Indian Summer, eredienst aan Het Licht

Regenboogweb

Het is weer ‘Halo’-tijd, de nazomer heeft genoeg vocht in de lucht om de eerste zonnestralen tot lichtbundels te maken. In het bos achter huis ontstaan dan die typische schijnwerpers van zonlicht dat als schijnwerper tussen het bladerdek en de takken schijnt. Een paardenvrouw, Sytske kwam tussen de bundels door op ons aflopen.

Vlakbij is een manege

Wat nog niet eerder opviel, maar wat eigenlijk logisch is. Een nog vochtig vers spinnenweb kan fungeren als regenboog, waar het zonlicht in de verschillende kleuren uiteen breekt. En zo hadden we in onze kerk, het bos vanochtend weer een geslaagde eredienst aan Het Licht.

De spuit in de passagiers en de lucht kan weer vol condensstrepen komen die wolken vormen…

Het vliegverkeer is ook weer op gang gekomen, en daarmee ook de wolkenvorming door condensstrepen. Waterdamp condenseert rond aerosolen uit de uitlaten, en zo lijken vliegtuigen wel wolkenmakers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *