt krijgen ‘aan de rechter voorleggen’. Alsof ze een vastomlijnd vijandbeeld van je hebben, en dat nog even met het hamertje van hun vriendin van D66, ‘de rechter’ bevestigd kunnen krijgen.

Maar…

Waarom moet ik, wetenschapsjournalist als verdachte in gesprek met een vooringenomen mevrouw van D66 (‘rechter’) die de opdracht heeft mij te criminaliseren, omdat ik een artikel schreef op het scherpst van de snede over theologische, historische en biologische kwesties aangaande het door God uitverkoren volk? Een artikel waarin ik zoek naar de juiste positie, als protestants opgevoede Fries, die van extreem pro-Israel naar een meer kritische positie is verhuisd.

In dat artikel mijn eigen ervaringen toen ik de Westbank bezocht, en Imad Atrash van de Palestine Wildlife Society, om daarover voor NRC Handelsblad een reportage te maken.

Waarom moet ik daarover met een rechter-madame van D66 discussieren, terwijl de uitkomst (het hamertje valt negatief voor mij) toch al vast staat.?

Dus.

Om mij toch aan een strafblad te kunnen helpen moeten ze de aanklacht kunnen verzwaren. Dus gooit de Officier van Justitie van dit Rutte-terreurregime het op ‘groepsbelediging’ en tezamen met drie aanklachten van ‘belediging’ moet hij dan bij zijn vriendin van D66 (‘de rechter’, Monique Dijkstra weer?) wel in de roos schieten.

Dus dit is het niveau mensen waar je bij ‘de overheid’ mee te maken hebt. Het brandhout van de samenleving. Rancuneuze kleine kinderen die ‘het systeem’ voor persoonlijk gram misbruiken.

De politie krijgt terug wat ze de bevolking aandoen

Demonstreren tegen politiegeweld
Dus je mag iedereen met kritiek op het Rutte-regime uitschelden voor ‘Wappie’, of paranoide complotgekkie. Bij de Politie heet je ook ‘Wappie-lover’ als je niet hard genoeg optreedt tegen vreedzame burgers die voor basale grondrechten opkomen. Rodney Dijkstra geloofde ook heilig in het ‘doorgesnoven hooligans’-verhaal van pathologische leugenaar Mark Rutte.

Alsof het demonstranten waren die in Den Haag vorig jaar de zaak lieten escaleren, in plaats van dat de Arrestatie-Eenheid (AE) dat zelf heeft gedaan (zie laatste artikel Gezond Verstand, en Politieverklaring nr. 20 uit de BPOC-politieverhoren)

Maar mensen die nazi-maatregelen handhaven met agressie vergelijken met… de Gestapo en mensen die ook de Joden op de trein hadden gezet (‘zo zijn de regels’), dat leidt tot vervolging door het Rutte-regime. Meten met twee maten van willekeur, zoals bij ieder totalitair regime. De nazi’s hadden ook rechters.

Vanmiddag ga ik naar de afdeling nucleaire geneeskunde, om foto’s van mijn rechter ribben te laten nemen. Zelfs hoesten kan niet meer. Ik heb een verwijzing van de huisarts, omdat ik met dusdanig geweld tegen de grond ben gewerkt, dat ik naast een handwond, rugblessure en schouderblessure ook tenminste een stevig gekneusde ribbenkast heb, nadat ik gepeppersprayed werd als stomverbaasde burger die niet enige misdaad heeft gepleegd.

Behalve dan dat mijn toetsenbord mensen heeft gekwetst, ‘words can hurt’ boehoehoehoehoe….:-) Weet je wat pas echt zeer doet? Pepperspray in je ogen, en op het asfalt gekwakt worden zodat je gebroken ribben krijgt.

 • Kom daarom op 28 april om 11 uur demonstreren aan de Geert Knolweg 69 in Joure op het Politie-bureau tegen buitensporig politie-optreden door mensen die wel ‘bevoegd gezag’ heten maar geen ‘bekwaam gezag’ zijn. Er zijn al meerdere volgers van Interessante Tijden tot uit Amsterdam die hun komst hebben aangekondigd. Dus Chris B., we zullen er zeker zijn! 

Omdat mijn vijanden van kwade wil zijn en alles doen om zelf niet openbaar gemaakt te worden, ze willen zich achter het systeem verschuilen, heb ik die voetsoldaten van het terreur-regime hun achternaam ingekort. Omdat ze je daar anders op kunnen en willen pakken, want de missie luidt ‘Rypke moet de mond gesnoerd’..

10 Replies to “Steun uw toetsenbord-crimineel, 28 april in Joure”

 1. Ze moeten je wel hebben, Rypke. Een verhaal van anderhalf jaar geleden gebruiken als aanklacht is een overduidelijk bewijs dat ze gewoon “bewijsmateriaal” bij elkaar schrapen om maar een zaak te kunnen maken. Zeer triest!

 2. Dus als ik het goed begrijp is het OM nu naarstig op zoek naar Joodse mensen die zich
  in hun groepseer en groepsnaam voelen aangetast.
  Extra lezers voor Interessante tijden, lijkt mij.
  Je zou de knechtjes van het OM kunnen wijzen op het boek ‘Godverdomse dagen op een godverdomse bol’ van Dimitri Verhulst; een hervertelling in eigen woorden van de eerste vijf bijbelboeken over incest, genocide en wat al niet meer.

  Ik wens je een voorspoedig herstel toe van de schade die je hebt opgelopen doordat je door de politie uit je ‘constructie bent geknutseld’ (uitdrukking van Dimitri Verhulst).
  Wees voorzichtig met de pijnstillers aangezien die heden ten dage zwaar verslavend kunnen zijn of andere nare bijwerkingen kunnen hebben.

 3. Men wil met de coronacrisis eveneens verbloemen dat de EU failliet is. Ook de pensioenfondsen zijn leeggeroofd. Daarom wilde men Europa onder controle krijgen, voordat mensen zouden gaan begrijpen wat er werkelijk aan de hand is. De gepleegde misdaden vragen om behandeling in een internationaal tribunaal. Reiner Fuellmich denkt dat de nationale rechtbanken niet geschikt zijn, want de omvang van de zaak strekt verder dan deze rechtbanken aankunnen.

  https://www.ellaster.nl/2021/04/22/reiner-fuellmich-we-staan-op-punt-om-het-kantelpunt-te-bereiken/

 4. Laat je door een lief iemand Symphytum van dr.Vogel (trek je niets van de bijsluiter aan) inmasseren op de pijnlijke plek.Nat, uitgewrongen t shirt aan.En dan slapen!
  Vind je dit niet lekker dan Arniflor ook door een lief iemand in laten masseren.
  De bêste winsken.

 5. Herinnert U zich dezen nog?
  Die pet past ons allemaal.
  En speciaal voor de Heer R. Zeilmaker.
  De politie is je beste vriend.
  Destijds tot ons gebracht, middels de verrekijk.

 6. Om te zien wat de overeenkomsten zijn tussen het verleden en het heden (vanaf maart 2020 duidelijk zichtbaar) is de korte film “The Wave” (De Golf), gebaseerd op een waar gebeurd experiment in 1967 met een schoolklas in Californië: https://www.youtube.com/watch?v=dPTsVjnGNZ8 . Ik zou graag zien dat een iedere Nederlander, en specifiek een ieder die werkzaam is onder het Ministerie van Justitie en Veiligheid (niet vervallen in fouten uit het verleden) , deze korte film tot zich neemt. Idem zou het verplichte kost dienen te zijn in het onder-wijs om de lessen van het verleden, niet opnieuw te laten gebeuren. Ik hoop dat velen die nu in “The Wave” zitten en daar naar handelen tot inkeer komen…….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *