Hamer en Sikkel, Communisten in de voedselketen

Zucht, Kameraad Reinout Burgers beleert ons over De Problematique

Het blad waarvoor ik mooie reportages en verhalen maakte, VORK in handen van Agrio is nu ook tot het communisme van de 2030 Agenda bekeerd. Hun Reinout Burgers haalt alle clichees van de Club van Rome nog eens van stal, tot de Problematique aan toe, ‘wereldproblematiek’ ( = centrale planning globalisme) die ‘radicaal ingrijpen’ rechtvaardigen en andere radicale veranderingen in ‘systemen’. Alsof ons boek ‘Ecomodernisme, het NIEUWE denken over groen en groei’ (Nieuw Amsterdam 2017) nooit doordrong, terwijl 1 van de hoofdredacteuren daar zelf aan meeschreef.

Kameraad Rode Reinoud Burgers en zijn ‘radicaal ander voedselsysteem’ conform het World Economic Forum haar Food Hub op Wageningen UR Campus

De opbouw van Kameraad Reinout Burgers betoog uit het Rode/Groene Boekje, het is gelijk alle propagandistische verkoopverhalen: een ‘gezaghebbend instituut’ uit de 2030 Agenda-stal (World Resources Institute) met fake science over ‘existential risk’ maant ons tot radicale onderwerping aan De Doelen van het ‘groene’/pisrode wereldbestuur.

Radicale verandering van ‘het voedselsysteem’, dat is ook wat de Food Hub van het World Economic Forum bij Wageningen UR wil bewerken met Unilever. Vegorotzooi voor de massa van de ‘vegetarische slager’ (bedrijf verkocht aan Paul Polman van Unilever voor 30 miljoen euro), de hunger games, en alleen de happy few krijgen fatsoenlijk eten.

Louise Fresco van de Trilateral Commission

Met hun technocraat Louise Fresco van de Trilateral Commission, die ons via centrale planning uit de brand zal helpen omdat De Deskundigen volmacht krijgen om De Doelen te halen.

Het zal komen door de invloed van Wageningen UR, waarvan VORK een semi-promotieblad werd. Die voeren net als alle VSNU-verbonden Universiteiten de ‘groen’ geverfde communistenagenda uit, de 2030 Agenda en de 17 SDG Doelen. Het ‘minder vlees eten’, onze boeren opruimen op basis van de stikstofleugen en de CO2-leugen, omdat je hun grond in beslag wilt nemen om Nederland tot ‘duurzame’ stadstaat te verbouwen. (SDG 11)

Watervoetafdruk, 1 van mijn betere verhalen:, VORK was opgezet om kritisch denken aan te wakkeren, niet om systeemslavernij aan te moedigen

Hamer en Sikkel, Communisten in de voedselketen
Ergens moet het geld vandaan komen om zo’n duur blad in de lucht te houden. Dus zo lijkt ook een nobel initiatief dat onafhankelijk denken moet stimuleren na een jaar of 6, de voortzetting van SPIL van Arend Jan Voortman in die functie opgeslokt door het staatskapitalisme van de 2030 Agenda.

Dus in plaats van VORK kan het voortaan beter Hamer en Sikkel heten, Communisten in de voedselketen met Kameraad Reinout Burgers als Rode Redacteur. Ach, ook de taartgooister tegen Pim Fortuyn- haar naam houdt U tegoed- heeft aan Wageningen UR al een riante academische positie verworven.

En die andere activist uit het Volkert-netwerk, die schopte het ook al tot de Raad van Bestuur. Vervolgens elimineer je alle tegenspraak, omdat totalitair links haar ideologie zo ridicuul is dat iedere tegenspraak haar zou ontmaskeren.

Plug & Zeilmaker in Blue Tiger Studio, bestel de Epoque 11 over de 2030 Agenda

Maar gelukkig is de Epoque er nog, bestel nummer 11 over alle 17 SDG Doelen van de 2030 Agenda, en de wereldcommunisten hebben geen geheimen meer voor je. Het lezen van de Epoque 11 zou artikelen als het slap geraaskal van Reinout Burgers voorkomen hebben, laat staan dat je zulk geraaskal als redactie op je lezers loslaat.

3 Replies to “Hamer en Sikkel, Communisten in de voedselketen”

  1. Een wereld vol overvloed aan goede vruchtbare grond ,oh wacht zag het al die tijd mis, zonnesataniche en windparken gaan ons redden met wibbel stroom . dat doet het volk pas leven , oh wacht dat word pas echt vechten geen eten,geen energie en haast zuurstofarm ,zijn we gedoemd. oja hout is natuurlijk al op gestookt via groene biocentra. Dus ook geen vuur ALEHELUJA . iloveit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *