Politieverhoor Leeuwarden afgeblazen, noteer 18 juni!

Fryslan Boppe!

Van de advocaat (Anker en Anker) hoor ik dat het politieverhoor in Leeuwarden morgen niet doorgaat. Dat betekent dat jullie niet naar Leeuwarden hoeven te komen voor een nieuwe manifestatie. Verscheidene mensen uit het hele land hadden zich namelijk weer aangemeld om mij te ondersteunen.

Alle steunbetuigingen van onze online-gemeente hartelijk dank!

Dank ook nog voor nog meer ansichtkaarten met steunbetuigingen, tot uit Zeeland aan toe. Dank!

De politie in Leeuwarden had een doublure gemaakt, het ging om de zelfde kwetsing van gevoelens richting Agent T. en zijn twee beledigde stadswachten, waarvan agent T. de aangifte had opgenomen. Nadat hij zelf zijn eigen aangifte had opgesteld. Anders voelde Agent T. zich zo eenzaam, dat het zou lijken dat hij zich aanstelt en niet in staat is zijn persoonlijke gevoelens van zijn ambt te scheiden.

Oftewel, dat hij wel bevoegd gezag is maar geen bekwaam gezag.

Agent T. is welbekend bij de koffiedrinkers van het Zaailand. Dat is die snauwende meneer met rood alcoholgezicht, die door Leeuwarden rondfietst op z’n mountainbike, die zelf geen anderhalvemeter houdt bij z’n vriendjes, maar die vreedzaam samenkomende burgers als ongedierte uit elkaar moet drijven, voetsoldaat van Ortskommandant Sybrand von Haersma Buma.

Terwijl ook elders, inclusief die drugsdeal-lookalikes bij de Waag, niemand zich nergens aan die anderhalvemeter houdt. Hoezo ‘gelijke rechten’…

Van Fryslan Fossielvrij, de club die aangifte tegen mij deed, op het kantoor van NDC Mediagroep van Thomas Leysen de media-lobbyisten voor de Oligarchie

18 juni is de dag, dat mijn hoger beroep dienen mag
Hou alvast wel 18 juni in je agenda vrij, wanneer mijn hoger beroep in Leeuwarden dient tegen de criminalisering door de corrupte/duurzame ambtenaar Bouwe de Boer, woonachtig aan de Kanadeeskestrjitte 13 in Akkrum en zijn hulpje bij de Rechtbank Noord, Monique Dijkstra.

Nu had ik zo even na veroordeling op 11 mei 2020 door hun Monique Dijkstra die 750 euro kunnen lappen als straf. Dat zou stukken goedkoper zijn dan mijn bijdragen voor Gerard Spong zijn nieuwe Maserati. Die doet de hoger beroep-zaak (andere zaak dus)

Maar ik ga geen schuld bekennen voor ‘bedreiging’, want ik heb niemand bedreigd. Wel heb ik een klimaatnarcist in zijn valse zelfbeeld gekwetst, en die grijpt meteen naar het geweldsmonopolie van De Staat om mijn mond te snoeren.

Niet ik hoor in de cel, maar er dient een strafrechtelijk onderzoek voor ambtsmisbruik gestart te worden naar Bouwe de Boer.

Ik wijs een corrupte/duurzame (betekent het zelfde) ambtenaar op zijn persoonlijke verantwoordelijkheid, bij de sloop van het Friese landschap voor de CO2-zwendel, zonder enig meetbaar effect op het beleden doel (klimaat) met aantoonbare natuurschade.

Fossielfrij, privaat gewin op publieke kosten, bonnetjes zoek…

Bouwe de Boer is de private lobbyist in publiek ambt, die onder de vlag van een private stichting Fryslaan Fossielvrij ( = VNO-NCW Noord in CO2-jasje van oa Trudie Wildeboer) met zijn Gemeente Leeuwarden-werkadres als postadres, met misbruik van zijn publieke ambt de private belangen van die club en aangesloten bedrijven behartigt.

Laatst hield hij weer in publiek betaalde tijd een privaat lobby-pleidooi als ‘energiecommissaris’ in het Fake News van Friesland, De Leeuwarder Coronacourant van Thomas Leysen. (Mediahuis, Trilateral Commission)

Voor het verdienmodel van ‘duurzaam’; privaat gewin op publieke kosten, bonnetjes zoek. ‘Verduurzaming’ is een eufemisme voor ‘legalisering van corruptie’.

Meester in de rechten (Minerva?)Sandor Gaastra weet niets van energie, maar alles van het criminaliseren van burgers en de nationalisatie van de politie (2012) onder politiek commando

Meester in de rechten, zonder morele plichten
Wanneer je in een land woont dat zo verontrustend corrupt is als Noord Korea aan de Noordzee, dan misbruiken ze direct het geweldsmonopolie van De Staat tegen je, want je mag hun zakkenvullerij op publieke kosten niet dwarsbomen. Daarom pakten ze Tegenwind-activist Jan Nieboer ook al op en smeten ze hem 6 weken zonder officiele aanklacht in de cel.

Dat krijg je wanneer je een topambtenaar op het Ministerie van Klimaat hebt, Meester in de Rechten Sandor Gaastra die een zeer kort lijntje richting de politie heeft. Omdat hij hoogste baas van de politie was, toen deze genationaliseerd werd in 2012.

Sandor Gaastra zegt er trots op te zijn dat hij niets van energie weet. Van het criminaliseren van burgers en het legaliseren van corruptie weet Sandor echter alles. Zijn private oogappeltje in Friesland die Windpark Fryslan aanlegt, dat is Anne de Groot.

Daar mag je ook niks kwaads over zeggen, want dan hangt de politie al direct aan de lijn. Die is zeg maar Sandor zijn private aannemer, die gespeend van iedere moraliteit bereid is de EZK-projecten uit te voeren, met z’n zus bij Ventolines.

Windpark Fryslan in aanbouw

Shell/Koninklijke Olie spekkoper van Nederlands ‘duurzame’ energiebeleid
Wie uiteindelijk het meest profiteert van ‘duurzaam’, dat is Shell/Koninklijke Olie van oa de Familie van O. Het bedrijf dat met Staatsbosbeheer ook profiteert van de ‘stikstofcrisis’, oftewel de opkoop van boerengrond met publiek geld zodat ze daar CO2-compensatieboompjes mogen planten voor het vergroenen der jaarverslagen en hun CO2-balans.

Brief van Balkenende voor DSM/Shell cs,. Edith Schippers kreeg baantje bij DSM

Wie op wiebelstroom uit wind & zon inzet, die zet op backupcentrales op gas in, wie kolencentrales dichtgooit, kernenergie tegenhoudt, die maakt Nederland juist meer afhankelijk van gas/Shell. Want dat is de enige brandstof waarmee je via backupcentrales snel kunt op- en afschakelen bij wisselvallige stroom als het weer zelf.

Voor de vorm laat EZK Shell dan tegen een belastingvoordeeltje wat met waterstof aanklooien.

Maar vooruitziende Jeroen van der Veer had ’t met zijn gasstrategie al goed voorzien, het groene getij van de Groene Draeck. Nu kunnen ze handelen met voorkennis, terwijl hun ambtelijk personeel bij EZK en de Belastingdienst Groot Zakelijk (Ministerie van Financien) de gunstige beleidsvoorwaarden creëert.

Het waterstofsprookje in de Eemshaven

Ondertussen hebben ze midden in de woestijn in Quatar (waar Shell actief is) zelfs een ijsbaan gebouwd, omdat de Quatari van gekte niet weten hoe ze al dat gas moeten opstoken. En hier vul je de zakken van milieuclubs jaarlijks met tientallen miljoenen euro’s marketingbudget, om Jan Publiek en politiek te doen geloven dat je zo de planeet redt.

Zoals voor het showproces van Milieudefensie tegen Shell, de club die procedeert met 10 miljoen euro subsidie per jaar van het Ministerie van BZK.

Wij kunnen kortom de Nederlandse overheid niet 1 seconde meer serieus nemen, zij hebben geen enkele morele legitimiteit meer, die maffiabende die het geweldsmonopolie misbruikt voor private zakkenvullerij van de UBO’s (eindbazen) van het grootbedrijf.

Soft Coronaporno bij Shell ‘de helden van de revolutie’

Doe vooral een duit in het collectezakje zodat ik met topadvocaten kan procederen in de strijd voor herstel van integriteit bij de overheid. Spong mag zijn hoge tarief in de rechtszaal waarmaken op 18 juni. Hoewel een vrijmetselaarslogo boven zijn kantoordeur hangt aan de Keizersgracht, geven we hem de kans: het kan aan de professionaliteit niet liggen.

Tegelijk kun je topadvocaten met elkaar vergelijken.

Er is geen feitelijke grond voor nog enig vertrouwen in de Nederlandse rechtstaat, dat zegde ik al op bij de Raad van State op 19 augustus 2019. Maar wanneer rechters corrupt/partijdig zijn, dan kan Interessante Tijden via deze weg daar verslag van doen voor jullie voor mijn nieuwe project ‘George Orwell in de Polder.’

 • Doneer voor Spong’s nieuwe Maserati via Stichting MW&B. IBAN NL04INGB 0005526038 ovv Rypke’s Hoger Beroep

6 Replies to “Politieverhoor Leeuwarden afgeblazen, noteer 18 juni!”

 1. Dag Rypke, ik ben groot fan van je.
  Maar potjes retevet voor iemands homovriend? Niks mis met homo’s toch?
  Groetjes Patrick

  (maar aan de andere kant vind ik het ook humor hoor, zeker gezien hoe ze jou be(mis)handelen.

  1. Ha Patrick, vaak vind ik mezelf heel lollig, maar de humor hoeft je ding niet te zijn, en later denk ik ‘nou, zo grappig was het nu ook weer niet’ 🙂

   Ik heb het al weer weg gehaald

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *