Dank geliefde lezers voor reparatie autoruit

Mijn kilometervreter doet het weer

De autoruit die er door het arrestatieteam van de Politie uit Leiden was uit geramd, die is met dank aan alle lezers en volgers weer gerepareerd. Jullie zijn geweldig.

Voor de nieuwe zaak waarvoor gisteren in Joure het verhoor werd afgenomen, heb ik nu Anker en Anker als advocatenkantoor ingehuurd.

Die zijn ook niet echt goedkoop, maar als je als wilt schieten dan huur je geen proppenschieter maar een kanon, en dan ook nog Fan Fryske Grun. We gaan voor de winst, en hopen zo de staatsterreur succesvol te kunnen bestrijden, ook voor jullie (want wat mij overkomt zou jullie ook kunnen gebeuren), wederom met dank aan de groeiende community rond Interessante Tijden.

Ansichtkaarten, zelfs een box met een ‘opkikker-ballon’, we krijgen enkel meer aanhang en steunbetuigingen. De beste PR-campagne die ‘justitie’ voor mijn werk kan houden is ‘aanhoudende criminalisering’.

Voor het hoger beroep in de allereerste zaak (Dankzij arrestatiebevel Pieter van Rest, waaruit ook de tweede arrestatie volgde voor DNA-afname) mag Gerard Spong op 18 juni laten zien wat hij kan. Anker en Anker zal mij tegen de criminalisering door OM-officier Rigje van der Heide bijstaan.

Je steunt mij door de Epoque 11 te kopen, HET standaardwerk over de ‘groene’ agenda die Rutte & Kaag uitrollen, en je kunt een duit in de oorlogskas doen, via Stichting MW&B. IBAN NL04INGB 0005526038 ovv Rypke’s Oorlogskas.

Alleen samen overwinnen we staatsterreur. Wij moeten niet de overheid vrezen, de overheid moet bang voor ons worden.

OM-officieer Rigje studeerde recht in Groningen, en was als officier van justitie in opleiding ook nog een tijd advocaat (2018), en wel bij Vlug Huisman Maarsing

Iedereen die mij over Rigje van der Heide inlichtingen kan verschaffen, bv haar vroegere studentenleven bij Vindicat (?) en politieke associaties, wees welkom. Is ze gelinkt aan de CO2-zwendel van Bouwe de B. en vrienden?

Ten oorlog.

2 Replies to “Dank geliefde lezers voor reparatie autoruit”

  1. Mr J. Vlug advocaat in de Deventer moordzaak en de zaak Vaatstra.
    Ik weet genoeg, meer dan genoeg.
    Om nog maar te zwijgen van die Vlug bril, eentje voor de plee.

  2. Lijkt me dat de schade aan de autoruit die er door het arrestatieteam van de Politie uit Leiden was uit geramd, ook lekker door de PoPo betaald mag worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *