Het ‘vredesteken’ verbeeldt dood christendom

Een kruis ondersteboven met geknakte armen

Is Vrijmetselarij het zelfde als satanisme? Volgens de lezing van liefst 5 uur die een gesjeesde Australische rockster geeft wel… Hij trad naar eigen zeggen met gevaar voor eigen leven als Loge-verlater naar buiten en doet een boekje open over hoe vrijmetselaars ‘in het opene verborgen’ met elkaar communiceren.

De ‘G’ tussen passer en winkelhaak staat voor ‘Generatie’, vruchtbaarheid van een fallus-religie. En zo hebben Vrijmetsel-Wappies allerlei symbolen waarmee ze onderling boodschappen uitwisselen, die door ‘de profane massa’ niet begrepen worden.

De Siegrunen van de SS. De Occulte symboliek ligt er meters dik bovenop

Jehnseits von Gut und Bose (voorbij goed en kwaad)
De wereld wordt niet door wetten geregeerd maar door symbolen, waarvan de profane massa zelden de betekenis weet, maar die voor ‘ingewijden’ een boodschap bevat. Zo staat op de Dam een fallus, als vruchtbaarheids-symbool van de oudste religie ter wereld, eredienst aan de gehoornde god. (Baphomet, Pan, Lucifer), bedreven door Vrijmetselaars. Net als voor de Sint Pieter Kerk in Rome en bij het Witte Huis in Washington.

De bliksemflits is het teken van Lucifer. Niet voor niets waren de twee Siegrunen van Himmler twee bliksemflitsen. Denk ook aan het logo van rockband KISS, Knights in Satan’s Service. De popcultuur en promiscue seks, het is de zelfde fallus-religie die het gnosticisme (daar hebben we het over) bedrijft, je vlees (als kerker van de ziel) overwinnen door overmatig zondigen. (Redemption Through Sin)

Vrijmetselaar-symbool Bilthoven

Wie nu de nieuwe beschildering van politie-auto’s goed bestudeert, kan ook rood blauwe Sieg-runen ontwaren: bij al dit soort analyses- geinformeerde speculatie noem je dat- is het dus altijd een beetje oppassen.

Voor je het weet zie je overal demonen in, en kun je nooit meer muziek luisteren of een film rustig kijken. Dan ga je het werk van de duivel overal in zien, en dan heb je geen leven meer. Toch dien je wel kennis te hebben van de symboliek, zodat je er zelf geen (onnadenkend) bedrijver van wordt. Dus dat men misbruik van je goede intenties kan maken ten kwade.

Illuminati-tempel Berchtesgaden, alziend oog en morgenster

Femke Halsema, een sataniste?
We weten wel dat de voorzitster van de ‘veiligheids’-regio’s Femke Halsema openlijk koketteert met de sataniste Marina Abramovic (‘Spirit cooking,’ mensenlijken koken)op de voorkant van haar boek over Macht: en dat is waar satanisme/ vrijmetselarij naar streeft, de Wil tot Macht, invloed over anderen, de niet-ingewijde profane en vulgaire massa beheersen en ‘beheksen’ met je propaganda, bijvoorbeeld met de massamedia en popcultuur als Harry Potter-toverstafje.

Wie de media controleert, die bezit de ruimte tussen de oren van mensen zo hebben we met COVID-19 opzichtig kunnen zien.

Het is dus niet belangrijk dat JIJ het niet gelooft wat Vrijmetselaars geloven, want wie ben jij nu wel? Het gaat er om dat dit geloof bestaat en dat mensen op posities van invloed hier aan meedoen. Terwijl de massa vaak onwetend hun symbolen overneemt en zo hun agenda helpt doorvoeren: New World Order (zie ook op het 1 dollar biljet), een wereld waarin het christendom is uitgeroeid.

Voorbeeldje?

Wie op zijn gele Wappie-pluutje het ‘peace’-teken draagt bij de Dam-demo, die draagt een kruis op zijn kop waarvan de armen zijn geknakt. Ze weten dus niet wat ze dragen. Zo ben je door de moderne massacultuur zo gebombardeerd met symbolen waarvan je de betekenis maar half begrijpt of helemaal niet, maar waar je door dat bombardement mee vertrouwd raakte.

Trudy op landgoed Zonheuvel, SDG House bij Doorn, SDG13 met alziend oog

Je kunt de duvel overal ontwaren
Denk ook aan het alziende oog in de pyramide op zowel het 1 dollar-biljet als in het SDG 13 ‘Klimaatactie’ -doel van de 2030 Agenda van de Verenigde Naties. Dat 1 dollar biljet uit 1932 benoemt al de Nieuwe Wereldorde waar die vrijmetselaars naar streven, met gebruik van hun Verenigde Naties.

Ook in het logo van het Fries Museum zit zo’n alziend oog. Je ziet op de rotonde in Bilthoven openlijke vrijmetselarij symbolen in pisbakken staal, maar ook het MH17 monument bevat vanuit de lucht een Vrijmetselarij symbool, en ook het hoofdkantoor van Vrijmetselaars-familie Heineken in Zoeterwoude is vanuit de lucht zo’n winkelhaak met passer.

Op Heineken bier vind je verder die (rode) ster van Vrijmetselaars, de morgenster van Lucifer. Nou, als satan zulk smerig bier brouwt, waarom zou je er dan bij willen? Wij zweren bij goed abdijbier. Houd je in een dronken bui het Heineken-logo op zijn kop, dan zou je er ook 666 in kunnen zien. Andermaal, voor je het weet kun je de duvel overal zien.

Als je het over de duvel hebt…

Speaking of: Duvel bracht dit jaar een bier uit met 6,66% alcohol. En Iron Maiden vliegt rond in Flight 666. Toen ik bij de bierwinkel drie biertjes afrekende kwam ik precies op het bedrag zes euro zes en zestig. Aaaaahhhh 🙂

Voor de profane en vulgaire massa een muilkorf

De hele entertainment-industrie van vrijmetselarij vergeven
De vraag die we nu proberen te beantwoorden, heeft eigenlijk alleen geldigheid vanuit christelijk perspectief: Is het dus toch waar, dat wie in de wereld succes wil hebben en/of macht, dat die zijn ziel moet verkopen aan mensen die deze macht al bezitten, verenigd in ordes/loges van vrijmetselaars?

Ben je geen christen en ken je de Bijbel niet, dan lijkt de hier behandelde symboliek niets dan spel en vermaak, Abracadabra. Een grapje.

Een andere vraag: Zijn Vrijmetselaars die immers Lucifer ‘de lichtbrenger’ als hun god zien gelijk aan satanisten? ‘De beste truuk die de duivel uithaalde, is doen geloven dat hij niet bestaat’, zo luidt een bekende uitspraak.

Lucifer, de Lichtbrenger met de morgenster als symbool voor de theosofie/vrijmetselarij

Dat de hele popcultuur en entertainment-industrie vol zit met satanische verwijzingen mag bekend zijn. Neem de Beatles die satanist en 33ste graads Vrijmetselaar Aleister Crowley op de voorkant plaatsten van hun album Sgt Pepper’s Lonely Hearts Club Band. Alle Beatles waren zelf Vrijmetselaar. Zijn motto ‘doe wat je wilt’ is ook weer het motto van Lady Gaga.

De Red Hot Chili Peppers zijn daar ook schatplichtig aan, wanneer ze hun doorbraak-album Blood Sugar Sex Magick noemden. Sex Magick is het 33ste graads ritueel van Crowley: met seksuele energie magie bedrijven. Crowley schreef ook het book ‘Moonchild’, waarover Iron Maiden weer zingt op Seventh Son of a Seventh Son: hun beste album.

Het Museumpark van Rotterdam met fallus

Offers brengen in een cirkel, magie als hoogste doel
Dat aanwenden van levensenergie voor magie, het kan ook door een dier in een cirkel te offeren of een kind. Een onschuldig jongetje wordt als het beste offer gezien door satanisten/vrijmetselaars, zo beschrijft Crowley.

Vrijmetselaars/satanisten zien een levend wezen als een energiebron, waarvan de energie bij het doden vrijkomt, te benutten door de bedrijver van het hekserijritueel in hun cirkel. Mensen kunnen er ziek genoeg voor zijn, wanneer ze eenmaal bezeten van ambitie zijn, wil tot macht…

Zou er dan toch meer waarheid zitten in verhalen over pedo’s en kinderoffers dan je dacht, ALS je al dacht?

Dat vertelt een gesjeesde Australische rock-artiest Altiyan Childs, in een film van liefst 5 uur, waarin hij alle symbolen en van vrijmetselaars toelicht: volgens hem vormt de aanbidding van satan de kern van de vrijmetselarij.

Zoals hij laat zien, zijn vrijwel alle topacteurs, de hele entertainment-industrie en iedere popartiest die serieus doorbrak schatplichtig aan hun toelating tot de vrijmetselarij, van Jay-Z tot Nick Cave, en van Kylie Minogue tot Justin Timberlake. Dat je om echt door te breken wel mee moet doen, voor de keus gesteld wordt om je ziel te verkopen voor geld en roem: net als op The Crossroads waar de bluesgitarist Robert Johnson de duivel tegenkomt.

Ook bij politici die macht willen, zou je vroeg of laat de keus krijgen: meedoen met ons of barsten.

Altiyan Childs stapte uit de Vrijmetselarij en loopt daarom naar eigen zeggen kans gedood te worden. Omdat hij zo zijn eed bij inwijding heeft gebroken, en daarop staat de doodstraf. Door zijn uitleg met gebruik van originele handboeken van de Vrijmetselaars, leer je toch weer de betekenis van signalen en zaken waar je domweg nooit acht op sloeg.

Dezelfde pyramide met 13 lagen als in het Dollar-teken, de Malietoren van VNO-NCW

Vrijmetsel-Wappies die elkaar de groeten doen
Zo is het geen toeval dat DE Amerikaan die het injectie-circus van COVID-19 op touw zette, Anthoni Fauci bij intrede voor een persconferentie zijn hand in eigen boezem steekt: dat is een groet voor Vrijmetselaars met een zekere graad, dat ze hun schatplichtigheid tonen. Hieronder doe ik even voor, wat zij ongeveer doen, die vrijmetsel-wappies, Faucci deed net als Napoleon zijn hand onder de jas:

Hand onder je jas steken in eigen boezem, net als Napoleon

Paus Franciscus zie je een vergelijkbaar iets doen:

De Paus steekt hand in eigen boezem

Dat betekent nog niet dat de gehele katholieke kerk DUS satan dient. Wel kan dit een aanwijzing zijn, dat je voor echte posities van invloed ‘one of the guys’ moet zijn. Ook zie je dat wereldleiders en bijvoorbeeld de Paus de vrijmetselaars-handdruk geven met die duim bovenop de hand van de ander.

Hier in dit handboek voor Vrijmetsel-Wappies zie je hoe ze elkaar handschudden, met de duim boven de hand van de ander:

Handjeschudden voor Vrijmetsel-Wappies

En hier uit dit filmpje een voorbeeld, van hoe de leiding van Australie elkaar groet, met de Vrijmetsel-Wappie-handshake:

De handshake met de duim er bovenop

Wij maakten vanochtend even wat fotootjes van de gebaren die doorbrekende acteurs, modellen, popartiesten in magazines maken, om maar te laten zien tot wie ze behoren: wij horen bij ‘de ingewijden’. Terwijl jullie als vulgair en profaan klootjesvolk er lekker niet bijhoren en dus niet (willen)begrijpen wat wij doen.

Je kunt uit de kast komen als Vrijmetsel-Wappie door je rechteroog te bedekken met je hand, dan toon je 1 oog als symbool voor het alziende oog.

Zo poseren Vrijmetsel-Wappies in bladen en voor de camera

Je kunt ook je duim en wijsvinger in een cirkel plaatsen, als teken van het Alziend Oog. Dat zie je popsterren vaak doen, al vraag je dan werkelijk af: weet zo’n kind met wat blonde haartjes en een nogal matige zangstem eigenlijk wel waar ze zich dan aan overgeeft:

Nou nou, even voor Vrijmetsel-Wappie spelen

Omdat je bij initiatie een plicht tot geheimhouding hebt, is een ander teken dat van het ‘stilte’-symbool, de wijsvinger voor je mond. Mondje dicht heh:

De belofte van geheimhouding

Uiteraard wil dit in zichzelf niet zeggen, dat als de juf voor de klas ‘sshjjjjt’ doet, dat ze dus Vrijmetselaar is. Maar in combinatie met andere gebaren neemt de kans toe dat iemand met een positie van invloed of een beroemdheid zo ‘uit de kast’ komt als Vrijmetsel-Wappie.

Moet je als ingewijde boete doen, dan houdt je opzichtig je hand onder de kin. Dan overdenk je als het ware je ‘zonden’, in de zin van ‘ongehoorzaamheid aan je ‘Master’, zo’n geflipte pedo met z’n ritueeltjes die vond dat je dat kindoffer niet netjes genoeg uitvoerde:

Zondigen tegen je Vrijmetsel-Wappie-Grootmeester en dan je ongehoorzaamheid overdenken

Opnieuw, als je al deze gebaren afzonderlijk een keer ziet, dan betekent dit nog niet meteen: aha, alweer een Vrijmetsel-Wappie die signaleert naar mede-samenzweerders. Maar zie je ze herhaaldelijk of in combinatie, en samen met 666-symboliek: dan is de kans groter dat zo iemand bij de Vrijmetsel-Wappies hoort.

Het bestaan van zo’n wereldwijde religie, uitgeoefend in netwerken, waarin je om macht te krijgen moet toetreden na gevraagd te worden: dat kan een goede verklaring zijn waarom aanvankelijk nog ‘goede’ mensen zo corrupt en gewetenloos leugenachtig en slecht kunnen zijn, zoals Mark Rutte en Hugo de Jonge.

Nu doe ik even heel stoer, de pyramide met het oog

Wat Vrijmetselaars samenbindt is een blinde haat tegen Jezus Christus en het christendom. Omdat het eigenlijk slechte verliezers zijn, want Jezus heeft hen al lang overwonnen.

1 dollar

En daarom zeggen wij hier vanuit De Abdij: To Hell with The Devil. Staar je dus niet te zeer blind op Het Kwaad dat de wereld regeert door bedrog en omkering van alle waarden. Het schijnt dat de tempels van Vrijmetsel-Wappies daarom een schaakbordmotief hebben, zwart witte vakjes omdat ‘slecht’ niet zou bestaan zonder ‘goed’ en dat onderscheid niet helder is.

Maar zeg je zondaarsgebed ‘Heer Jezus Christus, Zoon van God, heb genade voor mij zondaar’ en keer je tot Het Licht.

De Abdij van Langweer: bij ons thuis hangt Jezus Christus Triomfator aan het kruis

En dan bedoelen we niet die suffe Morgenster van ze, de Zichtbare Duisternis. Met weinig kun je die Vrijmetsel-Wappies zo op stang jagen, wanneer je gewoon ouderwetse christenhond bent, lekker dogmatisch en rechtlijnig vooral ook. Op z’n Urks.

Dan zie je bij die D66’ers als het ware het schuim uit de mond lopen… Kortom, op Interessante Tijden is ‘het nieuws’ datgene wat je nog niet wist of eerder zo gezien had.

Het kan alvast geen kwaad om kennis te hebben van de symboliek van de oudste religie ter wereld, namelijk de religie die eigenlijk een soort sekscultus is waarin de fallus vereerd wordt en de bok. Speciaal voor ouwe bokken op posities van invloed. Meer dan ‘geld’ en ‘machtshonger’ heb je dan een verbindend principe, waarmee je anders schijnbaar onsamenhangende feitjes aan elkaar verbinden kunt.

Dat de gevallen engel de wereld beheerst, dat is al uit de Bijbel bekend. Dus moet je ook de Bijbel kennen, wil je beter begrijpen wat nu plaatsvindt. Uiteindelijk is je eigen voorstellingsvermogen geen goede maat voor de werkelijkheid. De realiteit is steeds weer meer bizar dan je had gedacht.

8 Replies to “Het ‘vredesteken’ verbeeldt dood christendom”

 1. Wil je meer weten over de macht van de vrijmetselaars, download dan de pdf van 316 bladzijden van deze site: https://www.mediafire.com/file/t9uyyo6jrkp/the-atlantean-conspiracy.pdf/file Daarin worden oa ook de Bilderberg groep, de Trilateral Commission en vele andere machtige groepen beschreven en de “False-Flag” operaties die worden gebruikt om de massa mee te misleiden. Daarna komen nog vele andere onderwerpen aan bod, zoals media misleiding, de rol van Hollywood, het ontstaan van godsdiensten, etc. etc.

  1. Bedankt Wieb,
   Eindelijk een antwoord op de vraag wie zijn die mensen toch en waar kennen zij elkaar van?
   Geschiedenisles voor op de basischool over hoe de wereld werkt.
   Een eyeopener!

  2. Vooral dit stukje:

   For millennia these Kings, Queens, Pharaohs, and Emperors have obsessively interbred with themselves to preserve and spread their bloodline.
   They have ruled over us since the beginning of recorded history, claiming they were given divine
   right to the throne by God.

   Dat je in een keer begrijpt waarom Willem regeert bij de gratie gods en Maxima zijn
   achter, achter, achternicht is (is dat eigenlijk geen incest?)

   En zo spring je in een keer naar de “via Covid naar SDG voor 2030 mondiale uitrol”.
   Macht en kapitaal in de handen van een kleine “elite”.
   Ge”fascisme”liteerd door grote groepen (geweldsapparaat) die dan trouw zweren aan
   deze mensen. Ter uitbuiting van de human resources (slaven).

   De lijnen worden steeds meer zichtbaar. Niet vergeten.

 2. Mooi bij elkaar gevonden allemaal. Nieuwe angstaanjager? Trap er niet in al lijkt het heel wat. Een opname is zo snel gemaakt. De ontwerpen trouwens ook. Geld verdienen op deze manier ook. Mooi gevonden trouwens.
  “Ja, maar die bewijzen dan”? Welke bewijzen?

  Every vieuw can become a story if you look longer.

 3. De vrijmetselarij, tja wat spoken zij uit? Het blijft vaak bij matig onderbouwde beschuldigingen van samenzwering. Is dit niet een prachtig onderwerp voor Huig Plug? Ga eens een aantal maanden filmen in de buurt van vrijmetselaarshuizen en kijk wat er gebeurt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *