‘IK kan MIJ niet voorstellen’… Argumenteren met geinjecteerden..

De Staat als heilsmachine, het satanische idee

Tieners worden via hun consumptiepatronen nu onder druk gezet om ‘de spuit’ te nemen. Anders mag je de Mac niet meer in, dat soort groepsdruk-argumenten moeten moeders en vaders nu aanhoren. Ouders die logisch nadenken op basis van bewijs en het recht op zelfbeschikking, die worden op school door leraren als ‘wappies’ weggezet,. Net als in de voormalige kwaliteitskranten als NRC Damesblad. Zoals ‘help, mijn pappie is een wappie’.

Aan wie verkocht Hugo zijn ziel?

Hugo’s Heksensabbat
In het huidige opinieklimaat heeft argumenteren geen enkele zin, zo merkt iedereen die wel eens door de Politie is in elkaar gerost. Door het positioneren van een leugen is via herhaling en bezwering een groepswaarheid gemaakt, die Autoriteit kreeg.

Iedere geinjecteerde aan het infuus van de massamedia en staatsomroep NPO, die is overtuigd van die Autoriteit. Die is heilig. Zoals de Duitsers geen kwaad woord over Der Fuhrer en zijn kampartsen konden ventileren, of een bepaald genre katholieken bij De Paus.

En de repliek ‘foei dat je die vergelijking maakt wat onsmakelijk’, dat zijn slechts uitingen van dat onwrikbare geloof in De Leider, de Autoriteit. We zijn getuige van een soort heksensabbat, vergelijkbaar met wat de nazi’s bereikten, zichtbaar in de film ‘Triumf des Willens’:

Dat hele Berlijnse stadion met de armen in de lucht, maar dan nu ontblote armen waar ‘de spuit’ in moet. Zo werden miljoenen jonge jongens in de bloei van hun bestaan ook de loopgraven in gedreven in 1914-18. Meer nog dan de Tweede Wereldoorlog was de Eerste die van totale krankzinnigheid, het gesmijt met levens in een industriele lijkenmachine.

Mensen in groepen zijn van nature nogal rare wezens. Alleen in een 1 op 1 situatie valt nog iets van rede los te maken. Zelfs dan blijft het argumenteren tegen de bierkaai bij iedere geinjecteerde, die aan het infuus ligt van de televisie.

Hugo de Jonge houdt zijn praatje voor ‘de pers’…

Autoriteit is alles in non-discussie
Slechts rudimentaire kennis van de goddeloze historie van de 20ste eeuw is afdoende. Maar mensen leren niets van geschiedenis, omdat ze iedere keer menen dat het ‘dit keer heel anders is’. Het is iedere keer precies hetzelfde omdat mense de zelfde wezens bleven, vatbaar voor Het Kwaad. Satan in de christelijke traditie, De Djin bij Moslims.

Ook nu bij Hugo’s Heksensabbat. Wie dus het gesprek met geinjecteerden aan het infuus van massamedia wil aangaan: je moet je argumenten wel klaar hebben, bewijzen en je eigen bronnen ook goed controleren. Maar je opponent is niet met rede te benaderen. Je zult de autoriteit van zijn bronnen moeten ondergraven.

Anders is het ‘jij teuge mij’, waarbij ‘mij’ denkt dat De Autoriteit van zijn bronnen hoger is. Oftewel, jij moet wel een verwaande kwast zijn dat je het tegen De Autoriteit opneemt. ‘Oh ben jij ook al medicus’, dat soort manipulaties. Voor je opponent is je autoriteit het punt van discussie, niet wat je te zeggen hebt.

Hij heeft jou niet zo vaak op TV gezien als kamparts Osterhaus. Dus ben je minder belangrijk, want anders had hij jou wel zo vaak op zijn televisie gezien.

Massapsychologie uit 1895, onze reisgids vandaag

Verdiep je in de massapsychologie
Toch kun je wel degelijk progresssie boeken, door zelf alvast te staan waarvoor je staat. Succesvol argumenteren is investeren in je sociale autoriteit. Wanneer je eenmaal weet dat rede en logica op 99% van de mensheid een verwaarloosbare rol spelen. Investeer in je houding, je energie. Je hond luistert ook niet naar wat je zegt, maar naar de manier waarop.

Je kunt wel idealistisch blijven over je medemens, maar dient ook een zeker realisme achter de hand te houden. Praten met een geinjecteerde aan het infuus van massamedia, werkt in aanvang net als bij het africhten van een hond.

Ieder totalitair regime vestigt zich op basis van herhaling van de zelfde leugens, en de groepsdruk die deze teweeg brengen. Een vast principe uit de massapsychologie zoals Gustave Le Bon dat al formuleerde gaat als volgt: Zolang ‘de autoriteit’ van de bron van die leugens maar overeind blijft, dan blijven mensen die leugens slikken en opvolgen.

Pers draag vrijwillig een muilkorf

Ook als ze ergens diep van binnen al weten dat ze nergens op slaan. Nagenoeg alle Nederlanders weten immers al dat die virusboerka’s/mondmaskers werken als kippengaas tegen de vliegen: niet. Maar let maar op, hoe ze die gehoorzaamheidssymbolen vanaf zaterdag weer massaal dragen.

Angst voor straf is afdoende.

Ook, of juist zogenaamd ‘hoger opgeleiden’ reageren onder groepsdruk even stupide als mensen zonder intellectuele vorming. Dat is een ander vast basisprincipe uit de massapsychologie. Zolang dus de ‘Autoriteit’ maar overeind staat van ‘De Leider’ is cognitieve dissonantie bij ook de meest hoog opgeleiden de regel.

Dan houden die ‘slimme’ mensen het gevoel dat ze bij ‘de goede groep’ horen met de juiste volksmenner/leider. Namelijk de groep die ‘DE’ wetenschap in pacht zegt te hebben. Wie het over ‘de’ wetenschap heeft is ofwel scientist/D66’er of iemand die niet snapt hoe wetenschap werkt (georganiseerde onenigheid, met onderzoeksgeld als bepalende factor voor ‘waarheid’)

Oh, dus jij zegt dat je ‘de’ wetenschap bent? Vind je dat niet aanmatigend te stellen? Noem eens drie peer reviewed publicaties waarin effectiviteit van het ‘vaccin’ wordt afgemeten tegen het risico van bijwerkingen? Oh, je kent geen een, behalve iets dat Ab Osterhaus op TV zei?

Oooh, dus je roept maar wat… Zeg dat dan.

Blijf gezond: mensen willen vooral de eigen vermeende goedheid etaleren dat ze bij ‘de goede groep’ horen.

Hoe lang je in Sinterklaas bleef geloven
Vergelijk het met de Autoriteit die Sinterklaas voor je had in je jeugd, de Goedheiligman. Ieder jaar verscheen hij weer op de NOS en in het NOS Journaal, als hij met de Pakjesboot en Aart Staartjes binnenvoer vanuit Spanje.

Je zag al wel, dat pepernoten niet zomaar uit een gesloten raam konden komen, en dat je vader ze achter de hand hield. Maar de Autoriteit van Sinterklaas was nog zo groot, dat je bleef geloven dat die pepernoten toch op 1 of andere wijze van zijn donkergekleurde helpers afkomstig waren.

Pas toen kinderen in groep 4 massaal begonnen te zingen ‘Sinterklaas bestaat niet’, en jij de Goedheiligman met z’n grijze schimmel nog te vuur en te zwaard verdedigde, toen kwamen de barstjes. Toen je ouders vervolgens het boekje open deden over de Bisschop van Myra, viel De Sint van zijn voetstuk als autoriteit.

Zo gaat dat ook bij mensen die dagelijks de NPO kijken en zelfs geloven dat Sint Osterhaus het goed voor heeft met ze.

Wie het bedrog van het demissionaire Rutte-regime reeds lang doorziet, moet vooral kampen met argumenten, die het beperkte voorstellingsvermogen en luiheid van de respondent als uitgangspunt hebben. Mensen die nog aan het infuus van de massamedia en de NPO hangen, die nemen ook ‘de spuit’ zonder nadenken.

Trudy bij Hitler op de koffie.

 Argumenteren met geinjecteerden
Massamensen nemen altijd zichzelf en het ego als uitgangspunt van de eigen overtuiging. Hun gekoesterde zelfbeeld, en dat is waarop de spindoctors van de RIVM “Corona Gedragsunit’ ( U weet het nog, die van ‘angst is een machtig wapen’)ook zo succesvol op inspelen sinds maart 2020. Via mensen met voorbeeldfunctie, die je de eigen leugens laat geloven en vervolgens ‘en plein publique’ laat herhalen.

Dat zijn de ‘verstandigen waar je bij wilt horen’. Dat je lekker lui je verstand kunt uitschakelen.

‘IK kan MIJ niet voorstellen dat…’ Ja nou en, wie ben JIJ nu…

Ooh ja, jij bent zo ‘verstandig’ omdat jij je op ‘de wetenschap’ zegt te baseren. Dus je zegt dat jij ‘de wetenschap’ bent? Of vertrouw je enkel blind wat een select clubje door de overheid en medische industrie betaalde ‘deskundigen’ zeggen, die daar belangen bij hebben?

”Ik vertrouw mijn medemensen’ = ieder mongooltje vertrouwt een door de overheid en industrie betaalde ‘deskundige’ blindelings, zonder zelf onderzoek te doen. Je krijgt hier de impliciete beschuldiging een wantrouwend persoon te zijn, die ‘slechter’ is dan de opponent.

Wie is diegene nu, te menen dat deze meer mensenkennis heeft dan jou?

Tot het laatste bleef Hitler’s ‘autoriteit’ bij zijn getrouwen overeind, hier de bunkers onder de Berghof

‘Ja maar het kan toch niet zo zijn dat alle media op de hele wereld’… Niet alle media, alleen die mediaconcerns en staatsomroepen waar je tot nu toe je informatie winkelde uit gewoonte.

Kun je niet voorstellen dat mensen zo vals en gemeen kunnen zijn, danwel zo egoistisch en zelfingenomen als Osterhaus en Gommers? Waarom kun je dat dan wel voorstellen bij de nazi’s en de communisten? Waren dat dan andere mensen van een andere planeet?

Leunt je vertrouwen op zelfstandig onderzoek, of slechts op herhaalde blootstelling aan die ‘deskundigen’ op basis van je beperkte mediaconsumptie.

Op propaganda dus… Wanneer je iemand tot een ander gezichtspunt wilt bewegen, besef je dan dat je deze persoon uit zijn sociale groep probeert te halen. Dat geeft iemand angstige gevoelens, alsof hij van zijn kudde verstoten zal raken.

De Angst om in die groep te blijven, moet dus groter zijn dan de angst je bij een nieuwe groep aan te sluiten.

De Wewelsburg, met licht weerspiegeld in het riviertje de Alme

‘Angst is een machtig wapen’
Mij bekruipt de angst alvast, wanneer je de tienduizenden injectiedoden voor het oog haalt, en de verminkende werkingen naast een halfbakken bescherming tegen een virus, dat niet erger is dan ‘de griep’.

Bloedklontering, gezichtsverlamming, hartspierontsteking, auto-immuunziekte, potentiele onvruchtbaarheid, antibody dependent enhancement: het is maar een greep uit de reeks werkingen die de experimentele gentherapie van dit regime ons opdringt.

Het helpt je in te zien, dat de wereld weer altijd anders in elkaar blijkt te zitten dan je dacht. Als je al dacht. Is het niet meer beangstigend in te zien hoe de gehele economie implodeert door overheidsmaatregelen, hoe schaarste ontstaat in basale consumptiegoederen, hoe een totalitair bewind zich ontvouwt die zich tot achter de huiskamerdeur met je priveleven bemoeit?

Geinjecteerden aan het infuus van de massamedia, die overtuig je niet met argumenten. Je moet hun gevoel zien te raken.

Overal duivelsbeelden rond Binnenhof

De duivel verdraagt geen spot
Voor het eerst in de geschiedenis moeten dus kerngezonde jongeren tegen een virus worden inge-ent dat hen ziekmaakt noch doodt. Met als argument dat die gezonde mensen die spuit moeten hebben, om mensen die al ingespoten zijn te beschermen.

Dus dat de gezonden potentieel verminkt mogen worden, zodat de zieke kwakkelaars een vals gevoel van veiligheid krijgen.

Immers, het is al duidelijk uit de cijfers in Israel en ook Nederland, dat ook tweemaal geinjecteerde mensen weer in het ziekenhuis kunnen belanden. Ook geeft het Ministerie van VWS al toe dat ‘de spuit’ je niet beschermt tegen nieuwe besmettingen of ziekte.

Alsof je ‘de pil’ gebruikt en je kunt nog steeds zwanger worden, of dat je condooms gebruikt en je verwekt het ene na het andere kind. Met zulke bijna satirische vergelijkingen ondergraaf je ook het zelfbeeld van de geinjecteerde aan het media-infuus.

Die wil zichzelf immers ‘de verstandige en verantwoordelijke burger’ vinden, die graag ‘meedoet met de goede groep’. Maar… de duivel is een hoogmoedige geest, hij verdraagt geen spot. Blijf dus altijd vrolijk en blijf grapjes maken.

En bidt voor wie je vervolgen, want we hebben hier met duistere krachten te maken, die je in deze Interessante Tijden van Openbaring enkel nog in theologische termen kan duiden. Zelfs met dat besef kun je altijd nog je goede zin bewaren en de humor inzien, van De Tegenstander die al weet dat hij verloren heeft.

The Number of the Beast

Niet meer kunnen kopen of verkopen zonder het merkteken. (Openbaring 13:17) We maken het nu letterlijk mee, maar mensen blijven ziende blind en horende doof. Zo komen we bij het laatste en belangrijkste punt: overtuig je opponent dat het materialistische en mechanistische wereldbeeld te beperkt is.

Er is een geestelijke wereld en Het Kwaad bestaat, maar het Goede zal overwinnen. Als iets mij overtuigt van de geestelijke realiteit, dan zijn dat nu niet enkel meer oude verhalen in een oud boek. Maar omdat je letterlijk om je heen ziet gebeuren wat dat oude boek beschrijft.

7 Replies to “‘IK kan MIJ niet voorstellen’… Argumenteren met geinjecteerden..”

  1. Sluit ik me zeker bij aan!
   Veel mensen doen niet aan denken, alleen aan ademen, sommigen denken wel, slechts weinigen denken na.
   Bij mij thuis is het heel simpel; als ik het zelf niet kan checken op basis van fundamentele wetenschap of er enigszins aan kan linken, of ik herken ergens geen logica is, dan stel ik me sceptisch op. Gezonde argwaan is niks mee. En kun je me overtuigen op basis aantoonbare of zeer aannemelijke argumenten; prima! dan draai ik als een blad aan de boom om en trek desnoods een boetekleed aan als m’n mond te groot was.
   In het geval van de huidige griep: nog niet aan de orde geweest……in sta nog steeds in standje supersceptisch.

 1. En toch zou ik willen blijven aandringen de hoop niet op te geven dat zoveel mogelijk zielen worden gered. En Hij heeft de macht. Voor God is niets onmogelijk.

 2. Het is een geloof en dat is niet iets vluchtigs, de onderbouwing wel, die is er niet, maar wat geloof bij mensen doet is fundamenteel, het maakt ze tot volgzame schaapjes.
  Geen enkel virus voldoet aan de postulaten van Koch, dat is wetenschap, daar zouden artsen genoeg aan moeten hebben om te weigeren mee te werken aan de virusgekte, dat is niet alleen SARS-Cov-19, ook van HIV en andere virussen is niet bewezen dat ze ziekteverwekkers zijn.
  De natuur bestaat al heel erg lang, heel veel langer dan de mens bestaat. De natuur heeft gedurende de tijd dat ze bestaat heel erg veel ervaring opgedaan en die zit ingebouwd in alle levende organismen, ja ook in jouw lijf. En nu denken mensen het beter te weten dan de natuur, precies het paradijsverhaal waar de mens als God wil zijn en als gevolg het paradijs verliest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *