Jan Nieboer door 3 partijdige ‘rechters’ veroordeeld

Deze D66’er begon zelfs te schreeuwen ‘dat geloof ik niet!!!!’, aldus Nieboer

Zojuist sprak ik Groninger Tegenwind-activist en accountant Jan Nieboer, die door drie D66’ers/rechters van Rechtbank Noord Nederland tot een half jaar cel is veroordeeld. Hij zou ‘dreigbrieven’ hebben verstuurd naar de onderaannemers van EZK-topambtenaar Sandor Gaastra zijn windmolenmaffia, die windfarm Drentse Monden in de achtertuin van Groningers zet.

Nieboer in hoger beroep
Nieboer ontkent dat hij die brieven verstuurde en gaat in hoger beroep. Zijn hele zaak sleept nu al 2 jaar voort. Hij wil geen schuld bekennen voor iets dat hij naar eigen zeggen niet heeft gedaan.

De door De Staat gefinancierde media als RTV Noord lanceerden een smaad-campagne, alsof zou Jan Nieboer een bazooka hebben willen aanschaffen. Tegen broeder in het goede Tom Zwitser haalde RTV Noord ook alle registers open ter ‘framing’, nadat hij door de NCTV was belasterd als terroristisch gevaar.

De misdaad van Uitgeverij de Blauwe Tijger: Staatsgevaar Tom geeft prachtige en verdiepende boeken uit met ander geluid dan wat D66 graag hoort, ‘ultraconservatief’ noemt de NCTV die zonde. 🙂

Dan hoor je een speld vallen bij D66’ers, en vervolgens komt het schuim van woede bij ze uit de mondhoeken.

Kolencentrale RWE met aankleding windmolens en zonnepanelen

‘Alsof ik zes moorden had gepleegd’
In de zomer van 2019 kwamen staatsterroristen Nieboer van zijn accountant-kantoor ‘ophalen’ met een complete anti-terrorismebrigade, om hem vervolgens zonder officiële aanklacht zes weken in de cel te zetten.

‘Alsof ik zes moorden had gepleegd’, zo stelde hij. Maar Nieboer deed iets veel ergers: hij kwam in verzet tegen windmolens in de achtertuin.

Kinderen verkrachten, corruptie, verduistering van publieke miljarden, echte misdaad, daar geven ze bij het Ministerie van Joris Demmink niet om, de topambtenaar/kinderverkrachter die de rechters van Rechtbank Noord Nederland in de jaren ’90 mocht benoemen. Heeft Demmink ook de hier vermelde rechters benoemd?

Schandelijk, dat je ‘De Belangen’ in de weg zit van het Rutte/Kaag-regime. Dat is een doodzonde die bestraft moet!

Daarover vertelde Nieboer toen in de uitzending bij Blue Tiger Studio, de dag nadat ik was gearresteerd omdat ik een ander oogappeltje van de VNO-NCW Noord/klimaatmaffia in zijn ego had gekwetst. Bouwe de Boer, de ‘energiecommissaris’/lobbyist in publieke functie voor de VNO-NCW-noord, met private stichting op zijn ambtelijk werkadres (Fryslaan Fossielfrij).

Je mag namelijk niet in protest komen tegen corruptie bedreven door ambtenarij en vriendjes van het Ministerie van EZK van oud directeur-generaal van de genationaliseerde politie, Sandor Gaastra.

Wie niet braaf in de pas loopt en z’n houdjemondkapje draagt, die ‘radicaliseert’ 🙂 En die projectie van eigen gedrag bedoelt de radicaliserende overheid niet als grapje.

Deze D66 mevrouw deed al even vals

Schreeuwende rechters
Volgens Nieboer begonnen de rechters, met name Mr Van Capelle emotioneel te schreeuwen ‘dat geloof ik niet’, en zouden zij ze bijna wraken. Oftewel, bevoegd gezag maar geen bekwaam gezag. Het gaat om de volgende rechters, die voor ‘de belangen’ krom staan, Mr. OJ Bosker, Mevrouw G. Eelsing, en Mr M.A. Van Capelle.

Dus als Bosker, Eelsing of Van Capelle mijn zaak moet beoordelen, dan zullen we ze direct wraken. Want die willen hun groene oogappeltje natuurlijk beschermen en hun collega/politiek geestverwant Monique Dijkstra.

Het beste zou je de gehele Rechtbank Noord Nederland wraken. Iedereen met enige herseninhoud weet immers al lang, dat hun rechtspraak niet te vertrouwen is, en dat ze bovendien dikke maatjes zijn met de officieren van justitie die ze dagelijks zien.

Dus nemen ze het op voor de aanklager, en ze zijn immers allebeide in dienst van het zelfde bedrijf, de Koninklijke Oligarchie Nederland BV, dus voor windmolens, van gas los, voor massa-immigratie, omvolking en voor de ontmenselijking van burgers.

(Dat mensenvee moet een Certificate Of Vaccination ID krijgen, COV-ID)

Die wil zijn collegae ook geen prestigeverlies geven…

Het schijnt dat je maar bij 5% van hoger beroep-zaken gelijk krijgt. Rechters/D66’ers willen elkaar niet afvallen, steunen hun politieke geestverwanten.

Meer dan een dure grap zal mijn hoger beroep op 18 juni dus niet worden. Je krijgt drie arrogante nihilisten met hete aardappel in de keel die Sigrid Kaag hebben gestemd, die hun Vindicat-vriendin 🙂 (grapje!) Monique Dijkstra haar valse uitspraak van meerpersoons -krediet moeten voorzien.

Wij van D66, adviseren D66.

Een ‘feit’ creëren als neo-marxistische constructie, zo maakt D66 haar oppositie monddood. Het enige dat zij dan bewijzen, is dat er meer rechters vals en corrupt zijn.

En dan toon je dat middels een journalistieke productie tenminste aan, opdat bij steeds meer mensen de oogjes opengaan, opdat zij zien: de overheid is het volk kwaadaardig gezind, dient slechts de 0,1% en ‘De Belangen’ en politiek van ultra-liberale gezindte, die de Bijbel zou aanduiden als ‘de raad der goddelozen’….

Je kunt bij die juridische gokkast van D66 (‘de rechtbank’) natuurlijk ook geluk hebben. Dat je nog 1 van die zeldzame mensen met hart treft…

6 Replies to “Jan Nieboer door 3 partijdige ‘rechters’ veroordeeld”

 1. Wanneer de haat laf wordt, krijgt het een masker en noemt het zichzelf gerechtigheid. Erg triest dat dit land ten gronde gaat door een corrupt crimineel klein groepje machtswellustelingen wiens honger gevoed wordt door een nog kleiner clubje zieke misdadigers. Nog triester vind ik het dat het overgrote deel van de bevolking dit slaafs ondergaat. De Nederlandse staat vertegenwoordigt geweld in een gecentraliseerde en georganiseerde vorm. Naar mijn mening is de tijd gekomen om onszelf hiertegen te verdedigen en ik vrees dat woorden niet meer genoeg zijn daar onze regering doof is voor alle rede en argumenten. Mijn grootste angst is dat we het tij niet meer kunnen keren zonder geweld. Vrijheid wordt niet gegeven, Vrijheid gaat in Bloed gedrenkt.

  1. Tien jaar geleden was dit land al totaal verrot, ter illusstratie een reactie toen op de Harff (ontmaskerd uiteindenlijk door een omroep, maar de SDNers hebben vet moeten dokken) leugens, valse verklaringen, het was toen heel gewoon. Nu met het nieuwe normaal van de liegende psychopaten Rutte, Kaag en Hoekstra is het nog
   gewoner.

   Voorbeeld:
   From: “Onno Dekker” dekker.onno@gmail.com
   Sent: Sunday, May 06, 2012 2:34 AM
   To:
   Subject: CIA methoden

   Hallo geachte SDN’ers.

   Met 64 jaar ben ik dit land totaal zat. Een smerig hypocriet zootje dat de burgers berooft van ieder recht, liegt, steelt en bedriegt. Ongelooflijk dat Donner, Demmink, Rutten zich nog staande houden. Als slechts 5% van de klachten van burgers waar zouden zijn en als je als bestuurder slechts 5% geweten hebt, dan zou je al diep door het stof moeten gaan. Arrogantere, grotere hufters kom je zelden tegen. Een cynisme als het benoemen van een verbond tussen UWV en RANDSTAD als “baanbrekend” is een gotspe. Deze club stuurt het liefst met subsidie mensen voor 2 euri in de kassen!

   Een Harff en een K. die zelfs nog geld vangen na, ik heb het beluisterd, voor een pleidooi met de geur van rotte eieren uit een bek waarvoor een rioolrat zich nog zou schamen. Een dichtheid van stinkende zaken in zo’n klein land onder zeeniveau: we hebben hier geteisem dat zonder blikken of blozen de bakens verzet, achterijlend op de draaiing van aarde en maan. En bij hoge vloed zich spoeden naar de billetjesberg met de broek op de knieën op zoek naar voze lusten.

   J.O. Dekker

   ===============
   Toch wel verandering, want een Ernst Numann noemt het zich beroepen op het recht zelfs crimineel:
   “Juridische prietpraat,” vindt Numann. “Er is geen enkel grondrecht waar geen uitzonderingen op gemaakt kunnen worden. En het belang v
   an volksgezondheid is daar één van. Willem Engel en zijn club zijn misdadig bezig. De maatregelen waartegen zij zich keren, zijn broodnodig. Niet om te voorkomen dat mijnheer Engel ziek word
   t, maar wel om te voorkomen dat hij samen met honderdduizend anderen de zorg ontwricht. Discussie is prima. Maar het gaat hen niet om het wel of niet verplicht stellen van mondkapjes. Ze zeg
   gen: ‘Er is niets aan de hand, ik wil mijn vrijheid niet inleveren.’ Ik ben benieuwd wat Willem Engel had gedaan onder de Duitse bezetting. Niets, vermoed ik. Ik vind dit gedrag op geen enke
   le manier verdedigbaar.”

   bron benjamin

   Lodewijk Ernst Visser voorzitter van de Hoge Raad was wel een heel andere man dan die afschuwlijke ernst numann zonder enig principe. Die meneer numann zou waarschijnlijk niet eens op zijn b
   egrafenis zijn gekomen. Voor minder dan dolf heitjes sal die brogum nog een Engel versliegeren voor de woutekiet! Bah wat een mesjogge miespodem!

   onno
   Wordt gewoon een bikkelharde strijd. Ondergronds en bovengronds saboteren zal plaats vinden want uiteindelijk vechten mensen voor hun leven. Iedereen weet waar de ratten in pak en mantelpak
   zich ophouden die de moordagenda van cabal

   uitvoeren. Een klein deel van de bevolking zal de 5G-lantarenpalen mollen, de banden van de staatslimousines lek steken, de overal aanwezige camera’s met verf bespuiten, radarposten opblazen
   , corrupte rechters taarten in de smoel gooien, een kaag de kapperswinkel uitgooien of een oor afknippen, rutte een spaak in zijn wiel steken, suiker in de benzine van de sportwagen van sand
   er dekker.

   Dit is wat ons te wachten staat. Onrealistisch? Welzeker niet, als je het smerigste tuig aan de macht hebt door list, leugen, moord, pedofilie en chantage, dan komt er onvermijdelijk een rea
   ctie van wanhoop, woede en wraak. De reactie zal zelfs zeer geweldadige vormen aannemen, want hoog op de escalatieladder staand maken tyrannen altijd een geweldige smak!
   Hiervoor hadden de nobelprijswinnaar al voor gewaarschuwd. Besmetting door vaccins (gentherapie), geen bescherming door vaccin, meer doden door vaccin dan corona zelf en ten leste het bevord
   eren van mutaties door het vaccin.

   Past geheel in de depopulatiestrategie en het markt model van big farm. Beter is: Spuit de ‘elite’
   in en we zijn af van Build Back Better.
   =============================
   Iedere historicus onderschrijft : Vrijheid gaat in Bloed gedrenkt.

 2. Mr W. Duitemeijer voormalig President Rechtbank Groningen en je reinste mafia.
  Mr J.H. Praktiek, mr J.A. Tromp-Werkema en mr J. Smit, allen rechter in de Rechtbank van Groningen (2005) en allen je reinste mafia.
  Rechtverkrachtend tuig van Laban.
  En mr T.R. Hidma maar glimlachend toe kijken, is die goed in, deze voormalige Hooggeleerde, nog les van gehad.
  Protesteren tegen de kruisraketten, maar als het recht in zijn nabijheid wordt vernietigd, is zijn naam Haas.

 3. Ach bijna de hele politiek is opportunistisch huichelachtig schorriemorrie. Alas je ze gaat volgen en dat laat weten krijg je lafhartig retourmailtje uit een automaat. Totaal autistische hondjes aan de leiband van de naziclub bilderberg/schwab. Zelfs waxinelichtjes kunnen we niet meer gooien bij de hok op maatregelen. Geen fuck van aantrekken en saboteren de vernieling van gezondheid en moeder aarde.

  Voorbeeld brief:

  Geachte heer Klaver,

  wellicht wat onelegant maar gezien de grote druk op onze organisatie de ‘schwabcabal’ te bestrijden

  dit bericht dat u gerust kunt opvatten als van toepassing op vrijwel alle leden van D66.

  Gelieve mw Westerveld te lezen als hr. Klaver.

  Van onze marokkaanse tak zult u eveneens nog meldingen ontvangen omdat de aantasting

  van de democratie een wereldwijd probleem is.

  Geachte mw Westerveld,

  Uw standpunten hebbende vernomen op het gebied van klimaat en corona hebben

  wij, bij het SID, u op onze lijst van betrokkenen inzake de klimaat- en coronamisleiding

  gezet. Inzake machtsgrepen door mondiale machtsblokken volgen wij uiteraard ook kamerleden

  opdat dezen het belang van nationale staten dienen instede van volksbelangen te verkwanselen

  aan private marktpartijen met slechts kapitalistische winstmaximalisatie voor ogen.

  Wij blijven uw handelen binnen het kartel nijver volgen voor onze interne rapportages en acties

  voor het behoud van gezonde biotopen in brede zin voor mens, dier, natuur en kleinschalig en

  divers ondernemen binnen het kader van terugdringen van de arrogantie van het grootkapitaal.

  Een suggestie die ik u moest overbrengen, van onze verzetsgroep op geweldloze anarchistische

  basis, is de volgende: orientatie op alternatieve geluiden binnen de media. Zoals bijvoorbeeld

  ‘de Blauwe Tijger’, Flavio Pasquino, Rypke Zeilmaker. Dit laatste met name omdat we een manco

  aan feitelijke, kwantitatieve en afgewogen argumenten bij u menen te bespeuren. Uiteraard kan dat

  een vertekend beeld zijn, maar desalniettemin zullen wij u als kamerlid volgen en evaluaties maken.

  Hoogachtend,

  ing. Johan O. Dekker

  =============================
  Waardering voor Rypke!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *