Vlag half stok op Bezettingsdag (5 mei)

De Literatuur voor 5 mei

Vandaag moeten we vieren dat we alweer 76 jaar bezet zijn door Wallstreet en The City, De Belangen van Multinationals, Banken en hun UBO’s (Eindbazen) het Imperium USA waarover Zwitsers historicus Daniele Ganser zijn boek uitbracht bij Uitgeverij de Blauwe Tijger. Geen bijpassender boek op deze dag dan ‘Imperium USA, Een Wereldmacht zonder scrupules’.

Monument bij Vierville sur Mer

Vannacht lazen we grote delen van zijn boek. Zoals de wijze waarop Roosevelt in 1941 tegen de verkiezingsbelofte in (net als Wilson voor hem bij de Eerste Wereldoorlog in 1917) de Amerikanen de Tweede Wereld Oorlog in trok.

Bedenk dat Amerika tot 1940 Amerika (Standard Oil, Esso = S. O.) de grootste olieleverancier was aan Japan, samen met Nederlands Indie. (Shell, Koninklijke Olie) Terwijl de Japanners al sinds 1937 oorlog tegen de Chinezen voerden (Mantsjoerije)

Ze staakten die leveranties tegen contract in middels olieboycot in 1940, waarin Nederland volgde. Als provocatie.

Vervolgens werd de marinevloot als lokaas van de Westkust van de VS naar Hawaii verscheept, Pearl Harbour om daar als sitting duck op een aanval te wachten. Roosevelt en de Minister van Oorlog wisten vervolgens al maanden voor december 1941 dat de Japanners daarop een aanval voorbereidden.

Want de Amerikaanse oorlogsstaf had de Jappen hun codes voor communicatie al gekraakt. Maar die informatie werd dus niet gedeeld met de commandant van de vloot in Pearl Harbour.

Vierville sur Mer

Zo blijft tot de dag van vandaag, met steun van Hollywood (2001) de mythe van de verrassingsaanval in omloop.

Alleen via een directe aanval op Amerikaans grondgebied zou het congres de oorlogstrom luiden. Vervolgens bewees Roosevelt zich als oorlogsmisdadiger (met opvolger Harry Truman) die in maart 1945 heel Tokio met 100 duizend burgers onder napalm bedolf.

En Truman gooide het volgens Ganser reeds tot capitulatie bereidde Japan nog even met twee atoombommen op 140 duizend burgers plat.

Omdat ze de oorlog wonnen heette dat geen oorlogsmisdaad. Nu houden de Amerikanen Japan nog steeds bezet met bijna 40 duizend soldaten. Ook Duitsland is nog steeds een bezette kolonie waar 30-40 duizend troepen zijn geinstalleerd. En van waaruity (Ramstein) ze drone-aanvallen coördineren op ondermeer Irak.

Omaha Beach bi Vierville sur Mer

Niets natuurlijk ten nadele van die helden van het Amerikaanse leger, die hielpen om de nazi’s hier er uit te knikkeren. Voor hen eeuwige eerbied! Al ligt de grootste rol van de bevrijding natuurlijk bij de Russen. Die hebben de zwaarste verliezen geïncasseerd.

Ganser beschrijft Amerika als een oligarchie, waar de 0,0x procent allerrijksten bepalen wat gebeurt. Zonder 300 miljoen euro mee te brengen kun je immers al geen campagne voeren om president te worden. Nu zou je kunnen stellen ‘ja maar je mag blij zijn dat je dit nog mag schrijven’…

Uitgeverij de Blauwe Tijger wordt actief gedemoniseerd door het Ministerie van Veiligheid (NCTV) zodat de ING Bank al zijn bankrekening opzegde. Hoezo ‘meningsvrijheid’. Mij arresteren ze nu al twee maal, en drie maal zal scheepsrecht zijn.

Je hebt vrijheid van de zelfde meningsuiting, 50 tinten D66, de vrijheid van onzin. Maar schiet raak, leg de vinger op de werkelijk zere plek en daar ga je. Zie ook hoe Weltschmerz via het terugtrekken van Mollie Payments al haar kredietleverantie verliest, hoe Viruswaarheid de bankrekening werd bevroren.

Bertelsmann Stiftung is eigenaar RTL, onder leiding oud-politicus Aart Jan de Geus (tevens Triodosbank)

Verder geldt natuurlijk, dat de mainstreammedia in handen zijn van het kartel, dat de partijlijn er dagelijks in ramt. Je kunt de waarheid wel vertellen, maar die zal niet het bereik krijgen van het voorgeschreven narratief van de miljardairs.

Die kopen de ruimte tussen de oren van de massa. En vervolgens is er zo’n stortvloed van onzin dagelijks op tv, radio en in de kranten, dat de waarheid daartussen volledig wegvalt. Ook dat is een vorm van onderdrukking van vrije pers, bedelf de massa onder pulp, hou ze verzadigd en dom.

8 Replies to “Vlag half stok op Bezettingsdag (5 mei)”

 1. ’t is raar ontwaken in een dictatuur. Je voelt aan alles dat de mens nu tot het centrale wereldprobleem gemaakt wordt. En als vee behandeld gaat worden.
  Alles goedgepraat met die walgelijke paternalistische toon van bezorgdheid over ons welzijn door corrupte politici en hun opdrachtgevers. Och och, wat moeten we toch bezorgd en voorzichtig zijn……
  Maar goed, we werden altijd al dom gehouden. Generaties lang. Nu zijn wij de generatie waar het op aan komt. Onze taak om volwassenen te worden ipv hulpeloze gedegenereerde wezens te blijven. Zoals ze ons graag zien.

 2. Beste Rypke,
  O wat een interessante informatie. Aangezien ik veel te weinig lees kan ik slechts de namen van Roosevelt en Truman. Wie van de twee nu beter was ik zou het niet weten? Hoe kom jij aan al die gedetailleerde historie?
  Dat de code al gekraakt was. Vond je nog wat over de 5 mei toespraak van onze rare dwaze A Merkel, die ons even uit de doeken deed wat er werkelijk speelde en dat ze ging aftreden, nou het zou eens tijd worden. Nadat ze wel even vlak van te voren Duitsland weer verenigd heeft, met Wie shaffen das en alle moslims en onruststokers vrijelijk liet binnen marcheren vanuit Turkeye. Waar blijft de Dominee’s dochter, het kind van betrouwbare ouders, hoe werkt het brein van Oma Merkel? Hoe verenigd is Duitsland eigenlijk? Kunnen de advocaten het land van de Duitsers nog redden? is er nog vrede, vrijheid en een boeren nuchter verstand?
  Gezond verstand is ver te zoeken bij Rutte en Merkel. Ik vind dat u veel weet en veel kunt onthouden. Ik vergeet zo veel wat ik lees.

  Groet van een vuilnisbakken leger uit Zuid Holland.

 3. o ja en Bill en Melinda gaan scheiden.
  zou het afval scheiden worden?
  of scheiding van papier?
  of plastic scheiding?
  Scheiden in niet meer samen. Samen tegen Corona! Samen is niet scheiden of gaan we samen scheiden.
  Wat is er dan schijt? Ik wil liever een schijt op mijn auto om die weer te wassen, dan de scheiding van Bill en Melinda. Daar zit een luchtje aan! Welk luchtje heb ik nog niet uit gepluisd. Zal wel een of ander duur Italiaans merk uit Rome zijn.
  Mag men de gescheiden ook straffen? Is scheiden volgens de bijbel niet tegen de 10 geboden? Gij zult niet echtbreken. Breek Gates nog een scherf?
  Is scheiden lijden of toch LEIDEN voor een groene toekomst en een stikstof vrij milieu en zal Al Gore nog komen helpen als de scheiding wat door het riool moet? Zal er schone lucht komen, door Al of Bill. Ach, zelf Bill Clinton kon onder ede, nog goed liegen. Zelf zijn vrouw bleef hem trouw. Rypke heb jij ook geschreven over de trouw van de overheden of grote zakenlui. (de zakken, die lui zijn en het geld op hengelen bij de domme en de dwazen)

 4. Als je de reaguurders van nujij.nl een afspiegeling van de Nederlandse bevolking kunt zien, las ik vandaag daar alleen maar lof fur unsere Mutti. (Dus) de zichzelf prijzende Nederlander is geen waarheidsvorser.
  Dat zijn mensen in het algemeen niet.

  Ik geef nog wel eens wat tegengas daar, soms met beetje succes, soms alleen gehoon en slechte tegenargumentatie maar vaak kom ik niet door de censuurfilters van nu.nl heen.

  Ik kan natuurlijk alles wegredeneren met machtigen die altijd bepaald hebben met fysieke strijd/onderdrukking en geld wat er op het toneel gebeurde, maar ik ben meer geïnteresseerd in de volksaard. Iets waar natuurlijk volgens de deugburger niets iets gezegd mag worden dat maar enigszins ruikt naar discriminatie.
  Maar dat is volgens mij wel belangrijk.
  Amerika ooit gesticht door o.a. Godvrezende mensen maar is nu verworden tot Devils owns country, een kind zou als reactie kunnen geven : “Hoe dan?”

  Veel macht en veel geld zijn de middelen om God te challengen en dat gebeurt denk ik.
  Daarnaast ben ik er zeker van overtuigd dat het Zionisme ( niet te verwarren met de gewone Jood)
  via de VS veel invloed had en nog steeds heeft. Ik hoop eens een goed artikel te lezen waarin het een en ander ontrafeld wordt over die invloeden.

  Ooit heb ik op deze site gereageerd met iets als “de lage drek zijn zo dik geworden, dat ontrafelen bijna onmogelijk is geworden” en dat is denk ik echt zo.
  En doe je pogingen wordt je, zoals hier beschreven weg gecensureerd of je financiële mogelijkheden ontnomen.

  Ik wil nog eens een mail sturen aan Rypke, Jorn Luka, Karel van Wolferen, Arnold Karskens, en nog een aantal om de krachten te bundelen en een rechtszaak beginnen tegen de media/youtube.facebook.
  Want de macht breken begint via de media denk ik en die is nu in de handen van de macht ( al is justitie helaas denk ik ook)
  Ergens moeten we een gaatje vinden, voordat het echt te laat wordt.

  P.S.

  Het kan toch iet anders dat het trotse Japan een diepe haat moet voelen tegenovers de VS?

  1. Ben het eens met Willem Engel. Er is een informatieoorlog aan de gang. De alternatieve media wint aan invloed. Maar of het genoeg zal zijn om het tij te keren? Ben het ook helemaal met jou eens, dat de krachten gebundeld moeten worden. Je ziet gelukkig al wel samenwerking van BLCBX, Blue Tiger, BPOC, De Nieuwe Wereld, en Weltschmerz, door de uitwisseling van klokkeluiders op hun kanalen. En dat werkt absoluut! Bovengenoemde media kom je steeds vaker tegen in de comments onder MSM berichten.

 5. cat vrijheidwerkwoord.txt
  Staatspropaganda, verkiezingsfraude, censuur, oppakken van tegenstanders, onderdrukken van protest in nauwe samenwerking met de erfopvolgers van IG-Farben: bilderberg-schwab-gates

  En dan hebben nieuwe echte nazi’s in het kartel nog het gore lef juist Baudet en Haga
  uit te maken voor fascisten. Daarbij eendrachtig gesteund door de staatsmedia en het vuil dat Nederland heeft geinfiltreerd.

  Na 75 jaar is het juist van belang 75 jaar
  ‘vrijheid’ te herdenken, want het derde rijk is
  nooit weggeweest met de bilderberg van de naziprins bernhard. Pas na 1951 mocht Hannie Schaft herdacht worden, daarvoor een 5000 herdenkers met pantserswagen belaagd en de bloemen naar de vuilnisbelt.
  Het ‘koninglijk’ paar vrolijk op bezoek bij Peron en… gezochte nazi’s, mooi in de kranten geen fuck gedaan. Wilhelmina: laat de treinen van de NS (Nationaal Socialisten?) doorrijden naar het oosten!

  Arnhem mijn geboortestad: de joodse slager Elkan Dormits en gezin, ze moesten nog belasting betalen, een huis in Eibergen terug krijgen, nou nee daar werken we niet aan mee. Familie Agsteribbe, kleermaker, zelfde laken een pak. Herstel van de Schul, monument, jarenlang getraineerd door de
  ‘nette’ socialistische ambtenarij. Aantjes, ook zo’n deuger. Wat zei mijn oom toen die ss-man een baantje kreeg: Ja van kampen heeft ie verstand; hij had het ervaren.

  Maurits Dekker, ook zo’n verhaal! Politieman
  Gosker die gewoon commissaris werd! Justitie laten zitten, want anders hebben we niemand meer!

  En nu mag ik een paar ‘deugende’ collaborateurs a la Albers en Aalbersberg aanhoren; de totale verrutting onder een vaccinaziedictatuur.

  Op zo’n dag komt er van alles boven.
  Op WNL vandaag 5 mei 2021 Dennis Kroon en
  Raymond Knop, ik vind jullie te walgelijk voor
  woorden in jullie pakjes van de voortzetting van het derde rijk thans. Weet dat jullie uniformen slecht tien centimeter stof heeft gekost… want jullie zijn klein en laag!

  Vrijheid is een werkwoord!

  dossier: Het derde rijk onder het kartel Rutte

  Af en toe Rypke wordt je geframed als een antisemiet, nazist, net zoals Baudet. Soms lach ik daarom, met pijn,
  want de ‘macht’ die dit doet blijkt bij verder onderzoek het juist voorzien te hebben op het vernietigen van paupers, yiddishe joden, zigeuners, yenishe, lallerari, martieners en bietsers, voor zover ze nog bestaan. Merkwaardig genoeg mensen met weinig footprint op moeder aarde. Waar ligt de oorzaak? Zou het afgunst zijn op een vrij leven? Of de frustratie van geen grip hebben op een vrij leven van vrije mensen? Misschien ligt het in een karakterfout van de verzamelaar van vrije vlinders, de collectie is nog niet compleet. Welnu hij prikt de laatste vlinder een speld in de rug om te prijken in het kabinet van de dood!
  Ben erg bang dat dit mechanisme een rol speelt bij de zielepoten bilderberg, geen genoegen bij een ringslang of hazelworm in de eerste zonnestralen, geen genieten van een hemel met vallende sterren op een verlaten strand,
  niet je nietigheid ervaren onder het firmament. Verblind door het schijnbare licht van hun eigen grootsheid en de behoefte de angst voor de eigen emotionele leegheid te vullen met dode materie hollen zij verder. Triest

  Wel, enige gedachten.

  Sterkte met je goede werk. O

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *