Vervuiling met Dimethylsulfide (DMS)! Overheid doe iets!

DMS, dimethylsulfide van schuimalgen

De kop van dit artikel had zo een heetgebakerd item bij Zembla kunnen zijn, of van andere mediasukkels van de Nationale Propaganda Organisatie (NPO), RTL Nieuws, alles dat niet gehinderd wordt door enige kennis van natuurkunde, chemie of biologie.

Waarmee ze op het zelfde niveau zitten als 95% van Europese politici en ambtenarij, die ons prachtige continent met veruit de mooiste beschaving in de geschiedenis in een zelfmoordmissie gevangen houden via ‘angst voor het onbekende’ (Voorzorgprincipe).

Trudy! Onze politici en journalisten met honden vergelijken is beledigend: voor honden…

Chemofobie, angst voor het onbekende
Zij zijn gezegend met wat je ‘chemofobie’ kunt noemen. Het idee dat alle door mensen geproduceerde stoffen er niet ‘horen’ te zijn, dat dit ‘onnatuurlijk’ zou zijn en dus giftig, ‘verstorend’, catastrofaal. Angst voor het onbekende is zo de belangrijkste baantjesmotor voor de bureaucratie geworden, de meer sjieke term daarvoor heet ‘het voorzorgprincipe’.

Het ultieme ‘voorzorgprincipe’: je baby alvast aborteren omdat die smurf in zijn leven allerlei ellende zou kunnen overkomen.

Steeds is de uitroep van iedere journalistenproductie: OVERHEID DOE IETS. Mainstream-journalisten zien in ‘meer overheid’ de bezwering van hun angst voor het onbekende, omdat De Staat hun plaatsvervanger voor ‘God’ is, de libertaire gezindte wat minder..

Alsof ambtenarij belang heeft bij probleemoplossing, in plaats van bij instandhouding. Je gaat je eigen baantje niet overbodig maken. Zo banaal is menselijke slechtheid, bijna iedereen heeft er wel wat van in zich…

Kraai bedenkt hoe hij een schelp open moet maken

Zie ook mijn eerdere bericht over hoe de NVWA (Ministerie LNV) formaldehyde demoniseerde, om reeds voorgenomen beleid tegen bepaalde plastics te agenderen/zichzelf meer macht te geven. De Staatsomroep van de Nationale Opperste Sovjet (NOS) was er als de kippen bij om de leugens van de NVWA over te nemen.

Omdat er op de NOS-redactie van Marcel Gelauff niet 1 journalist werkt die iets van wetenschap snapt. En Gelauff acht dat als procesmanager ook niet nodig, zo vertelde hij onze Verenging Wetenschapsjournalisten Nederland (VWN).

 • Kennis van zaken is maar ballast, wanneer het toch niet over ‘de zaak zelf’ gaat maar over ‘de revolutie’. Zie in dat verband ook de waanzin van de Regionale Energie Sabotage (RES)

NOS = Fake News…

Dat sentiment staat ook aan de basis van de grootste maatschappelijke zelfmoordmissie aller tijden: ‘klimaatbeleid’. Kauw nog eens op dat woord, laat ’t door je heen gaan. Klimaat beleid, gecombineerd samen klimaatbeleid šŸ™‚ Haaahahaha. The lunatics have taken over the asylum.

Via de website Achse des Guten komt de aap al uit de mouw bij de Duitse klimazi’s: ‘klimaatbeleid’ is niets dan een machtsgreep waarbij je grondrechten van mensen inperkt op basis van bangmakerij: wie over z’n CO2-budget zit moet in ‘klimaatlockdown’. De Duitse Klimaatwet uit 2019 vermeldt expliciet:

ā€žKĆ¼nftig kƶnnen selbst gravierende FreiheitseinbuƟen zum Schutz des Klimas verhƤltnismƤƟig und verfassungsrechtlich gerechtfertigt sein; gerade deshalb droht dann die Gefahr, erhebliche FreiheitseinbuƟen hinnehmen zu mĆ¼ssen.ā€œ

Daarom noemen wij deze mensen ook ‘klimazi’s.’ Politici die voor ‘De Klimaatwet’ hebben gestemd zijn allen vijanden des volks, het ambt van parlementariĆ«r volstrekt onwaardig, incapabel.

Je mag onze politici niet met honden vergelijken. Dat zou beledigend voor honden zijn. Dat zijn sensitieve dieren, met gevoel voor humor, gedefinieerd als ‘neem jezelf niet zo zereneus’…

Van Europese politici en hun media is niet enig goeds meer te verwachten, ze zitten allen in de modus van zelfdestructie, hun globalistisch systeem koste wat kost overeind houdend. Zowel parlement als massamedia zijn tegen de bevolking.

Wij zullen het als bevolking zelf moeten overnemen, en daarbij niet hun fouten nog eens overdoen. ‘De betere wereld’, wat moet dat een hel zijn.

‘The packleader’…. onze politici en journalisten met ‘honden’ vergelijken is een belediging voor honden…

Angst is een machtig wapen
Toen maart 2020 de bangmakerij over de tot ‘corona’ omgedoopte griep begon, herkende je dan ook precies het zelfde mechanisme.Nu eens geen ijsberen die van ijsschotsen glibberen en de zeven plagen van Al Gore maar ‘de lijkkisten van Bergamo’. Het zelfde beroep op een zelfde selectie van ‘deskundigen’ en een verbod op ieder verstandige kritische noot.

Omdat je er dan zo doorheen zou prikken.

Bij de virus-bangmakerij draven de Duitsers ook al zo hard door, als vaccinazi’s. Je kunt al 5 jaar gevangenisstraf krijgen, wanneer je niet voor De Staat in de houding springt, die mag gewoon onaangekondigd je huis binnenvallen om te controleren of je geen vrienden en familie op bezoek hebt.

Dat heeft natuurlijk niets te maken met bescherming van ‘volksgezondheid’, als al meetbaar en definieerbaar is wat dit is. Laat staan, dat er maar 1 weg naar ‘gezondheid’ zou zijn: een totalitaire politiestaat, opsluiting en vereenzaming. Nou hoera!

In Texas en nog 20 andere staten zijn alle Lockdowns, mondkapplichten enz al lang afgeschaft. Daar heb je een overheid die haar eigen bevolking niet per definitie vijandig is gezind.

Hoe cool is deze packleader? Onze politici met ‘honden’ vergelijken is een belediging voor honden

Zo werkt dat ook bij ‘klimaat’.

‘Klimaatbescherming’ is de ultieme menselijke slechtheid en hoogmoed gecombineerd. Dat is niet ‘mijn mening’ maar constatering. ‘Klimaat’ is immers geen schepping van de Schepper, de natuur, maar een statistische constructie door mensen:

 • Het gemiddelde weer over 30 jaar in een gebied. Een neomarxistische constructie.

It’s not about the issue, it’s about the revolution/’transition’.

Hoe moeilijk is dat nu te begrijpen? Hoe kun je nu een statistische benadering van een continue veranderend natuurverschijnsel ‘beschermen’? Menselijke statistische scheppingen kun je niet ‘beschermen’. Welk gemiddelde, welke getalsconstructie in een computermodel is zo beschermenswaardig, dat je de hele maatschappij en natuur op de schop gooit?

Afgestorven schuimalg tjokvol zwavelzouten (DMS)

Fijnstof (ont)regelt het zeeklimaat
Wat ons brengt bij een enorm fijnstofprobleem uit zee, veroorzaakt door Moeder Natuur: Dimethylsulfide (DMS) Die schuimalgen in zee sterven af, en hun met DMS gevulde restanten vormen een enorme kolom fijnstof boven zee, samen met kleine zoutdeeltjes.

Algen in zee moeten die zwavelzouten in hun cellen aanmaken, omdat anders alle water uit hun cel getrokken worden. Dat komt door een verschijnsel dat je ‘osmose’ noemt. Zoals water ook van een berg af naar beneden stroomt, zo moet het ook van een lage concentratie naar een hoge concentratie stoffen stromen.

Omdat de natuur van nature geen gradiĆ«nten verdraagt. Alles moet ‘gelijk’ gemaakt worden. Ook jouw lichaam tot je een lijk bent. En alleen dankzij continue toevoer van energie van de Zon wordt voorkomen dat alles zo dood als een pier zou zijn. Want er is maar 1 stabiel evenwicht in de natuur: de dood.

 • Wist je dat zonder al die fijnstof uit zee er geen regenwolken zouden kunnen vormen boven de oceaan?

Dit zijn dus als het ware de natuurlijke chemtrails, waarin mensen geloven die denken dat ‘ze’ ons besproeien met chemicaliĆ«n vanuit vliegtuigmotoren.

Schelp open maken? Dan liever de lucht in

Zonder vervuiling geen regen
Het is waar dat er vanuit het militair-industrieel complex vele proeven zijn gedaan met ‘weather modification’: bijvoorbeeld met het strooien van zilverdeeltjes, als condensatiekernen voor waterdamp zodat er regenwolken vormen.

In de Vietnam-oorlog vatte men het plan op om de Vietcong zo te bestrijden, met slagregens die al hun transportlijnen tot drekbende zouden maken.

Mensen verzinnen de gekste dingen.

Ondertussen komt de grootste vervuiling dus van Moeder Natuur zelf. Wanneer je veel zonlicht op de oceaan laat schijnen, en die algen groeien als kool/algen, dan komt er vanzelf een moment dat ze zoveel DMS/zwavelzout de lucht in spuiten, dat ze het klimaat (het weer over langere tijd) helpen veranderen.

Zo doet de kraai dat!

Want zo ontstaan er dikke wolken rond die zoutdeeltjes als condensatiekern. En dan koelt het weer af, er schijnt door de wolken minder zon en dus maken de algen ook weer minder zouten. En dan wordt’t vanzelf weer wat helderder.

Mensen zijn knettergek, maar de natuur heeft ’t zo gek nog niet geregeld. Zie ook maar naar de kraaien op het strand. Die eten daar de schelpdieren op, waarvan ze de schelp kraken door deze uit de lucht te pletter te laten vallen.

Daar valt ie…

Handig bekeken toch?

Nu kan de kraai gaan eten…

De natuur in gaan is het beste medicijn tegen de waanzin van de moderniteit en deze leugenachtige corrupte overheid, waarin de psychopaten en sociopaten de TBS-kliniek hebben overgenomen.

Van zo’n krankzinnige maatschappij met zo’n leugenachtige en corrupte overheid wil je toch geen deel meer uitmaken? Bewaak altijd je humeur. Juist als de situatie uitzichtloos is. Je moet niet vanuit je eigen perspectief de wereld bezien, maar het goddelijke.

Als God zo’n natuur kan maken, wat heeft ons geneuzel en gestuntel dan voor waarde…Aan Hem komt de wrake…. Het enige zinvolle dat wij kunnen doen, is voorkomen dat je al te zeer een werktuig van de duisternis wordt. Heb elkaar lief en neem jezelf niet zo vre se lijk serieus…

Aldus uw Rechtse Hippie (Rippie) Geniet van de fantastisch mooie dag vandaag.

5 Replies to “Vervuiling met Dimethylsulfide (DMS)! Overheid doe iets!”

 1. Rippie: geweldige taalvondst! šŸ™‚

  Fantastisch die fotoserie van de kraai en de schelp. Net zo inventief als meeuwen die op het grasveld trappelen om wormen naar boven te laten komen.

  Natuur is zo ontzettend mooi en zit zo knap in elkaar!

 2. Beste Rypke,

  Mijn broer Raman noemde jou koning Rypke! Voor mij ben jij mijn broeder eerder dan koning al begrijp ik waarom hij dat schreef. Mijn broeder Rypke! Dank!
  Dank voor al wat je zei, geschreven hebt, je schrijft mijn ziel uit! ~Kus~

 3. Duitsland is wat betreft het juridische toch al Ć©Ć©n groot gekkenhuis. Alle rechten worden vertreden of gebogen naar het hun uitkomt. Ik denk hierbij aan prof. Ursula Haverbeck of aan die andere advocate, ik ben haar naam even kwijt, die haar cliĆ«nt niet mocht verdedigen omdat er ter voorkoming van haar ‘gelijk-behaling’ een ‘bewijsverbod’ was afgekondigd/ingevoerd. Dat is handig. Dat gaat vast ook Europees opgang vinden.

  De schepping is mooi zoals ie is. Ook al is de mensheid gevallen, en de schepping met haar. Immers, de Bijbel zegt dat ook de natuur met al haar dieren en planten kreunt in haar voegen en zucht naar verlossing. Er zijn Christenen die geloven dat de zonde zoveel heeft verstoord dat daardoor de diepten van de aarde zijn opengebroken. Puur door het geweld van de mensen en de zondige gedachten die zo’n weerslag hadden op de natuur om hen heen, alles schijnt een bepaalde frequentie te hebben en als je ‘zondigt’ dan verstoort dat deze frequenties waardoor deze ontwricht of ontregeld raken, dat de gehele aarde door al die negatieve trillingen als het ware in elkaar is geklapt. De zuilen van de aarde zijn ingestort en de wateren onder de aarde kwamen vrij zodat de aarde nu voor 2/3 uit zeeĆ«n bestaat, terwijl dat voorheen niet zo was.

  In geval, de natuur blijft ondanks die ‘ontwrichting’ toch nog mooi. Maar op dat strand op de foto’s zul je mij niet zien, want ik ben er bijna wel zeker van dat daar binnen een paar dagen een bordje staat met ‘Valhelm verplicht’ met daarbij het silhouet van de kraai die een schaaltje vlees van kleine hoogte laat vallen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *