Spaarvarken

Spaarvarken

Deze ‘barg in Boazum’ zou wel eens het spaarvarkentje van de eigenaar kunnen zijn. Je stopt ze vol met wat tegenwoordig GFT-afval heet, en tegen de kerst heb je een gemeste big waar de hele buurt van kan eten. Als appeltje voor de dorst naar dierlijk eiwit.

De term ‘spaarvarken’ komt precies van deze praktijk, die in het grotendeels agrarische Nederland van een eeuw geleden standaard was. Een beetje gezin had een eigen big om vol met groenafval te stoppen, zodat je in de magere tijd een spekkie voor het bekkie had.

One Reply to “Spaarvarken”

  1. Ik heb me eens laten vertellen dat je de smaak van zo’n varkentje kunt beïnvloeden met het voer dat je ze geeft. Er werd een voorbeeld gegeven van varkens die alléén maar eikels aten en daardoor veel lekkerder smaakten dan varkens die allerlei eetbaar ‘afval’ voorgetrogd kregen.

    Nu vermoed ik persoonlijk dat er nog wel enige stammen in Borneo, ’t Amazonegebied of centraal-Afrika te vinden zijn die nog een kannibalistische keuken kennen, naast een aantal Westerse NWO-diner clubs waar vooraanstaande politici/machthebbers tijdens hun satanische rituelen enige couverts aan de ‘prins der duisternis’ geofferd kindervlees naar binnen mogen prikken.

    Onder onze toekomstige ‘vluchtelingen’ zullen waarschijnlijk nog enige mensenvlees connaisseurs te vinden zijn waarbij verwacht wordt met zeer hoge waarschijnlijkheid dat deze zeer geïnteresseerd zullen zijn in de smaak van het vlees van onze progressief-liberale multikul-hoertjes die veelvuldig eikels van allerlei soort in hun stinkende gulzige bekken steken op hun strooptochten langs allerlei opvangcentra. Vermoedelijk zullen ook de meeste politici met een zelfde aandacht door deze smaakmeesters bekeken worden.

    Zelf eet ik geen vlees, sommige vleessoorten lik ik wel eens aan. Ik noem mezelf dan ook een vaginist.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *