Ferd Grapperhaus helpt ons aan meer fans

Voor Blue Tiger Studio bespreken Tom en ik vandaag de ‘beantwoording’ die Grapperhaus gaf op Kamervragen van Pepijn van Houwelingen over de demonisering van Blue Tiger Studio door zijn NCTV, en over mijn arrestaties. Nu zijn we in 1 jaar al drie maal in de boeien geslagen door de ‘verbindende’ overheid, die zo tegen ‘polarisatie’ is gekant

Aalbersberg en Grapperhaus

Het item verloopt wat cabaretesk, maar gezien de antwoorden van Grapperhaus, dat een Minister van Justitie zich zo te buiten gaat aan betekenisloze woordkunst, dan is er ook geen andere mogelijkheid over dan satire.

Overigens werkt er ook nog een MJ Grapperhaus als senior rechter bij de Rechtbank Midden Nederland. Is dat familie van deze Allen & Overy-advocaat? Ze is ook voorzitter van de Raad van Discipline (Tuchtrechtspraak Advocatuur) in Arnhem-Leeuwarden.

We krijgen zo hoe dan ook een groeiende schare fans. Overal waar je komt nodigen mensen je uit voor de koffie, of ze willen met je op de foto. Nu hoeft dat van mij niet zo, ik ben immers maar lul de behanger. Als de bekendheid maar bijdraagt aan de impact van ons werk. En natuurlijk de boekenverkoop, want we moeten van meer dan lucht alleen leven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *