Weer politie aan de deur voor intimidatie-actie

Politie aan de deur

Mijn buren meldden dat er deze middag rond 13:30 weer twee met pistolen gewapende Gestapo’s aan de deur kwamen, van het bureau Fryske Marren. Een vriendin van mij was bij de buren, vroeg de agent, Van der Laan wat deze kwam doen maar deze wilde daar geen antwoord op geven.

Ik verwijs hen gaarne door naar mijn advocaat, Tjalling van der Goot van Anker & Anker.

De Buurman heeft het bezoek gefilmd, de staatsterroristen wilden via de achterdeur mijn woning binnendringen en huisvredebreuk plegen.

Ik zal zelf nooit enig woord wisselen met staatsterroristen, voor mij vertegenwoordigen zij niet langer het moreel legitieme gezag, hoezeer zij met geweldsacties ook pogen om mij in eigen huis onveilig te doen voelen voor wat ik schrijf, hetzij serieuze artikelen, danwel grapjes/cabaret en columns op Facebook.

Je kunt tegenwoordig om de gekste redenen de Gestapo aan de deur krijgen. Ik ben al voldoende mishandeld door die staatsterroristen, en daar zijn ook al Kamervragen over gesteld door Pepijn van Houwelingen (FvD)

6 Replies to “Weer politie aan de deur voor intimidatie-actie”

 1. Ach, zolang er geen para-troepen op het dak landen, commando’s door het kelderraam naar binnen sluipen of mariniers door de vijver op je af komen gorgelen valt het nog wel wat mee. Dit is de ‘vrouwelijke’ kant van onze overheid slechts bewapend met damespistool en busje haarlak op hun zijde waarmee ze graag je wimperen lacqueren. Soms dragen ze van de ‘playboy’ kettinkjes op hun heupjes. Het konijnenbontje is er vaak al vanaf gesleten vanwege overmatig gebruik onderling op feestavonden in het soort van kelders waar Ad Melkert ook wel eens kwam.

 2. Haaaaah! Harry van der Laan, de wijkagent van noardeast Fryslan, die zich niet aan de wet houdt en prat gaat op zijn discretionaire bevoegdheid, zodat ‘ie daarmee zijn werk kan ontwijken, maar zich wel voor het karretje laat spannen van grote bedrijven die hun macht misbruiken?
  Die van der Laan???
  Een grotere lul kan er niet worden geboren zonder keizersnee van een metertje of twee.
  Hij is dus naar de andere kant van Friesland gepromoveerd. En ook nog discretionair uitgebreidt richting art. 140 SR.
  Die moet je dus selectief oostIndisch, te allen tijde afwijzen.
  Laat Politie maar schriftelijk contact opnemen. Dan heb je bewijs van hun (zakelijk) handelen en blijven ze aansprakelijk.

 3. Geachte Harry van der Laan, bij deze wijs ik u erop dat ik te allen tijde gbruik maak van mijn zwijgrecht. Het dient daarom geen enkel doel te pogen toegang te verschaffen tot mijn privedomein. Burgers te ontvoeren voor verhoren is derhalve ook totaal nutteloos. Wellicht meneer van der Laan kunt u zich wenden tot een heelkundige
  op het gebied van de psychiatrie. Hierdoor krijgt u ongetwijfelt een antwoord op uw geestelijke defecten, die u tot slaaf hebben gemaakt van de nieuwe nazi’s die Nederland bezet houden onder een buitenlands bewind.
  Gaarne noem ik hierbij de criminele organisatie bilderberg-schwab-gates. Gezien uw houding ga ik er van uit
  dat u zich nooit heeft georienteerd op het wereldtoneel en daardoor geen enkel bewustzijn heeft ontwikkeld.
  Uw persoonlijkheid is daarmee nooit tot wasdom gekomen en moreel besef ontbreekt daarbij geheel. Dit laatste
  maakt u uitermate geschikt voor een verdere loopbaangroei binnen de rutte-schwab-dictatuur. Derhalve hoef ik u geen succes toe te wensen, want dat is gegarandeerd!

  Mijn visie op een dergelijke made in een rotte appel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *