16.353 Europese injectiedoden, 1,7 miljoen bijwerkingen

Experimentele gentherapie afdwingen

Van plotse blindheid en bloedingen aan het netvlies, trombose, tot schade aan eierstokken bij vrouwen, de injecties met experimentele gentherapie die Hugo ‘Mengele’ De Jonge en zijn  Rutte-regime als ‘vaccinatie’ verkopen zaaien dood en verderf. Dat blijkt uit de cijfers van het European Medicine Agency (EMA) bij de tussenstand van alle geinjecteerden tot 1 juli.

Tot die tijd zijn bij de EMA dik 16 duizend injectiedoden gemeld, en daarnaast dus 1,7 miljoen vaak ernstige bijwerken die chronisch kunnen zijn. Onder de naam Spikevax wordt nu de jeugd van 12-17 jaar doelgroep van een Moderna-injectie met experimentele gentherapie (mRNA). De EMA erkent op 23 juli dat er te weinig tests zijn gedaan om uit te sluiten dat kinderen hierdoor nog onbekende aandoeningen als bijwerking krijgen, zoals ontsteking van de hartspier, naast bekende bijwerkingen als gewrichtsontsteking

In 1995 opgericht als EU waakhond voor veiligheid medicijnen

Spikevax (Moderna) voor kinderen
In Nederland zijn nu ruim 1 miljoen mensen geinjecteerd,  Hugo Mengele de Jonge richt nu zijn pijlen op jeugdige proefkonijnen van 12 tot 17 jaar. Het European Medicines Agency heeft daartoe al de Moderna-injectie goedgekeurd, zo schrijven ze in een persbericht van 23 juli. De bron van de cijfers ‘EMA’ staat dus in principe aan de kant van de staat.

De Moderna-injectie is omgedoopt tot ‘Spikevax’ voor kinderen. Zonder injectie zouden in een controlegroep van 1073 kinderen 4 besmettingen met de tot Covid omgedoopte griep zijn geconstateerd, die in geen enkel geval bedreigend is voor kinderen.

The use of the Spikevax vaccine in children from 12 to 17 years of age will be the same as in people aged 18 and above. It is given as two injections in the muscles of the upper arm, four weeks apart.

The effects of Spikevax have been investigated in a study involving 3,732 children aged 12 to 17 years. This ongoing study is being carried out in accordance with Spikevax’s paediatric investigation plan (PIP), which was agreed by EMA’s Paediatric Committee (PDCO).

The study showed that Spikevax produced a comparable antibody response in 12- to 17-year-olds to that seen in young adults aged 18 to 25 years (as measured by the level of antibodies against SARS-CoV-2). In addition, none of 2,163 children receiving the vaccine developed COVID-19 compared with four of 1,073 children given a dummy injection. These results allowed the CHMP to conclude that the efficacy of Spikevax in 12- to 17-year-olds is similar to that in adults.

Gezonde kinderen die nagenoeg nul kans op overlijden hebben injecteren met experimentele gentherapie met mogelijk chronische klachten

Niettemin zijn er wel (ernstige) bijwerkingen:

The most common side effects in children aged 12 to 17 are similar to those in people aged 18 and above. They include pain and swelling at the injection site, tiredness, headache, muscle and joint pain, enlarged lymph nodes, chills, nausea, vomiting and fever. These effects are usually mild or moderate and improve within a few days from the vaccination.

En bovendien geeft de EMA zelf toe dat er van een experimenteel middel sprake is, waarvan door de kleine studie-opzet met te weinig proefpersonen geen voldoende gegevens bekend zijn over andere risico’s, zoals ontsteking van de hartspier en chronische aandoeningen op latere leeftijd:

The CHMP noted that due to the limited number of children and adolescents included in the study, the trial could not have detected new uncommon side effects or estimated the risk of known side effects such as myocarditis (inflammation of the heart muscle) and pericarditis (inflammation of the membrane around the heart).

Je kunt dus niet- zoals het EMA doet- beweren dat de nadelen opwegen tegen de voordelen. Gezonde mensen injecteren die nagenoeg nul kans hadden om aan de griep te overlijden, dan weegt het nadeel (kans op chronische ziektes) niet op tegen het voordeel (fictieve bescherming). Wel schrijven ze:

The mRNA from the vaccine does not stay in the body but is broken down shortly after vaccination.

De fabrikanten als Moderna mogen zich van alle aansprakelijkheid vrijwaren, de belastingbetaler zal alle schade die voortvloeit uit dit grootste medische experiment aller tijden moeten vergoeden. Dat een injectie tegen ‘besmetting’ zou beschermen, is ook niet bewezen. Sterker nog, vele geinjecteerden raakten na injectie besmet.

Sinds mei 2020 zelfs geen epidemie meer, aldus de cijfers van het RIVM

Sinds mei 2020 is er volgens de cijfers van het RIVM al geen sprake meer van een epidemie. Effectieve medicijnen tegen een SARS-virusbesmetting als Ivermectine en Zink/HCQ maken de enige door het criminele terreurregime van de Rutte-regering aangeboden weg – geforceerde jaarlijkse injectie- tot een beleid, dat dus een andere dan een medisch oogmerk heeft.

Zo kun je logisch beredeneren, al is logisch denken tegenwoordig al Verboten.

Le Terreur

Functionerende geinformeerde journalistiek? Complotverspreiders!
Geforceerde injectie is een daad van staatsagressie tegen de bevolking. Die agressie past in de lijn van wetgeving als de Donorwet: daarin is je lichaam al tot staatseigendom gemaakt. In geestelijk opzicht vindt het project van de Afschaffing van de Mens al veel langer plaats.

Hoofdofficier van ‘Justitie’ Michiel Zwinkels zal nu ook met staatsterreur optreden tegen iedereen die dit criminele terreurregime van kritiek voorziet.

Voor journalistiek die nog op logica en bewijs is gebaseerd, bedachten ze met hun spindoctors de term ‘complotverspreiders’. Eerder bedachten ze al spindoctor-kretologie als ‘anti-overheidspropaganda’ voor alles dat dit leugenachtige terreurregime op basis van logica en bewijs weerspreekt. ‘Le Terreur’ is de term voor de Franse revolutionaire regering na 1789, die via het zaaien van angst en doodslag/guillotine haar macht over de Franse gewesten verspreidde.

Hugo de Jonge verklaart zelf dat hij onrechtmatig handelen normaliseert, dus regeert als dictator, maar heeft gelogen dat hij daarover de Tweede Kamer informeerde. Binnenkort zet dit terreurregime het hele land weer op slot, en wordt de gehele bevolking gegijzeld voor ‘de deltavariant’.

We zijn niet alleen maar met velen…

Het kan zo zijn: met deze ‘overkill’ aan staatsagressie, het opsluiten van de bevolking de ruinering van de middenstand en mkb, kan de regering vervolgens gas terugnemen en de mildheid zelve spelen. Dan lijken de vrijheidsrestricties uit naam van ‘het klimaat’ (55% reductie vrijheid/CO2 voor 2030) een ‘walk in the park’. Oftewel: als mensen de spuit in hun poot accepteren, dan is alles mogelijk dat al op de plank lag.

We leven in Interessante Tijden, dat had ik 4 jaar terug al voorzien bij oprichting. Maar dat het dergelijke apocalyptische proporties zou aannemen…

En vooral: de weerloosheid waarmee de bevolking opzichtige leugens slikt, blind overheidsvertrouwen in combinatie met gemakzucht (Als ik geen spuit neem kan ik niet op vakantie) en zich willoos laat leiden naar de injectiebank. We zijn live getuige van een episode gelijk aan de installatie van het nazi-regime in 1933. Zo ging dat toen (maar in andere vermomming)

Knijp me in mijn arm, en zeg me dat dit niet zo is. Ik kan gelukkig nog bidden, en wie weet leren mensen zo weer meer bidden. Het mooie van deze tijd: de goede mensen komen nu ook bovendrijven, en wij zijn met steeds meer…

6 Replies to “16.353 Europese injectiedoden, 1,7 miljoen bijwerkingen”

 1. Gehoorzaamheid aan wettelijke autoriteit komt voort uit onwetendheid veroorzaakt door gemakzucht van de mensen. Onderwijs is al decennia lang van een erbarmelijk niveau. Bewust gecreëerd want onwetendheid is de sleutel tot onderdrukking van de massa. Doe er nog een portie angst bij en zie daar, een domme, angstige bevolking die makkelijk te controleren en te sturen is. Zaai tweedracht en chaos zal ontstaan. Dan schreeuwt het volk zelf om meer dictatoriale maatregelen en is het doel bereikt.

 2. Ook in dit stuk wordt een heel subtiel foutje gemaakt, namelijk dat besmetting hetzelfde is als infecteren.

  Besmetting: het virus wordt aangetoond buiten het lichaam, dus op huid of slijmvliezen.

  Infecteren: het micro-organisme is het weefsel van gastheer binnengedrongen.

  Iedereen kan dus besmet worden (drager zijn) en óók gevaccineerden kunnen geïnfecteerd worden, waarbij ze net zo besmettelijk kunnen zijn als niet gevaccineerden.

 3. Vele tientallen jaren geleden zagen we dezelfde problemen rondom links-extremisme, anarchisme, communisme (nog niet groen) en kwamen overal in Europese landen tegenbewegingen op gang. Lees bijv. Nesta Webster of Lothrop Stoddard e.a. toen bleek ook dat alleen al deze nationalistische, conservatief-christelijke, populistische etc.etc. (anti- Joodse Bolsheviken en crony capitalism) onder leiding van ‘nationaal-socialisten’ grotendeels te verenigen waren. Getuige ook de multiculturele legers van Adolf Hitler’s Schutz Staffel, bestaande uit bijna meer buitenlandse vrijwilligers dat ‘eigen volk’. (zie: Kuzniar/V.C. Clark – https://www.amazon.com/Veronica-Clark/e/B00310I4S6

 4. Op Jensen.nl werd de term ‘transvaccinant’ geintroduceerd:
  Niet ingespoten zijn maar je wel gevaccineerd VOELEN. Daarmee zou de vaccinatiedwang beteugeld behoren te zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *