Alle lezers en (ver)volgers van Interessante Tijden, bedankt

Supporters bij de rechtbank

Mijn dank gaat uit naar iedereen die gisteren bij de zitting in de rechtbank aanwezig was om steun te betuigen. Met dank aan vervolging door ‘justitie’, lezen nu meer mensen dan ooit mijn werk, en dat is een doorn in het oog van hun leugenachtige corrupte overheid. Ze zoeken nu via het creeren van een strafblad met een fictief ‘strafbaar feit’ een aanleiding om mijn provider het bevel te geven de website op zwart te zetten. De 3 D66’ers/rechters van gisteren wilden niet voor niets graag weten hoe ik mijn geld verdien.

Zaailand gisteren met Facebookster Jolande

Mijn verwachting is dat de drie D66’ers/rechters van de Rechtbank zich aan de instructies van boven houden, om het gecreerde feit, hun neomarxistische constructie met fiat van ‘justitie in hun voordeel te doen werken: het criminaliseren van de oppositie en het frustreren van hun economische positie. Dat is immers het officiele beleid geworden, zowel uitgeverij De Blauwe Tijger als Viruswaarheid en andere alternatieve media konden dat al ondervinden.

Dat noemt staatsterrorist Gerrit van der Burg ‘ondermijning’. Ze vonden de PR-term ‘ondermijning’ uit om de scheet te laten waarmee ze anderen van stank kunnen beschuldigen. ‘Ondermijning’, het ‘preventief’ lastig vallen van mensen die De Staat en De Belangen van de UBO’s (bovenbazen grootbedrijf) in de weg zitten. Zoek maar op de term ‘ondermijning’.

Ook de media worden daarbij ingezet, om zo je naam door het slijk te halen.

Supporters voorafgaand aan de zaak om 1045

Mijn raadsman Gerard Spong pleitte gisteren nog om geen ‘olie op het vuur te gooien’, door strafvervolging door te zetten. Indien ik daarvan ontslagen ben, dan had Pieter van Rest ook mijn DNA niet mogen afnemen, en had ik ook niet op gewelddadige wijze van de weg gereden mogen worden door zes politie-auto’s op de A4 op 13 april.

Omdat een nationaal opsporingsbevel van kracht was, mijn Friese DNA was zo gewild bij de afdeling Staatsterreur.

Maar met een politiek gestuurd Openbaar Ministerie (Gerrit ‘Ondermijning’ van der Burg) dat oppositie van de klimaatmaffia en het Rutte-regime actief vervolgt, dan weet je wel hoe het kwartje zal vallen. Er is ook geen scheiding van machten, het OM en de rechterlijke macht zitten bij elkaar op schoot. Ook bij het RIEC zie je dat rechters, burgemeesters en OM bij elkaar zitten om buiten het strafrecht om ‘preventief’ vermeende gevaren voor De Belangen Kallt zu stellen.

Onder de paraplu van ‘veiligheid’ en ‘gezondheid’ heeft hun leugenachtige corrupte overheid voor zichzelf een welhaast onbeperkt mandaat gegeven.

‘Verstoring van de sociale positie’: het RIEC

Nederland heeft steeds meer trekken van een Failed State, Noord Korea aan de Noordzee, met een vertekend zelfbeeld, een geheven vingertje naar het buitenland voor andermans splinter terwijl men de balk in eigen ogen niet ziet. Er is dus geen morele noch legitieme reden hun leugenachtige corrupte overheid nog 1 seconde serieus te nemen. Maar je hebt wel met hun staatsagressie te handelen.

Nou jongens, de koffie staat weer klaar.

Dus bid voor de rechters dat deze een goede beslissing mogen nemen. En wie ‘m nog niet in huis had: koop de Epoque nr 11, dan heeft de klimaatmaffia die ons landschap te gronde richt geen geheimen meer voor je. Wie financiert ze, wat is hun verdienmodel, wie doet het met wie.

6 Replies to “Alle lezers en (ver)volgers van Interessante Tijden, bedankt”

 1. De natiestaat maakt zichzelf zwak door corruptie-politiek. ondermijning is maar een heel klein onderdeel van verzwakking. Kijk maar van bovenaf op de boom der kennis van goed en zwak:
  https://synoniemen.net/grafisch.php?zoekterm=verzwakking

  In de ogen van machtmisbruikers zijn wij slechts subjecten, terwijl horigheid van de mens is verboden. Zie de Paardenbloem-pluizenbol der kennis van goed en minderwaardigheid:
  https://synoniemen.net/grafisch.php?zoekterm=subject

  “Op 23 november heeft minister Grapperhaus het Kennisplatform Ondermijning (KPO) gelanceerd”: ‘KPO di tutti capi’.

 2. Viruswaanzin van Willem Engels is gecontroleerde oppositie, wolven in schaapskleren, Rypke, dit hoor jij ook weten. Het ligt er duimendik bovenop.

 3. Beste Klaas, je loopt wat achter, want viruswaanzin is al geruime tijd viruswaarheid. Kom eens met onderbouwing van je bewering? Misschien ben jij wel een overheidstrol om te stoken…

 4. Bijna iedereen is tot op zekere hoogte gecontroleerde oppositie. De grote belangen kunnen bijna iedereen die het over het ene eens is vanwege iets anders weer tegen elkaar opzetten. Allerlei ‘mind-control’ triggers worden ingebouwd via scholing of massamedia. Je moet compleet immuun worden voor al die ‘triggers’, je mag mij gewoon racist of nazi noemen, ik heb daar geen enkel probleem mee. In werkelijkheid ben ik namelijk nog veel erger. Immers, het ergste dat je kunt zijn is toch een aartsconservatief orthodox Christen? Racisten en nazi’s zijn mietjes, daar lach ik om. Geef mij maar een ouderwetse Kruisridder. Dat zijn mijn vriendin ook altijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *