Showproces Milieumaffia/Staat versus Shell/Staat (SDG16)

Jaarverslag Milieudefensie

Het door het Ministerie van Buitenlandse Zaken/ontwikkelingshulp jaarlijks met 10 miljoen euro  in de lucht gehouden Milieudefensie, dus ‘De Overheid’ wint nu bij een ander loket van de overheid, De Rechtbank/D66 haar klimaatzaak.

Net als het door de overheid gefinancierde Urgenda eerder, die ‘gelijk’ kreeg van hun inmiddels beruchte Avondklokrechter/D66’er Marie Tan de Sonneville. De Milieumaffia is een loket van de ambtenarij die de 2030 Agenda van Rutte/Kaag doordrukt. De Staat in handen van de linkse maffia wint dus steeds van zichzelf, met ‘de burger’ en de resterende vrije middenklasse op het menu. Die krijgt de CO2-rekening.

Voor Milieudefensie een waar subsidie-bonanza van het Ministerie van Buitenlandse Zaken

De Waddenvereniging kraait victorie in het andere universum, daar waar De Leugen regeert:

Een historische uitspraak in de klimaatzaak tegen Shell: de oliemaatschappij moet van de rechter veel meer doen om gevaarlijke klimaatverandering te voorkomen. Directeur Lutz Jacobi: “Het is nu duidelijk dat Shell wel degelijk verplichtingen heeft om haar CO2-uitstoot te reduceren. De gevolgen van klimaatverandering zijn voor de natuur en inwoners van het waddengebied een reële bedreiging.”

‘aansluiten bij Milieudefensie’, ze kregen via Milieudefensie al subsidies

Public Interest Litigation: subsidieclubs/activist-ambtenarij claimen uw belang te behartigen
Niet De Staat der Nederlanden verloor bij Urgenda, noch verliest Shell nu tegen Milieudefensie. De enige verliezers, dat is de resterende zelfstandige middenklasse die de rekening krijgt. Een verdubbelde energierekening voor 2030 en een halvering van bewegingsvrijheid. Dat is wat 55% papieren CO2-reductie voor 2030 in de praktijk namelijk behelst, met bewuste energiesabotage, waarin je ‘duurzame’ energie beperkt tot een politieke definitie: wind, zon en gekapte bomen.

Het zelfde Both Ends dat door het Ministerie van BUZA in de lucht wordt gehouden, doet ook mee met Milieudefensie haar klimaatzaak. Kortom: complotpraktijk, zo werkt ‘Links’ onderling samen, van politici en academici tot ambtenarij en rechterlijke macht. Peter Siebelt heeft die gelaagdheid van de linkse beweging als ‘Spekkoek’ mooi omschreven in zijn boek ‘Eco Nostra’

De Milieumaffia.

De machtsovername door ‘links’

Vergelijk het gemak en de eenvoud waarmee zij jaarlijks honderden miljoenen euro’s marketinggelden van De Staat en haar gunstelingen krijgen, nu eens met de moeite die ondernemers krijgen om zelfs maar de helft van hun inkomstenderving door coronamaatregelen vergoed te krijgen.

Overdenk de CONsequenties van acties en beleid, negeer de vrome intenties. En stel de vraag: is dat toeval of bewust? Welke agenda dient zo’n belangendiscriminatie door ‘De Staat’, en van wie is ‘De Overheid’? Stel de juiste vragen, ga op zoek en je vindt antwoorden.

Milieudefensie bepleit voor het Ministerie van Buitenlandse Zaken ( Hugo von Meijenfeldt, Sandra Pellegrom) en de BUZA-Stichting SDG Nederland de 2030 Agenda, waaraan Shell zichzelf via hun multinationalcoalitie DSGC onder JPBalkenende al conformeert, samen met Paul Polman en coronagezant/DNB-bankraad Feike Sijbesma.

Milieudefensie bepleit de zelfde 2030 Agenda die Mark Rutte zelf al bepleitte bij de Bertelsmann Stiftung (55% minder welvaart voor de middenklasse in 2030)

Mark Rutte’s pleidooi om de eigen bevolking harder te n**ien

Het Koningshuis is de grootste aandeelhouder van Shell, en tevens aanjager van die zelfde 2030 Agenda, te herkennen aan die SDG-speldjes op het revers van ondermeer Koning Willem Alexander en Maxima. `Niet voor niets krijgen alleen in Nederland die door Ministeriele en Provinciale ambtenarij gesponsorde actiegroepen een juridische mogelijkheid tot procederen.

SDG16: werelddictatuur en je bek houden, mondkap op!

Dat heet public interest litigation (PIL), Nederland is koploper in die vorm van juridisch bedrog. Alsof een paar gesubsidieerde D66’ers weten wat ‘publiek belang’ is, en daarvoor procederen kunnen. Een ANBI-status kan iedereen krijgen, zelfs Staatsbosbeheer, het staatshoutkapbedrijf verleende zichzelf ANBI-status.

Shell is en blijft de spekkoper omdat Nederland door de inzet op windmolens en zonnepanelen volledig van gas afhankelijk blijft. Alleen gascentrales kunnen fungeren als flexibele backup om het continue gevaar voor Greenouts te bezweren: het plots beschikbaar komen van een overschot aan vermogen, meer dan de vraag, of het plots wegvallen van het aanbod, afhankelijk van het weer en de seizoenen (‘schone’ energie’)

Exxon Knew

In Amerika voerde de Rockefeller-dynastie via haar Rockefeller Brothers Fund zelf actie tegen haar eigen Standard Oil-afsplitsing Exxon, met de zelfde slagzin ‘Exxon Knew’ met een door haar zelf gefinancierde actieclub. De Milieudefensie-zaak ‘Shell Knew’ is daarvan een exacte kopie. Milieudefensie kopieerde ook de klimaatmarsen van het door de Rockefeller-dynastie gefinancierde 350.org.

Het alziende oog, Wim Lex van Oranje draagt dit SDG-speldje

De Rockefellers zijn weer partners in crime van de Oranjes in de ‘groene’ agenda, Vrijmetselarij-gedoe. Ze leggen die intentie open en bloot op straat, met het Alziend Oogje in zowel het SDG-speldje als in SDG13-doel Klimaatactie.

En bij de SDG-supportersclub met het Illuminati-oogje er in. Wim Lex en Maxima dragen die speldjes, net als iedereen die de Stichting SDG Nederland steunt van het Ministerie van BuZA en de Oranjes

Hun Steven Rockefeller formuleerde met Oranje-lakei Ruud Lubbers het Earth Charter (Vredespaleis 2000), waarvan de Stichting SDG Nederland weer de belangrijkste uitroller is.

Plug & Zeilmaker in Blue Tiger Studio, bestel de Epoque 11 over de 2030 Agenda

In de Epoque 11, te bestellen bij Uitgeverij de Blauwe Tijger, kun je bij het artikel over SDG16 precies zien hoe die juridische zwendel in zijn werk gaat. Op die manier kan de 0,1% van miljardairs, de UBO’s (eindbazen grootbedrijf) over de massa regeren.

Het gros van het personeel van milieuclubs bestaat uit ezels, die zich van geen kwaad bewust zijn. Zo’n Lutz Jacobi bijvoorbeeld is de ultieme ezel, het subsidiepotje voor de milieumaffia in Den Haag. Koop dus de Epoque 11 bij de Blauwe Tijger en de milieumaffia heeft nooit meer enig geheim voor je. We hebben al hun spelletjes doorgeprikt en die van hun bevriende ambtenaartjes, die we allen met naam en toenam noemen.

Het standaardwerk dat iedereen moet hebben die de moderne tijd wil begrijpen

In de mainstreammedia zul je weer de gebruikelijke onzin opgevoerd krijgen. Bij ons lees je hoe de netwerkmacht werkt, die koude oorlog tegen de eigen bevolking uit naam van ‘global warming’. Dus doe jezelf niet tekort, en bestel hem nu,.

Deze werkwijze met NGO’s als frontorganisaties die een land in chaos helpen storten is alles behalve nieuw noch uniek. Lees ook Imperium USA van Daniele Ganser, hoe de USA zo te werk gaat om landen te destabiliseren met Arabische Lentes, ‘gematigde rebellen’ in Syrie en Oranje-revoluties (Oekraine)

Het enige verschil is nu dat die NGO’s voor de bovenbazen nu werken als revolutiestichters tegen de eigen bevolking. De consequentie is de zelfde, en die is ook wat SDG16 uitwerkt. De transfer van macht naar internationale instituties, en de transfer naar juridische loketten danwel VN-technocratenclubs (UNEP, WHO) weg van burgers en nationale democratie, kortom: wereldregering.

Wat ‘de journalistiek’ je leert komt nooit voorbij het gepapegaai van de INtenties en zwakzinnig weerwoord daarop, wij leiden ware intenties af uit logische consequenties. En laten het gepraat over milieu, democratie en wereldvrede voor wat het is. Verkooppraatjes van de Macht, die zowel linksom als rechtsom haar einddoel bewerkt (dialectiek heet dat).

3 Replies to “Showproces Milieumaffia/Staat versus Shell/Staat (SDG16)”

 1. Over showproces gesproken, dit citaat is veelzeggend in de dictatuur van de hypocrisie:
  <>
  Bron: https://www.nporadio1.nl/feit-of-fictie/

  Maar in feite is het virus nog verder voortgewoekerd door de variant hypocriet-opportunisme-chantage. Deze
  laatste variant die al tientallen jaren bestaat kennen we van het rolodex-demmink-baybasin-schandaal en de moord op ondermeer Pin Fortuyn. In heel kleine berichtjes zie telkens weer de de latente doodsbedreigingen
  naar andersdenkenden. Een fraai voorbeeld was weer:

  <>

  Onder de bilderberger Macron een even fascistische ontwikkeling naar het plaatsen van ooposanten in psychiatrische inrichtingen, zie hoopgevend fragment uit brief:

  J’ai eu l’occasion, au cours de ma longue carrière scientifique, devisiter la Roumanie, sur invitation de son gouvernement, alors dirigé par Nicolae Ceaucescu. Il était alors fréquent de voi
  r des universitaires ayant manifesté la moindre dissidence se faire interner en asile psychiatrique. J’en connais qui en sont morts, victimes de traitements allant de l’électrochoc à l’admin
  istration de substances psychotropes à hautes doses. Je ne voudrais pas qu’on puisse utiliser de telles méthodes en France, ce qui voudrait dire que notre société aurait basculé dans une cer
  taine forme de dictature. Je crains que ce ne soit déjà le cas.

  Pour ces raisons, et au nom de toute la communauté scientifique française, je vous prie de libérer sans attendre le professeur Jean-Bernard Fourtillan, faute de quoi vous seriez complice de
  voies de fait et d’enlèvement arbitraire envers une personne, littéralement victime d’une lettre de cachet à la mode de 2020. Les très nombreuses personnes qui estiment et soutiennent la val
  eur professionnelle comme la liberté de penser du professeur Fourtillan ne manqueront pas de porter l’affaire devant la justice s’il n’était pas mis fin sans délai à son enfermement.

  C’est parce que je n’ai aucune raison de mettre en doute ni votre honnêteté ni votre compétence professionnelle que je vous envoie ce message. Je n’ai pas d’information sur les donneurs d’or
  dre de
  l’internement de Jean-Bernard Fourtillan. Il n’en demeure pas moins que sa remise en liberté ne relève que de votre autorité. Je vous prie donc de l’exercer dès que faire se peut.

  Dans cette attente, recevez, Monsieur le Directeur, l’expression de ma considération distinguée.

  Paul Deheuvels

  Membre de l’Institut et de plusieurs autres académies
  https://medias.liberation.fr/photo/1352803-capture-d-ecran-2020-12-11-a-142226.jpg?modified_at=1607693195&width=960>&gt;

  Wat betreft de biomassacriminaliteit kun je wel stellen dat het hier in Frankrijk voor iedereen
  zichtbaar is. Recent in een lokaal blad: “Transition ecologique… par bulldozer!” Het mollen van biotopen voor
  en biomassa en eoliens industrielles. Typisch frans cynisme, maar geeft wel aan dat men hier wakker wordt.

  Rypke, weer een helder artikel zonder een woord spaans. Eigenlijk hoort het op de klimaattafel te liggen van Guy Jap Tan in societeit ‘De Witte’, maar ik twijffel of de vele justitiele bovengedrevenen het kunnen of willen lezen.

  Het is te vrezen dat de nepshellzaak daar mede in elkaar gestoken is op een ouderwetse bruinwerkerswijze!

  1. Ook de Nederlandse corporatie kent zulke opruiming van ‘lastige obstakels’.
   Wanneer de gevestigde instanties zich geen raad meer weten bij waarheidslekkages, dan moeten hun slachtoffers medicinaal verdwijnen.
   Nederland is geen rechtsstaat en psychiatrie is geen exacte wetenschap. Tegenwoordig kan je van straat of uit huis worden geplukt en zonder je instemming opgesloten worden als zijnde in de war. Zonder dat familie of vriend iets weet, word je platgespoten en daarna voor gek verklaard.
   Nu dit via wetgeving zo succesvol blijkt, voltrekt zich soortgelijke mishandeling structureel met de massapopulatie.
   Alleen heeft een corporatie geen wetten, maar statuten en regels. ‘Onze gekozen politici’ zijn piraten op land, met ‘De Staten Generaal’ als thuishaven voor het schip in droogdok.
   Met onze stem gaan wij dus letterlijk het schip in…

 2. Diederik Samson zal als biomassa verbrand moeten worden voor de redding van onze biotopen.
  Ploumen en Timmermans daarbij inbegrepen: inclusiviteit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *