‘Pandemie coverstory injectie ‘helikoptergeld FED’…

Dezelfde pyramide met 13 lagen als in het Dollar-teken, de Malietoren van VNO-NCW

Na voormalig investeringsbankier Catherine Austin Fitts te ontmoeten die hier in Friesland verblijft, lezen we nu in het Solari Report van juni 2021 de financiele achtergrond achter het pandemie-verhaal van de massamedia en hun regeringen. John Titus schrijft hier dat de Federal Reserve Bank- de private bank die de publieke financien controleert van de VS- een plan van Black Rock uitvoert, wat ze ‘Going Direct’ noemen. De Andere Krant had Austin Fitts al geinterviewd daarover.

In Decemberissue 2019 Finance and Development, SDG 13, 90 duizend miljard dollar voor CO2-zwendel

Helikoptergeld
De FED bracht vlak voor het officieel ‘uitbreken’ van de ‘pandemie’ die de WHO in maart 2020 uitriep drie biljoen dollar (drie duizend miljard) extra in omloop (gedrukt uit het niets) dat in publieke EN private handen terecht komt.

Dat is zogenaamd ‘helikoptergeld’.

Als ik me niet vergis doet de Europese Centrale Bank iets vergelijkbaars. Een vorm van geregisseerde diefstal dus. Want de private handen die als eerste dat uit het niets geprinte geld krijgen, kunnen echte spullen opkopen voordat de gierende inflatie toeslaat. Die inflatie treft mensen als U en ik, zodat je straks voor 4 euro een brood koopt.

En dat je spaargeld niks meer waard is, voor zover dat daadwerkelijk ergens bestaat. Vanuit die optiek is de vestiging van de huidige technocratische tirannie ook begrijpelijk. Immers, mensen worden niet graag bestolen, maar dat is wel wat er op ongekende schaal staat te gebeuren voor 2030.

Maak je mensen doodsbang voor de overheid en hou je ze in de tang met lockdowns, dan leid je ze af van de werkelijke politiek. En je zorgt dat ze niet in opstand kunnen komen tegen het feit dat ze op ongekende schaal beroofd worden. Omdat ze dan in de geweerloop van ‘De Politie’ kijken.

Die agressieve barbaren in hun Gestapopakjes die onder het uitroepen van ‘k$nkermongolen’ weerloze mensen kopschoppen, oftewel het personeel van Grapperhaus.

Zeer interessant en in lijn met wat ik al had uitgezocht

‘The next downturn’
Het plan van Black Rock stamt al uit september 2019, het werd in Jackson Hole gepresenteerd waar de financiele elite jaarlijks bijeen komt. Toen vergaderden ze al over ‘the next downturn’, oftewel de volgende economische implosie.

De FED heet ten onrechte ‘Federal’ zoals de ‘Nationale’ Postcode Loterij alles behalve ‘nationaal’ is. Het is geen publieke maar private geldmachine waarmee een elite zichzelf kan verrijken en de eigen politiek kan financieren.

Het is een private bank in handen van tien commerciele banken. In maart 2020 toen de pseudo-pandemie uitbrak in de massamedia kondigde de FED dus een geldinjectie aan, die regelrecht uit het plan van Black Rock afkomstig was. Echter, ze hadden die injectie dus al in gang gezet VOOR de officiele declaratie door de WHO van de (pseudo) pandemie.

Trudy op landgoed Zonheuvel, SDG House bij Doorn, SDG13 met alziend oog

Alles draait altijd om geld
Ik ben me nu verder aan het verdiepen in het Solari Report. Het zijn lijvige rapporten geschreven door financiele experts, die de ontwikkelingen in de wereld verklaren vanuit monetair en financieel perspectief. Logisch: mensen geven immers alleen om geld, ‘het klimaat’ en ‘gezondheid’ zal ze worst zijn.

Mensen slaan van dag 1 op dag 2 om in NSB’ers die medemensen uit horeca en musea wegjagen, uit angst dat ze hun baantje anders kwijt zijn. Discuzeuren over virus zus en ‘wereldtemperatuur zo’ is een verspilling van tijd en energie. De discussie moet gaan over menselijke slechtheid.

Het lozen van helikoptergeld lijkt in essentie veel op de CO2-politiek, die immers ook door de bankier van Chase Manhattan, nu JP Morgan Chase (David Rockefeller) en zijn vele ‘filantropische’ clubjes is verkocht aan het publiek.

Ik noem bankiers niet voor niets ‘Merchants of Debt’, handelaren in schuld. Je print of verzint een valuta, en laat anderen in bloed, zweet en tranen betalen voor een opgelegde ‘schuld’ waarmee je vervolgens zelf echte spullen met een vaste waarde opkoopt.

De ‘Ecologische Voetafdruk’/CO2-Voetafdruk in iets andere gedaante

Voor een werkend complot zijn vooral veel ezels nodig
Niet voor niets is de klimaatpolitiek gebaseerd op Thomas Malthus, die ‘land’ als absolute waarde voor de ondergrond van economie nam. In plaats van ‘relatieve’ waarde zoals klimaateconoom Richard Tol mij al eens uitlegde.

Dat is ook wat de Ecological Footprint doet, je CO2 ‘schuld’ omrekenen in landoppervlak.

Je maakt ‘waarde’ uit hete lucht, uit het niets waarbij een door jouw verkozen elite met gratis geld bijvoorbeeld land kan opkopen. Daartoe gebruik je de eigen macht om regeringen daar het beleid en de regels op te laten afstemmen

Natuurlijk werkt het zo, maar omdat de meeste mensen veel dommer zijn dan de mensen waarmee ik graag van gedachten wissel, sta je voor de opgave: hoe leg je dit aan mensen uit die niet al te snugger zijn, en die daadwerkelijk geloven in ‘de klimaatcrisis’ of ‘de pandemie’. Massamensen aan het infuus van de massamedia.

Hoe het precies in elkaar steekt, daar informeer ik jullie lezers nog over, en hoe ik dat simpel genoeg voor jullie uit kan leggen. Wat zo wel duidelijk is geworden: om je complot te laten werken heb je maar een paar echte schurken nodig, en verder een massa ezels.

Mensen die zo stom zijn er echt in te geloven, waarvan je de ijdelheid streelt of aan wie je een zak geld als beloning geeft. Die zijn er in overvloed.

De essentie van dergelijke financiele criminaliteit kun je ook al lezen in de SDG-gids die ik voor Uitgeverij de Blauwe Tijger uitbracht (Climate Action, SDG 13 met het illuminati-oogje er in) Daar verklaar ik de CO2-politiek ook vanuit geldpolitiek en economische crisispolitiek.

Het alziende oog, Wim Lex van Oranje draagt dit SDG-speldje

Er is geen ‘klimaatcrisis’ noch is er enige pandemie, behalve in de hoofden van mensen en in de massamedia via social engineering. Wel is er een financieel stelsel dat op instorten staat, en dat om extreme noodmaatregelen vraagt.

Het verhaal van John Titus maakt aannemelijk dat de opvolgende economische coup een ‘coverstory’ nodig had.

De dollar: het alziende oog

Immers, met de transitie van vermogen vindt ook een overdracht van macht plaats naar een klein clubje allerrijksten van de aarde. Mensen als Warren Buffett bijvoorbeeld,  die ook samen met Bill Gates werkt aan het opdringen van de 2030 Agenda en de SDG Doelen als ‘goalkeeper’.

One Reply to “‘Pandemie coverstory injectie ‘helikoptergeld FED’…”

  1. Openbaringen 6:5 En toen Het het derde zegel geopend had, hoorde ik het derde dier zeggen: Kom en zie! En ik zag, en ziet, een zwart paard, en die daarop zat, had een weegschaal in zijn hand.

    6 En ik hoorde een stem in het midden van de vier dieren, die zeide: Een maatje tarwe voor een penning, en drie maatjes gerst voor een penning; en beschadig de olie en den wijn niet.

    Deze zwarte ruiter gaat m.i. over de economische & financiële ineenstorting van het systeem, waarbij de burger een dagloon kwijt is aan een brood (in die dagen was een penning een dagloon), maar de rijken hun luxe voedsel waarborgen (de olie en de wijn) en het voor het zeggen hebben.

    Die hele Black Rock operatie, hand in hand met Klaus Schwab, lijken de wegbereiders voor de zwarte ruiter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *