Zo breekt Corona Gedragsunit (RIVM) de geest van uw kind

Tweede Golf, Derde Golf, Vierde Golf, Vijfde Golf, zie ‘After Skool’ van The Academy of Ideas, subscribe en like

Juist het aantrekken van de teugels en weer loslaten (‘golven’) is een bekende massa-psychologische manipulatietechniek van totalitaire regimes, om de wil van de volksmassa te breken. De Nederlandse psycho-analyticus en arts Joost Meerloo (1903-1976) omschreef dat geestesziek maken van volksmassa’s als ‘menticide’, in zijn boek ‘Rape of the Mind’, the psychology of thought control, menticide and brainwashing.

Menticide, hoe je van iedereen een collaborateur/verrader maakt
Dit geniale animatiefilmpje van ‘After Skool’ van Academy of Ideas visualiseert het werk van arts en psycho-analist Joost Meerloo (helaas niet in mijn bezit) . Qua opzet heeft die animatie veel gemeen  met CS Lewis Doodle (zie ‘The Abolition of Man’): een tekenende hand die het vertelde voor je visualiseert. Zonder de term ‘corona’ in de mond te nemen (anders gooit YT je er af) maken ze duidelijk wat nu op ongekende schaal plaatsvindt.

En wat vooruitziende geesten/schrijvers als CS Lewis, Aldous Huxley en George Orwell al 80 jaar terug aan zagen komen, omdat ze de (geestelijk, spiritueel zieke) mentaliteit van moderniteit en technocratie doorgrondden.

Kort gezegd; een gepropagandiseerde massa kun je met groepsdruk en dwang in psychose brengen, zodat ze schizofrene gedragingen kunnen vertonen en tot bizarre daden kunnen overgaan die ze in nuchtere toestand nooit zouden doen. Dat je ze via angstzaaierij in hun moraliteit doet degraderen.

Dus dat ze een collaborateur en aangever van anderen worden, zoals we in Nederland al zagen bij buren die de politie belden omdat hun overburen een feestje hadden.

NSB’ers.

De literatuur voor vandaag

Van heksenverbrandingen en de Triumf des Willens tot mondkapplicht en massa-opsluiting voor een non-existente ‘pandemie'(door WHO-definitiewijziging in 2009) een epidemie waardoor de jaarlijks terugkerende griep plots (nagenoeg) niet meer zou bestaan.

Omdat alles nu corona heet, ook je snotneus omdat je even verkouden bent. Zodat je zelfs – zoals de verachtelijke Mariken Leurs van de RIVM Coronagedragsunit– bereid bent de jeugd van kinderen te vernielen, ze hun frisse lucht wilt afnemen, ze met een muilkorf op ontmenselijkt, zodat je kortom tot onmenselijk gedrag te brengen bent.

Dat je ‘lafbek’ genoemd wordt door de schooldirecteur/inquisiteur wanneer je kind zich niet knevelt met medisch dysfynctionele mondlap, dat is Mariken Leurs haar idee.

En het werk van Arthur Versluis, geniaal getekend, zie ‘After Skool’ van The Academy of Ideas, subscribe en like

Die muilkorfplicht is nu even opgeheven, en plots heeft iedereen ‘m af en staat weer normaal naast je in de winkel. Omdat het van de overheid mag, niet omdat ze daadwerkelijk geloofden dat die kap ooit enige medische functie had. Via ‘angst voor straf’ kun je van ‘medemensen’ plots NSB’ers maken.

Collaborateurs waar de moraliteit door continue angst-bombardement zo daalde, dat ze de Gestapo opbellen omdat er nog iemand in de winkel rondloopt die zelfstandig nadenkt. Waarna die Gestapo deze tegen de grond werkt alsof hij zes moorden beging, dat moet van Gerrit van den Burg, de Regioburgemeesters en de korpsleiding, dat noemen ze ‘zero tolerance’.

Terreur heet dat.

Net als wij hier al eerder uitlegden, zijn alle technieken die hun leugenachtige corrupte overheden gebruiken afkomstig uit de massa-psychologie. Hun Corona Gedragsunit van het RIVM past ze toe om groepen via ‘groepsvoorbeelden’ in de gewenste dwangbuis te krijgen.

Abonneer je of bestel ‘m los via www.epoque.media

Daarom citeert The Academy of Ideas ook Gustave Le Bon, aartsvader van de massapsychologie, die wij ook regelmatig aanhaalden. Maak je verder bekend met het werk van de pioniers van de spindoctoring met psychologische manipulatie, Walter Lippmann en Edward Bernays, de voorbeelden voor Josef Goebbels.

Zonder de spindoctoring kon de huidige materialistische massacultuur niet bestaan. Zie verder de documentaire ‘The Century of the Self’, hoe het ‘ik’ werd gemaakt als personage dat identiteit aan ‘consumptiepatronen’ leerde ontlenen. Imago in plaats van persoonlijkheid.

Het is allemaal al eens succesvol gebruikt, de technieken die je nu live voor ogen ziet (maar dan nu op mondiale schaal, dankzij het technocratisch globalisme en haar instituties van WHO tot World Economic Forum)

Hoe kunnen wij met belastinggeld de jeugd van een hele generatie bederven =Mariken Leurs en de NCTV

Na een eeuw massa-psychologisch onderzoek en toepassing in marketing en in oorlogs-situaties door geheime diensten en militaire propaganda-eenheden (‘het eerste dat in een oorlog sneuvelt is de waarheid’) ..

…om hele populaties in oorlogsstemming te krijgen, zoals tegen Irak uit naam van ‘de democratie’ en ‘massavernietigingswapens’, de gelijke slagzin ‘making the world safe for democracy’ uit 1917 kwam bij George Bush jr weer van stal. Mensen tuinen daar in, en dat weet men, want het zijn bewezen concepten.

Duizenden dokters zeggen dat het inspuiten met experimentele gentherapie van kinderen goed voor je is, volgens ‘gecertificeerd onderzoek’ (Edward Bernays zijn techniek, iedereen vertrouwt ‘de dokter’,

Alle technieken die het in spindoctoring geoefende oog herkent, je ziet ze bij ‘corona’ terugkomen, inclusief het scheppen van een vijandbeeld tegen de niet geinjecteerden. Die lijden aan de mysterieuze mentale ziekte ‘vaccine-hesitancy’, als ze al niet dom en egoistisch zijn. Terwijl jij – als collaborateur- die spuit zet voor je vrienden en je familie!

(anders kon je niet op vakantie)

Nu Australie al in een tweede massa-opsluiting zit, en wij dit najaar andermaal volgen, dan komt het ‘verbod op vertoeven in de buitenlucht’ van dictator Grapperhaus uit de kast voor zij die zich niet injecteerden, terwijl er nooit van enige pandemie sprake is geweest volgens de oude definitie, en terwijl er ook niet van een Klasse A-ziekte sprake was.. (de pest, ebola enz), terwijl je met PCR-tests geen besmettingen toont, en terwijl asymptomatische verspreiding niet aan de orde is…

….ach moeten we het nog uitleggen.

Deze satansdienares is in dienst van Rutte’s terreurregime om uw kind mentaal kapot te krijgen

In Parijs gaan de massa’s al de straten op om tegen Macron’s injectie-detectiepas te protesteren. In Italie is het beeld triest: alle kinderen moeten binnen met muilkorf op zitten, de meest grove vorm van ontmenselijking denkbaar, de mentale vernietiging van een generatie.

De Eichmannetjes van de totalitaire technocratie ontlopen hun straf niet
De mensen die dit op hun geweten hebben zullen hun straf uiteindelijk niet ontgaan, daarvoor bidden wij. Zij bedrijven misdaden tegen de menselijkheid en zullen voor het hemelse hekje komen. De verantwoordelijke topambtenaren van de Topmanagementgroep heten Marjolein Sonnema en Victor Sannes. Al acht maanden regeert een reeds afgetreden regime over ons op onrechtmatige wijze, ze benoemen zelfs nieuwe ministers.

Ook een naam om in de gaten te houden bij de topmanagementgroep is Charles Wijnkes. Die wordt ‘directeur Milieu en Veiligheid’, dus dat ze (?) de klimaatpsychose en stikstofpsychose ook al verbinden aan het even fluide/rekbare begrip ‘veiligheid’: daarvan krijgt een totalitair regime nooit genoeg. Zoals je van ‘gezondheid’ ook nooit genoeg hebt.

De naam ‘Ministerie van Veiligheid’ is in zichzelf al een vorm van spindoctoring, het tegendeel is waar het om draait: staatsterreur. Zoals ze ook in ieder document van het Openbaar Ministerie wel 5 maal per alinea het woord ‘samenleving’ herhalen, of de ‘anderhalve meter afstand SAMEN leving’. Een innerlijke tegenspraak.

Voor die leugens is het college van procureurs generaal van het OM verantwoordelijk, Gerrit van den Burg en Theo Spek. Die bedachten de kreet ‘ondermijnende criminaliteit’, waarbij ‘ondermijning’ slaat op hun eigen strategie om buiten het strafrecht om mensen als mij te kunnen terroriseren met hun Gestapo en OM.

De totalitaire technocratie waarin we sinds ’45 geleidelijk zijn gebracht- met ‘corona’ in stroomversnelling voor 2030 (hun ‘Decade of Action’)- brengt mensen al een dusdanige vervreemding, loskoppeling van de natuur en elkaar, dat miljoenen mensen zich in Nederland al identificeerden als ‘depressief’.

Oftewel: moderniteit maakt geestesziek. Dat je het verzint om bos te kappen om tegen subsidie te verbranden in een klimaatcrematorium, en dat je dan beweert dat je zo de natuur redt (kudo’s RVO/hun Ministerie van EZK-ambtenaar Meindert Smallenbroek en Sandor Gaastra)

Het worden nog zware tijden, hun politie/staatsterorristen en het OM van Gerrit van den Burg zullen mij – en andere mensen die hun terreur en leugens van repliek voorzien- nog valselijk beschuldigen, criminaliseren, mishandelen en opsluiten. Maar uiteindelijk zullen wij overwinnen, omdat de mensen die dit uitvoeren geen karakter of ziel hebben. Gerrit van den Burg en Ferd Grapperhaus zijn vooral heel zielig.

Denk dus vooral ook in termen van geestelijke strijd.

Bidt voor elkaar en bidt dat Charles Wijnkes, Marjolein Sonnema en Victor Sannes van hun bezetenheid vrij gezet worden zodat ze weer menselijk worden en een geweten krijgen. Wanneer je de duivel namelijk met zijn eigen tactieken te lijf gaat verlies je het altijd.

Laat je niet isoleren door De Leugen en zijn meester, de satan die niet voor niets als naam The Deceiver heeft, trickster. Zijn hele systeem is met De Leugen aan elkaar geklonken. Denk vandaag in 1 Corinthiers 13, ‘maar ik had de liefde niet’…De ontroering die je overvalt, de liefde van christus die over je kan komen zodat je wordt vrijgezet van de duisternis.

Lord Jesus Christ son of God, have mercy on me, a sinner. Geen blinde volgzaamheid in ‘een religie’, maar direct contact met de Allerhoogste.

13 Replies to “Zo breekt Corona Gedragsunit (RIVM) de geest van uw kind”

 1. A killing of the mind…..

  Hoe kan het toch dat de een wel bevattelijk is en de ander niet?

  Bedankt weer voor de uitstekende analyse Rypke.

 2. Het animatiefilmpje leek me ook wel essentiële en waardevolle kennis voor de eerste- kamer, die hebben gisteren een mailtje ontvangen, zodat ze in ieder geval als ze het willen, hierover na kunnen denken. Ik verwacht niet dat ze de kennis tot zich nemen, maar nu zouden ze in ieder geval op de hoogte kunnen zijn en kunnen ze deze kennis, naast het gegeven van de huidige IFR, meenemen in hun stem voor of tegen de A- status van Corona.

 3. Rypke, voor ter jouw info. Timmermans gaat weer onderuit. 😉🤓

  For Many, #hydrogen Is the Fuel of the Future. New Research Raises Doubts.
  “The greenhouse gas footprint of blue hydrogen was more than 20 percent greater than burning natural gas or coal for heat.” @EUClimateAction
  (Note: wrong bet, again! Frans 😂)
  https://t.co/9hlSp8anJP https://t.co/jgj8QdSpd2

 4. Bij de politie komt een klikbrigade, die gaat letten op etnisch profieleren wat de agenten zouden doen. Dat lijkt op zich een redelijk doel, maar het is maar een kleine stap om ook te controleren op volgzaamheid aan de leidinggevenden.

  Zie hier de geboorte van de nederlandse gestapo. De brigade die de politie controleert en waarschijnlijk straks ook mag gaan oordelen of iemand wel meedoet met wappierammen, en zoniet, dan krijgen ze (eerst een figuurlijke) kogel in de rug.

 5. Het heeft geen zin te bidden voor reprobaten. Ik bid alleen voor mensen die tot inkeer zijn gekomen en oprecht willen veranderen, maar daar grote moeite mee hebben vanwege jarenlang toegediende leugenleren. Het is de leugen die verblind en oprechte waarheid zoekende mensen kunnen rekenen op mijn ‘geestelijke’ bijstand tot expulsie van demonische squatters aan toe, maar nooit zal ik bidden voor dat linkse tuig dat bewust de zijde van de antichrist kiest. Ik haat alles wat bewust antichrist is de Bijbel zegt dat God de haters van het kwaad lief heeft en een lang leven geeft.

  Proverbs 6:16-19 There are six things the Lord hates— no, seven things he detests: haughty eyes, a lying tongue, hands that kill the innocent, a heart that plots evil, feet that race to do wrong, a false witness who pours out lies, a person who sows discord in a family. – De hele VN-EU kliek, incl. Kabinetten Rutte en die hele nep- gristen-kliek van CDA en CU die met hun beleid voortdurend de binnenste ringen van de aars van satan masseren worden in dit Bijbeltekstgedeelte doelwit van Gods oprechte haat verklaard.

 6. Rypke, heb je complete interview met Jorn Luka gezien en daar heb ik, zoals ik ook van jouw gesprekken met Tom Zwitser, weer echt van genoten. Heel veel zaken, zoals agenda 2030, ngo’s, sdg’s, de plannen voor natuur, boeren en vissers, heb jij duidelijk gemaakt en daarom ben ik een fan van je.

  Natuurlijk zijn er altijd onderwerpen waar ik een ander idee over heb, zoals de verhoudingen tussen de geschiedenis van het christendom, zoals omschreven in de bijbel en de overleveringen van de godiensten daarvoor, van de “pagans” dus. Bijvoorbeeld:

  The year after Alexandria burned, in 392 the Roman Empire began prohibition of all “Pagan” worship. Note that “Pagan” is a Christian word meaning any and all religions other than Christianity. So in 392, all other religions were officially decreed against the law. In 410 Emperor Honorius continued the policy decreeing: “Let all who act contrary to the sacred laws know that their creeping in their heretical superstition to worship at the most remote oracle is punishable by exile and blood, should they again be tempted to assemble at such places for criminal activities.”

  For decades, Pagan temples within the Empire were burned and destroyed. A 386 written protest to the Roman government of Christian pillaging remains, stating: “If they [the Christians] hear of a place with something worth raping away, they immediately claim that someone is making sacrifices there and committing abominations, and pay the place a visit—you can see them scurrying there, these guardians of good order (for that is what they call themselves), these brigands, if brigands is not too mild a word; for brigands at least try to conceal what they have done: if you call them brigands, they are outraged, but these people, on the contrary, show pride in their exploits … they believe they deserve rewards!” –

  Helen Ellerbe, “The Dark Side of Christian History” (28). Even after the destruction of most temples, Rome’s non-Christians continued to practice their pagan religions and hold strong to their beliefs. In response to this the Emperor outlawed the practice of all religions other than Judaism/Christianity and decreed non-compliance punishable by death.

  “The Church had devastating impact upon society. As the Church assumed leadership, activity in the fields of medicine, technology, science, education, history, art and commerce all but collapsed. Europe entered the Dark Ages. Although the Church amassed immense wealth during these centuries, most of what defines civilization disappeared … Technology disappeared as the Church became the most cohesive power in Western society. The extensive aqueduct and plumbing systems vanished.

  En waarom? Omdat heel veel verhalen, (Adam en Eva, de zondvloed, Jonas en de walvis, de kruisiging van Christus enz enz) in de “godsdiensten” van ver voor de jaartelling, de Hindus, Polynesians, Babylonions, Egyptians, voorkwamen, terwijl de kerkleiders zeggen dat dit alles uit het christendom voortkomt.

  Dit wordt allemaal omschreven in http://www.atlanteanconspiracy.com/ vanwaar je de atlanteanconspiracy.pdf kunt downloaden. Vanaf pagina 224 begint het deel over het Christendom. De pdf bevat heel veel samenzweringstheorieën, maar erg interessant om te lezen.

  Toen het thema de “unabomber” werd, was ik ook verbaasd over je uitleg daarover. Ik had al veel vaker gelezen dat het een psy-op was, maar jij ging er gewoon vanuit dat dit verhaal correct was. Misschien dat deze link https://www.big-lies.org/mileswmathis/unabomber.pdf je mening verandert.

  Ga zo door Rypke, want ik hou er van om steeds meer van jou te leren.

  Met vriendelijke groet,

  Wieb

  1. Wieb Kits
   Waarom die verhalen voorkomen bij die andere volkeren die jij aanhaalt is volgens mij te wijten aan het feit dat de Israelieten in de diaspora leefden, vaak omdat ze Israel moesten ontvluchten. De stammen van Israel zijn verstrooid geraakt over de hele aarde…bvb. ik zeg maar, Benjamieten (of een andere stam) tot ver in Afhanistan.

   Hoe ga jij achterhalen of het niet hierdoor is dat deze Joodse verhalen circuleerden?
   Iets wat cruciaal is in de geschiedenis is dat omwille van de zondeval God beslist heeft zich te bekommeren over een volk dat Hij had uitverkoren, nl. de Israelieten. Dat is het oude testament.

   Met de komst van Christus wil God zich ook een volk vormen uit de andere volkeren. Dat is het nieuwe testament.
   Groeten.

   1. Hilde,

    We praten over verschillende tijdperken. Ik heb het over verhalen soms uit de pre-historische tijd (toen er nog geen sprake was van diaspora) en die verhalen bevatten dezelfde verhalen die later in de bijbel kwamen. Natuurlijk is er volgens mij een schepper; ik heb alleen een probleem met de “kerkelijke leiders” die door de eeuwen heen niet zijn zoals ze zich voordeden/voordoen.

 7. Het filmpje dat je aanprijst, eindigt helaas weer met een vrolijk getekend alziend oog dat ons vanuit de hemel en met onschuldige engelenvleugeltjes, gadeslaat.
  Two sides of the same bloody coin Rypke!
  Maar goed, tot het moment waar het verhaaltje aankomt bij ‘de waarheid’, is het een zeer interessant filmpje. Jezus is de Weg, de Waarheid en het Leven. Dat is het geheim: de waarheid is geen theorie, organisatie of wat bij elkaar geharkte aannames. De Waarheid is een persoon, met hoofdletter W. Langs die Weg wandel je naar Leven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *