‘Elke morgen zal ik alle goddelozen ombrengen’ (Psalm 101)

Het bootje van Bea van O.

De Psalm van de dag vanuit De Abdij van Langweer is nummer 101. In het Oude Testament hielden ze niet zo van halve maatregelen, een ‘beetje geloven’ en ander halfslachtig gedoe, dat nu valselijk wordt uitgelegd als ‘ik ben van het midden’. De middenweg is geen set verwaterde standpunten, maar een mentaliteit.

Dus als de nieuwe koning van het land zijn regeringsverklaring afkondigt om getuigenis te geven als rechtvaardig heerser, dan ziet die er ongeveer zo uit, als Psalm 101. Leugen, laster en goddeloosheid, kortom de milieu & klimaatmaffia, daar had de rechtvaardige heerser naar Bijbels voorbeeld een broertje dood aan.

Farmers Defence Force was op de Bezuidenhoutse Weg, zicht op de Malietoren

Letterlijk.

Die zou Hij afzinken in een container in de Noordzee, al dat Postcodeloterij-tuig van de milieu/klimaatmaffia, deugmensen waarbij niet enig goeds zit. Als massawoordenaar kun je dat zo schrijven. Pure lustwoord. Dat is ‘radicaal’ noch ‘extreem’, het is de realiteit. Ik heb vele milieuclubmensen ontmoet, er zit niet 1 integer waarheidslievend mens bij.

Ze zijn slechts dronken van machtshonger en van zichzelf.

Je bent niet ‘gematigd’ wanneer je de eigen positie homeopathisch verdunt, ver-onduidelijkt, opdat niemand aanstoot aan je zou nemen. Wie geen vijanden heeft kan ook geen echte vrienden hebben.

Nou ik ben wel voor un goed muljeuhm maaarrrr.. Alsof je zo’n ‘Bewuste Boer’ hoort praten, van de LTO-campagne, Wij Boeren Bewust Hashtag. Wij boeren schuldbewust. De schuldbewuste boer, die het proza van de wederpartij kopieert in de hoop minder hard afgeknepen te worden uit naam van de stikstofleugen en de CO2-leugen.

Omdat de LTO de boeren uitleverde aan de met de SER en het linkerdeel van LNV verweven milieumaffia.

Dan kies je de valse positie, vanuit het idee dat je vijand uit mensen bestaat die nog enige moraliteit en integriteit bezitten. Nee, bij milieuclubs zit niet enig goed mens. Nul. Het is zij OF jij, want zo staan zij in het dossier.

Den Haag

Je kunt die Psalm 101 overigens ook vergeestelijken, en op jezelf toepassen. Dus dat je iedere dag opnieuw uit jezelf verwijdert wat niet van God is, wat vals is, onoprecht. Als je koning over je geest wilt blijven, in plaats van dat je de rotting toelaat, slaaf wordt van ‘de omstandigheden’. In De Abdij hangen daarom ook twee beelden, links die van opbouw, rechts die van afbraak.

Ik zal zingen van goedertierenheid en recht,
voor U zal ik psalmen zingen, HEERE.
Ik zal verstandig handelen, op de volmaakte weg.

Wanneer zult U tot mij komen?
Ik zal binnen mijn huis wandelen
met een oprecht hart.

Ik zal mij geen verdorven praktijken
voor ogen stellen.

Ik haat wat de afvalligen doen,
hun daden zullen zich niet aan mij hechten.

Het slinkse hart zal ver van mij weggaan,
de kwaaddoener zal ik niet kennen.

Zie je, de Psalmist stelde al dat het linkse hart ver van mij zal weggaan. Als rechts ‘goed’ is, hoe goed is extreem rechts dan wel niet? Ook mag je wel degelijk je walging uitspreken over de valsigheid der deugmensen waarbij niet enig goeds zit. De Psalmist ‘haat wat afvalligen doen’, de zelfaanbidders, deugmensen en hun ‘betere wereld’ voor zichzelf.

Wie zijn naaste in het geheim lastert,
hem zal ik ombrengen.
Wie hoogmoedige ogen heeft en een trots hart,
hem zal ik niet verdragen.

Mijn ogen zijn gericht op de trouwe mensen in het land,
opdat zij bij mij zullen zitten.
Wie op de volmaakte weg gaat,
die zal mij dienen.

Wie bedrog pleegt,
zal binnen mijn huis niet verblijven.
Wie leugens spreekt,
zal voor mijn ogen geen stand houden.

Elke morgen zal ik
alle goddelozen in het land ombrengen,
door allen die onrecht bedrijven,
uit de stad van de HEERE uit te roeien.

De Psalmist is dus een lustwoordenaar, die weet dat je een land niet op orde krijgt met nog meer pappen en nathouden.Praat kortom niet als mensen die niet begrijpen wat ‘de middenweg’ is, die dan stellen ‘nou ik ben best voor een goed muljeuh, maaaarrrr’.

Het milieu is niet God’s creatie, ‘het milieu’ net als ‘het klimaat’, maar een menselijke constructie. Een Frame om andere mensen in gevangen te zetten. De middenweg is ook niet een set afgezwakte standpunten (een typische modernistische idiotie), maar een mentaliteit en houding van beheersing en assertieve energie.

Net als bij hondentraining, zo werkt het ook bij mensen. Je ontmoet immers zelden mensen die zich via de rede overtuigen laten. Mensen laten zich overtuigen door autoriteit.

We bidden vandaag voor Koning Willem Alexander, dat hij de broek weer aan mag krijgen in het Koningshuis en dit land van Mark Rutte en zijn maffia verlost.

2 Replies to “‘Elke morgen zal ik alle goddelozen ombrengen’ (Psalm 101)”

 1. De gemiddelde burger maakt zich vooral zorgen over de mening van z’n buurman. Op TV ziet hij hoe hij hoort te denken. Jouw middenweg is niet die van het gemiddelde:

  “De middenweg is ook niet een set afgezwakte standpunten (een typische modernistische idiotie), maar een mentaliteit en houding van beheersing en assertieve energie.”

  Dat is een mentaliteit die past bij de adel van de geest. In een andere tijd zou dat goed begrepen worden. In de huidige tijd kiest de burger voor mensen zoals Rutte; de bewondering voor de leugen is groot.

  Kortom, dit mooie artikel zal wel onbegrepen blijven voor de massa, wat je maar als compliment moet opvatten.

 2. Op 8 mei 1940 reageerde toenmalig prinses Juliana op een aanbod van schrijver Hendrik van Loo, om zijn huis als toevluchtsoord ter beschikking te stellen:
  Zij schreef hem terug, waarin zij namens haar moeder en prins Bernhard zegt, dat “de schrijver als een geboren Nederlander en een student in de Nederlandsche geschiedenis behoorde te weten dat vijf eeuwen lang het Huis van Oranje voor geen enkel gevaar op de vlucht is geslagen. Onze plaats is hier in Nederland. Of er gevaar dreigt of niet. Wij zullen nooit onzen post verlaten”.

  Arrogante trut om dit te zeggen, wetende dat rond 1300 de laatste van Oranje stierf en de naam was overgenomen door nabestaande vriend van Nassau.

  Want op 13 mei 1940 vluchte het hele zooitje, inclusief de Nederlandse Regering naar Engeland.
  Eigenaardig dat zij hun ‘handelsnamen’ selectief gebruiken aan de omstandigheden:
  Van Oranje, van Nassau, van Lippe-Biesterfeld, van Amsberg, enz., enz, enz.
  En als prins Pils gaat schaatsen in Friesland, heet ‘ie ineens van Buren.
  Als dit niet een kenmerk is van het oplichtersgilde, schiet mij dan maar in een loempia!

  Ik ben benieuwd onder welke naam hij zijn eed heeft gezworen aan de Orde van de Kousenband. Want men kan natuurlijk niet twee heren tegelijk dienen, nietwaar?

  Wim Lex zal zijn gegeven christennaam wel gebruiken om als mens soevereiniteit te kunnen genieten, zoals wij allemaal soeverein zijn geincarneerd. Helaas is het met onze autonomie heel anders gesteld. Hij heeft onze eigen interne monarch overheerst, zodat wij niet meer onze hoogste autoriteit zijn van onszelf.

  Ik zal nooit bidden voor een koning, want dat heeft geen enkele zin. Bidden of vergeven heeft enkel zin als daarmee de zonden zouden stoppen.
  Als Wim Lex vergeving wil moet hij er schriftelijk om vragen. . .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *