Pandemie-kaartenhuis op instorten…

Sinds mei 2020 zelfs geen epidemie meer, aldus de cijfers van het RIVM

Bij Blue Tiger Studio in Groningen schuift Cyril Wentzel van de Groene Rekenkamer aan, die meewerkte aan de Nederlandse bewerking van ‘Corona Ontmaskerd’ van de arts-wetenschapper Sukharit Bakhdi. Wij bezochten het Groene Rekenkamer-congres de ‘Ontgroeningsdag’ al 4 weken geleden, en kennen de NIVEL-presentatie al, die toont dat er sinds mei 2020 volgens de cijfers van het RIVM al zelfs van geen ‘epidemie’ sprake is, van patienten met griepachtig ziektebeeld. 

Argument by authority of ‘argument by evidence’
Let wel, wat wij hier schrijven stemt dus overeen met de gegevens waarover het RIVM zelf beschikt. Het ‘rood’ paars en in andere noodtoestand-kleuren afbeelden van ‘risicogebieden’ voor ‘corona’ is een artefact van het opvoeren van de testplicht met PCR-testen.

Een positieve test wordt hier valselijk opgevoerd als ‘besmetting’. Hoe meer mensen je ‘test’ – bijvoorbeeld voordat ze op vakantie gaan- hoe meer valselijk als ‘besmetting’ opgevoerde ‘gevallen’ je fabriceert.

Met PCR-testen toon je geen besmettingen aan. Het hele Corona-kaartenhuis met dictatuur, bevolkingsgijzeling en het om zeep helpen van de middenstand leunt op die PCR-test. Daarom richt Rainer Fuelmich met zijn juristenteam ook zijn pijlen op het gebruik van die test door de Duitse regering, ontworpen door de academicus van hun ‘RIVM’, Drosten.

Zie hier de podcast die Jorn Luka nog met hem opnam.

Een leugenachtige en corrupte overheid, met agressie/angst als argument
De zelfde mensen die hier dan plots over ‘wetenschappelijke credentials’ (autoriteit van de afzender ipv bewijs) zouden beginnen die bij de ingenieursclub ‘De Groene Rekenkamer’ als vertalers/bewerkers niet zouden kloppen, dat zijn de zelfde media die een Zweeds borderline-meisje als ‘klimaatdeskundige’ op een schild hijsen, heldin voor hele generaties.

Of wie plots ‘objectiviteit’ bij staats-onafhankelijke media een issue vindt, maar nergens de partijdige en opzichtige leugens rond CO2 en corona aan onderzoek wil onderwerpen.

Die gelegenheids-argumentatie vallen we hier dus niet voor. Waarheid is waar bewijs naartoe wijst, niet de grootte van iemand’s academische ego, of de wijze waarop media deze zelfde personen steeds als ‘deskundige die je moet geloven’ opvoeren.

Of dat je niet meer op een ingeslagen weg terug durft, en alles wilt offeren voor je persoonlijk prestige.

Hoe meer je verplicht tot testen, hoe meer positieven, en hoe meer positieven gemeld worden, hoe eerder Grapperhaus de maatschappij weer op slot kan zetten met ‘verbod op vertoeven in de buitenlucht’

Het is onbetwijfelbaar waar: er is geen pandemie volgens de oude WHO- definitie (grensoverschrijdende epidemie met klasse A-virus), ook niet wanneer je ‘corona’ (voorheen ‘de griep’) valselijk tot ‘klasse A’-virus laat omdopen om met terugwerkende kracht alsnog aan die definitie te voldoen.

Alleen wie zich via ‘argument by authority’ laat overtuigen, die kan nog als een kind blijven geloven in zulke eenvoudig te ontmaskeren leugens. Wie zich in het tijdperk van internet zo slecht informeert, nergens het officiele (media)narratief aan onderzoek wil onderwerpen, die kun je dan ook een verminderde toerekeningsvatbaarheid aanrekenen.

Los van je levensbeschouwing geldt onbetwijfelbaar: er is geen epidemie, wat men als zodanig nu presenteert is een artefact van opgevoerde testen, waarvan positieven valselijk ‘besmetting’ genoemd worden. Zulke leugens bedrijft hun overheid continue. Denk aan het continue in ‘huishoudens’ opvoeren van windenergie-opbrengsten.

Deze regerings/beschavingscrisis kunnen we niettemin te boven komen, in deze hoogst Interessante Tijden.

Bijltjesdag zal komen, bijltjesdag zal komen
De pathologische leugenaar Mark Rutte is een misdadiger en dient berecht te worden voor hoogverraad (samenzweren met ‘Mr Global’/World Economic Forum, enz) en misdaden tegen de menselijkheid.

Aftreden hoeft niet meer, demissionair zijn ze toch al, en wat daar voor bende misdadigers in de plaats komt als Rutte/Kaag3 kan Nederland enkel verder in verderf storten.

Mark Rutte, Hugo de Jonge en Ferd Grapperhaus moeten verbannen worden uit Nederland, zij mogen zich hier nooit meer op straat laten zien, noch zich hier ooit nog veilig wanen.

Tot 2012 hoogste baas van Openbaar Ministerie, beschermd door Donner (CDA) die ook alle rechters mocht benoemen

Die bende burgermeppers/staatsterroristen die men ‘de Politie’ noemt dient ook doorgelicht te worden. Zie daartoe ook de BPOC-verhoren waarin 80 agenten uit de school klappen over wat voor criminele club de Politie geworden is.

Een strijdbare Fries om utens

Zie daarover ook de inspanningen voor Police for Freedom van voormalig agent Dennis Spaanstra, een Fries om utens, die nu door hun Openbaar Ministerie wordt vervolgd. Omdat hij de waarheid niet mag zeggen, dat zou zo slecht voor het imago van de politie zijn. Hun corrupte overheid geeft enkel nog om schone schijn.

Dit is SDG 2, vrij baan voor Big Pharma en gentech-testen op mensen

Alle mensen die van deze leugen-regering deel uit maken, dienen nooit in hun gehele leven ooit nog tot een publieke functie te worden toegelaten, evenals alle Kamerleden die voor gijzelingswetgeving stemden waarmee de middenstand om zeep werd/wordt geholpen.

Deze dienen openbaar aan de schandpaal genageld te worden, dus ook Pieter Omtzigt.

Ook kan de NOS met de NPO in zijn geheel ontmanteld worden, en met de uitgespaarde 1 miljard euro mediasubsidie kun je dan een Revolverend Fonds openen, waarmee je de gedupeerde horecabedrijven weer op weg helpt.

Plug & Zeilmaker in Blue Tiger Studio, bestel de Epoque 11 over de 2030 Agenda

Vervolgens dient een parlementair onderzoek ingesteld te worden naar de wijze waarop voormalige ‘kwaliteitsmedia’ als NRC Handelsblad, Volkskrant en al dat oud papier in handen van 2 miljardair-Belgen, Van der Vorm (het FD) en De Staat zo grotesk de bevolking durfde voor te liegen, en zo de natie in het verderf kon storten en een dictatuur met avondklok.

Wanhoopsacties van Grapperhaus zijn maffia genaamd Openbaar Ministerie (onder aanvoering van Gerrit van der Burg, die de rechtstaat ondermijnt) om journalisten te vervolgen zullen het tij niet keren. Het Corona-kaartenhuis staat op instorten, het waarheidsvirus kun je even tegenhouden, maar het zal vroeg of laat doordringen tot de gevestigde orde.

`De uitvoering van hun gehele 2030 Agenda inclusief het klimaatfascisme dient volledig ontmanteld te worden.

3 Replies to “Pandemie-kaartenhuis op instorten…”

 1. Vertel een leugen vaak genoeg, luid genoeg, en lang genoeg en het volk zal je gaan geloven.
  U moet een piano zijn waarop de regering spelen kan.
  Twee citaten van een gedemoniseerd man, maar het lijkt of deze kennis vandaag toch weer met groot genot gebruikt wordt door een duistere macht. Uit eigen ervaring weet je natuurlijk hoe betrouwbaar het Nederlandse rechtsysteem inmiddels is geworden Rypke Naar mijn mening is opstand nu voor de mensen en voor elk deel van het volk de meest heilige van rechten en de meest onmisbare taak. Deze “mensen”kunnen we beter zelf berechten met een Volksrechtbank.

 2. Bravo!!
  Je verwoord wat VELEN denken, weten en voelen!!
  Dank je. Tenminste een echte VENT aan het woord.
  Verspreiden, verspreiden please. Jongens en meiden, opa’s en oma’s.😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *