Politie werft borderlinecowboys die op geweld geilen

Lekker je gun leegschieten met andere doorgesnoven hooligans, kom bij de Politie!

Als drievoudig slachtoffer van disproportioneel politiegeweld kreeg ik – als ongevraagde Youtube-advertentie- zaterdag jongstleden een wervingsvideo te zien voor agenten. In twintig seconden tijd zien we een gewelddadige huisvredebreuk, agenten die in een donkere steeg hun pistolen leegschieten, en licht getinten die in de boksring er op los meppen. Waarna de etalage van staats-agressie wordt afgesloten met een vrolijk overvliegende helikopter. Kom bij de Politie!

Werving doorgesnoven hooligans
De sjonnie op de wervingsvideo die lekker z’n blaffer leegknalt, die lijkt wel op dat Pepperspray-ventje van de politie in Leiden. Zo werven ze dus hun personeel:

Sla ook in op weerloze mensen, schiet je pistool lekker leeg, voel je omringd met vrolijke taoeages en gekke kapsels, mensen die drugs gebruik(t)en met narcistische stoornis, die nu gedekt door het Ministerie van Veiligheid hun persoonlijke problemen mogen botvieren tegen de samenleving, als de heksenhamer van Ferd Grapperhaus en Hugo ‘snuif’ de Jonge.

Klik je op de link in het filmpje, dan kom je op de ‘check jouw match’-link waar ze nog benadrukken dat je ‘integer’ moet zijn met ‘stevige basis’. Maar kijk vooral eens naar al dat speelgoed dat je ter beschikking staat. Bij een wervingsvideo voor IT-politie een zelfde laken een pak.

Nu blijven we herhalen dat we niets tegen ‘de’ politie hebben, maar ons wel beter voelen wanneer ze er niet zijn. Er werken nog steeds integere agenten, die bij de politie gingen om mensen te helpen in plaats van in elkaar te slaan, ingedekt door hogerhand.

Kom bij de politie! Screenshot uit wervingsvideo, lekker je blaffer leegschieten

Maar zoals de BPOC-verhoren al toonden van 80 agenten die hun eigen ethiek niet meer konden rijmen met de door de korpsleiding geschapen cultuur, lijkt men van hogerhand daadwerkelijk te selecteren op gewelddadigheid. Zoals de BPOC-verhoren onthullen:

De commissie constateert dat de recente eruptie van geweld samenhangt met enkele andere, structurele problemen in de Nationale Politie. Terugkerende thema’s in deze verklaringen zijn een verharding binnen het politiekorps, buitenproportioneel geweld, drugsgebruik, dehumanisering, racisme, seksisme en een cultuur van angst en wantrouwen.

Dat ze mensen demoniseren tot ‘virusverspreiders’ en dat ze voor een demo zeggen ‘ha we gaan lekker Wappies rammen’…

We plaatsen hier wat screenshots uit de wervingsvideo. Wanneer de Politie zo haar doelgroep aanspreekt, dan kan ik het geweld verklaren bij mijn arrestatie op 13 april op de A4/A44 tussen Warmond en het snelwegrestaurant, de redeloosheid waarmee het doorgesnoven gelkuifje met tatoeages en scheurbroek mij peppersprayde, hoe er op geen enkele wijze tot enige rede te komen was met dat gewelddadige tuig.

Dat je met 180 km per uur in een politie-auto naar de cel in Leiden wordt gereden, met 1 of andere opgefokte idioot naast je die tegen je aan duwt en leunt terwijl hij ‘rustig rustig’ roept, als vorm van ‘spiegelen’: zelf een scheet laten en tegen de ander roepen ‘je stinkt.’ Op 14 april werd ik uit de cel vrijgelaten, met een aanklacht voor ‘wederspannigheid’ aan de broek, en na mijn DNA af te nemen.

Toegeven dat ze zich totaal misdragen hebben, en dat alleen in de meest duistere totalitaire regimes zo journalisten bejegend worden, dat zal er niet bij zitten.

Hoewel onaangenaam verrast door de inzet van zes politie-auto’s die een journalist klem rijden op de snelweg, wist ik dat God met mij was. Een merkwaardige kalmte had juist bezit van mij genomen, zeker toen ik wist dat mijn terrier Trudy in veiligheid was.

Dat is hoe het personeel van het Ministerie van Veiligheid ( = Staatsterreur) tegenwoordig is, daar selecteren ze blijkbaar op: op borderlinecowboys die op geweld geilen, op het inmeppen op weerloze mensen die ze vervolgens ‘Wederspannigheid’ ten laste leggen.

Omdat je niet als een dode uit je auto getrokken kon worden nadat ze de ruiten insloegen, maar dat ze bij de mishandeling nog enige spierverstarring ondervonden.

SS-Runen/bliksemflitsen

Dus: heb je ook een narcistische stoornis, kan je stemming lekker snel omslaan onder druk: kom werken bij de Politie. Kun je lekker rondscheuren in je opgevoerde auto met SS-runen op de deuren, en dan zal de utopie aanbreken van de ‘Veiligere’ wereld. Dat is wat de wervingsvideo voorspiegelt, de ‘veiligere’ wereld. Sinds wanneer kan een club die het geweldsmonopolie claimt de wereld ‘veiliger’ maken, en hoe meet je dan wanneer dit doel is gehaald?

Bij de derde mishandeling door de politie onder leiding van Edwin Piest, besloten ze ook mijn vrouw te mishandelen, Afke, voor het oog van de buurt op 6 juni. Edwin Piest overtreedt de wet op binnentreding (Artikel 11 lid 2) door te verzuimen mij een binnentredingsverslag te sturen.

Screenshot recruteringsvideo van de Gestapo, geweld- en machtsmisbruik om personeel te werven

De agente die mijn vrouw met zichtbaar genoegen mishandelde (dat was intimidatie-poging nr 3 op 6 juni), haar met de handboeien op de rug op de achterbank van de politie-auto drukte, die heette Janne. Wij doen nog aangifte tegen dat tuig voor mishandeling.

Edwin Piest verzon als excuus een artikel uit de Wapenwet om te kunnen dreigen mijn voordeur op te blazen. Toen ik ze tot rede poogde te manen gooiden ze me in de boeien in een zwetend hete politie-auto.

Ze namen een legaal gekocht sportwapen mee in beslag, dat nog half gemonteerd was en nog nooit gebruikt. Een kruisboog. Die hebben ze gestolen en volgens de Politie Joure nu vernietigd. Dikke kans dat ze ‘m zelf meenamen.

Ben je doorgesnoven hooligan met drugsverleden, tatoeages en gek kapsel: kom bij de Politie

Zoals de BPOC-verhoren tonen, schetsen nog integere agenten de Politie als ‘een criminele organisatie’: U kunt die verslagen van agenten die ‘uit de kast komen’ zelf kopen als boek bij Uitgeverij de Blauwe Tijger.

Lekker op weerloze mensen inmeppen: alles wat je in je hebt er in 1 keer uit slaan. Screenshot wervingsvideo

De grappigste anekdote van een slachtoffer van de politie, nadat twee agenten bij zijn visserijbedrijf inbraken als intimidatie-actie, die kwam van ‘de rechter’: dan had U de politie moeten bellen’…

De verantwoordelijke topambtenaar, ‘directeur generaal Politie’ van de Topmanagementgroep heet Monique Vogelzang. Ze studeerde kunst en cultuurwetenschappen, dus het zal helemaal goed komen daar bij de Nationale Politie. Met een kunst en cultuurologe kun je vast de ‘cultuur van angst en wantrouwen’ ombuigen!

Een ‘Must Read’ over de teloorgang van integriteit en menselijkheid bij de Politie, HIER BESTELLEN

Een van haar voorgangers is Sandor Gaastra, die maakt nu als Directeur Generaal Klimaat de energievoorziening onklaar, en sloopt het landschap met zonnefarms/windmolens via de Regionale Energie Strategie. Oftewel: bezit U die merkwaardige mix van incompetentie en kwade intentie? Kom werken bij de overheid!

En wanneer je constateringen doet, zoals ‘wat een aso’s die Politie’ of bij agenten die Sperzeit handhaven, dat je dat Gestapo-acties noemt, dan hebben ze nu opdracht van hogerhand: meteen bekeuren voor ‘Belediging’. Zero Tolerance. Oftewel: Staatsterreur naar willekeur.

Overigens ben ik nu een ‘protestschrijver’ tegen wil en dank. Ik ben slechts een natuur/wetenschapsjournalist die hier ook maar in is getrokken, door corruptie bij de overheid te ontmaskeren. Dus maken we ons ook dit seizoen de borst weer nat, voor een nieuwe reeks pesterijen, intimidaties en andere staatsagressie.

Bid voor de Politie mensen, voor de mensen die daar werken. Dat zij van de boze vrijgezet mogen worden, en niet langer aan dit criminele Rutte-regime hun steun verlenen. Maar dat ze gewoon weer doen waarvoor ze waren: mensen helpen, en de echte criminelen oppakken. Dus dat je niet wat journalisten gaat mishandelen en intimideren.

12 Replies to “Politie werft borderlinecowboys die op geweld geilen”

 1. Je zou haast zeggen dat er weer oorlog is.
  Voor de mensen die over wereld oorlogen praten alsof zij ze zelf hebben genummerd:
  Er is steeds slechts één wereld oorlog aan de gang met tot nu toe twee herstelperiodes “interbellums”, om de voorraad wapens, kanonnenvlees en ‘wederopbouw’ aan te vullen, zodat de hel weer verder gaat.
  Het is inderdaad allemaal gepland en het gaat maar door…
  Totdat wij het gaan stoppen. Helaas hebben we een periode nodig om als totale meute op gang te komen.
  Nu is de tijd rijp om weerstand te ontwikkelen met niet-dodelijke wapens tegen onze verdwaalde eenvormigen. [uniformen; een mens is uniek; agenten zijn dus geen mensen, maar non-personen, functies, fictie titels]
  Dus geen gele paraplu’s meer tegen waterkanonnen, maar bijvoorbeeld ballonnen gevuld met gekleurde siliconenkit die we tegen de voorruiten van vijandige voertuigen gooien.
  De geüniformeerde raamprostituees doen niets meer als ze niets kunnen zien. Ook is wegrijden niet meer mogelijk.
  Verplaats je in ‘de vijand’ en voel de werkelijkheid om een verdwaald mens te zijn. Zo corrigeer je hen van weten tot geweten.

  Als agenten het op ‘jou’ persoon hebben voorzien en zich aan jou als mens vergrijpen, dan kan je je daar niet tegen verzetten zonder schade of letsel. Werk mee en zwijg tot je de officier te zien krijgt. Bepaal of deze de wet kent door vragen te stellen of blijf zwijgen.

 2. In de COMMONWEALTH OF AUTRALIA staan de politie auto’s geregistreerd voor commercieel gebruik.

  Hoe zit dat eigenlijk hier, is de Politie ook een dochteronderneming van THE STATE OF THE NETHERLANDS met Rutte als directeur en WILLEM VAN ORANGE-NASSAU en eigenaar van
  plusminus 1000 bedrijven gefinancieerd door de human resources van dit mooie Landschap.

  Als je wilt zien, zal je eerst moeten leren lezen (woorden begrijpen).
  Wanneer je dan uiteindelijk de waarheid vindt, kun je dit niet meer ontzien. Maar het lucht wel op.

  Dus ik herhaal het nog een keer. (herhalen,herhalen,herhalen,niet vergeten.)

  Als je wilt begrijpen hoe de wereldorde met elkaar praat en zaken doet,

  zal je moeite moeten doen om je zelf te wijzen door studie van het Englisch Grammar

  (de taal van de Corporaties), Latijn (de taal van het Vaticaan) en

  DOG-LATIN (de taal voor de Human resources).

  Romley Stewart legt het uit op https://justiniandeception.wordpress.com/

  Geen makkelijke kost, daar moet je moeite voor doen. Maar als je wilt ZIEN…..

  moet je eerst leren lezen. Wanneer je alles begrijpt, zal je ook snappen hoe

  THE STATE OF THE NETHERLANDS in elkaar steekt, met Rutte als directeur
  en WILLEM VAN ORANGE-NASSAU als eigenaar en plusminus 1000 bedrijven
  gefinancieerd door de human resources van dit mooie Landschap.

 3. Wij zijn op de hoogte van AL die zwarte dingen maar laten we liever naar voren brengen hoeveel goede agenten er zijn die NIET mee doen aan die excessen zodat we wel vertrouwen krijgen in deze mensen .Laten we deze mensen eens uitvergroten zodat ons vertrouwen in hen mag blijven.
  Ze zijn er!
  Dus blijf hopen!!
  Het kwaad straft zichzelf dat weet ik zeker!
  Onze verbinding met elkaar is groeiende al beseft nog niet iedereen dat. Denk aan Sheldrake met zijn morfogenetische velden.Het werkt!
  Dus blijf hopen ! Wij komen er wel.Na deze grootste fout (om aan onze kinderen te komen) zullen zij er vast nog meer maken en daar worden wij nog sterker door!! We hebben ons zo wie zo nooit aan die anderhalve meter gehouden met z’n allen toch?
  Zij zijn het die ons wakker gemaakt hebben in ons voordeel toch?
  Hoeveel hebben wij geleerd in die anderhalf jaar! Van ons zelf en de anderen.

  1. Wie zijn wij? Ben jij een meervoudige persoonlijkheid, dus psychisch gestoord.
   Of vertegenwoordig je een ondergrondse beweging?
   Of lijdt je aan een of ander “oversight” syndroom, ik erger me al zolang aan jou
   niets toevoegende braaksels. Stop ermee. Niemand leert iets van jou commentaar.
   (op die ene opmerking waar ik dan wel wat aan had (fluor…)).

   Wanneer je weer met een intellectueel overdachte, door studie verkregen,
   aan realiteit getoetste opmerking wilt plaatsen, zonder je egootje te willen etaleren,
   ben ik een en al oor. Maar ik zie het voor jou zwart in.

   Praten tegen de bierkaai, ja bedoel dus vrouwtjes niet in staat tot enige
   intellectuele en originele gedachte. Alleen maar redenerend vanuit een gevoel.
   Kijk maar naar die 2e kamer debatten van die papagaaiende vrouwtjes.
   owow, ik moet kotsen.
   Sorry hoor, het is laat, ik ben je spuugzat.

   1. Bert, laten we onze woede en frustratie bundelen en niet tegen elkaar richten, een vriendelijk woord van hoop kan zoveel bijdragen. Wat betreft de Dames in de tweede kamer ben ik het roerend met je eens maar vergeet ook de ruggengraatloze heren daar niet. En Bert……………….wees lief voor Mathilda

 4. Herhaling van commentaar op11 april 2021 om 10:56.
  Herhalen, Herhalen, Herhalen, niet vergeten.

  Mooie ontwikkeling van groepen zoals Police for Freedom die zich verenigen. Dit is de weg.
  Groepsverbondenheid. Oudgedienden die vroeger met nobelere intenties
  voor de staat en trouw gezworen aan het konigshuis zijn gaan werken.

  Maar laten we niet goedgelovig en naive zijn.
  De hervorming van het geweldsapparaat naar meer geweld voor onderdrukking
  van steeds minder vrijheid gaat gewoon door.

  De Mentale Zuivering van het Politie Dier en de Kudde waarin zij leven
  naar meer gelijkstemmigheid voor de inzet van extreem gelegaliseerd
  geweld is in volle gang. Uniformiteit van gedachten is hier de sleutel.

  “Men (people) are rarely aware of the real reasons which motivate their actions.”
  ― Edward L. Bernays, Propaganda

  De geschiedenis bewijst ons keer op keer dat wanneer puntje bij paaltje komt,
  “de Politie” niets meer of minder is dan een Knuppel.
  Zij dient slechts 1 doel, het onderdrukken met geweld van een vreedzame bevolking
  die haar stem laat horen wanneer zij het met besluiten van de heersende klasse
  niet eens is.

  Deze specifiek geselecteerde diersoort op een IQ van minder dan 40, geen geweten
  en een totale afwezigheid van enige moraliteit is tot de meest extreme uitingen van geweld
  in staat voor de Staat, door de eed van trouw gezworen aan de Koning.
  Wij zijn 1, zo roepen zij in groepsformiteit, als legitimatie voor het instrument van onderdrukking.
  Waakzaam en Dienstbaar voor de Koning en zijn Kabinet, tegen de bevolking.
  Schaamte is een mentale toestand hun onbekend.

  Het gaat dus over “Hoe is het in Godsnaam mogelijk dat de Politie
  zo schaamteloos te werk gaat en hoe kijk je dan in de spiegel en
  hoe vindt je rechtvaardiging voor je abnormale gedrag”.

  Dan maar een andere classificatie van persoonlijkheidsstoornissen
  als voorwaarde voor het deelnemen aan deze “specifieke diersoort”
  ten einde zich met veel genot te laten misbruiken door Koning en Kabinet.

  Volgens Theodore Millon:
  Antisocial: People with antisocial personality disorder depict a long pattern of disregard for other people’s rights. They often cross the line and violate these rights.
  Sadistic: Gain satisfaction through dominating, intimidating and humiliating others. They are opinionated and close-minded. Enjoy performing brutal acts on others. Find pleasure in abusing others.

  De creatie van Totalitair Europa (Agenda 2030, Great Reset), door een ongekozen groep en met Nederlands Bestuur in opdracht van het Koningshuis als hoofdsponsor met geroofd belastinggeld gaat vol gas verder. Onder de vlag van de United Nations en de WHO. Want zoals Rutte vermeldde “zolang de WHO zegt dat de “plandemie” niet over is gaan wij door”. Dus maak je borst maar nat de komende 10 jaar.

  Zuivering van het geweldsapparaat naar een sadistische samenstelling voor onderdrukking van de autonome denkers in verzet is hiervoor blijkbaar noodzakelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *