Verchroomde wieldop voor Spong’s nieuwe Maserati binnen!

Op vrijdag 18 juni om 10:45 is het zover:Hoger Beroep. Hier bij de verbouwing op het Zaailand waren ze de rechtstaat aan het afbreken

Met dank voor de kracht van de gemeenschap van Interessante Tijden haar aanhang en lezers, delen we mee dat we al 1 verchroomde wieldop kunnen financieren van Gerard Spong’s nieuwe Maserati. Dus we kunnen het depot aanvullen, zodat hij het hoger beroep, de ‘verwachte werkzaamheden’ kan doen op vrijdag 18 juni om 10:45 bij de juridische gokkast van D66 in Leeuwarden, aka ‘de Rechtbank Noord Nederland.’ Noteer die datum in je agenda en komt allen!

De juridische gokkast van D66/Rechtbank. Het Zaailand vol bij mijn hoger beroep, zou wel een stunt zijn!

Red Herring door D66/het OM
Kijk, dat is nu de kracht van Interessante Tijden. En tegelijk natuurlijk ook de kracht die Rigje van der Heide en ander Openbaar Ministerieel geboefte als Pieter van Rest onder directie van Gerrit van der Burg willen breken, tot meerdere eer en glorie van de eigen carriere in het staatsapparaat van NeDDRland, Noord Korea aan de Noordzee.

Omdat die D66’ers iedere oppositie bij het klimaatfascisme van hun Sigrid Kaag in de kiem willen smoren via politieke vervolging en de Red Herring-methode.

Je schrijft in 10 jaar meer dan 5000 artikelen voor Climategate.nl en Interessante Tijden over de CO2-zwendel, leugen en corruptie bij de overheid vanuit de wens tot een meer betrouwbaar openbaar bestuur. Opdat wij geen Failed State zouden worden waar liegen ‘het nieuwe normaal’ werd.

Maar ze vissen net die ene passage woordkunst uit een artikel na lang graven met zo’n discriminatiebureau van D66’ers, boos op het leven. Of zo’n klimaatambtenaar voelt zich in zijn ego gekwetst.

Tegenwoordig is ‘ik ben gekwetst’ al gelijk aan ‘ik ben bedreigd’. ¬†Dat persoonlijke gevoel wordt dan ‘juridisch feit’, leidt direct tot arrestatie als het gekwetste ego ook een vriendje bij de overheid is. Bouwe de Boer zijn afgodsbeeld als planeetredder is misschien wel het enige dat hij in zijn leven had, als De Klimaatagressor van Akkrum. Misschien moest hij wel huilen. ūüôā

Ach gossie.

Voor het oude gerechtsgebouw Zaailand

Gooi de context weg en je creert een ‘feit’ = ‘het recht’
Op die wijze kun je ieder van de 17 miljoen Nederlandse ingezetenen in de beklaagdenbank zetten. En dat is wat je krijgt als ‘Links’ de macht grijpt, de Men without chests die CS Lewis al in 1943 beschreef, mensen zonder borstkas.

Context is alles, maar je maakt als D66’er ‘feiten’ door juist de context weg te gooien. Voor de helderheid: D66 is hier ‘Die Partei‘ die ‘immer Recht hat‘, aka Het Linksche Thuigh’ dat het staatsapparaat misbruikt voor persoonlijk gewin, wat zij ‘De Betere Wereld’ noemen en ‘verduurzaming’. Verduurzaming is de legalisering van afpersing, mits je vriendjes hebt binnen het staatsapparaat ter toedekking. (Omgevingswet)

Dat is de mentaliteit die je aantreft, zelfrechtvaardiging, zelfheiliging, zelfaanbidding.¬†Deugmenselijkheid.¬†Iedereen is voor die zelf-idolatrie overigens vatbaar, wie zonder zonde is…. Maar wij zijn hier bewust onbekwaam. Waar anderen vanuit onbewuste onbekwaamheid moeten zien te klimmen.

Zelf-RELATIVERING lijkt daarbij een handig instrument. Weten dat je ten diepste nergens voor deugt, zelfspot.

Zoals bij alle socialistische/liberalistische heilstaten blijft er alleen nog creativiteit over die de gever der subsidiestroom toezingt, Die Partei. De rest criminaliseren ze, of gaat nu uit naam van coronamaatregelen over de kop. Coronamaatregelen, noodwetten, spoedwetten, avondklokken, klimaatwetten, het is alles een natte droom van Links.

Wee uw gebeente wanneer gij zijt van andere dan streng liberale gezindte, ‘ultraconservatief’ bijvoorbeeld. Dan demoniseert hun NCTV je tot terrorist, waarbij we andermaal opmerken: modern ‘rechts’ is slechts het links van gisteren, D66. Neoliberalen zijn communist met diploma.

Wanneer je de definitie van tolerantie ombuigt van ‘incasseringsvermogen’ naar ‘recht op de langste tenen’, dan is er voor prozaisten en creatieven als ondergetekende geen toekomst meer in dit land.

Dan moet je bij ieder woord een hijgende D66’er in je nek voorstellen. Een rancuneuze eigengeiler, die naar staatsgeweld grijpt bij iedere zinsnede die aanspraak maakt op het relativeringsvermogen, om je op de vingers te tikken. Ja ‘zo zijn de regels’. My Ass.

Het is je keuze om die regels als zodanig te gebruiken, terwijl je politieke vriendjes ongemoeid laat. Politieke vervolging dus.

Overvalwagens naast Zaailand, De Gestapo van Ortskommandant Sybrand von Haersma Buma

Spoiler voor Spong’s Maserati?
Spong mag zijn toptarief in kwalitatieve zin dus op 18 juni om 10:45 uur bij de Juridische Gokkast van D66/aka de Rechtbank Noord Nederland bewijzen, voor het oog der camera. Faalt hij, dan stappen we voor het in cassatie gaan over op een ander kantoor dat zich als top afficheert. Daarmee hebben wij reeds een affiliatie.

Want ja, we kunnen ook nog wel de spoiler van Spong’s nieuwe Maserati financieren. Maar net als bij een dure sportauto verwacht je bij een Spong dan ook een zekere zakelijke prestatie. Dat is het verschil tussen ‘veel geld’ en ‘duur’.

Je haalt ook geen kostbare audio in huis, en wanneer je de Johannes Passion er uit knalt van Bach “HERRRR, HERRRR, Unser Herscher’, dat het koor begint te kuchen van kriebelhoest. Dan moet het er uit donderen als het onweer zelve, bulderen als Godsoordeel.

Natuurlijk heb je bij de Juridische Gokkast van D66 maar 5% kans op 3XBAR. De kans is groot dat je een stel D66’ers Meester Minerva en Meester Vindicat vindt die louter het prestige van hun gokkast/rechtbank willen verdedigen, hun corporale vrinden en het eigen ego met hete aardappel in de keel.

Zondag Wappiedag

Je hebt kans dat ze boos worden, omdat je het ecofascisme gewoon bij haar naam noemt: als ecofascisme. Mensen van streng liberale gezindte zijn altijd blind voor de eigen fascistische trekjes. Bedenk overigens dat het fascisme van Benito Mussolini zo links als de tierelier was. Benito kwam zelf voort uit de Socialistische beweging van Italie.

Qua historie zijn ze bij D66 ook selectief op de hoogte. Die selectiviteit past bij de selectieve verontwaardiging die D66/Aka Het Recht naar politieke tegenstands botviert via het staatsapparaat, geleid door hun bedrijfslobbyist Thom de Graaf.

Maar dan leggen we dat ook vast voor het oog der wereld, in ons journalistieke project ‘Failed State NL’. En ondertussen hadden wij weer lol met schrijven, met je vingers over het toetsenbord de tarantella dansen, je danspartner met harde tietjes tegen de borst drukken. Mag ik dat zo schrijven Rigje van der Heide/Openbaar Mysterie, of zie je daar ook iets kwetsends in? Vrouwonvriendelijk zeg je? Nou, we vinden vrouwen heerlijk hoor. Echte vrouwen althans.

Het tegendeel in beeld van de verzuurde D66 zeurdoos die via het staatsapparaat wraak op de mensheid wil nemen. Lente!

Die verzuurzaamde linkse dozen in het leven teleurgesteld, die via het staatsapparaat wraak willen nemen op de mensheid. Daar kunnen we alleen maar voor bidden. En zo heeft ook uw zuur verdiende geld dan toch weer een maatschappelijke functie. Dus andermaal lieve volgers en vervolgers van het OM: hartelijk dank. Wordt vervolgd! (letterlijk)

Van Spong kreeg ik al eens het advies niet te hoog van de toren te blazen. Hij is zo gek niet.  Hij kent de mensen van de rechtbank. Van mijn kant in juridische context geen onvertogen woord over D66.

Het probleem is echter dat linkse mensen van de hele openbare ruimte een juridische context hebben gemaakt. Zodat je ook verbaal en creatief nergens je kont nog kunt keren. Zoals boeren en vissers ook al tussen rekenmodellen en richtlijnen geen kant meer op kunnen. Linkse mensen (en modern ‘rechts’ als ‘links van gisteren’) hebben sinds ’45 van de gehele openbare ruimte een papieren gevangenis gemaakt.

Hun ‘De Doorbraak’ (afrekening door vrijmetselarij met christelijk-confessionele politiek, en ja ik weet: Spong is vrijmetselaar) was ‘de tralies voor vrije mensen’.¬†Met die doordenker sluiten we deze column van de dag weer af. We houden van en eerbiedigen Het Leven. Amen.

6 Replies to “Verchroomde wieldop voor Spong’s nieuwe Maserati binnen!”

 1. Beledigen, kent u die uitdrukking?, zo begint het filmpje van dominee Gremdaat waarin hij op een leuke manier verteld dat diegene die zich beledigt voelt moet worden opgepakt omdat deze wellicht iets te verbergen heeft. naar mijn mening een zeer interessante kijk op dit onderwerp. Beledig er vrolijk op los!

 2. Man wat draaf je nou door met je ‘context’.
  Onder een foto van Bouwe de Boer heb je gezet: Fut Doadskoppe!
  Later stiekem weggehaald.

  1. Als ik U zulks toe roep, is dat letterlijk, of figuurlijk.
   Of afhankelijk de lengte Uwer teenen?
   Dan wel de context.

 3. “Van mijn kant in juridische context geen onvertogen woord over D66”.

  ‘verzuurzaamde linkse dozen’ dienen te worden aangesproken met: “Uwe Koninklijke Vaginale Droogheid”.
  Maar buiten [D66] ministers, rechters, Officieren van Justitie, hebben ook alle advocaten aan dezelfde pet gezworen. Advocaten krijgen na het behalen van de bul ook nog een weekje ‘inside-information’ bij de Barrister Association Registrator (BAR), hoe zij van privaat geld publiek geld kunnen maken: “aaaand it’s gone”.
  Bovendien nemen sleutelfiguren jaarlijks deel aan het Jom Kipoer (verzoenings-)feestje in de City of London, waarin vergeving wordt verleend voor het schenden van eden en andere grove leugens en wel voor een jaar vooruit.
  Wanneer een burger of mens meineed pleegt, volgt gevangenis. Een fictie titel flikt alles ongestraft.
  Gek eigenlijk dat Jom Kipoer bijna samenvalt met de derde dinsdag in september. Israel en de politiek hebben hetzelfde begin van het nieuwe jaar.

  Oh ja, de vrijmetselarij was overgenomen door de illuminatie [=non-verlichting]. Twee tegenovergestelde bewegingen, nu allebei voor de prijs van een; onze vrijheid achter psychische tralies.

  DaarGaJe!

 4. Rechtspraak in NL gaat langs rechte lijnen, lijnen die evenwijdig lopen aan pedocratie en op hoger niveau aan de nwo. Deze drie lijnen kruisen elkaar in het oneindige en op dat punt krijgt de beklaagde gelijk!
  Dit sluit kromspraak echter ook niet uit want een rechte lijn is een kromming met een oneindig grote straal om zover mogelijk van het middelpunt, waar het om draait, af te blijven!

  Die Spong is ook zeer verdacht, want verchromen mag dat nog? Een Maserati? Dat is vermaledijde italiaanse cultuur, zeer decadent bij het niets bezitten ideaal. Die man moet op een electrische fiets komen, want anders stoot hij te veel CO2 uit! En dat is tevens, al die CO2, nadelig voor de vorming van de uitspraak van D66-rechters met een zuurstofgebrek al vanaf de geboorte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *