Monsterspeech Baudet ‘QR-maatschappij’ en digidespotisme…

Scan QR Code om bij ons account uit te komen. In handen van De Staat ligt het digidespotisme op de loer

In een monsterspeech bij politiek theatergezelschap De Tweede Kamer toont Thierry Baudet zich als debater en verteller op zijn best. Hij vertelt over viroloog Ab Osterhaus. Die publiceerde in 2009 al over het kwalijke mechanisme, waardoor mensen die nu ‘de prik’ hebben gehad bij een nieuw gemuteerd virus heftiger ziek kunnen worden: Antibody-dependent enhancement. Je immuunsysteem is door de prik ‘getraind’ om het vorige virus aan te pakken door daar 1 specifiek eiwit in te herkennen.

Een spuit als bescherming tegen de vorige oorlog
Een beetje zoals de Maginot Linie van de Fransen de Duitsers uit de vorige oorlog moest tegenhouden. Terwijl in 1940 de strijdtactieken en militaire middelen aanzienlijk waren veranderd.

Het nieuwe virus heeft dat eiwit niet waarvoor ‘de spuit’ met experimentele gentherapie (Pfizer, Moderna) je lichaam trainde om het aan te pakken, en wordt dus niet onklaar gemaakt.

Want dit keer is het niet Von Hindenburg. Maar het is Generaal Rommel, en die zoeft gewoon met zijn tankbrigades om de linies heen en stormt in een paar weken door naar Parijs, met zijn hele leger aan de pepmiddelen van Bayer en IG Farben zodat ze ook ’s nachts door kunnen vechten.

Wel slaat het immuunsysteem op hol, zodat geinjecteerden een grotere kans op overlijden hebben en besmetting, en ook geven ze gewoon de ziekte door aan anderen. Mijn kungfu leraar en mentor is ook biotechnoloog, en die stelde vorig jaar al dat vaccinatie niet beschermt. Ja tegen de eerste variant maar niet tegen de mutant.

Oftewel, alle maatregelen dienen niet het beleden doel. Wel helpen ze een geheel andere agenda. En waar de FvD die 2030 agenda eerder niet durfde te noemen, waar het kwartje bij Baudet ondanks aandringen niet viel: nu zien ze het en komt zijn politieke revanche met een monsterspeech.

Hulde!

Trilateral Commission

2030 Agenda
Niet 1 maatregel die De Jonge en Rutte met de op hol geslagen Tweede Kamer namen was in het belang van de volksgezondheid, zo laat Baudet zien in een monsterspeech, nadat hij eerst Rob Jetten van zijn Moral Higher Ground blaast. Omdat enkele organisaties het patent op oorlogsleed claimen uit de bloederigste episode van de menselijke historie. EN dat die stellen dat een ander daar niets over mag zeggen dat hen niet zou bevallen.

De selectieve verontwaardiging.

De FvD’ers hebben de Epoque 11 van mijn hand over de SDG Doelen en de Great Reset gelezen en ter harte genomen. Ze zien dat alle als ‘winst voor gezondheid, milieu, onderwijs, wereldvrede’ en andere thema’s in de praktijk naar een geheel andere toepassing werken.

Ze zien wat het werkelijke doel is, en de samenhang met andere maatregelen als 5G en de introductie van een CO2-tax per inwoner. De QR-maatschappij, met een scanner die je goede of slechte gedrag voor een depotische overheid kan aflezen. De Lange Mars naar Noord Korea aan de Noordzee.

Plug & Zeilmaker in Blue Tiger Studio, met de Epoque 11

De afschaffing van contant geld, zodat ze bijvoorbeeld je krediet kunnen bevriezen op 20 september omdat je CO2-budget voor die maand op is. Dus dat je maar binnen blijft in ‘klimaatlockdown’.

Op 27 oktober geef ik ook voor de Statenfractie in Gelderland mijn befaamde Cursus Bullshitdetectie en een lezing over de SDG Doelen. Wij dienen ons met kracht af te zetten tegen het digi-despotisme van globalisten, om ons menselijke alternatief voor het voetlicht te brengen.

Er is zoveel mogelijk om Nederland te saneren, met besparing van tientallen miljarden euro’s en lucht voor ons mkb, familiebedrijven, de boeren en vissers, onze helden van de voedselvoorziening. Neem de media, dat we weer eerlijke nieuwsvoorziening krijgen. Kan de NPO uitgekleed tot 1 zender zonder reclame, waar kartelpolitici en hun trawanten geen beslissende stem in de Raad van Toezicht of bestuur hebben.

Multi-bestuurder Joustra, voormalig ‘terrorisme’-coordinator ziet nu toe op De Juiste Berichtgeving’

Iedere vorm van staatssteun aan de mainstreammedia moet eerst nauwkeurig blootgelegd en vervolgens stopgezet. Dus ook de constructie waarvan Christian van Thillo en Thomas Leysen profiteren (Belgische mediasubsidies), en waarmee ze hun greep op de Nederlandse kranten vestigden.

Het media-Siberie aan de Van der Made-weg van Van Thillo

De Vijand, dat is satan/lucifer, de godheid van D66’ers
Tot slot dient de Vijand, satan, Lucifer als godheid van de globalisten als Rob Jetten als lid van de Trilateral Commission ons helder op het netvlies te staan. Het Transhumanisme, dat is hun ideologie (google wat dat betekent, als je dat NOG niet weet zucht…)

Wat de mensen betreft die zich ‘rechts conservatief’ noemen, en die eindeloos lopen te k…en over ‘De Islam als bedreiging voor Europa’. Hou daar eens mee op.  Met mijn Joodse vrouw en haar dochter vierde ik als christen gisteren thuis Sukhot (loofhuttenfeest) samen met een Nederlands-Marokkaans moslimstel en mijn christelijke buurman, samen met zijn dochter.

Drie geloven op 1 kussen, daar past geen duivel meer tussen. Beregezellig. Joden, Moslims en christenen delen een eigenschap die onze werkelijke vijanden van satanspartij D66 ontkennen: Godsbesef, Ontzag voor Het Leven en haar heiligheid.

In plaats van zelfaanbidding, gelul over ‘god in jezelf’. Lazer toch op.

Het productiebedrijf van het Mediapark maakt ok echt NEP nieuws

Mensen die dat ontzag kennen, die maken geen coronaspuitjes voor baby’s en peuters. Hoe ziek van geest kun je zijn, zeker wanneer je weet dat die spuitjes serieuze negatieve bijwerkingen kennen en alleen voorbereiden op de vorige oorlog.

6 Replies to “Monsterspeech Baudet ‘QR-maatschappij’ en digidespotisme…”

 1. Ik huil van binnen en trek het bijna niet meer maar ik moet door! Samen met hen ,die vechten tegen het absurde onrecht dat ons wordt aangedaan .Vecht, voor onze kinderen en kleinkinderen.
  Dat houd me op de been.Gelukkig zijn we met VELEN en worden steeds sterker!! Daar put ik mijn hoop uit. Dat geeft mij kracht.
  Zij die hun ziel hebben verkocht zullen zeker gestraft worden!

 2. “Gelukkig zijn we met velen en worden steeds sterker” schrijft Mathilda. Wow ik wil het graag geloven en hier steun uit putten maar ik voel me nog steeds alleen. Waar zijn die “velen” die willen vechten tegen deze satanische macht? Waar kan ik deze mensen vinden en me aansluiten? Op het malieveld met een bloemetje en een kapotgeslagen hoofd? De bijl moet erin en wel nu, dus als er meer gelijkgestemden zijn wil ik me graag aanmelden.

 3. Heb vanmiddag de ‘monsterspeech’ van Baudet bekeken en beluisterd. Hij zegt niet veel meer, eigenlijk minder, dan wat hier ter huize al bijna 2 jaar op allerlei wijze tot uitdrukking wordt gebracht. Leuk dat Baudet een wat breder en dieper zicht krijgt op deze zaken. Hij is er nog niet maar je kunt ook niet alles benoemen daar dan een groot deel van de achterban, die daar nog niet (vaak nog lang niet) aan toe is, gaat afhaken richting partijen die minder ‘aanstootgevend’ zijn.

  Heb me trouwens altijd verbaasd over dat gejeuzel van de Christen Unie, deze keer bij monde van de wan-heilige Gert Jan Seegers, over het Joodse dogma van de 6 miljoen. Zijn bijbel verteld hem dat zijn God regelmatig zijn (toenmalige) volk moest straffen vanwege ongehoorzaamheid en dat Hij het middel ‘massale uitroeiing’ niet schuwde en daar andere volkeren als instrument in Zijn hand voor gebruikt.

  Gert Jan Seegers kan wat ‘krikselijke’ politiek (daarom hebben ze ook ze veel kinderen, die ‘krikselijken’) de pijp aan Maarten geven maar helaas is dat zijn derde voornaam. Dus daar schieten we ook niets mee op. Gert Jan is van het type ‘humanistisch nep-christendom’ dan ik staat is de Ark van Noach, met daarop de 8 gereddenen, in levensgevaar te brengen door de deur van die reddingsboot open te trappen om alsnog ‘drenkelingen’ te redden.

  Complete naïve idioten, dit soort humanistische ‘christenen’ die eigen land en volk willen opofferen voor hun ‘goed-doen’/Tikkun Olam kletskoek en er vanwege hun ‘goede werken’ op rekenen in de hemel in mijn toekomstige achterstandswijk rond te paraderen met allerlei medailles op de kippenborst terwijl wij als beschaamde rechtse rotzakken voor hem mogen buigen. Walgelijk figuur deze Haman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *