Meer boekingen voor Bullshitdetectie

Essentiele literatuur om het verschil tussen ‘liegen’ en ‘bullshit’ te duiden

Vandaag reizen we naar het Provinciehuis te Arnhem om weer de interactieve Cursus Bullshitdetectie te verzorgen aan Statenleden. Ook komende maand verzorgen we nog zo’n cursus, nu voor een gezelschap van boeren in Boekelo. Wie een gezelschap en een beamer bij elkaar krijgt komt in aanmerking voor deze les in basale wetenschapsjournalistieke vaardigheden. 

De Cursus Bullshitdetectie, hier voor Boeren 

Je leert volgens de definitie van Harry G Frankfurt wat ‘Bullshit’ nu precies inhoudt, het verschil met ronduit ‘liegen’. Je leert aan de hand van de vier niveaus spraakverwarring tijdig signaleren op welk terrein het debat nu plaatsvindt.

Ook leer je de trucs herkennen waarmee mensen die zich voor ‘wetenschapper’ uitgeven hun boodschap verkopen.

Wie interesse heeft kan mij een email sturen, en vragen naar de tarieven en voorwaarden. Je kunt ook bellen in de ochtenduren via 0513750270. In principe geef ik voor ieder gezelschap van politieke partijen tot bedrijven een cursus. Behalve aan D66’ers. Met globalisme-fascisten bivakkeer ik liever niet in 1 ruimte.

Het moet voor mij ook leuk en gezellig zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *