Vanavond ‘Liever dood dan Slaaf’ bij Jorn Luka

Podcast met Jorn Luka in De Abdij van Langweer

Vanaf vanavond kun je mij voor de tweede maal bij Jorn Luka in de show zien, als de nieuwe uitzending online gaat. Ditmaal niet vanuit ‘De Abdij’- mijn eigen huis zoals afgelopen mei- maar vanuit een wel heel bijzondere locatie in Friesland, waar we mijn fotodebuut ‘Liever dood dan Slaaf‘ bespreken, een Pelgrimstocht door de Friese Natuur op zoek naar Vrijheid. Hoe de Friese vrijheidstraditie en het leven in abdijen je kan inspireren voor het leven in het nu.

Op de Koffietafel, of ik de ultieme prijs durf te betalen, dat zal het moment zelf moeten uitwijzen

Podcast, visuele radio met vintage-geluid
Jorn Luka, voormalig organisator van grote evenementen in de dance-wereld, is 1 van de positieve voorbeelden uit de nieuwe media. Met hem maakte ik al eerder in mei de langste podcast ooit op Nederlands grondgebied; 4 uur lang, de tijd vloog zonder dat we er erg in hadden. Die uitzending is al bijna 80 duizend maal bekeken, en vanochtend kwam daar nog weer een enthousiaste reactie op,

Mensen blijven ‘oude’ shows opnieuw ontdekken. Ditmaal namen we een gesprek van ongeveer anderhalf uur op, meer de ‘normale’ lengte.

Was de zorg eerst even ‘krijgen we wel genoeg mensen die Liever dood dan Slaaf bestellen’, mijn fotodebuut. Inmiddels blijven iedere dag de bestellingen binnenkomen, zodat de zorg zich verplaatst naar ‘hoe verwerken we straks al die verzendingen’.

Wat krijgen we het 3 december nog druk als ze van de persen rollen, het uitgeven van een eigen koffietafelboek is een baan op zich. Dankzij de vrouw des huizes kunnen we die commerciele kant bolwerken, ze is een echte regeltante, die goed is in alles waar ik juist geen bal aan vind.

HIER kun je mijn langverwachte fotodebuut bestellen

Terwijl ik tegelijk dagelijks nog schrijfklussen vervul, zoals voor De Andere Krant, omdat de schoorsteen door moet blijven roken. En ik moest immers investeerders vinden om de kostbare uitgave te financieren, liggend A4, 364 pagina’s, hardcover en gebonden, een papierpak van twee kilo precies vormgegeven zoals me dat voor ogen stond.

Dat is in enkele weken tijd gelukt, dankzij goede mensen die in mijn werk geloven. Nu dat zeker is blijven we dagelijks orders verwerken, dus wees er vlot bij. 

De eerste vijftig bestellers krijgen de uitnodiging voor de boekpresentatie toegestuurd, die we op een bijzondere locatie in Friesland houden op een besloten bijeenkomst met alleen maar leuke vrijheidsgezinde mensen.

Daarover ontvang je bericht zodra alles geregeld is. Wat je in ieder geval kunt doen is op tijd je eigen exemplaar te reserveren van ‘liever dood dan slaaf’ via de Webshop van de gelijknamige webzijde lieverdooddanslaaf.com. Op 3 december verwachten we oplevering door de drukkerij, de persen rollen al.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *