1 Mei-viering is satanisch (?)

Nationaal Socialisme

Op 1 mei 1966 riep Anton Levi in San Francisco The Age of Satan uit, (inter)nationaal socialisten vieren 1 Mei als dag van de arbeid. Dankzij theoloog Evert Smit zijn ‘achtergronden en betekenis van de 1 Mei-viering’ zie je nu een diepere betekenis achter die 1 Mei-viering, namelijk een symbolische breuk met het christelijke erfgoed van het Westen.

Satanisten vieren de avond voor 1 mei, op 30 april Walpurgisnacht. De naamgeefster aan die nacht is Sint Walburga, de nicht van Bonifatius (+776), en de latere beschermheilige tegen hekserij. (waarzeggerij, glaasjedraaien enz). In Zutphen staat nog een Sint Walburgskerk. Daarom werd 1 mei juist haar dag, als beschermheilige tegen de praktijken die traditioneel op 30 april plaatsvonden in het heidendom.

De wederpartij van het christendom zou vervolgens de naam van Walburga hebben gebruikt om hun eigen nacht met rituelen te duiden: Walpurgisnacht.

Ik heb ooit zo’n priester met offerring ontmoet, het satanisme is een realiteit. Nu wil ik nog niet zeggen dat een monsterlijke PvdA’er als Mariette Hamer dus satanist is, maar het is altijd goed de spirituele dimensie achter ogenschijnlijk ‘vanzelfsprekende’ gebeurtenissen meer krediet te geven, profane en seculiere evenementen hebben vaker een geestelijke dimensie die mensen niet meer kennen.

One Reply to “1 Mei-viering is satanisch (?)”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *