Haagse politie kopschopt weerlozen, Hugo’s heksenjacht begint

Onder de uitroep ‘kankermongolen’ weerloze arrestant kopschoppen en met wapenstok inrammen

Agenten in Den Haag schopten als doorgesnoven hooligans gisteren weer in op een man die al op de grond ligt en ge-immobiliseerd is, waarna er nog een agent bij komt die met de wapenstok begint in te rammen. Het gebeurt gewoon in Nederland, het filmpje gaat nu viraal en U staat er bij en kijkt naar dit ‘nieuwe normaal’.  

Luister naar wat die agenten schreeuwen over ‘tyfusmongolen’, ‘kanker kanker kankerzooi hier’, en ‘laat mijn stad met rust kankermongool’…Terwijl die doorgesnoven hooligans/aka ‘de Politie’ vervolgens als wilden met de wapenstok in meppen op iemand die weerloos op de grond ligt.

Heksenjacht op ‘wappies’ als de nieuwe Untermenschen
Nu lijkt de bron op Linkedin, A. El Hassnaoui niet beslist helemaal betrouwbaar. Als je een HBO-opleiding zou hebben gedaan en je schrijft ‘regie’ nog met twee g’s, maar dat kan ook de staat van onderwijs zijn. Het beeld liegt toch niet, zou je zeggen. Ook bij een crimineel die geimmobiliseerd is mag je toch niet zomaar er op los meppen en er op in schoppen.

En we herkennen het patroon.

De politie wordt door de korpsleiding opgehitst tegen ‘virusverspreiders’ en ‘wappies’, personeel van de politie kijkt naar de mainstreammedia, de NPO en gelooft dat. Zoals Gideon van Meijeren (FvD) bij Jorn Luka ook vertelt, hoort hij ook van de portier bij de Tweede Kamer die met genoegen vertelt over ‘wappies’ die weer eens terecht aangepakt moeten worden.

De atmosfeer van haat en ophitserij komt volledig op het conto van de regering en haar instituten, uitvergroot door massamedia die hun journalistieke plicht verzaken.

Het RIVM kwam 14 oktober met een bericht waarin zij stelden dat vier op de vijf intensive care opnames op het conto zou komen van ‘ongevaccineerden’.

Maar zoals De Andere Krant achterhaalde, kan het RIVM helemaal niet de cijfers overhandigen op basis waarvan ze IC- claim doen:

Lees De Andere Kant, waar Karel Beckman doet wat een journalist hoort te doen: de macht controleren in plaats van haar oppositie demoniseren

Niet geinjecteerden ‘ruimen’ als bij MKZ
Navraag door de journalisten van De Andere Krant bij medewerkers van diverse ziekenhuizen, toont dat de zaak precies omgekeerd ligt. Het zijn juist (ook) dubbel geinjecteerden die binnenkomen op de IC.  Dat is het zelfde beeld als dat de situatie in Israel laat zien.

Logisch, want je bent alleen maar beschermd tegen ‘de vorige oorlog’, bij ieder nieuw virus zou je volgens dit regeringsbeleid tot je levenseinde aan toe dan een nieuwe prik moeten krijgen.Daarnaast is ‘corona’ maar voor een miniem aandeel IC-opnames verantwoordelijk, ongeveer 1 procent.

Op basis van leugens door gekochte ‘deskundigen’ en propaganda is dus de atmosfeer van heksenjacht geschapen onder het Rutte-regime en haar media. Wij bereiden ons voor op een ware klopjacht, tot de laatste mensen ‘de spuit’ in het lijf hebben laten zetten met experimentele gentherapie.

Inheemsch duizendblad op Kamp Westerbork…

Het aantal doden door injecties in Europa liep al op tot meer dan 26 duizend, waarschijnlijk een forse ondertelling. Bloedklontering, antibody dependent enhancement, hartspierontsteking, gezichtsverlamming zijn slechts enkele van vele mogelijke werkingen. Wie zijn kinderen injecteert loopt kans ze voor het leven onvruchtbaar te maken.

Je voelt ‘m al aankomen: in plaats van de corruptie van ‘de deskundigen’ aan de kaak te stellen, en de macht van de farmaceutische industrie over die ‘deskundigen’ en regeringen, wordt het falen van dat beleid aangegrepen om niet-geinjecteerden te zondebokken. de nieuwe Untermenschen waar je volgens ‘deskundigen’ van die overheid als Osterhaus en Gommers ‘de schurft aan’ zou krijgen.

Televisiekijkers bij de NPO krijgen vergelijkingen met het ruimen van vee voorgeschoteld in tijden van mond en klauwzeer, alsof je dat nu met de ‘wappies’ zou doen, de nieuwe Untermenschen die als infectie van het volkslichaam zouden functioneren. Dat is exact de zelfde retoriek als van de nazi’s tegen de joden.

Een demissionair kabinet dat over haar schaduw illegaal blijft regeren

Straks weer strengere lockdowns
Met het nieuwe griepseizoen zal het Rutte-regime de teugels weer strakker aantrekken, zoals ook al in Australie is gebeurd. Op 29 oktober kwam Justin Trudeau, Canadees premier en uitvoerder van ‘The Great Reset’ nog op bezoek in Den Haag. In Canada is ook de heksenjacht geopend, net als door Joe Biden in de VS.

In Nederland krijgen werknemers van bedrijven al te horen dat ze hun werk verliezen, wanneer ze zich niet laten inspuiten met de experimentele gentherapie/nanotechnologie.

Zie ook hoe ze klokkenluider van justitie, Huig Plug nu te grazen nemen. Hun overheid legt met landsadvocaat Pels Rijcken (waarvan de voormalige directeur Frank Oranje miljoenen euro’s verduisterde) al beslag op zijn appartement. Denk nu niet, ‘dat zal mij niet overkomen’, het is ‘heden wij, morgen gij’…

Wij bidden vandaag voor Huig Plug, dat we deze satanskermis zullen overwinnen in Jezus naam

Schijndemocratie, technocratie, terreurregime
Klokkenluiders in dit land belanden meestal in een camper ergens, berooid en verguisd. Zoals Gideon van Meijeren al constateert na een half jaar ervaring als Kamerlid, en eerder als juridisch medewerker voor de ministeries: we leven in een schijndemocratie, de ‘debatten’ in de Kamer zijn slechts poppenkast, en wie de modellen en ‘deskundigen’ maakt/benoemt, die bepaalt wat er gebeurt.

Er is dus niemand die ons tegen de terreur van Rutte, Grapperhaus en zijn borderlinecowboys kan beschermen. Trek daar uw juiste conclusies uit, inzake de bescherming van je dierbaren.

We laten de kopjes niet hangen lieve mensen, wij bidden tot God en stellen ons vertrouwen op Hem, juist omdat we zelf zo zwak zijn, helemaal niet ‘van nature goed’, laat staan dat wij zonder zonde zijn.

Zij kunnen ons lichaam breken, maar onze ziel is van Jezus Christus, die deze satansdienaren en bezetenen zal oordelen. Ik hou er rekening mee dat dit terreurregime mij zal vermoorden, zoals die agenten me al eerder als wilde drugsgebruikers op de A4/A44 mishandelden.

Aan wie verkocht Hugo zijn ziel?

Er zit niet enige beschaving bij deze borderlinecowboys.

Daarna wilden ze mij ook nog voor ‘wederspannigheid’ aanklagen. Maar zelfs de officier van justitie in Haarlem vond die aanklacht wat al te bont, en besloot mij wegens gebrek aan bewijs daarvoor niet te vervolgen. Om mij heen kom ik nog zovele goede mensen tegen, die het zaad voor de toekomst kunnen zijn van liefde en rechtvaardigheid.

Het zijn kortom Interessante Tijden, laten we elkaar helpen, geen trap na geven of moddergooien naar elkaar, maar elkaar steunen en voor het Goede Ware en Schone strijden.

Bent U bereid de ultieme prijs te betalen, als mens aan de goede kant van de geschiedenis? Ik zeg nu volmondig JA, liever dood dan slaaf, maar kan dat pas bevestigen wanneer de tijd en het moment daar is en daden van mij vraagt.

Op de Koffietafel, of ik de ultieme prijs durf te betalen, dat zal het moment zelf moeten uitwijzen

PS: Je zult maar ouders hebben die het voorgeschreven narratief nog steunen, en kans lopen als kerngezond kind voor je leven verminkt te worden. Omdat ze je ‘besmet’ verklaarden met de PCR-test die geen besmettingen aan kan tonen. Slechts tien minuten eigen onderzoek buiten de voorgeschreven werkelijkheid, en je weet al dat het officiele verhaal niet KAN kloppen.

Wel zie je al snel alle overeenkomsten met eerdere massapsychologische experimenten, zoals bij de Bolsjewieken en de nazi’s.

Maar ook of juist academisch opgeleiden lopen met open ogen in de val. Want ‘de deskundigen’ zeggen het, De Autoriteiten, en jij bent immers zo verstandig dat je die ‘deskundigen’ vertrouwt.

12 Replies to “Haagse politie kopschopt weerlozen, Hugo’s heksenjacht begint”

 1. Geweldsmonopolie door onze fascistische overheid. Nou mijn overheid is het niet meer; al lang niet meer. Smerige communisten zijn het! Lafhartige globalisten! Het wordt tijd voor een giga-opstand.

   1. Els, ze hebben mij al doodgetrapt voordat ik dat voor elkaar heb. Neemt niet weg dat het er toch tijd voor wordt, naar mijn mening.

 2. 7 nov.den Haag.12 uur verzamelen 1 uur op pad met z’n allen.
  Ennuh….Blijf positief!
  Het kan niet zo zijn dat een snotneus van een leraar ( en over de rest maar niet te spreken ) ons hele land naar z’n grootje kan brengen.
  Wij zijn toch Nederlanders ? Strijders?

 3. Omdat ik kritiek had op de nazi’s op het binnenhof, ben ik ook ontboden op het hoofdkwartier van de haagse “politie”, alwaar nazaten van degene die al eerder de man van mijn opa op transport naar Dachau hebben gezet, mij met maar liefst 2 “man” hebben verhoord. De heksenjacht is begonnen.

  1. De Politie vergelijken met de Gestapo is een belediging: voor de Gestapo. Die lieten je geen illusie over hun ware intenties, bij ons krijg je een hoop PR-gelul over waakzaam, dienstbaar, rechtstaat, maar intussen overtreden die doorgesnoven hooligans gewoon lukraak de wet, ze gebruiken ook drugs, en zo hebben ze mij ook al drie maal mishandeld, en zo overtreedt hulpofficier Edwin Piest de Wet op binnentreding door te verzuimen van hun laatste gewelddadige overval een binnentredingsverslag te sturen. Op basis van 1 roddelverhaal van een kwaadaardig gezind familielid van mijn vrouw haar kant, kunnen ze dreigen je deur in te rammen, je vrouw zomaar in een gesticht gooien, mij in de boeien in een zweterige auto vast houden, en de agente Janne toonde een sadistisch genoegen bij het kwellen van mijn vrouw die in de boeien gebonden aangaf last van haar schouder te hebben (dankzij een eerder ongeluk)

   Wij kunnen uit eerste hand concluderen dat de selectie van agenten in afgelopen 10 jaar op negatieve wijze heeft plaatsgevonden, zodat sadisme en narcisme nu de basiskenmerken van agenten bij het korps zijn. Wij zien geen morele noch legitieme reden deze leugenachtige corrupte terreurstaat nog serieus te nemen, en met ‘angst voor geweld’ verandert aan dat feit niets.

  1. Inderdaad: Amen @Mathilda.
   Waar blijven de Nederlandse kerken!? Wanneer worden CU en SGP wakker? Die horen/zien toch ook deze oproep/waarschuwing. Word bijna moedeloos van al die slapers…..

   Gelukkig, morgen weer een nieuwe dag, dus nieuwe kansen. Zonder hoop geen leven 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *