‘Politici in de cel opsluiten’

Rutte en De Jonge opsluiten? Demo Amsterdam

Weet iemand wanneer de laatste keer was- voor de coronapsychose- dat mensen met borden over straat liepen waarin werd opgeroepen de premier op te sluiten en zijn minister van VWS of een ander ministerie? In Berlijn Duitsland zag je het zelfde, borden waarin werd opgeroepen Merkel op te sluiten.

Merkel met haar mondhoeken altijd omlaag

3 Replies to “‘Politici in de cel opsluiten’”

 1. Naar mijn mening is deze misdaad zo groot dat de medewerkers hieraan niet de cel maar de strop verdienen. Ze maken bewust mensen dood of tenminste doodongelukkig, Deze satanische Misdaad dient daarom, naar mijn mening met de dood bestraft te worden, graag snel want door massale houtkap is er straks een tekort aan bomen om dit geteisem aan op te knopen ten toon te stellen.

  Zelf zie ik de glans verdwijnen uit de ogen van mijn kinderen en mensen om mij heen door deze zieke, door “onze” regering, gecreëerde maatschappij. Hoe lang blijven we dit nog accepteren. Het kostbaarste bezit is ons eigen volk en we laten het willens en wetens kapot maken. Ik schaam me dood!!!

 2. Laten we niet de politieke jeugdafdelingen vergeten.
  Uitroeien incl. wortel en tak.
  En daarna de Kafka kevers die wij werkenden op onze rug verplicht moeten meezeulen en alleen maar parasiteren.
  Van wie was ook weer de uitspraak:
  Pennenridders en andere kwasten moet je in 1dag uitroeien???

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *