‘Duurzaam Regeerakkoord’, Sigrid Kaag-campagne voor zichzelf

Huig Plug, klokkenluider van Justitie is op zijn best bij het achtervolgen van het geweten van Ferd Grapperhaus, wanneer hij op het Plein een SDG-promotieteam aan een fotomomentje helpt. Hij moet met een hamer op een SDG-barometer slaan, en gaat dan op de foto met een plakkaat voor ‘duurzaam regeerakkoord‘.

Zoals vaste lezers weten is de Stichting Christelijk Sociaal Congres met hun vestiging op landgoed Zonheuvel, de linker vleugel van het CDA de aanjager van de 2030 Agenda.

SDG16: werelddictatuur en je bek houden, mondkap op!

Duurzaam Regeerakkoord (stichting SDG Nederland) = Astroturfing
De Stichting SDG Nederland staat dus op het Plein, gefinancierd door de ambtenarij van het ministerie van Sigrid Kaag. Die worden gesteund door de Herman Wijfels/Herman Mulder/Aart Jan de Geus (Triodos Bank, Bertelsmann Stiftung)-tak en het Koningshuis, mogelijk de Koning uitgezonderd maar wel met Maxima en Beatrix. De Nijpelitaanse klimaatmaffia.

Dus staat op het Plein een Astroturf-club zoals dat in PR-termen heet, verbonden met andere lobbyclubs van de regering, zoals de Sociaal Economische Raad (SER) met haar ‘kroonleden’ als Ed Klimaatwet Nijpels.

Men doet alsof een ‘onafhankelijke’ club idealisten dit wil, veinst bottom-up steun voor topdown-beleid, terwijl de Stichting SDG Nederland van Herman Mulder de campagne voor een SDG-regeerakkoord voert, een stichting gefinancierd vanuit het Ministerie van Buitenlandse Zaken en ontwikkelingshulp (Sandra Pellegrom, Hugo von Meijenfeldt), door het ministerie van Sigrid Kaag dus.

Plug & Zeilmaker in Blue Tiger Studio, bestel de Epoque 11 over de 2030 Agenda

Sigrid Kaag is na Liliane Ploumen de minister die verantwoordelijk is voor de implementatie van die SDG’s, zo verklaarde ze zelf bij het World Economic Forum.  De SDG’s zijn de groen-wollige verkleding van de Sociale Kredietscore voor bedrijfsleven en burgers, waarover je in Epoque 11 de ontmaskering, belangenverstrengeling en financiering van kunt lezen.

Een vorm van communistische dictatuur, waarin je het parlement buiten spel zet omdat je stelt dat je doelen langer dan 4 jaar moeten mee gaan.

De internationale slagzin ‘Leave Noone Behind’ die Koning Willem Alexander ook al bezigde, en alle wereldleiders die meewerken aan de VN-werelddictatuur tot Boris Johnson aan toe. De betekenis = ‘je MOET meedoen anders word je uitgesloten’

Astroturf is een merk kunstgras. Dit is dus ‘kunstgras-grassroots’, net als Extinction ‘rebellion’, een professioneel marketingvehikel uit de stal van de businessclub van Prins Charles, waarvan de actie continue politiebescherming krijgen. Terwijl de politie je in elkaar slaat en oppakt wanneer je tegen de regering haar 2030 Agenda/covid-beleid protesteert.

Somalische zwerver in A’dam bij Haarlemmerpoort

Oftewel, Duurzaam Regeerakkoord is de regering Kaag/Build Back Better/World Economic Forum die actie voert voor zichzelf. Meteen met een flitsende website en ‘manifesten’ die je kunt ondertekenen, over ‘met jouw steun naar Den Haag’. Terwijl zij al met regeringssteun in Den Haag staan.

Ferd Grapperhaus is niet alleen hoge pief bij advocatenkantoor Allen & Overy, maar ook lid van het CDA, (De C staat voor ‘corrupt’), en volgens justitie-klokkenluider Huig Plug zou hij inhoudelijke sturing op rapporten van dat departement over misstanden in het Schevenings gevangenisziekenhuis hebben gepleegd.

Daarnaast treedt Grapperhaus ook de grondbeginselen van de rechtstaat, wanneer hij Kamervragen van Pepijn van Houwelingen (19 april) over mijn gewelddadige en onrechtmatige arrestatie van 14 april ‘beantwoordt’ (juni), door eigenlijk alle oppositie bij regeringsbeleid tot terrorisme te verklaren, danwel ‘extremisme’.

Build Back Better, een geleide planeconomie en totalitaire technocratie in 2030, de zelfde slagzin als Joe Biden

Wanneer zo’n minister dan bij een SDG-promotieteam zich uitslooft, terwijl hij de belofte van SDG 16 met voeten treedt. Wat zegt dit dan over die SDG’s hun ware bedoeling, of wat zegt dit over de minister zelf? Vrede Veiligheid en Sterke Publieke Diensten kan dan ook een onheilspellende belofte zijn: De Sterke Staat die alles controleert, die alle oppositie uitroeit en criminaliseert.

Dat is wel het beleid dat Ferd Grapperhaus met zijn Ministerie van Veiligheid voert in de praktijk. Zoals met zijn NCTV, het staatsorgaan dat oppositie bij overheidsbeleid moet criminaliseren, zodat banken hun relatie met clubs, stichtingen en personen opzeggen die in ongenade bij Grapperhaus en zijn Ministerie van Liefde vielen.

Zulke Astroturf- clubs krijgen geen strobreed in de weg gelegd, zelfs politiebescherming. Omdat ze overheidsbeleid bepleiten, Mark Rutte’s pleit bij de Bertelsmann Stiftung voor 55% halvering van je vrijheid in 2030 (CO2)

Dat is ook Wybren van Haga overkomen, die moest uit het FvD omdat banken dreigden zijn vastgoed-imperium anders kapot te maken. (als je honderden hypotheken hebt lopen is dat in een Failed State en corrupt bananenland als Nederland zo gepiept) Het is Huig Plug te prijzen dat hij als een bullterrier blijft vasthouden.

Hoe meer je verplicht tot testen, hoe meer positieven, en hoe meer positieven gemeld worden, hoe eerder Grapperhaus de maatschappij weer op slot kan zetten met ‘verbod op vertoeven in de buitenlucht’

Testplicht houdt ‘ernst’ crisis in stand via absolute aantallen (vals)positieven
Wat is ‘rechtstaat’ in NL: wat voor De Belangen krom staat. Er is geen morele noch legitieme reden deze leugenachtige corrupte regering nog 1 seconde serieus te nemen, laat staan die leugenachtige massamedia. Hoe doorzichtig is het spel immers, wanneer je het eenmaal ziet.

 • de (Drosten) PCR-test is ongeschikt om ‘besmettingen’ aan te tonen
 • de PCR-test staat aan de basis van Grapperhaus/De Jonge hun coronacircus, door absolute aantallen positief getesten als maat voor ‘coronacrisis’ te nemen.

Hoe meer je mensen dwingt om te testen, hoe meer positieven en dus kan Grapperhaus met Hugo de Jonger roepen ‘het is weer erger geworden’. Terwijl er al sinds mei 2020 volgens de cijfers van het RIVM geen epidemie meer is. En een ‘pandemie’ is alleen sprake van door definities bij te stellen tot ‘grensoverschrijdende epidemie’, los van de ernst.

Laat mensen aan de leugen verdienen, en hij houdt zichzelf in stand.

Het is ongelooflijk dat mensen daar nog in kunnen geloven. Toch geloven alle mensen die nog televisie kijken en de media luisteren in dat bedrog van de media, ik schat toch zeker 80 procent. De meeste mensen zwichten al voor de spuit enkel omdat ze op vakantie willen, ook mijn jongere broertje al die wel snapt dat hij bedrogen wordt.

Met het originele bijschrift van 22 april 2019

Spong was zijn tarief niet waard
Nu staan die zelfde leugenachtige kranten weer vol met de aanval op Peter R de Vries, iemand die warme banden met zware criminelen had.

Dat framen ze als ‘aanval op de pers’, zoals bij de ambtenaren van de NVJ. Terwijl de grootste aanval op de vrije onafhankelijke pers nu vanuit hun leugenachtige corrupte overheid komt, en vanuit Kajsa Ollongren, het totalitaire bijtertje Polder Pot van Binnenlandse Zaken dat censuurwetten voorbereidt.

Mijn advocaat Gerard Spong mocht nog op televisie aanschuiven, een beetje oreren over persvrijheid. Terwijl hij net nog ongeinspireerd op 18 juni een journalist (mij) moest verdedigen tegen een gewelddadige aanval van de overheid op mij, omdat ik de corruptie bij de Klimaatmaffia blootleg. Daarover vertelde hij niets op TV.

Zoals een lezer Spong’s optreden op TV verwoordde:

Gerard Spong zat gisteren aan e.o.a. toksjotafel mee te huilen met de wolven in het bos. De rechtstaat gaat stuk, de vrije journalistiek is in gevaar. Aan tafel ook Driesen, ex politiechef die destijds aan zo’n zelfde tafel muilde dat Wilders gemold moest worden.

Peter R. speelt in de poule des doods. Het is kierewiet om schande te roepen als zware beroepscriminelen c.q. moordenaars doen waar ze goed in zijn, namelijk zware misdaden en moorden plegen. Dat is hun werk.

Er valt veel over te zeggen; dat het verschrikkelijk is en zo. Vanzelfsprekend.

Maar Spong was blijkbaar vergeten dat hij daags daarvoor in Friesland een zaak deed waar de vrije journalistiek op een heel ander veld (om even in voetbaltermen te blijven) werd beschadigd. Op dat veld worden de overtredingen begaan door onze eigen overheid en de scheidsrechter fluit consequent de verkeerde kant op.

Via doneerdoel.nl kun je mij steunen in de juridische strijd tegen de klimaatmaffia. Er is nu 550 euro opgehaald in 4 dagen.

Met dank aan de gulle steun van onze supporters kunnen we niettemin overstappen naar een betere advocaat. Dan kunnen we in cassatie gaan en blijven strijden voor waarheid. Want wat is ‘het nieuwe normaal’ anders dan de normalisatie van de leugen… Wie mij wil steunen bij het in cassatie gaan, fans van Interessante Tijden hebben op Doneerdoel.nl een mogelijkheid geopend voor een duit in het oorlogskasje.

Hoewel ik van een biertje hou en ook moet leven gaat dat geld in ons eigen project zitten, Burgers Blijven Baas noemde Marijn Poels onze versie van Build Back Better.

4 Replies to “‘Duurzaam Regeerakkoord’, Sigrid Kaag-campagne voor zichzelf”

 1. Een tijdje geleden kreeg ik ongevraagd Klima-Jugend aan de deur. ‘De Meeste Mensen in deze wijk zijn erg begaan met het milieu, of ik ook bla-bla-bla…’ (Niet geïnteresseerd.)
  Onlangs lag er een herinnering van de belastingterroristen op de mat. ‘De Meeste Mensen hebben al hun aangifte gedaan.’ (Tut tutte tut.)
  In het filmpje van de onovertroffen Huig Plug maken de sdg-ers gebruik van het merk astroturf ‘Alle Landen’.
  Wat moet je daar nou op zeggen? Alle Landen heeft een slechte naam?

 2. Ik ken ook een CDA man, die zijn kont afveegt aan de rechtstaat, de Burgemeester van Amersfoort, Lucas Bolsius, man van ontbrekende notulen der B&W vergaderingen, dat is dus illegaal besturen.
  Maakt geen reet uit, de rechter zelf blunderend, dekt alles af in de rechtstaat van Nederland.
  Hebben dergelijke mensen het daarover, is het mij, gelijk den duivel zijn aars doet jubelen, ter Eere Gods.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *