Gevaccineerde Christenhond in ‘Liever dood dan Slaaf’

De Bullshitdetector

Nu vrijwel ieder uur de bestellingen binnenkomen van mijn fotodebuut ‘Liever dood dan Slaaf, een Pelgrimstocht door de Friese Natuur op zoek naar Vrijheid’, brengen we weer even Trudy bij jullie onder de aandacht. Ook zij staat als christenhond enkele malen op de foto, want mijn teef was afgelopen tien jaar altijd mee op alle fototochten.

Zoals naast het dankwoord en de literatuuropgave, op de foto met uw Bullshitdetector. Kruisje om de nek, de T van Trudy.

Trudy is een kruising tussen een Jack Russell en een boerenfox. Ze heeft dat contrastrijke karakter, van totale aanhankelijkheid voor de baas die bij schrijven nu naast me op de bank snurkt. En tegelijk is het een killer, gefokt om op kleinwild te jagen, om als ‘aardhondje’ (terrier) de holen in te gaan.

Kortom, de enige kleine hond waarmee je als man zonde schaamte over straat kunt met wat turbo-injectie.

Ze is vernoemd naar het hondje van Theo en Thea, je weet wel met die hazetanden en ‘waar gaat ’t eigelijk over’… Ze is gevaccineerd tegen Lepto en Parvo, en met recht: in de zomer van 2019 was ik haar bijna kwijt.

Boekenkoffer van de Bullshitdetector, ook verwerkt in hoofdstuk 1 van ‘Liever dood dan Slaaf’

Ze wilde zelfs geen worstjes meer eten, dus als een speer naar de dierenarts gereden voor ‘de spuit’. Leptospirose kan je hond krijgen van rattenpis in het water en langs de waterkant. Omdat Trudy een echte jager is, die met de neus in rattenholen duikt, loopt ze grote kans het op te lopen.

Dus dan maak je een gezonde risico-afweging. Het vaccin werkt bewezen goed, is al jaaaaren in gebruik en getest. En je hond loopt als jagertje die dagelijks in de natuur is, ook in het water, een hoge kans om ermee in aanraking te komen.

Je hoeft geen ‘deskundige’ te zijn om dan de juiste beslissing te maken, zeker ook omdat je advies kreeg van twee vrienden die gepromoveerd dierenarts zijn. Een zelfde bij Polio bij mensen: geen belang zoiets op te lopen en verlamd te raken. Of eerder bij de pokken: dan was je sterfkans na besmettig onafhankelijk van leeftijd bijna 50 procent.

Gezien de verlammende werking van Lyme, ben ik ook al een paar keer na zo’n tekenbeet richting huisarts gegaan voor antibiotica. Zelf die beslissing kunnen nemen is essentieel.

Boek een cursus Bullshit-detectie

Oude Ziel
Bij ‘corona’ – dat mysterieuze virus dat plots de klassieke griep zou hebben verdreven- is dat 0,15 procent als je al oud en der dagen zat bent, obesitas hebt en nog een reeks onderliggende aandoeningen. Ben je zestien jaar en je hebt net je rijbewijs of een opgevoerde brommer, dan loop je aanmerkelijk meer kans op letsel.

Hoe mensen lui en volgzaam konden worden in hun denken, hoe alles dat ‘modern’ is zo nep, ontworteld, oppervlakkig, leugenachtig en lelijk als de nacht is, zonder enige zelfrelativering, die zelfaanbidding onder zeeniveau: daarvoor vinden we een (filosofische) verklaring in het eerste hoofdstuk van ‘Liever dood dan Slaaf’.

En natuurlijk komen we in hoofdstuk vier dan weer tot een alternatief van het Goede, Ware en Schone.

Bij de drukkerij op Fryske Grun met Trudy

Ik voelde me altijd al een bezoeker van Mars tussen de aardlingen. De eenvoud waarmee mensen nu om je heen van dag 1 op 2 tot NSB’er omturnen bevestigt dat gevoel van op aarde ontheemd zijn: Hoe weinig echte mensen er zijn met karakter die varen op een moreel kompas. Het gros zou de eigen moeder aangeven voor het eigen hachje.

De meeste mensen deugen NIET, juist wanneer ze van zichzelf menen van wel. Maar er is vergeving en verlossing mogelijk. Die basisgedachte van de klassieke Westerse cultuur is essentieel, willen we vanuit een staat van barbarij onszelf weer kunnen verheffen.

HIER kun je mijn langverwachte fotodebuut bestellen

Mijn fotoboek is gemaakt door iemand met een Oude Ziel. Je kunt die pil van twee kilo bestellen zonder bijwerkingen via onze Webshop. Wees er snel bij, want in dit tempo is hij deze maand al uitverkocht.

One Reply to “Gevaccineerde Christenhond in ‘Liever dood dan Slaaf’”

  1. Nog maar een paar dagen geleden zag ik op de TV “Hoe mensen lui en volgzaam konden worden in hun denken” bij het programma van Victor Mids getiteld ‘Mindf*ck’. Je hoeft alleen maar in een vak te gaan staan met de tekst ‘De wachtrij begint hier” en na het plaatsen van de ‘lokeend’ stroomt de ruimte voller en voller. Hij kon ze alles laten doen nadat de lijn aan de voorzijde werd weggehaald. De ‘lokeend’ sprong over een streep en al die mensen die elkaar totaal niet kenden sprongen allemaal over de over dwars getrokken streep op de weg. Ongelooflijk om te zien. De hele onnozele k*tkudde stond massaal te hinkelen, te zingen, liet zich strepen onder ogen trekken en zette petjes op.

    Victor Mids laat altijd goed zien hoe de overheid middels allerlei manipulatie technieken op dezelfde wijze werk als hijzelf doet. Zoals hij laat denken dat mensen zelf voor iets gekozen hebben, terwijl ze van te voren gemanipuleerd zijn tot die keuze, zo verleid of groomed de overheid via reclames onze meisjes en vrouwen tot het nemen van een partner van een andere huidskleur, terwijl zij denken dat zij zelf vrijwillig kiezen voor deze Coudenhove-Kalergi cyclus die hun overal waar ze zich ook maar bevinden opwacht ter manipulatie (in de Bijbel ‘de zonde van tovenarij’ genoemd. – Ze weten precies wat ze doen, het is een vorm van genocide. (‘miscegenation is worse than the holocaust@’ – Golda Meïr) : https://3.bp.blogspot.com/-x64U0-gjkR8/VDaiU1PhbmI/AAAAAAAAAMc/XcQhVu-TLzY/s1600/BzgyFvrCEAAjQvQ.jpg_large.jpeg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *