Hun overheid zet aanval in op (huis)eigendom

In een technocratische tirannie staan burgers op het menu….

‘You’ll own nothing and be happy’ is het motto van de technocratische tirannie (2030 Agenda) die het demissionaire Rutte-regime vestigt op orders van miljardairs van het World Economic Forum (Klaus Schwab), het internationale bankierswezen en krachten rond de Verenigde Naties.

Frank Elderson (DNB) is aanvoerder

Frank Elderson: Merchant of Debt
Daarom werden boeren al onteigend, vissers worden brodeloos gemaakt en nu staan ook burgers op het menu in ‘Pilot Country of the World’, dat kruispunt van Atlantisch en continentaal denken. Voor 2030 moet iedereen in schuldslavernij, en je kunt niet meer ‘kopen of verkopen’ zonder het merkteken: de QR.

Dus dat je ook niet meer kunt tanken zonder je bewijs van ‘goede gedrag’. Of het internet op.

Hierbij hoort ook het verplaatsen van huisbezit naar Box 3: voortaan zal hun overheid je huis zien als ‘spaargeld’ en je daarop aanslaan. Dat gebeurt op advies van De Nederlandse Bank van Klaas Knot en Frank Elderson.

Dat zijn de zelfde personen die uit naam van het ‘network for greening the financial system’ de CO2-zwendel inbouwen in het betaalverkeer, een nieuwe fiat currency gebaseerd op de schulden die u aan ‘de planeet’/het klimaat zou hebben gemaakt. Immers, U moet voor 2030 ook een ‘CO2-schuld’ inlossen van 55% ten opzichte van nu. Dat is wat de bankiers die de wereld regeren immers in wezen zijn:

  • Merchants of Debt. Inclusief de ‘schuld’ die ieder mens aan de planeet zou hebben opgebouwd, afgemeten in ‘CO2-uitstoot’.

En U dacht dat dit gratis was? Denk daarbij aan gedwongen ‘verduurzamings’-maatregelen en zo’n heerlijk zoemende warmtepomp. Die er beneden de 7 graden mee ophoudt.

Ook zal de overwaarde van je huis, een stuk fictieve waarde (wat de gek er voor zou geven bij een huizenbubbel) als extra spaargeld belast worden. Dit komt nog maar enkele jaren nadat de overheid juist eigen woningbezit aanmoedigde en subsidieerde (hypotheekrente-aftrek = bankensubsidie)

Uit voorzorg burgers stalken, bespioneren en criminaliseren…

De onzichtbare middelvinger van ‘De Markt’
Je huis in box 3 betekent, dat wanneer je een aftands huurhuis in een rijtje kocht voor een spotprijs, en dat werd op papier een derde meer waard, dat je volgens hun Belastingdienst dan plots bijvoorbeeld 50 duizend euro spaargeld hebt. Of je dat ‘at gunpoint’ even komt aftikken, zodat hun overheid daarvan windmolenaars in je achtertuin kan subsidieren.

Het neoliberale verzinsel ‘huizenmarkt’ bestaat vooral in de hoofden van ‘deskundigen’, economen betaald door hun overheid. Het is hun overheid die kunstmatige schaarste in woningen maakte, bijvoorbeeld door het aanwakkeren van massa-immigratie, zodat jaarlijks een stad ter grootte van Leiden aan nieuwe Nederlanders met voorrang een woning krijgt.

Er is geen ‘huizenmarkt’ die een wetenschappelijk te bepalen en dus controleerbaar prijsmechanisme zou uitlokken. Die ‘markt’ bestaat alleen in de neoliberale fantasie van ‘deskundigen’, bureaustoel-adviseurs van een universiteit die in hun leven lang mogelijk nog nooit 1 pand hebben gekocht of verkocht.

Mensen die een soft science als ‘economie’ studeerden. Die geloven in de gekste dingen, die in ‘het eggie’ niet bestaan, zoals ‘De Markt’. Er zijn altijd weer nieuwe ontwikkelingen die deze ‘marrukt’ verstoren, eigenlijk is verstoring de regel, zodat ‘de markt’ nooit zal bestaan.

De Abdij

‘De Markt’ uit de economie is een zelfde neoklassieke idiotie als ‘het natuurlijk evenwicht’ van de 19de eeuwse ecologie. Dat heeft ook nooit bestaan, behalve bij bureaucraten die menen dat zij aan de juiste knoppen kunnen draaien van de natuur.

Het beste kun je dus je overwaarde snel opnemen en investeren in ‘verduurzaming’.  Anders staan er straks gewapende mannen in Gestapo-pakjes aan je deur die geld bij je komen pinnen dat je in werkelijkheid helemaal niet hebt. De gewapende brigade van de Belastingdienst van het Ministerie van Financien, die zich ‘De Politie’ noemt: waakzaam en dienstbaar voor Het Kartel haar inkomsten.

6 Replies to “Hun overheid zet aanval in op (huis)eigendom”

  1. Iedere keer dat iemand tot slaaf wordt gemaakt of op enigerlei wijze van zijn vrijheid wordt beroofd, is die persoon, als mens, naar mijn mening gerechtigd zijn toevlucht te nemen tot alle methoden die nodig zijn om zijn vrijheid weer tot stand te brengen en moeten we overwegen geweld te gebruiken daar men in de regering niet naar argumenten luistert. Als onze vrijheid aangetast wordt is elke vorm vanzelfverdediging naar mijn mening een geweld te noemen maar intelligentie. We krijgen onze vrijheid door de regering te laten merken dat we er alles aan zullen doen om het te krijgen. Dan krijgen we het. De enige manier om het te krijgen is het te nemen. Desnoods met Geweld. Wie niet horen wil moet voelen. Dus ga lekker met een bloemtje op het Malieveld zitten en tel de dagen. Het zullen er weinig zijn voordat je een arme slaaf bent

  2. Deze ‘nieuwe economie’, na de ‘reset’ is niets anders dan het vervolg van ons huidige economische systeem. Mensen die tegen de nieuwe zijn blijven echter vaak voor de ‘oude’, de huidige. Dat kan dus niet. Er moet een totaal ander systeem komen. Geen economie gebaseerd op schulden maar op bezit. En het volk is ons kostbaarste bezit, daarom zijn juist die krachten die voor het huidige systeem waren en nu het nieuwe willen invoeren zo destructief alle volkeren te vernietigen/beschadigen. Onze mensen zijn ons grootste kapitaal.

    Ezra Pound stelde het parasitaire economische systeem zo’n 80 jaar geleden al aan de orde in zijn dagelijkse/wekelijkse toespraken op de radio. Hij viel continue ‘the moneylenders’ aan gelijk een Jezus van Nazareth de geldwisselaars uit de Tempel verdreef. Volgens de Bijbel is het vragen van rente aan een broeder of volksgenoot strafbaar. Hieruit kan ik alleen maar concluderen dat we niet worden geregeerd door volksgenoten of vreemdelingen in eigen land zijn geworden. Deze en komende economie zijn geheel en al gebaseerd op diefstal van mensen, dieren, grond en lucht. Diefstal van identiteit, van toekomst, zelfs van heden en verleden. Alles wordt geroofd en geplunderd en er wordt overal over gelogen. Dit is niet van God, dit is van de satan. Doe er niet of zo weinig mogelijk aan mee. Weiger dit systeem te steunen, maar ook het oude in stand te houden. We moeten allemaal terug naar kleinschaligheid. Een zelfvoorzienend platteland met hier en daar wat kleine of middelgrote stadjes. Groter dan Bolsward hoeft het niet.

    1. Wat dacht je om een parallel Banksysteem op te zetten als basis voor je andere oplossingen. Het fractionele reserve systeem van de banken is net zo destructief als rente vragen. Je kan niet op een rotte fundering bouwen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *