‘Prikindustrie geen bestaan zonder publieke injecties’

De massamedia zullen de boomerang van hun leugens in het gezicht terugkrijgen…

HET Lobbyblad voor de onderzoeksindustrie, Nature geeft (tussen de regels) toe, dat het gentherapie-bedrijf Orgenesis van Ursula von der Leyen (EC-president) haar man Heiko niet kon bestaan zonder publieke miljarden-injecties. Wie deze belangenverstrengeling nu aankaart wordt door overheid en massamedia nu als ‘wappie’ weggezet. Maar steeds minder mensen pikken de leugens en corruptie nog.

Het is geen ‘vaccin’ maar een injectie met experimentele gentherapie

De leugen en corruptie ligt er zo dik bovenop
Ongeveer tienduizend ‘Oud Normale’ mensen bezochten gisteren – zondag 5 september- de vrijheidsdemo op de Dam in Amsterdam, gezonde mensen die geen proefkonijn van experimentele gentherapie onder staatsdwang willen zijn.

Oud Normalen die opkomen voor hun meest basale behoefte- frisse lucht en normaal menselijk contact van aangezicht tot aangezicht, en burgerrechten die tot maart 2020 nog ‘vanzelfsprekend’ leken.

De leugens en de corruptie en (schijn van) belangenverstrengeling liggen zo dik bovenop het COVID- verhaal dat de massamedia, academia en overheden de bevolking opspelden, dat het bijna een komedie wordt. We meldden al dat de voorzitter van het belangrijkste persbureau Thomson Reuters met haar “Covid Reporting Hub’ (sinds april 2020 stoken die het COVID-vuurtje) ook directeur is bij famagigant Pfizer.

‘Science’ will win

Slechts 1 van de vele voorbeelden: President van de Europese Commissie, Ursula von der Leyen haar man Heiko, is sinds december 2020 de medisch directeur van een Amerikaans bedrijf voor experimentele gentherapie: Orgenesis. Daarvoor was hij directeur van het (met oa BioNtech/Pfizer samenwerkende) Hannover Clinical Trial Centre, wetenschappelijk directeur bij de bedrijven Avontec (inmiddels opgeheven), Artiss en Cardion.

De rol als belangeloze redders der mensheid die zulke ‘wetenschappers’ zichzelf nu toedichten, valt op zijn best enigszins te relativeren. Immers, er zijn vele wegen naast ‘de prik’ richting gezondheid voor 99 procent van de mensen, laat staan voor jongeren en zelfs kleine kinderen. (die geheel geen enkel risico lopen bij dit SARS-virus)

Het inspuiten van jongeren en kinderen met experimentele gentherapie heeft uitsluitend een commerciele component: dan kunnen ze op publieke kosten meer injecties verkopen per jaar. Voor de ziekenhuizen en hun cashconvertors, de zorgverzekeraars is het ook een gouden tijd.

Controle en cash

COVID = Cash
Zulke bedrijven zijn de winnaars van de met de massamedia opgeklopte ‘pandemie’, waaruit vanaf dag 1 (maart 2020) maar 1 weg naar buiten zou bestaan: een twee-jaarlijkse spuit in je lijf van Pfizer, Astra Zeneca, Moderna. Daarin hoest het publiek de kosten op en gevolgschade (zoals: trombose, hartspierontsteking, auto-immuunziekte).

Neem ook beroemd gitarist Eric Clapton die na injectie zijn handen niet meer kon gebruiken. Er zijn in Nederland al honderden injectiedoden gevallen en honderdduizenden bijwerkingen geregistreerd. Van die medische gevolgen mag je dan als ge-injecteerde met je verzekering weer de kosten ophoesten.

De bedrijven slokken alle met belastinggeld gefinancierde winsten op zonder aansprakelijkheid voor gevolgschade. Corruptie is hier dan een te licht woord. Dit is maffia. Deze mensen horen niet in regeringen te zitten, maar moeten in het openbaar worden opgehangen.

Het staat er letterlijk…

Daarom vroeg het ministerie van I&M al op 28 maart 2020 een ontheffing voor gentherapie aan, die ze in de staatscourant publiceerden.

Het regent publieke miljarden naar de prik-industrie, die zichzelf verkoopt als ‘de’ wetenschap. Slechts met enige mensenkennis en nuchterheid hoef je hun eigen vakbladen te lezen, om te zien wat voor maffioos verdienmodel achter de prik-industrie/medi-maffia hangt.

Zonder de miljardensteun van overheden zouden ze domweg niet overleven, dat noemen ze dan eufemistisch ‘public private partnerships’: het publiek de kosten en risico’s, zij de lusten.

Vanaf dag 1 stond het plan van aanpak vast: de massa inspuiten met experimentele gentherapie

Zonder publiek geld geen vaccin-industrie
Dat mensen die ‘de’ wetenschap in pacht claimen bepaald geen hoge waarheidsstandaarden hebben, daarover bracht The Lancet al in 2015 een vernietigende column: meer dan de helft van wat ze publiceren is domweg onwaar door het navolgen van modes en door het met voeten treden van basale wetenschappelijke standaarden.

Zoals een deugdelijke controle-groep naast je testpersonen met het ‘werkzame’ middel.

Zonder publieke miljarden-injecties bestond onze industrie niet…

Nu schrijft het lobbyblad voor de academische industrie Nature op 1 juni 2021,dat de onderzoeksinductrie naar experimentele gentherapie geen bestaan zou hebben zonder publieke miljardeninjecties…

Funding for research and development is often bolstered by public bodies and public–private partnerships. Partnership is foundational to GSK’s approach, says Denoel, and support from the Bill & Melinda Gates Foundation and other funders was crucial for development of Mosquirix.

He also noted that the Wellcome Trust, and public funders like BARDA (Amerikaanse overheid, die PPS-constructies met medische giganten aangaat RZ) and the NIH (National INstitute of Health RZ) have been necessary for Glaxo Smith Kline’s work on Ebola, and the Innovative Medicines Initiative—a public–private partnership developed by the European Commission—brings an important support to the development of new pertussis and RSV vaccines.

Hoe kun je dit je kind aandoen?

The European Commission is also launching its response to BARDA, the European Health Emergency Preparedness and Response Authority (HERA), this year. Denoel called this a welcome addition to the world of biopreparedness.

Public funding in particular has been notable in the past year as governments signed huge procurement deals that provided the financial incentives to get COVID-19 vaccines across the finish line, such as the $456 million vaccine order signed in March 2020 by Johnson & Johnson—before its clinical trials had even begun—with BARDA.

But Vered Caplan, CEO of personalized cell and gene therapy company Orgenesis, notes that many vaccine technologies, including mRNA, might not exist without basic research funding from NIH.

Dus zonder de publieke injectie van Ursula von der Leyen en Joe Biden zou Orgenesis van haar man Heiko geen bestaan hebben. Dat geldt overigens ook voor ‘duurzaamheid’: zonder miljardeninjecties met subsidies renderen de windmolens en zonnefarms van de klimaatmaffia ook niet. Zonder staatsdwang is uitgeademde lucht (CO2) ook geen cent waard.

Dus blijven ze met hun media paniek stoken over de klimapocalypse in het jaar 2100..Zonder bangmakerij geen verdienmodel.

De Demo op de Dam gisteren

Injectie alleen voor jezelf
Misschien is een maatschappij die via een totalitaire bureaucratie enkel technische ‘oplossingen’ aanbiedt voor maatschappelijke vraagstukken wel failliet. Dat je de vraag ‘hoe gezond te leven’ en ‘hoe goed te sterven’ afdoet met een verplichte spuit, die bovendien niet eens uitsluit dat je nog besmet raakt of ziek kan worden.

Dat gaf het Ministerie van VWS zelf nog toe in haar brief die tot ‘gratis’ PCR-testen opriep. Je moet nog steeds een mondmasker dragen en blijven testen, want ook met de spuit kun je nog steeds anderen besmetten, aldus dat Ministerie.

Veteranen lopen mee…

Wie de opzichtige leugens en tegenstrijdigheden aankaart, die scheldt je met in massapsychologie geschoolde spindoctors in een ‘Corona Gedragsunit’ van het RIVM of elders uit voor ‘anti-vaxxer.’ Die lijdt aan een mysterische psychische ziekte: ‘Vaccine-hesitancy’… De media in handen van enkele miljardairs en de overheid voeren al campagne voor het idee dat je gek moet zijn zonder mondmasker en jaarlijkse spuit:

Wij zijn veel beter geinformeerd, net als bij ‘klimaat’

Want zij hebben ‘de’ wetenschap in pacht, en fixen de wereld even voor ons. Als we royaal de buidel voor ze trekken en al onze burgerrechten even opgeven.

Wappies uit een meer totalitair land op bezoek in A’dam

Maakt Nederland het verschil?
Vergeleken met Aziatische en Arabische dictaturen (en nazi-Duitsland) valt het met de corona-tirannie bij ons nu nog mee. Niemand houdt zich aan de anderhalve meter, omdat iedereen wel weet dat die regel nergens op slaat. Zulke ‘houdt afstand’-spandoeken hangen symbolisch boven de winkelstraat, terwijl iedereen zich daar op een zonnige dag door de massa beweegt.

Wappies uit Aziatische dictatuur op bezoek

Hoewel de kans aanwezig is, dat ze ons onder het mom van ‘de zesde golf'(een nieuw jaarlijks terugkerend griepseizoen) vanaf oktober weer opsluiten. Bij veel deelnemers leefde het gevoel dat er een keerpunt ten goede is bereikt.

Maar de zeer vreedzame houding die de politie ditmaal aannam, kan ook een ‘good cop bad cop’-strategie zijn vlak voor ze ons weer opsluiten…

Inderdaad, experimentele gentherapie veroorzaakte al duizenden doden en miljoenen negatieve bijwerkingen

‘De’ uitweg is er niet
Hoe kon dit toch gebeuren in ons tot voor kort schijnbaar zo vrije landje… En waar gaat het naar toe, wanneer blijkt dat al je instituties zo corrupt zijn geworden, van wetenschap en media tot landsbestuur dat je van een crisis in beschaving kunt spreken.

Veel deelnemers aan zulke demo’s koesteren wazige idealen over een ‘nieuwe wereld’ en ‘nieuwe maatschappij.’ Maar dat is vooral hard werken en verantwoordelijkheden nemen: wie wil er bijna 80 uur per week investeren in landsbestuur, hanengevechten voeren met andere politici?

Of wie wil weer wekelijks danwel dagelijks een krant maken met een functionerende journalistiek die de macht controleert, in plaats van haar Belangen verkoopt?

De politie hield zich opvallend vreedzaam vandaag…

Ook dat is vooral hard werken en aan hoge standaarden voldoen, niet een beetje lanterfanten en dromen over De Betere Wereld na een Ayahuasca-sessie. Je hebt in dit leven al meer dan genoeg aan jezelf, voor je aan het beteren van anderen toekomt.

Liegende politici is als ‘witte sneeuw’ een pleonasme…

Wie wil beweren dat hij in een positie van macht met alle verleidingen en drukmiddelen ook niet de zelfde fouten maakt als Rutte en De Jonge? Misschien ging Rutte ook wel als liberaal idealist de politiek in. En zie wat er nu van hem geworden is…

4 Replies to “‘Prikindustrie geen bestaan zonder publieke injecties’”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *