‘De Verboden Mars’…

Defend Fryslan: maar… eeh. dragen jullie wel mondkapjes in de supermarkt?

Zojuist in Veenwouden bij een antieke boekenzaak stond de radio aan, en dan hoor je geluiden van de Andere Planeet, zoals van het journaal van de Nationale Opperste Sovjet (NOS). Een sneeuwvlokje-metrojongetje met heliumstemmetje – de nieuwsnicht- sprak over ‘een verboden mars’ in Barneveld waar ‘duizend mensen’ waren en ‘de politie heeft de wapenstok gebruikt’.

Police for Freedom demonstreerde in Barneveld, als opvolging van de demo in Baarn.

Het volgende item van de Nationale Opperste Sovjet (NOS) ging over de Eurosovjetunie die alle mensen tussen 18 en 64 banen beloofde in 2030 en die ons ‘solidariteit’ opdroeg. Dat ouderwetse Sovjet-gevoel bekroop je even.

Voor het echte nieuws ga je dan bij thuiskomst het web op surfen naar de vele mensen die van de demo een verslag hebben gedaan. Vol trots zie je dan een vlag met Defend Fryslan.

En zo leek mijn vraag bij de podcast met Jorn Luka ‘where have the men gone’ deze dag toch beantwoord. Enkelen waren vandaag in Barneveld. De inzet moet niet zijn dat we aandacht vragen om te mogen deelnemen. Al die bedelaars die hopen dat de mainstreammedia eindelijk eens aandacht aan ze geven, de naam ‘ongehoord’ Nederland wekt ook die suggestie.

We moeten de zaak overnemen, de gehele corrupte leiding vervangen, en op rigoureuze wijze afrekenen met alles dat leugenachtig en corrupt is, allen die het staatsapparaat misbruiken voor particulier gewin, wat men ook wel ‘duurzaamheid’ noemt.

Er is een andere mentaliteit in NL nodig, een andere manier van leven, onze eigen lokale en regionale variant op de Great Reset. De komende Epoque (nr12) gaat daar ook over, die verschijnt in juni met een verhaal van mijn hand over ‘leven als lekenbroeder’. Het toepassen van De Abdij-principes.

Verder kennen vaste lezers mijn motto onderhand wel:

– Er is geen morele of legitieme reden deze leugenachtige en corrupte overheid nog 1 seconde serieus te nemen.

Liefde, vrijheid, geen dictatuur.

En hier nogmaals:

Zie trouwens ook nog deze uitzending toen ik nog met Hajo Smit meewerkte in de beginjaren van Cafe Weltschmerz. We zijn in een dikke 4 jaar in geest weer zo gegroeid, dat je haast denkt ‘wie is dat jongetje daar’…

Alsof je nu pas tot je bestemming komt…

2 Replies to “‘De Verboden Mars’…”

 1. Vanachter mijn bier met kromme ogen:

  plaatjes:

  1) gebroken hart – veelvuldig gericteerd – verandering van geslacht door de satanisten
  2) Verlichting – Illuminati/satanisten- ideaal: hermafrodiet worden.
  3) Het scheiden van “1” in 2 delen wat de duivel graag doet. Daarop is alle manipulatie gebaseerd.

  Have fun en een goed weekend.

 2. Mijn nachtkastje laat, naast de poëzie van Leo Yankevich (Yourney Late at Night) ook het boek ‘The Eastern Front’ van Leon Degrelle geboekleggerd op 7 pagina’s van het eind zien. Ik vroeg mij al af welk boek ik binnenkort ter vervanging van mijn nachtelijke kennis innames uit mijn persoonlijke bibliotheek zou moeten tasten, maar ik begrijp uit bovenstaand getypte dat ik Rypke’s boek ‘De Conservatieve Revolutie in Nederland 2022-2032’ en zijn vervolg ‘De Herstelde Nederlandsche Republiek’, waarin zich een gevecht op leven en dood afspeelt tussen een Blauwe Tijger en een Groene Draeck, eerst maar even moet afwachten. Tot die tijd moet ik me even vermaken met “A Libertarian Walks Into a Bear” (gaat niet over Elisa of Putin, maar over een mislukt politiek experiment).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *