Injecties tegen staatsterreur om op vakantie te kunnen

Als iedereen drukke plekken vermijdt, dan zouden er geen drukke plekken zijn…

Zelfs een dierbare naaste met twee wolken van dochters ondervindt sociale druk om de injectiespuit van Hugo Mengele en Mark Rutler in zijn arm te zetten. Anders mag je niet op vakantie. Dat middel met onbekende substantie-waarvoor de fabrikant van alle aansprakelijkheid is gevrijwaard- is geen ‘vaccin’ maar gentherapie.

Het zet je lichaam aan tot het maken van spike-eiwitten via RNA/DNA-manipulatie.Voor het eerst in de Nederlandse geschiedenis nemen mensen dus een injectie tegen de ziekte die ‘De Overheid’ heet, niet omdat ze werkelijk bang zijn voor de tot ‘corona’ omgedoopte griep. Mensen die geinjecteerd zijn dien je afstand van te bewaren omdat ze die spike-eiwitten om zich heen verspreiden en andere mensen ziek kunnen maken.

Ieper de gevallenen gedenken in de Eerste Wereld Oorlog: De Staat is de meest dodelijke ziekte van afgelopen eeuw

Duizenden injectiedoden en trombose
Wat ons bij het artikel van Elze van Hamelen in Gezond Verstand (2 juni) brengt, dat alle ongelukken en medische schade door dit experimentele biowapen nog eens op een rij zet. De vele honderden vaccinatiedoden in Nederland alleen al kunnen topje van een ijsberg zijn.

De Amerikaanse VAERS-database vermeldt op 7 mei 4057 doden na injectie. Evenveel als alle daarvoor gerapporteerde doden na een klassieke vaccinatie in 20 jaar tijd. De Europese database Eudra-Vigilance rapporteert al 10.570 doden, het Lareb in Nederland nu 320. Zoals Elze van Hamelen schrijft ‘hier moeten we benadrukken dat er op artsen druk wordt uitgeoefend om doden na injectie niet aan de injectie toe te schrijven.’

Enkele dagen na de prik vallen de meeste slachtoffers, met verhoogde kans na de tweede prik. Mogelijk worden maar 1-10% van de klachten na injectie gemeld. Klachten kunnen zijn; trombose, bloedklontering, zodat bloedbanken in Japan al geen bloed van geinjecteerden willen.

De grootste kans op sterfte na injectie komt door zogenaamde Antibody Dependent Enhancement reaction: je immuunsysteem slaat dan op hol, en je krijgt verschijnselen vergelijkbaar met auto-immuunziekte. Dat je eigen afweer je eigen lichaam aanvalt. Bijvoorbeeld wanneer na injectie een echt virus je aanvalt.

Wanneer de Raad van State wel het voorzorgprincipe uit de kast haalt in de Urgenda-zaak bij mogelijke gevolgen van klimaatopwarming (..een theoretisch risico), om honderden miljarden euro’s over de balk te laten smijten voor windmolens. Dan zou je dit voorzorgprincipe dus zeker op de injectiecampagne van Hugo Mengele en Mark Rutler moeten toepassen: niet doen.

Bij Ieper, dit is vlak bij Passendale: De Staat is de meest dodelijke ziekte van afgelopen eeuw

Bent U geinjecteerd, dan hou ik afstand
Het doet mij alvast besluiten dat geinjecteerde mensen niet bij mij in huis welkom zijn, dat geinjecteerde mensen mij geen hand mogen geven en dat geinjecteerde mensen minimaal op anderhalve meter afstand moeten blijven. Geinjecteerde mensen kunnen andere mensen namelijk ziek maken doordat hun lichaam is aangezet tot het maken van biljoenen spike-eiwitten die ze ook via huid en adem verspreiden.

Dit betekent ook dat spuitplicht van de overheid een daad van geweldpleging is. Alsof iemand met een mes op je afstormt. Zo kun je ook die ‘uitnodiging’ zien waarin reclame staat voor GRATIS injectie, waarbij je betaalt met je immuunsysteem, dat van je kinderen, omgeving en de omkering van alle burgerrechten. Alsof vrijheid een privilege is dat de overheid je verstrekt.

De ergste ziekte in de Westerse geschiedenis was vooralsnog ‘De Overheid’. Die veroorzaakte in afgelopen eeuw honderden miljoenen slachtoffers via de vele perverse ideologieen die het secularisme sinds de Franse Revolutie (1789) voortbracht. De enige injectie daar tegen is bekering tot het christendom, zeg de orthodoxe mantra ‘Heer Jezus Christus Zoon van God heb genade voor mij zondaar’. Want uiteindelijk hebben we bij het linkse machtsvirus natuurlijk gewoon met de Boze van doen.

PvdA = Partij van de Antichrist. Rancune = socialisme. De gebalde vuist van socialisten is die van satan, boos op God.

Grafveld van Derde Slag bij Ieper (1917) Tyne Cott: De Staat is de dodelijkste ziekte van afgelopen eeuw

Je hoeft maar 1 simpel feitje te weten, en het kaartenhuis valt
Dit is dus alles behalve ‘baat het niet dan schaadt het niet’. Het baat niet tegen het geadverteerde doel en schaadt wel op alle fronten, van gezondheid in persoonlijke tot maatschappelijke zin.

Wij dienen immers te geloven dat de gewone griep die eeuwenlang jaarlijks op bezoek kwam en duizenden bejaarden terugstuurde naar hun Schepper, nu niet of nauwelijks meer bestaat. Dat heet nu ‘corona’, en vrijwel iedere regio in de wereld van Transegyptistan tot Australazie kan tot in de eeuwigheid daarvan nieuwe nog engere mutanten op ons afsturen.

Nu schrijven we dat in columnistische taal, als vorm van spot. Maar dit is min of meer de teneur die het Andere Universum dat brengt, de gecontroleerde massamedia, de Firma Angst en Bangmakerij van de ‘kwaliteitskranten’ en de NPO.

Slechts twee harde feiten zijn afdoende om het corona-kaartenhuis te doen instorten:

 • met een PCR test toon je geen besmetting aan, dat staat ook op de bijsluiter, terwijl uit resultaten daaruit het hele staats- en mediacircus van paniek om draait.
 • er was nooit een pandemie vergelijkbaar met de pest of ebola. IFR was gelijk aan griep.

Met 1 simpel gezondheidsadvies bespaar je vervolgens tijd en geld:

 • Er is een plandemie en een mediapsychose. Van dat laatste genees je door de krant op te zeggen en de tv uit te zetten.

Herinneringskruisje met klaproos in de Menenpoort Ieper: De Staat en haar militair industrieel complex zijn de dodelijkste ziekte van afgelopen eeuw

Harry Potter in de praktijk
Hoe moeilijk is dat nu te begrijpen? Hou het simpel, kom niet met meer ruis aanslepen. A. ‘PCR toont geen besmetting’ is al afdoende.

Je eigen voorstellingsvermogen kan hier nooit maatgevend zijn, ‘nou IK kan MIJ niet voorstellen.’ Sinds wanneer is ‘het ego’ de meetlat om de wereld mee te verstaan.

Wie ben jij nu wel en wat heb jij in je leven nu gezien? Ja hoor, ook JIJ bent die fantastische scherpzinnige man van de wereld, hoera! Je fantastische zelfbeeld zullen we hier geen schade berokkenen! JIJ kunt je niet voorstellen. Ik kan me ook niet voorstellen dat de wereld is ontstaan en dat we nu leven.

Maar hij is er wel.

Waar het om draait is dat bovenstaande 3 constateringen onweerlegbaar zijn. Niet om jou of mij, sociale status en pikorde. Dat jij ‘de’ wetenschap aan je kant zegt te hebben om jezelf op te blazen terwijl je in onzin gelooft. Dat is maar een slagzinnetje dat je van je televisie leerde, slechts om je eigen ego te strelen. Zie mij, die tot de groep der ‘verstandigen’ behoort, omdat ‘de’ wetenschap mij steunt.

Wat is ‘de’ wetenschap: dat zootje gekochte ambtenaren dat de 2030 Agenda moet onderschrijven van hun VSNU en de gecorrumpeerde KNAW, afhankelijk van dik 120 miljoen euro Europese subsidies (bv HORIZON-programma).

KNAW-budget ook volledig op payroll van de beleidstrein. ‘De’ wetenschap is gewoon resource-dependent ambtenarij

Wetenschap is dood. Leve de wetenschap. Bij de KNAW moet je tegenwoordig de integere mensen met een lampje zoeken.

Resource-dependency is de meest virulente ziekte in academieland. Zo praten mensen allemaal his Master’s Voice, angst voor baanverlies is al afdoende voor liegen. Zoals ‘angst niet op vakantie te kunnen’ bij media- geindoctrineerden al genoeg kan zijn om ze te laten injecteren met een biowapen.

Dus zoek een goede metafoor als vergelijking. Je bent dagelijks gezond bezig. Dat je wel gaat sporten, gezond eten enzovoort ‘voor je gezondheid’.

Maar bij de eerste sociale druk zet je al een spuit met onbekend vergif in je aderen. Alsof je het hele leven bezig was om dubbeltjes te beknibbelen op brood, voedsel enzovoort bij de supermarkt. En dan ren je de straat op en je steekt duizend euro in de brand. Uit angst om anders ‘wappie’ genoemd te worden. Wie is er nu gek?

Dus al mijn volgers: bid voor de vrijzetting van alle door de massamedia geindoctrineerde dierbaren in je omgeving. Dat ze van de boze vrijgezet  mogen worden. Want we hebben hier met zuivere beheksing te maken. Harry Potter. Mensen zijn letterlijk ‘betoverd’, ge-Harrypotterd door die rotmedia.

10 Replies to “Injecties tegen staatsterreur om op vakantie te kunnen”

 1. Beste Rypke,

  Dank voor je uiteenzetting. Het is een antwoord op een mail die ik je dit weekend stuurde, maar niet bij je aan leek te komen…
  Wij hebben inderdaad stevige griep gehad nadat we op een verjaardag zijn geweest met familieleden die allen volledig gevaccineerd zijn. Wij zijn er weer snel bovenop gekomen mede dankzij zelfzorg-covid. Maar zijn wij nu immuun of komt er nog een staartje?

  1. Je bent allang immuun door alle contacten die je gehad hebt voor er gevaccineerd werd! Dus wees nergens benauwd voor vertrouw op je prachtige immuunsysteem vooral als je altijd al gezond en bewust geleefd hebt, gebruik geen medicijnen die je immuunsysteem verder ondermijnen doe ik ook niet bij alle ouderdoms kwalen die ik heb , zelfzorgmiddelen gezond eten vitamineD -PH correct poeder zijn prima remedies!

 2. Dus ga je iedereen in je directe omgeving bevragen of die wel of niet gevaxxineerd is? Dat is toch geen leven? Al die miljoenen die de prik hebben genomen, zijn dan de nieuwe superspreaders? Wordt het dan niet een onleefbare wereld? Is dat dan geen angstaanjagerij?
  Lekker ook voor al die stellen waarvan de een wel en de ander niet de prik heeft gehaald.
  Wat voor zin heeft het dan überhaupt nog om voor je dierbaren te bidden? Terwijl goed voor je naaste zijn een grondprincipe is? Dan kom je toch in een spagaat?

  Eén zekerheid hebben we, we gaan allemaal dood, vroeg of laat. Is het niet aan het één, dan is het wel aan iets anders.

 3. Rypke, je bent wel een woordenaar hè….(niet mijn vondst).

  Ik wil je nieuwe boek bestellen, numero1, signature, ik hoop daarin tevens bewijs te vinden dat je niet rechtreeks afstamt van de Dokkumer friezen die Bonifacius destijds een kopje kleiner gemaakt hebben 🙂

 4. Onder London ligt een gebied ‘Pirbright’ met het plaatsje ‘Pirbright’. Daar zit ‘The Pirbright Institute’ voor virologie. Opgericht door, . . .hee, alweer een Pirbright!
  Deze Pirbright is een aangenaaide achterneef van. . . hee, weer die andere familie, De Rothschild.
  Sinds 2007 zijn er 12 patenten aangevraagd voor aangepast ontwikkelde Coronavirussen. De laatste patent is van 2018 en is in Amerika gepantenteerd, omdat deze wereldwijd geldt. Daarna is het stil gebleven tot Wuhan i.v.m. ‘the gain of function’.
  “Fauci, bedaaaaaaankt”!!!
  Als je geinfecteerd raakt, dan heb je al gepatenteerde codering in je lichaam, waardoor je eigendom wordt van de patenthouder. Tot zover het virus. Nu over het cDNA therapie.
  Met een injectie wordt elke lichaamcel veranderd met deze code, zodat je gehele lichaam eigendom wordt van de pharmaceut door hun patenten. En dat is juridisch mogelijk vanuit het wereld handelsrecht, [=piraterij] omdat men er mee heeft ingestemt.
  Zie hier, de verleiding tot de niet-geinformeerde instemming, om compliant / medeplichtig te zijn aan identiteitsfraude. Eerst hadden ze je geest al door frauduleuze creatie van de Natuurlijke Persoon. Nu pakken ze ook je lichaam af.
  En zo lopen we als zombies in polonaise, gezellig samen om “Corona eronder te houden”.
  Zolang ik leef, aan mijn lijf geen polonaise! Ik zal sterven als levende man van vlees en bloed.

 5. Hmm, spike-eiwitten zijn een soort prionen? Zo leer je dagelijk bij! Verder moet iedereen mooi zelf weten of ze gratis mee willen doen aan een medisch experiment.

 6. Tja, ik hanteer ook al een tijdje de naam Hugo Mengele, die moet op z’n minst worden aangeklaagd voor moord met voorbedachte rade. Net als Adolf Rutte (of Marc Mussolini), Adolf Merkel (die is al een heel eind op weg om Adolf de Tweede te worden).

  Mijn vrouw is ook ge-gen-therapied (Moderna) en ze gelooft er echt in dat het onschuldig is en ook daadwerkelijk wat doet. Over de nu al massaal bekende bijwerkingen en stergevallen wil ze niks weten.

  Bij de laatste Corona Ausschuss (waarbij o.a. de nu wel bekende Reiner Füllmich zit) kwam voorbij dat in de U.K. al 859.000 bijwerkingen waren genoteerd (weet nu even niet wie dat bijhoudt). Zelf terugzien kan bij zitting nr. 54 op de website: http://corona-ausschuss.de
  Het is vooral in het Duits maar bij deze zitting gaat men later verder in de Engelse spraak, vanaf tijdstip: 02:18:12. De 1e ZOEM spreker is de Engelsman die de bijwerkingen vermelde.
  Volg die zittingen, elke vrijdag. Daar kom je veel te horen over wat er wereldwijd allemaal bekend is en hoe de rechtszaken ervoor staan die weldra worden uitgeschreven. Christian Drosten, de charlatan van de nu massaal in gebruik zijnde RT-PCR test staat bovenaan om aan te gaan klagen.

  Voor andere cijfers over bijwerkingen e.d. kan men naar de site gaan van Children’s Health Defense van Robert F. Kennedy jr.: http://childrenshealthdefense.org en abonneer je op hun newsletter.

  Robbert staat ook in nauw contact met de Corona Ausschuss.

  Wassem.

  Harold Mulder
  Nijmegen
  Planet Corona

 7. De grote uitroeicampagne tegen de rockefellers en de rothschilds laat helaas al meer dan honderd jaar op zich wachten. We beperken ons blijkbaar tot het ophangen van hun knechten en de SchwabSchoften en helpers in het nederlandse kabinet en kamerkartel worden waarschijnlijk pas zwevend gemaakt als er een miljoen kinderen zijn vermoord.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *